İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

07-04-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 33 puan
    İade olan arkadaşlardan isteğim şudur: Lütfen şu 3 şeyi asla unutmayınız. 1- İhraç listesinde isminizi gördüğünüz andaki duygunuzu. 2- Komisyon sayfasında 'KABUL' yazısını gördüğünüz andaki duygunuzu 3- İkisi arasındaki yaşadıklarınızı.. Bundan sonraki yaşamınızda ''her ne sebeple olursa olsun'' haksızlığa uğradığını haykıran birisi gördüğünüzde bu bilinçle tavır alınız. İadeleriniz hayırlı ve mutlu yarınların anahtarı olsun.. Darısı da komisyondan ya da mahkemelerden adalet bekleyen tüm suçsuzların başına olsun.. Sağlıcakla..
  2. 31 puan
    az önce kabul kararımı gördüm. en son p.tesi bakmıştım. kriter yoktu. adalet bakanlığı İKM idim
  3. 22 puan
    10dk önce foruma yazmıstım iade olmak nasıl bir duygu diye ALLAHIMA çok şükür KABUL kararımı gördüm ALLAHIM tüm mazlumları bu çukurdan kurtarsın ????
  4. 14 puan
    Yarabbi! Üç aylar hürmetine gelecek Ramazan ay'ı hürmetine inşaallah gerçekten mağdur ve masum olan ve fetöyle hiçbir alakası olmayan herkes bir an önce görevlerine iade olur ve artık bu sıkıntılı ve zorlu süreç sona erer, bazen sabredemiyoruz, daralıyoruz, sen bizlere yardım et Allahım...Amin amin amin...
  5. 13 puan
    İyi günler, İade paylaşımları gördüm. Hayırlı olsun. Umarım forumla işiniz bitmez. Gelişmelerden ve iade aşamalarından haberdar edersiniz. Herkese sağlık ve huzur dilerim.
  6. 10 puan
    677 EGM, iade kararımı bugün öğleden sonra gördüm, en son öğle inceleme devam yazıyor du. Buruk bir mutluluk yaşıyoruz, Allah herkese nasip etsin. Alınan KYOK kararı var, 2 yıl oldu.
  7. 9 puan
    @tustus hocam ne kadar da güzel yazmışşsınız ellerinize sağlık haklisiniz bu yaşadıklarımı unutmayacagım asla ALLAH tüm masumları kurtarsın dua ediyorum. Ayrıca forumda emeği geçen tüm arkadaşlardan ALLAH razı olsun onlar sayesınde umudumuz hep varoldu ben hep buralarda olacagım gelişmelerden haberdar edeceğim kararları da twitterta paylasın mazlumlara umut olur ?? Tebrık eden tum arkadaslardan da ALLAH razı olsun İNŞALLAH sizlerin de iade haberlerinizi okuruz ???
  8. 9 puan
    Güzel haberimle sevinen arkadaşlarım, iyi ki varsınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı sizin gibi komisyondan haber bekleyenlerin ve mahkeme aşamasındaki mağdurların başına olsun. Hepimiz sabrımızın son demlerini yaşıyoruz, artık dayanacak gücümüz kalmadı. "Galiba bir tek ben kaldım" düşüncesi hepimizin aklından geçip ruhumuzu daraltıyor, insan o vakit kendini çok yalnız hissediyor. Bu yüzden burada birbirimize manen destek olmak zorundayız. Tanımadığım insanlardan sınırsız ve çıkarsız destek almayı ben burada gördüm. Özelden sorularımla bunalttığım, dert anlattığım, fikirlerine ihtiyaç duyduğum kaderdaşlarıma ayrıca teşekkür ederim. Benimle dertlendiler, benimle çözüm bulmaya çalıştılar, benimle iş aradılar ? Üşenmeyip özel olarak tebriklerini ileten; @Aysegul Oz @altirana @ozelharekat61 @desensiz @altuğ @Adem A. @vergici672 @derman @Arı maya @M.Alp @Kadir01 @Serdar ı Ekrem @elaf @Nazzsn @MsK. @Yakışır.. @Luis Figo @lepus @Umutlu @Karagöz arkadaşlarıma da teşekkür ederim ? Çoğunun komisyon kararı geldiği halde forumun ayakta kalması, mağdurların nefes alması için gün içinde önemli bir mesai harcayan, kamera arkasındaki ekibe ? @Karagöz @vergici672 @Ophelia @MSA @Anka679 @observer @Mehmet Emin Eser @Aklima teşekkür ederim. Bizi bir arada tutacak lider kişiler olmasaydı bir çoğumuz delirme noktasına gelmiştik. İyi haberlerinizi buradan okumaya, ihtiyaç dahilinde moral desteği vermeye devam edeceğim. Bu sebeple vedalaşmıyorum
  9. 8 puan
    677 nolu KHK ile ihraç edilen Iğdır S.E.S üyesi Yaşar Sarıtaş Ohal Komisyonu kararıyla görevine iade edildi.#geridöneceğiz
  10. 8 puan
    Herkese merhabalar dun aksam ve bugunde dahil adalet bakanligindan kabul kararlari cok sevindim. Bu hafta herhalde adalet bak. Yogunlasildi? sira hayirli olan ve kabul olarak saglik bakanliginada gelsin. Bende totemi uygulayim diyorum "bende kabul kararimi gordum yazabilecekmiyim?"
  11. 7 puan
    Çok şükür hiç olmasa birilerinin gözlerinin içi gülüyor bugün iade olanlara hayırlı olsun.. insan yaşadıkça anlıyormuş yaşamın idamesindeki en değerli etken galiba adaletin tecelli etmesiymiş..
  12. 6 puan
    İade haberi görmek Nasıl mutlu ediyo inanın gözlerim doluyor okurken ? Rabbim hepimize nasip etsin inşallah ?
  13. 5 puan
  14. 5 puan
    @Sabır ALLAH razı olsun kardesım en son pazartesi bakmısrım devam ediyordu. Dosyam istinafta 6 ay sürdü sonra beraat kararım kesinleşti. @ilhan öz eyvallah hocam inşallah senin de iade haberlerini okuruz ? @İkm_45 evet hocam hatırladım sizi kurum görüşü hakkında bir bilgim yok 1 ay once aradığımda kendılerını arayanın olmadıgı söylemişlerdi ne zaman oldu bılmıyorum ben hep buralarda olacagım inş sizin de iade haberlerinizi okuruz hocam dua ediyorum ??? @altuğ hocam 2010 yılında 3 ay 2011 yılında da kırtasıye sezonunda 3 ay olmak üzere toplam 6 ay mesleğe başlama da 02.07.2012 inş yardımcı olmuşumdur ? @M.Alp hocam o duyguları cok iyi bıldıgım ve yasadıgım için aileden sonra ilk buraya yazdım umut her zaöan vardır ve dua edın bol bol ve ben de sizler için dua edecegım inşALLAH iade haberlerinizi okuruz ???
  15. 5 puan
    ALLAH razı olsun arkadaşlar kurum adalet bakanlıgı 701 KHK İKM kurum görüşü hakkında 1 ay oncesınde kuruma sormustum arayan olmadı demıslerdı krıter dedıklerı sey ise SGK kaydı idi ALLAHIM tüm mazlumları bu çukurdan çıkarsın ???
  16. 4 puan
    İngiliz veya Amerikan edebiyatı/dili eğitimi, Dilbilim, edebiyat, Tercümanlık, öğretmenliğinden vs mezun olup Antalyada bir vakıf üniv'de çalışmak isteyenler çok acilen buraya yazsınlar lütfen.
  17. 4 puan
    İade olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.Darısı bizim de başımıza inşallah
  18. 4 puan
    İade olanlara tekrardan hayırlı olsun Arkadaşlar 672 den tahmini nekadar dosya kalmıştır.İlk KHK olarak beklemek hergecen gün daha da zor oluyor ?
  19. 4 puan
    Kabul alan bütün herkese hayırlı olsun çok sevindim
  20. 4 puan
    Merhaba arkadaşlar ben de bu sayfayı sessiz sedasız takip edenlerdenim 670 KHK ile ihraç kurum EGM. 2018 Ekim KYOK. Kodlama AD ve EDL (Fetö Mensubu olmayan kişi).Halen Komisyon İncelemesi devam ediyor. Masum olan herkes umarım en yakın zamanda iade olur
  21. 4 puan
    @efe_kentli67 Hayırlı olsun SGK kaydı ve işe giriş arasında ne kadar süre vardı bu özel şirkette ne kadar çalışmıştınız benzer durumda olanlar için belki fikir verir işe girişiniz 2010 sonrası miydi mahsuru yoksa bilgilendirir misiniz benim öyle bir durumum yok ancak merak edenler için yazdım
  22. 3 puan
    Amin. Her iade bana moral oluyor ? Hayırlı uğurlu olsun
  23. 3 puan
    Henüz karar kesinleşmedi ama yine de çok teşekkür ederim.. Darısı en kısa zamanda size ve karar bekleyenlere olsun.. Tavsiyem, dosyanızı UYAP'tan takip ediniz. Yüklenen kararları, giden gelen evrakları oradan görebilirsiniz. Ben hemen her gün oraya bakarım, gelişmeleri de oradan takip ederim. Kararı da orada gördüm. UYAP mesaj üyeliğim yok o yüzden bana mesaj gelmiyor. E- Devlette, dosya durumu hariç bilgi olmuyor maalesef (Dosya durumu açık yazıyor)
  24. 3 puan
    İade olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun
  25. 3 puan
    İade kararını gören arkadaşları tebrik ederim @AYBÜKE hocam yeni hayatınızda mutlu ve başarılı olacağınıza inanıyorum
  26. 2 puan
    aynen öyle .30 ay ve üzeri çok iade oldu. BUNLARIN nasıl bir sıralaması var hiç bilinmiyor kafalarına göre dosyaya bakıyorlar öyle ihraç olduğu zaman ya da sendika süresi pek önemli değil
  27. 2 puan
    Bugün İKM iade günü ? Hayırlı olsun
  28. 2 puan
  29. 2 puan
    Hayırlı olsun darısı tüm masumların başına
  30. 2 puan
    iade olanlara hayırlı olsun.Darisi tüm sucsuzlarin başına.677 KHK.EGM fisleme AD.inceleme devam ediyor
  31. 2 puan
    Merhaba.. Bilgi için teşekkür ederim.. Benim dosya da 2019/11xx lerde idi. (Ankara BAM 21. Ceza dairesi) (Yaklaşık 20 ay olmuştu) Savcının beraat istemiyle aldığım beraat ÖSYM ve Maliye'nin itirazı ile istinaftaydı. Ankara BAM geçtiğimiz hafta beraati onamış. Kamu zararı oluşmadığı için ÖSYM ve Maliye'ye: İstinaf hakkınız yoktur, isterseniz Ankara BAM 22. Ceza'ya itiraz edebilirsiniz demiş. Savcı sadece "görüldü" bilgisi atmış. Anladığım kadarıyla itiraz etmeyecek. Kararın kesinleşmesi için itiraz sürelerinin bitmesini ve 22. Ceza'nın itirazları reddetmesini bekliyorum..
  32. 2 puan
    Gelmiş geçmiş olsun hocam, özelden konuşmuştuk sizinle kurum görüşüm alınmasına rağmen hala beklemedeyim sizin adınıza çok sevindim.Allah bi daha böyle üzgünlükler yaşatmasın hiçbirimize.Darısı en kısa zamanda bizim başımıza ??Ben de totem yapayım iade olmak nasıl bi duygu ben de yaşamak istiyorum ?
  33. 2 puan
    Arkadaşlar merhaba, Komisyon kararım açıklandı. Umarım KABUL kararım hayırlı olur ? Okumaya vakti olmayanlar için kısaca sonucu yazdım. Uzun hali aşağıda Dikkat Aşırı derecede ayrıntı içerir. Anlatmaya dünyanın bir toz bulutu olduğundan başladım ? Komisyon sayfasına en son Perşembe akşamı bakmıştım, o karanlık cümle karşımdaydı “Biraz daha sürün küçük cadı”… Cuma günü bakamadım, Cumartesi yani dün akşam tekrar baktım ki cümleyi değiştirmişler Bankasya’da 2011’de açtığım bir hesabım vardı. Maaşımdan para arttırabildiğim kadarıyla birikime aktarıyordum. Fakat çok para harcayan biri olduğum için hesabıma düzenli para girişim olmuyordu, bazı aylar hiç yatıramıyordum, bazen birkaç ay üst üste para girişim oluyordu, onlar da zaten ufak meblağlar oluyordu. Otomatik ödemedeki faturalarım için bazı aylar 100-200 lira yatırmak zorundaydım. O tarihlerden biri de 2014 Ocak, 200 lira para girişim var. 2014 Ocak talimat tarihiymiş… Oysaki otomatik ödeme talimatı dışında bir talimat bilmiyorum. Diğer bir talimat tarihi de 2014 Eylül'müş. Ben o ay para yatıramadım, hatta paramın bir kısmını çekip buzdolabı aldım. 2014 Aralık’ta da geriye kalan paramı çekip hesabı kapattım. Benim banka olayım bu kadar. 4 sene açık kalan hesabımda ancak 10 bin lira para biriktirebildim, rezillik ? Çocukların kumbarasında daha çok para birikir ? Napayım “Varsa harca yoksa ağla” hayat felsefem ? Kredi kartım veya bireysel emekliliğim yoktu, sadece minnak bir hesabım vardı. Komisyona önemli olmadığını düşünüp banka hesabımla ilgili detaylı açıklama yapmadım ama mahkemede her şeyi sordular ben de anlattım. O sebeple komisyon mahkeme detaylarını incelemiş olabilir diye düşündüm. Başka banka mı yoktu diye eleştirenler… Yoktu kardeşim... Ben banka hesabı açarken bankanın ortaklarını, hangi gruba hizmet ettiğini araştırmak zorunda mıyım… Türkiye Cumhuriyeti devletinin bu topraklarda çalışma izni verdiği her türlü denetime açık bir banka… Hangi bankanın bankacılık şartları bana uygun gelirse oradan hesap açarım kime ne... Sanki merdiven altı bir yerden bahsediyoruz hayret bir şey… Ben kime, niye sinirlendim şimdi ? Tutmayın küçük enişteyi Ayrıca morbeyin mağduruyum. 2017 Aralık’ta Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından içinde benim telefon numaramın da olduğu liste açıklandı ve bylock iftirasından kurtuldum. Hiçbir sendikaya üyeliğim olmadı. Müzahir örgütün dernek/vakıflarına üyeliğim yok. Sadece TEMA ve LÖSEV üyesiyim ? Gelelim sosyal çevreye… Beni tanımadan samimiyetime inanmanızı bekleyemem ama kararını bekleyen arkadaşlarda bir fikir oluşması adına bunu yazmayı kendime borç biliyorum. Ne cemaat bilirim ne tarikat… Nasıl yapılardır, neler yaparlar, hiyerarşileri nasıldır en ufak bir bilgim yoktu ihraç edilene kadar. Arkadaş çevremde cemaat/tarikat/örgüt hizmetkarı kimse olmadı, akrabalarımda yok, varsa da ben bilmiyorum ama yakın akrabalarımda yok ondan eminim, ailemde zaten yok… Bunu kimseyi ötekileştirmek için yazmıyorum, kurumu sıkıntılı olan arkadaşlar hariç MEB, Sağlık Bakanlığı gibi kurumlar için sosyal çevre araştırmasının komisyon için önemli olduğunu düşündüğüm için belirtiyorum. Kurumu sıkıntılı olan arkadaşlara Allah yardım etsin, başkasının gölgesi üzerine düştü diye ret alan çok arkadaşımız oldu buralarda. Hatta bazı arkadaşlarda gölge bile yoktu. 2018 Eylül’de ağır cezadan beraat ettim. Çok şükür tutuklama olmadı. Dosyada tek kişiydim. Bylock göründüğü için terör örgütü üyeliğinden dava açıldı. Şaka gibi gerçekten, çevremde bu yapıyla alakalı kimse yok ama ben örgüttenmişim, o halde ben tek kişilik bir örgüttüm herhalde. Mahkemede hayatımı didik didik ettiler, digitürk aboneliğim olup olmadığına bile baktılar, daha neler neler… @altirana evet kurum görüşüm alındı, 2020 Şubat’ta... İlçe milli eğitim müdürü bana şöyle dedi, “Senin hakkında kötü hiçbir şey duymadım hatta okul müdürün senden en gözde öğretmenimdi diye bahsetti ama ben seni tanımadığım için komisyona bir şey diyemedim”. Tam bir tavşan pisliğidir kendisi. Neyse… Dolaylı yoldan müdürün de gözdesi olduğumu öğrenmiş oldum, başka tabir mi yok yav tövbe tövbe ? @altuğ hayır 40 yaşında değilim ? Ama yaşımı söylemeyeceğim ? @vergici672 lütfen hesabımı silmeyin, görevine dönen arkadaşlarla sevinmek, inşallah olmaz ama olursa ret alanlara dua etmek istiyorum. Komşu forumda olacağım, hepinizi beklerim. Merak edenler için, torpilim/referansım/parti bağlarım hiçbir zaman olmadı. Mahkemede her kurumdan, kuruluştan belgeler toplanmasına rağmen, hem de kurum görüşüm alınmışken OHAL komisyonu neden bu kadar bekletti ben de bilmiyorum. Benim gibi bütün soruşturması tamamlanıp hala kararı çıkmayan çok arkadaş olduğunu düşünüyorum. Darısı sizin başınıza, daha iyisi, güzeli sizin olsun arkadaşlar. @MSA size ne kadar dua etsek, iyi dileklerimizi göndersek azdır. Kendi adıma çok teşekkür ederim. Forumun ayakta kalması için emeği geçen arkadaşları tek tek etiketlemek isterdim fakat arada birini unutup da onu üzmekten imtina ediyorum. Sizler kendinizi biliyorsunuz, size de çok teşekkür ederim.
  34. 1 puan
    Hayırlı uğurlu olsun Darısı bize inşallah
  35. 1 puan
    evet haklısınız sayın @hepsiyah kardeşim, benim sendikalı olma sürem muhtemelen 15 ay civarıdır.
  36. 1 puan
    siz 2. oluyorsunuz. 670 sayılı KHK ile atılıp bekliyenler var
  37. 1 puan
    @efe_kentli67 hayırlı olsun hocam gözünüz aydın olsun çok sevindik sizin adınıza ?
  38. 1 puan
    İadenız hayırlı olsun darısı başımıza diyorum nasıl bir duygu inanın çok merak ediyorum ve yaşamak istiyorum ???
  39. 1 puan
    20.idareden beklediğim gibi red kararı geldi.Beraat almıştım.Karar daha elime geçmedi bakalım ne yazmışlar.Yarin görürüm.
  40. 1 puan
    Uzun süredir ayda 700 700 gidiyorlar. Dolu dolu karar falan açıklanmıyor. Bu saatten sonra da açıklancağını düşünmüyorum. İstatistikler Böyle giderrr.


×
×
  • Yeni Oluştur...