İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

Önerilen Yorum

Editör

@Umitvar Mallesef bu hafta hiç karar çıkmadı. ?


KHK Forum Editörü | 686 khk

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
tozkoparan, 6 saat önce yazdı:

Bu durumda ikisi için de ödersiniz, diğerinden kira geliriniz olmasaydı bile.

Teşekkür ediyorum. Cevap için.


701 kek inceleme devam.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Nasip, 5 saat önce yazdı:

Herkese hayırlı günler dilerim.Komisyonda tahmini 8000 civarı ihraç dosyasi kaldi bu dosyaların büyük bölümü kabul 5-6 bin diye düşünüyorum şimdiye kadar red ağırlıklı olan komisyon red konusunda sıkışmış durumda diyeceksiniz ki şimdi istese red verecek bir sebep bulur ama iş öyle değil referans vs. Meselesi var.Yani komisyon işin içinden çıkması ićin kabul fazla verip red az vermesi gerekiyor bu da şimdiye kadarki uygulamalarına ters olduğundan bence bu sıkışmak an bir iade khksi ile çıkacaklar 3-4 bin KHK ile iade edecekler daha önce komisyon çalışırken yaptılar iade ettiklerini komisyonun kabul oranına bile yansitmadilar ekimin ikinci yarısında bi KHK çıkar diye tahmin ediyorum. Cumhurbaşkanının Kılıçdaroğlu'na KHK ile verdiği cevap zaten bunu bir nebze hissettiriyor.şu anda kimse geneli düzenleme beklemesin o iş en erken 2-3 sene sonrra olabilir iktidar değişir vs. ..

Fazla iyimser bir beklenti. Bence.

  • Beğeni 1
  • Onaylama 1

-692    -Adli durum yok  - inceleme Devam ediyor. - Maliye Bakanlığı

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
derman, 6 saat önce yazdı:

@elaf Hocam ben red kararını 27 Ağustos da gördüm. Hala sonuç gelmedi. Bunların ne yaptığı belli değil, göreli bir ay oldu yahu. Sizce ne yapmalıyım bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.

Kurumunuzun personel dairesini arayın. Beni onlar aradı adres değişikliği var mı?  diye sordular adres aynı olunca 1 hafta olmadan geldi evrak.

elaf, 1 dakika önce yazdı:

Kurumunuzun personel dairesini arayın. Beni onlar aradı adres değişikliği var mı?  diye sordular adres aynı olunca 1 hafta olmadan geldi evrak.

Ayrıca belki geldi muhtarlıkta. Size haber vermediler oluyor böyle şeyler araştırın derim bekletmeyin. Çünkü muhtarlıkta ise başvuru tarihiniz başlamış oluyor. Bu sizin aleyhinize bir durum oluyor.


672 khk Diyanet ihraç 21 şubat 2018 beraat incelemesi devam ediyor ?

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Niksiz, Bir saat önce yazdı:

Fazla iyimser bir beklenti. Bence.

Temennimiz o yönde ama hayırlısı diyelim


672-meb-sendika

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Musa Erkmen, 1 dakika önce yazdı:

Temennimiz o yönde ama hayırlısı diyelim

İsteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci. Ne yapalım umut fakirin ekmeği ??


Herkes icin adalet

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

@elaf hocam teşekkür ederim.yarın bi arayayim. Bakalım ne yapmışlar. Bıktım usandım artık bu işlerle uğraşmaktan şeytan diyor ki boşver ne olursa olsun çekip git buralardan...Allah sebep olan herkesin cezasını versin en kısa zamanda. Hayatımın son beş yılında yazdığım dilekçenin haddi hesabi yok. Şimdi bir de bu çıktı. Bu ülkenin hiçbir yerinde ve hiç bir mahkemesinde adaletin kırıntısı dahi kalmadığından adım kadar eminim.


686 KHK - inceleme devam - 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

@İkm675 siz bu kod açıklamasını nereden öğrendiniz.hiçbir kurum kuruluş bilgi vermiyor komisyon aşamasında.


672 beklemede ankara

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Eleybe, 13 saat önce yazdı:

Konu dışı:

merhaba kaderdaslarim maalesef bu illet hastalık bizi de buldu dün pozitif olduğumu öğrendim çocuk şükür grip gibi geçiyor çok kötü değilim simdilik 2 doz asiliyim. Kaç gün sürüyor acaba hastalık bugün 4. Günüm. 

Dualarınızi beklerim?

Çok çok gecmiş olsun Allah şifa versin hocam iki doz aşınız olduğu için zaten hafif geçirisiniz insallah endişelenmeyin

 

@scienceindex hocam hayırlı olsun yolunuz bahtıniz açık olsun her şey gönlünüzce olsun

Nasip, 11 saat önce yazdı:

Yani komisyon işin içinden çıkması ićin kabul fazla verip red az vermesi gerekiyor bu da şimdiye kadarki uygulamalarına ters olduğundan bence bu sıkışmak an bir iade khksi ile çıkacaklar 3-4 bin KHK ile iade edecekler daha önce komisyon çalışırken yaptılar iade ettiklerini komisyonun kabul oranına bile yansitmadilar ekimin ikinci yarısında bi KHK çıkar diye tahmin ediyorum. Cumhurbaşkanının Kılıçdaroğlu'na KHK ile verdiği cevap zaten bunu bir nebze hissettiriyor.

İnşallah hocam 


672 KHK MEB -Sendika-Takipsizlik- komisyon incelemesi devam ediyor

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Karagöz, 20 saat önce yazdı:

İltisak ile ilgili kendimce yeni olan bir bilgiyi paylaşmak istedim.

Nişanyan bu kavramın istihbarat jargonu olduğu, Davutoğlu denilen küçük bir enişte sayesinde siyasete 2010 yılında kazandırıldığı bilgisini veriyor.

https://www.nisanyansozluk.com/?k=iltisak

Ama hukuk diline girişi ve bağlayıcılığı için olası en erken tarih olarak OHAL dönemi ve sonrasını kabul etmek gerekir. Elbetteki Davutoğlu veya herhangi bir başka siyasetçinin seçim meydanında üfürdüğü, neyi kapsadığı belli olmayan Arapça kökenli kelimelerden değil, yazılı emirlerden ve kanunlardan mesuluz. Hatırlayan hatırlar, hukuk devletinde bu böyledir.

Bu kelimenin kullanımı işten çıkarılmamızdaki istihbarat dahlini ortaya koyan bir ipucu olması açısından özellikle önemli (küçük enişte dahline kendisinin başbakanlıktan istifa tarihi dolayısıyla pek ihtimal vermiyorum). Acaba kriterler vs. çoğunlukla istihbaratın önceden hazırladığı listelerdeki kişileri işten çıkarmak için bahane olarak mı üretildi? Zaten bu kadar çeşitli kritere takılmayanlara da kurum kanaati denildi. Bu tez, aynı kritere (hatta daha az kriter) sahip bir kişi işten çıkarılırken diğerinin çıkarılmamasını ve daha birçok şeyi de açıklar.

Burada hiçbir konuda çok düşünmemesi ile ünlü ortalama yurdum insanının aklına şu gelebilir: "Madem istihbaratın listelediği kişilersiniz, demek ki var bir şey?" Ben de diyorum ki aynı istihbaratın ne hikmetse tespit etmediği, binlerce kişinin katıldığı söylenen bir darbe girişimi enişteden öğrenildi bu ülkede. Bilmem anlatabildim mi?

Milli güvenliği tehdit eden yapılarla irtibatlı olma, eylem birliği içinde bulunma vb. ucu açık terimler esasen ilk olarak Davutoğlu'nun imzasıyla çıkan 2016/4 sayılı Başbakanlık Genelgesinde kullanıldı. Bütün bunların fikir babası Davutoğlu aslında. 

Davutoğlu'nun şimdi böyle esip gürlediğine, farklı konuştuğuna bakmayın. 2015-2016 yılında, başbakanlığı döneminde bu örgütle nasıl mücadele ettiğini, mücadele adı altında önemli bilindik hiç kimseye dokunmayıp gariban çok sayıda memura nasıl kan kusturduğunu bilen biliyor. 

Çok rahatlıkla şunu söyleyebilirim. Eleştirdiğimiz OHAL Komisyonu bile çok daha objektif kalıyor Davutoğlunun 2015 ve 2016 yıllarındaki uygulamalarının yanında. 

Ben şuna inanıyorum. Eğer gücün tamamı bu kişide olsaydı, şimdiki durumu dahi herkes mumla arayabilirdi. Şimdiki mağdur sayısı atıyorum onbinse, o zaman yüzbin olurdu. 

 

 

  • Onaylama 1
  • Katılmama 1

672, Komisyon Red, Olmayan SMS + Kurum Kanaati, Dosya İdare Mahkemesinde

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Yeni Oluştur...