İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

27-11-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 26 puan
    Bir iade kararı da ben vereyim kendimin En son Kasımın ilk haftası bakmıştım 677 KHK Ekim 2018 KYOK kararı İhraç sebebi SGK kaydı mesleğe giriş arası yaklaşık iki yıl Garson kodlamaları Derece1: AD Derece2:0 2015 Mart alan:AD 2015 Mart alan dışı:0 KYOK kararında başka bir şeyden bahsedilmemişti Öncelikle MSA Aklima ve site yöneticilerine bilgi paylaşan ve bu süreçte yol gösteren herkese sonsuz teşekkürler Rabbim tüm masumlara en kısa zamanda göreve dönmeyi nasip etsin
  2. 22 puan
    2 gündür yaşadığım yoğunluk ve telaşı Allah bekleyenlere de yaşatsın inşallah.
  3. 13 puan
    Salı günü göreve başladım Çarşamba günü bir okula görevlendirmem yapıldı. Bugün de 8 saat canlı ders yaptım. Herşey ışık hızı ile ilerliyor.??
  4. 10 puan
    Hayırlı olsun kodlamalarimiz aynı darısı bekleyen tüm masum ve mağdur arkadaşlarımızin da başına benim de başıma inşaallah?
  5. 9 puan
    Hayırlı sabahlar gününüz aydın Cumamız mübarek olsun inşaallah güzel haberler alalım sağlıklı huzurlu olduğumuz bir gün yaşayalım inşaallah... İade olan arkadaşlar gözünüz aydın olsun red alan arkadaşa da geçmiş olsun..ne diyebilirim ki Rabbim hayırlı kapılar açsın..yolunuz açık olsun..
  6. 8 puan
    Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Eşim ve ben coronayi atlattık sayılırız.Zor bir süreçti. La tahzen selamınızi iletti. Dualarıniz için Allah razı olsun.
  7. 7 puan
    Asem SGK süresi 3 ay Güzel dilekleriniz için herkese sonsuz teşekkürler Rabbim karar bekleyen tüm masumlara bekledikleri ilk aşama da hayırlısıyla kabul almayı nasip eylesin
  8. 6 puan
    https://www.memurlar.net/haber/940274/danistay-dan-ihrac-edilen-hakimin-iadesinde-beraat-yeterli-olmaz-karari.html?utm_source=headlines Siyaseten bir şeyler değişmedikçe ADALET beklememek gerekir
  9. 5 puan
    Yorum yapan beğenen okuyup sevinen darısı bizede olsun diyen tüm masumların göreve dönmesi dileği ile her üyeye sonsuz teşekkürler Rabbim tez zamanda iadenizi versin.
  10. 5 puan
  11. 4 puan
    Kıyamam sana @Opheliam yaa Allah gücünüzü artırsın Mevlam yâr ve yardımcınız olsun sağlıkçılar zor bir süreçden geçiyor hic kolay değil ama kendine dikkat et lütfen aç yatma iyice dirençden düşersin sonra Ben de gelirim senin düğününe inşaallah sen hiç metak etme ??
  12. 4 puan
    Hayırlı olsun? Anlaşılan bu aralar SGK kaydından kararlar çıkıyor.EGM'den başlamışlar. MEB den pek duymadım.bugun yarin bizede sıra gelir inşallah
  13. 4 puan
    @Edep maşallah hocam .darısı tüm bekleyen arkadaşlara insallah. haksiz yere işinden ihraç edilen bütün kaderdaslari ışık hızıyla işlerine ve itibarlarını kavuştursun rabbim.
  14. 3 puan
    Hayırlı akşamlar an itibariyle kabul kararımı gördüm. Çok sevinirim sannediyordum ama olmadı .eşim red
  15. 3 puan
    Çok geçmiş olsun hocam Rabbim acil şifa versin inşaallah...
  16. 3 puan
    Şükür. Geçmiş olsun hocam.
  17. 3 puan
    Bencede bekleyin davulsuz zurnasız düğün mü olur canım ama peşinen söylüyorum bahsettiğiniz oyunu oynayamam ben sadece size alkış çalarım ??
  18. 3 puan
    Arkadaşa hayırlı olsun. Allah bir daha böyle zorlu süreç yaşatmasın inşallah.
  19. 3 puan
    Merhaba arkadaşlar. Hem sevincliyim hem hüzünlü ve stresli. Bı arkadaşımız daha bu çukurdan kurtuldu. Geçen hafta kurum görüşü alınmış ti.bu hafta bugün sabah KABUL kararını gördü. İkm albatros 4 ve yurt da kalma vardı. Ben de hala inceleme devam. 5 hafta önce kuruma sormuşlar beni de.ama bir gelişme yok. Hiç bir kriter de Yok. Neyi bekliyor lar bilmiyorum ?
  20. 3 puan
    Az önce kotrol ettim 670 KHK ile Elazığ İlinde rütbeli 01.02.2018 KYOK bu gün kabul kararını gördüm Allahım mazlumların yardımcısı olsun Diyecek bir şey bulamıyorum. inanın ne yazacağımı bilemiyorum.herkese iyi akşamlar
  21. 2 puan
    Hayırlı olsun darısı bizlerin başına.
  22. 2 puan
    hocam hayırlı olsun darısı başımıza inş adalet bize de gelir bekliyoruz kararı
  23. 2 puan
    Hükümet değişmedigi sürece beraat takipsizlik önemli değil Komisyondan dönen kurtulacak diğerleri de hukuki süreçlerini devam ettirip bir işe güce baksın diyorlar Danıştay in kararından bu anlaşılıyor
  24. 2 puan
    Hocam geçmiş olsun,inşallah idare mahkemesinden hakkınızı alacaksiniz. Hocam sizin için mahsuru yoksa tek işlem tutarını belirtir misiniz?
  25. 2 puan
    Üzüldüm hocam Allah güç versin. Tek banka kabul ihtimali oluyordu ama kurum kanaati çok önemli.
  26. 2 puan
    Her şey geçer... Hayatda geçiyor... Sağlımıza dikkat edelim lütfen...
  27. 2 puan
  28. 2 puan
    Direkt Mesa yazamadim buradan yaxiyorum red kararim dun geldI banka ve kurum Kanaati yaziyor MEB kurumdan boyle bir durum beklemiyordum yok cunku mahkeme sureci cok uzun kurum Kanaati ni idareden sorma yolunu denemed nasil olur lutfen birseyler yazin Banka 2014 acilis tek islem bddk Dan sonrada devam saklama amacliydi Hicbir sorusturma gecirmedim
  29. 2 puan
    Canım yaaa aç yatma lütfen. Bi ılık süt olsun iç. Bünyen zayıf düşerse bu sinsi hastalık pusuda bekliyor. Allah muhafaza etsin guzum. Düğün dernek kurucağız diyorsun çok sevindim. İnşallah geçsin şu illetde kuralım inşallah. @tömbüldek hocam biraz daha iyi ama eşi daha ağır atlatıyor. Dualarınızı eksik etmeyin olurmu Allaha emanet olun güzel insanlar ??
  30. 2 puan
    Çok teşekkür ederim @Ophelia hocam bizlerde iyiyiz. sizin gibi kidemlileri göremeyince insan üzülüyor. Kendinize iyi bakın ?
  31. 2 puan
    Olabilir maalesef. Ama bunun için yeni kriter çıkması lazım, tanık vs. gibi. Beraatin takipsizliğe göre böyle bir avantajı var. Takipsizlik alan, pratikte çok görülmese de, aynı kriterden tekrar soruşturulabilir.
  32. 2 puan
    Kardeş zaten istedikleri senin yılman, depresyona girmen, intihar etmen... Yaş olarak büyük ihtimalle benden küçüksündür çünkü polisler bizden daha küçük yaşta göreve başlıyor. Bu Red durumundan sonra diyeceğim o ki, artık sonucu beklemeyi bırakıp bir B planı, o da olmadı C planı.... oluşturup yaşamına devam etmen. Çünkü çemberin içindeyken, dışarıyı düşünemeyiz. Yaşamda başarı denilen şey, düştüğünde tekrar ayağa kalkabilmektir. İhraç olduktan sonra başka işlerde çalışan ve neredeyse memurlukta aldığının iki üç mislini kazanan pek çok tanıdığım var. Ben ihraç olduğum bu 4 yıllık süreçte üç çocuğum olmasına rağmen her gün ortalama 7-8 saat kitap okuyarak, 40 ı geçkin yaşıma rağmen bir önlisans bir de yüksek lisans bitirip doktoraya başladım. Tam yaşamımı düzene koyuyordum ki gözaltına alınıp ev hapsi verildi yurt dışı yasağı konuldu. Doktora dan atıldım. Ama... Ama. Kapıdan kovsalar bacadan girerim... Hem kendim inandım hem de eşime şunu inandırdım. Ben istemedikten sonra kimse beni yıkamaz. Kendimle ilgili olumsuz düşüncelerim ve kendime yönelik suçlamalarla hesaplaşıp, onları olumlu ya dönüştürdüm. Vel hasılı kelam sözüm herkese ki, geçmişi değiştiremiyoruz ancak gelecek bizim tercihlerimizle şekilleniyor. Kendimize bakıp, hangi yaşta olduğumuzu umursamadan yeteneklerimizi, becerilerimizi ortaya koymamız gerekiyor artık. Hiçbiri yok mu... Önemli değil kendimize zaman tanıyıp sıfırdan başlayıp öğreniyoruz... Çünkü yaşam zaten mücadeledir. 10 yıl sonra da tazminatlarımız çocuklarımıza kalır diye düşünmekteyim.
  33. 2 puan
    Bu sabah itibarı ile göreve başladık. Karar sayısı 2020/12625 . 02.11.2020 de karar verilmiş. Eşiminki de aynı tarih ve 12624 sayılı karar. Merak ettiğiniz başka birleyen varsa seve seve cevaplarım.
  34. 1 puan
    OHAL döneminde valiliklerde OHAL komisyonu açıkta olanları inceliyordu onu söyledim. (Valilik OHAL komisyonu diye belirttim zaten) Ankara OHAL değil yani. OHAL kalktı 7145 sayılı kanun çıktı. Şimdi valiliklerde OHAL komisyonu yok. Ama benim işyerim ihraç İçin valiliğe bildirmiş. 375 sayılı KHK geçici 35. Madde B fıkrasını okursanız orda yazıyo.
  35. 1 puan
    Amiinn Allah razı olsun @LA TAHZEN hocam eltim yabancı değil eşimin amcası kızıydı ben evlendiğimde daha ilkokula bile başlamamıştı elimizde büyüdü ve bu dünyadan bir melek geldi geçti dedik hepimiz nur içinde yatsın Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın Amiinn hocam inşaallah benim acelem yok önce gençler inşaallah ben iade olsam da ilk fırsatta emekli olmayi düşunüyorum zaten
  36. 1 puan
    Hızlı bir adaptasyon olmuş hocam ? Darısı tüm bekleyenlere inşallah.
  37. 1 puan
    Amiinn inşaallah özlediğimiź beklediğimiz günler çabuk gelir @elaf her geçen gün yeni zorluklar ekleniyor Allah sonumuzu hayretsin beterin beteri var.10 kasımda küçük eltimi kaybettik henüz 41 yaşındaydı yazıp sizleri üzmek istememiştim şimdi yeri geldi demek ki eltim melek gibi bir insandı herkesin yardımına koşar kırılsa bile kimseyi kırmazdı iki çocuğu var biri lise 2 de diğeri de gecen yil universiteyi bitirdi öldüğü hafta kızının nişani olacaktı ve biz memlekete nişana gidecekken cenazesine gittik çok acı bir ölümdü her gelen onun iyiliğinden yardımseverliğinden bahsetti gercekten çok azdır onun gibisi üstelik hiç bir hastalığı yoktu biraz yorgunum yatıyorum demiş sabah kalktıklarında cansız bedeniyle karşılaşmıslar ?otopsi yapıldı onda da bir şey çıkmadi 16 gün oldu halen daha öldüğüne inanamıyorum? yaşadığımiz tüm sıkıntiları unutturdu onun acisı Allah kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin herşey yerine gelir giden canlar gelmez?
  38. 1 puan
    677 EGM kod dil ret kararımı gördüm
  39. 1 puan
  40. 1 puan
  41. 1 puan
    Üzülmeyin ne olur geçecek elbet...
  42. 1 puan
    Merak ettiğimiz hiçbir şey yok tek söyleyeceğim sana görev başladığında burayı bırakmadın ya helal olsun �imdiden hayatım boyunca İnşallah yaşadıklarını bir daha yaşamaman dilegiyle
  43. 1 puan
    Bende sizler gibi çocukların whatsap gruplarindan gelen ogretmenler gunu mesajindan bile yüreğim burkuluyor. Gunumuz kutlu mutlu ve hep umutlu olsun! Ne olursa olsun biz ÖĞRETMENİZ !!!
  44. 1 puan
    Tekrar hayırlı olsun hocam. Darısı biz bekleyenlere olur inş. Başta kendimin, eşimin, sizin ve bütün mağdur öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutluyorum. Bizi 1 değil bin kere de ihraç etseler biz yine öğretmeniz. Şimdilik görevimizi sadece etrafımızdakilere yakınlarımıza yapalım sonra inş. ki dilerim çok ama çok çok erken zamanda okulumuzda, sınıflarımızda yine ışığımızla aydınlanmayı bekleyen kendi çocuğumuzdan farklı görmediğimiz öğrencilerimize yaparız.
  45. 1 puan
    İyi günler arkadaşlar.az önce UYAP da 15 günlük haksız gözaltindann dolayı açmış olduğum tazminat davasının sonucunu gördüm.695 TL maddi 1500 TL manevi tazminat takdir etmişler sagolsunlar.sacma sapan iddialarla sabahin köründe evine baskın yapilsin,çocuklarının şaşkın ve korku dolu bakislari arasinda ,konu komşunun gözü önünde terörist muamelesi yapilsin.darp bilmem ne adı altında sağlık kontrolleri için adii bir suçlu gibi eller kelepçeli her gün hastaneye getirip göturulsun.kendini bilmez yalancıların bir lafıyla ellerinde hiç bir somut delil yok iken sırf çocuğunu özel bir okula gönderdi diye insanlarin itibari ayaklar altına alinsin.... sonuç ...Ne diyelim Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ve maalesef bu saçmalıklari yaşıyoruz.... Paylaşmak istedim sadece
  46. 1 puan
    Günaydın mahallem. Geçen hafta dediğim gibi düşünüyorum anlamlandırmaya çalışıyorum durumu. Aşağıdaki iki yorum bana oldukça mantıklı geldi. Söyledikleri her zaman yaptıkları ile tutarlı olmuyor. Önemli olan yaptıkları. Bkz: rahip ve Deniz Yücel adlı gazetecinin gönderilmesi, MB faiz kararı. Şimdi burada da ip üstünde düşmeden hareket etmek zorunda. O nedenle izleyeceğiz hepimiz neler olacağını. Ekonomik gerekçeler ve Biden'ın başkanlığı ile değişecek siyasi konjonktüre uyum sağlanmak zorunda. O uyum çerçevesinde bir iyileşme ortamı olabilir .Yoksa bizim dişe dokunur bir önemimiz yok. O nedenle moralimizi sağlam, başımızı dik tutalım kaderdaşlarım. Hukuksuzluk yapmadığını bilen, masum olduğuna inanan kişiler illa ki hakkını alır ?
  47. 1 puan
    Hocam sabah evdekilere güzel bir kahvaltı sofrası hazırladım , hanımla çocuklar görünce baya şaşırip hayırdır kutlama falan mı var dediler. Hep üzülelim mi İhracımın 4. Yılını kutluyoruz dedim .Biraz neşe , biraz hüzün yedik içtik işte. Mesleğimi çaldılar, onurumla oynadılar ama çok şükür sevdiklerim yanimda. Ey bunca insanı mağdur eden kudretler kudretlisi olanlar; şu ufacık korona virüsü varya sizlere de bizlere de şah damarindan daha yakın. Dini ,imani,milliyeti yok, şunlar hak ,bunlar batıl demiyor, bir varmış, bir yokmuş...
  48. 1 puan
    En son umut ölürmüş. Bizimki can çekişiyor. Bitsin artık
  49. 1 puan
    Öyle mutsuzum ki sabahtan beri gozlerim doldu doldu içime aktı.Artik biteceğine inanmiyorum da bari içimizden atabilsek yolumuza bakabilsek
  50. 1 puan
    @hepsiyah hocam nasıl sevindim bi bilseniz. İnşallah iade sevincinizi de yaşarız burada Ros hocamın çok selamı var. Beraat haberini duyunca çok sevindik. @Diane ve @sereneness hocanında selamı var. Allah hep sevindirsin Dostlar Ros hocam hepinize selam yolladı. Hal ve hatırınızı sormamı rica etti. İyimisiniz, inşallah bi aksilik yoktur. Size güzel bi haber vereyim. 5. Kez hala oldum. Hastahanedeyim,refakatçi olarak. E öyle bedavadan halalık olmuyor. Biraz uykusuz kalacan, biraz yorulacan dimi ama ? Çenem düşmeden gideyim. Allah afiyet versin hepinize İyi geceler


×
×
  • Yeni Oluştur...