İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

16-07-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 32 puan
    Red alan kardeşlerime Allah sabır versin. Benim burukta olsa kabul kararımı sizlerle paylaşmak istedim. Bugün kü karar MEB 26 ay sendika hesap hareketi olmayan banka hesabı referansım yoktu.
  2. 28 puan
    BAYRAM ARAFESİ COK GÜZEL MORAL VERDİLER BUGUN BAKTIM SİSTEME RED VERİLMİŞ NE DİYEYİM ALLAH VAR HERŞEYİN EN HAYIRLISINI BİLENDİR
  3. 27 puan
    Hayırlı akşamlar arkadaşlar, saat 16:00 itibariyle eşimin kabul kararını sistemde gördüm. Çok şükür, Rabbim bekleyenlere de en kısa zamanda kabul kararınızı sistemde görmeyi nasip etsin. 672 KHK 21 ay sendika, takipsizlik 2019 da alındı, kurum da 2019 Mayıs'ta arandı. İlk basvuranlardaydik. En son geçen cuma kontrol etmiştim.
  4. 24 puan
    Bugün bana da ret verilmiş arkadaşlar
  5. 8 puan
    Tatile mi girdiniz gardaşlarım? Sesiniz çıkmıyor. Bu hafta kararım açıklanmasın diye dua ettim ben. Malum komisyonumuzun devletluları bayram arefesinde red çakmayı çok seviyorlar diye. Hala beklemedeyiz. 672 Sendika Adli işlem yok Soran yok Edit: Yukarıdaki bildirim butonu arızalı heralde kaç gündür bakıyorum yeni mesaj yok diyor. Ben de hepten sessizliğe büründünüz sanıp mesaj attım. Kaza geçirenler varmış, Allahtan şifa diliyorum. Red alanlar varmış. Yeni gördüm. Allah mücadelenizi arttırsın, hakkınızı almanızı nasip etsin duasını bırakıyorum.
  6. 8 puan
    Arkadaşlar KHK li kardeşim kaza geçirdi. Kendisinin ve küçük yeğenimin durumları ağır. Kardeşimin kanaması durmuyor. Yeğenimi unutuyorlar. Belki bir mazlumun duası kabul olur. Rabbim şifa verir. Dualarınızı beklerim.
  7. 6 puan
    Dönüştürelim nedir? Sanki bu ülkede fetocunun somut, net, genel geçer ortak bir tanımı varmış gibi, sanki kimin fetocu olduğunu anlamışlar gibi, geri dönüşüm kutusuna atacaklar galiba kalan "fetocular"ı Cihat yağcıya siparişi verilsin bari fetocu dönüştürme aygıtının. O iyi anlıyor böyle icatlardan.
  8. 5 puan
  9. 4 puan
    Maşallah, hayırlı olsun. Yüzü gülen mağdurla bizin de yüzümüz gülüyor.
  10. 3 puan
    Hayırlı olsun. Bayramla birlikte bir bayram daha, güzel olmuş..
  11. 3 puan
    İyi akşamlar güzel insanlar, Bugün komisyon sayfasına baktım,inceleniyormuş, hayırlısı olsun. Neler mi yapıyorum?Bir sürü civcivim oldu.???11 tane,renk renk,çok sevimliler.Onlarla vakit geçirmek bana harika iyi geliyor. Bu aralar süs tavukçuluğuna merak sardım.,15 tane süs civcivi aldım,maalesef 6 tanesi yaşıyor.?Annesiz civciv büyütmek çok zor iş.Bu da bir tecbüre oldu bana.? Tavuk insana iyi gelir mi?İnanın yaralarıma merhem oluyorlar.Eşim travma sende farklı bir şekilde kendini gösteriyor diyor.? @Umutlu Değerli öğretmenim,yazın kışınki gibi soğuk bir mutfağım olmuyor,çok şükür.Sebze diktim,bahçemde kabak,salatalık,biber ve domates var.Hem taze olarak yeniliyor,hem hobi,hem de ekonomiye destek oluyor,masraf azalıyor.
  12. 3 puan
    Gideni aratacak birisini getirmezlerse çook şaşırırım. Mevcut iktidarın mensuplarının çeşitli nedenlerle "Kandırıldık" dediklerini duydum ama "hata yaptık, düzelttik" dediklerini ne duydum ne gördüm. Duyacağımı da sanmıyorum.
  13. 3 puan
    ÇARŞAMBA BAKMIŞTIM BİR ŞEY YOKTU
  14. 3 puan
    Allah acil şifalar versin inşaallah
  15. 3 puan
    Rabbim ikisine de şifa versin,sizlere ve sevdiklerine bağışlasın.Dualarımda olacaklar.İyi haberleri bekliyoruz inşallah...
  16. 2 puan
  17. 2 puan
    Arkadaşlar bugün karar çıkar mı?Bayrami gerçekten bayram tadında geçirmek için bol iadeli günler dileğiyle ?
  18. 2 puan
    İzahı olmayanın mizahı olduğu bir ülkenin insanları. Başka ülkelerde kimse adam yerine koymaz, biz de baş oldular.
  19. 2 puan
    Rabbim acil şifalar versin hepsine. Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zaman iyilesirler.
  20. 2 puan
    Çok bunaldım artık dayanma gücüm kalmadı.3 çocukla hayat giderek zorlaşıyor.2 gün önce iş ararken yolda fenalaştım kalp krizi şüphesiyle geceyi hastanede geçirdim.Maalesef ruhumuz da bedenimizde çok yoruldu.Daha ne kadar sürecek
  21. 1 puan
    Kurum görüşü 2017 de alınmıştı sonrasında alındı mı hiç bilgim yok. Teşekkürler 2017 'deki Kurum kararı olumluydu onu biliyorum
  22. 1 puan
    Çok geçmiş olsun.Ben de bayramdan sonra bakayım diyorum.
  23. 1 puan
    Ht'yi açın dostlar. Son zamanlarda gördüğüm en ilginç tartışma dönüyor şu anda. Doğu Perinçek "bu kadar fetocu ihrac etmek yeter, kalanları dönüştürelim" diyor. Zeki Üçok da "Olmaz" diyor "daha çok kişi var ihraç edilecek" Perinçek'ten cevap olarak Üçok'a bir "Sen Abdülhamit'i savundun." apargatı bekliyorum
  24. 1 puan
    Allah şifa versin kardeşim çok geçmiş olsun
  25. 1 puan
    Arkadaşlar merhabalar. 27 Mayıs da ret kararımı gördüm. Her hafta kuvveti düzenli arıyorum.. ama hala kararım kuvvete gelmemiş. Durum hakkında bilgi vermek istedim sizlere de
  26. 1 puan
  27. 1 puan
    Rabb'im şifa versin inşallah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin.
  28. 1 puan
    Boğaziçi'nin seçimsiz atanan rektörü Melih Bulu görevinden alındı. Demek ki neymiş, barışçıl mücadele geç de olsa sonuç veriyormuş. Haklı olunan konuda geri adım atmamak, dik durmak, sonuna kadar direnmek gerekiyormuş. Emeği geçen herkese tebrikler.
  29. 1 puan
    Fe inne meal usri yusra Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır
  30. 1 puan
    İnsanoğlu insan hakları ve demokrasiyi büyük mücadeleler sonucunda elde etmiş. Bizde ise bunlar tepeden geldi. O yüzden kıymetini hiçbir zaman anlayamadı birçok sıradan vatandaş. Bu değerler için mücadele etmeyi, insanlık onuru için elimizi taşın altına koymayı öğreneceğiz bir gün. O gün gelene kadar, şimdi biz mağdur oluruz, yarın başkası mağdur olur, bu devran böyle döner durur bu memlekette.
  31. 1 puan
    Çok geçmiş olsun. Çok dosya kalmadı zaten. Sizin de sendikaymis kriter. İade olasılığınız yüksek. Biraz daha sabredin. Allah sabrınızı artırsın. En çok ihtiyacı olan en erken iade olsun inşallah. Amin.


×
×
  • Yeni Oluştur...