İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

08-04-2022 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 5 puan
    Maalesef ret dün bakmıştım en son birşey yoktu. Bugün sistemde vardı. 686 nolu KHK. facebook paylaşımları nedeniyle adli dava sonra beraat muhalif kesimden. Özel sektöre devam Karar güncel adrese mi yoksa eski adrese mi gelir ?
  2. 2 puan
    Dün Ankara Valilikten aradılar, bugün sizi bekliyoruz , gelirken bilgisayar sertifikanız bilgisayar dersi gördüğünüze dair varsa üniversite transkript yanınızda getirin “ dediler.Gittim toplam 5 dakika bile sürmedi.Ankara dolu olduğu için Ankara dışında 2 il seçtirdiler.İstediğiniz yeri seçebiliyorsunuz..Sizi tayin yeriniz belli olduğunda içişleri bakanlığından arayacaklar dediler.Benzer durumda olanlar gitmeden önce istedikleri yerleri belirlerse iyi olur.Yoksa 5 dakikada çok sağlıklı bir karar alamayabilirsiniz.(Bilgilendirme amaçlıdır.)
  3. 2 puan
    Bahsettiğiniz süreçler, emniyet ve savcılığın duruşmaya çağrılması vs hepsi mahkemelerin takip ettiği rutin süreçler. Size özel bir durum değil yani. Hatta, sizin mahkemenizin ısrarlı çabalarını, gerçeği bulmaya yönelik çabalar olarak değerlendiriyorum çünkü bazı mahkemeler, İdare'nin söylediği her şeyi doğru kabul edip hiç araştırma gereği bile bulmuyorlar. Bu nedenle, sizin mahkemenin doğruyu bulma çabası bence olumlu. Ayrıca bazı mahkemeler de hemen karar vermek istemiyor, süreci uzatıyorlar. İyi yönden bakılırsa; siyasi konjektürün değişmesini bekliyor olabilirler. Kötü yönden bakılırsa: bize yapılan zulmü uzatmak için bunu yapıyorlar. Hangisi size daha mantıklı gelir, bilemiyorum. Savcılıktan tebligat gelmesi ile ilgili olarak şöyle bir olay dinlemiştim: ihraç olan kişi hakkında birileri tarafından hakaret suçundan şikayette bulunulmuş ancak savcı, ihraç olan kişiyi çağırarak o konudaki ifadesini almamış ve dosyası herhangi bir karar vermeden açık kalmış. Bu tür durumlarda mahkeme, o dosyanın sonuçlanmasını bekliyor. Belki bu yüzden sizin de savcılıkta -muhtemelen önemsiz- açıkta kalmış bir dosyanız olabilir ve mahkemenin yazıları nedeniyle savcılık bu dosyayı neticelendirme gereği duymuş olabilir.
  4. 1 puan
    Çok teşekkür ederim.Evet normalde o şekilde olması gerekiyordu.Ancak mevcut kadro dolmuş Ankara için.Konuya çok da vakıf değilim.Seçtiğimiz il valiliklerinden nereye atanırsak orada çalışacağımız söylendi, başka da bir bilgi verilmedi.Sanırım sonlara kaldığımız için böyle oldu.
  5. 1 puan
    Komisyon çalışmaları tekrar yavaşlattı galiba karar yok
  6. 1 puan
    Bildiğim kadarıyla duruşmaya davali kurumun Avukatı taraf olarak katılıyor. Emniyet Savcılık ne alaka.Savcilikta hakkınızdan sonuçlanmamiş bir Soruşturma olabilir mi? Bilgi isteme olayına gelince Adli makamın istediği bilginin aynısını İdare bir daha tekrar ister yani canları ne isterse onu yaparlar.
  7. 1 puan
    Selamlar savcılıktan gelen yazıda ne yazıyor ? Soruşturma no varsa hakkınızda Soruşturma açılmış olabilir
  8. 1 puan
    Dilekçenizi yürütmeyi durdurma talepli mi açmıştınız.YD talebiniz reddilmiş olabilir.Ben de aynı idarede 3 yıla yakın oldu bekliyorum.
  9. 1 puan


×
×
  • Yeni Oluştur...