İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

07-10-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 14 puan
    Bende şuan ret kararımı gördüm. Tek kriter banka ve olumlu kurum görüşüm vardı.nasip diyecek bir şey bulamıyorum. 2006 hesap açılışı 2015 e kadar kullanıp paramı çekmiştim.
  2. 13 puan
    @altuğ hiç bir tane ek olarak kriter yok..eşim çalışıyor öğretmen. Çok umutluydum ama koca bir hüsran?hiç birsey anlam veremiyorum bu banka konusu niye bukadar sorun oldu milyonlar mudi si oan devlet bankası. 10 bindi ve 2015 haziranda paramı çekmiştim araba alırken kullandım bunu da komisyona belgelerle sundum. Ama bir banka neden kullanılır 5 senedir anlatamadık. Allaha havale ediyorum insallah ahirete kalmaz hesabımız bu dünyada görürüz.
  3. 6 puan
  4. 5 puan
  5. 5 puan
  6. 4 puan
    Kalan dosya sayısı 8 binin altında
  7. 4 puan
    Selamlar arkadaşlar az önce bende baktım. Arkadaşlar dan kararları görünce. 675 KHK İKM beraat edeli yaklaşık 4 yıl oldu. Hiç bir kriter yok du. Kurum görüşü alınali 10 ayı geçti. Şimdi kabul kararımı gördüm. Allah herkese yaşatsın inşallah. En çok da burda her şartlar da korkusuzca bize bilgi verip yardımcı olan Ali Haydar beye. İsminiz gibi aslan gibisiniz Tebrikler. Soru soran olursa burdayım.
  8. 3 puan
    Takipsizlik kararı verilmiş. Nasıl mutlu oldum anlatamam
  9. 3 puan
    İade olan arkadaşlar hayırlı olsun çok sevindim. Darısı tüm masumların başına..
  10. 2 puan
    @Nazzsn Çok geçmiş olsun inanın çok üzüldüm banka devletin yasalarıyla açılmış bir bankaydı.Komisyon talimat dönemlerine gelen küçük meblalara bile ret veriyor malesef. Talimat dönemlerine denk gelen bir işleminiz var mıydı? Söylediğiniz şeyler bankadan bekleyen diğer arkadaşlara da yol gösterici olacak.İnşallah idere mahkemesinden en kısa zamanda dönersiniz
  11. 2 puan
    İade olan arkadaşlara hayırlı olsun, Allah tekrar yaşatmasın. Darısı biz bekleyenlerin başına inşaallah..
  12. 1 puan
    Hayırlı olsun hocam ? Her iade mutlu ediyor beni.
  13. 1 puan
    Pek çok farklı sebepten ifadeye çağrılmış olabilirsiniz. Örneğin tanık olarak ifadeniz alınabilir. Ya da birilerinin ifadesinde adınızı geçmiştir, o konuda ifadeniz alınabilir. İfadeye çağrılma sebebini bilmeden panik yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
  14. 1 puan
  15. 1 puan
    Ağır Ceza Mahkemelerindeki (ACM) yargılama konusu Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma. ACM'nin verdiği kararlar, örgüt üyeliğine dair. ACM örgüt üyeliğinden ceza verirse, zaten kamuda görev yapmak mümkün değil. Ancak ACM beraat kararı verirse, bu karar İdare'nin sizinle ilgili ''irtibat/iltisak'' değerlendirmesine engel değil. ACM'de yargılanmış, beraat etmiş, beraat kararı kesinleşmiş ve buna rağmen biten mahkeme sürecinden sonra kamudan ihraç edilmiş, İdare Mahkemesinin yaptığı araştırmada da hakkında hiç bir delil olmamasına rağmen İdare Mahkemesinin Yürütmeyi Durdurmayı red ettiği asker bir şahıs olarak incelediğim emsal kararlardan çıkardığım sonuç şu (ne kadar doğru ve evrensel hukuka uygun olduğunu bir kenara bırakırsak): ACM'den örgüt üyeliğinden beraat etmiş olmanız tek başına kamuda çalışmanız için yeterli değil. İdare mahkemelerinin üst mahkemesi olan Bölge İdare Mahkemeleri, ACM'den nasıl beraat ettiğinize bakıyor. Örneğin: ACM'de yargılanan bir kişi, hayatının bir döneminde kısa bir süreliğine bu yapıyla görüştüğünü veya dershanelerine veya evlerine gittiğini ama daha sonra bu yapıyla çeşitli nedenlerle görüşmeyi bıraktığını ACM yargılamasında belirtmiş. Ve bu kişi hakkında başka da bir delil olmadığı için ACM beraat kararı vermiş. Bu kişi ihraç edilmiş ve göreve dönmek için dava açmış. Bölge İdare Mahkemeleri, bu tür bir beraat ile karşılarına gelenleri ''kişi irtibat/iltisakını kendi beyan etmiş'' diyerek kamu görevine döndürmemiş. Yani özetle, tek başına ACM'den beraat etmiş olmanız ve hatta beraatinizin kesinleşmiş olması, şu anki mevcut uygulamalarda kamudan ihraç edilmenize engel değil maalesef. Eğer ACM'de beraat ettiğiniz dosyanın muhteviyatında, şu andaki mahkemelerin irtibat/iltisak kabul ettiği hususlardan herhangi biri varsa, göreve dönme şansı azalıyor. Umarım ülkeye en kısa zamanda evrensel hukuku esas alan uygulamalar gelir ve yapılan haksızlıklar bir an önce son bulur. NOT: Burada yazılanlar yaşadıklarımdan çıkardığım benim kişisel kanaatlerimdir.
  16. 1 puan
    @Nazzsn geçmiş olsun hocam .insallh idare mahkemesinden döner.Kurum görüşünüz nezaman alınmıştı ?
  17. 1 puan
    Eşim 677 TSK 12.11.2021 bugün gün verilmiş süreç 10 ay tutukluluk beraat tutukluluk için 30 bin tazminat
  18. 1 puan
    Van/Erciş eğitmsen Ş.G ret malesef
  19. 1 puan
    İade olan herkesin gözü aydın hayırlı olsun.bende 2 gün önce başladım.darısı tüm bekleyenlere.
  20. 1 puan
    Günaydın dostlar, güne güzel haberlerle başlayalım Adıyaman eğitimsen Z.K iade Pazarcık eğitimsen M.K iade
  21. 1 puan
    Günaydınlar, Kabul kararı alan herkese hayırlı olsun. Benzer durumda olup farklı muameleye maruz kalan herkes tarafından Ceza ve İdari davalarda kullanılabilecek Eşitlik ilkesine dair AYM nin verdiği güzel açıklamaları olan bir kararı https://forum.khkhaber.com/topic/24241-eşitlik-i̇lkesi-ayrımcılık-yasağı-benzer-durumda-olup-farklı-muamele-görenler-tarafından-kullanılabilecek-çok-güzel-açıklamaların-olduğu-bir-karar/?tab=comments#comment-96915 adresinde paylaştım. Örnek: Akraba nedeniyle işlem gören kişiler açısından bakan ve büyükelçinin olması, aynı sendika kriteriyle kabuller varken ret alanlar gibi.
  22. 1 puan
    Göndermeniz iyi olmuş. Kendi başıma geleni yazacağım: Kesinleşmiş beraat kararımdaki hiç bir gerekçeyi dikkate almaksızın (komisyon red gerekçelerini tamamen çürütmesine karşın) komisyonun kararını onayladılar. Gerekçede (7 sayfalık), bir kez bile beraat etmiş olmamdan bahsetmediler. Umuyorum, sizin durumunuz böyle olmaz. Bahtınız açık olsun.
  23. 1 puan
    Bir tanıdığım bugün iade oldu. Kriter 30 ay istifa edilmemiş sendika.
  24. 1 puan
    Cümleye a dan z ye kadar katılıyorum ve ekliyorum tüm ülkede stockholm sendromu hat safada yoksa doların 9 tl olduğu ülkede savunanları görmenin hiç bi mantığı yok
  25. 1 puan
    @Ozan Aysu Hayırlı olsun çok mutlu oldum? Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı hukuksuzca ihraç edilmiş tüm khkli dostlara...
  26. 1 puan
    Arkadaşlar Ben Beuwulf, Saitama, Mavi Çocuk, Ronin, Perde1un... Bugüne kadar sürüldüğüm tüm adlarımla size sesleniyorum. Az evvel KABUL kararımı sistemde gördüm, çok şükür Allah büyüktür, herşey ona bağlıdır dedim hep öyle de oldu. Allah hakedem herkesi bu karanlıktan kurtarsın 686 nolu KHK, KESK Eğitimsen Yüzde 97'niz sağlıcakla kalın inşallah, kalmasını dilemediklerim kendini bilir, Allah'ın adaletine sevk ediyorum
  27. 1 puan
    Arkadaşlar Ben Beuwulf, Sait ama, Mavi Çocuk, Ronin, Perde1un... Bugüne kadar sürüldüğüm tüm adlarımla size sesleniyorum. Az evvel KABUL kararımı sistemde gördüm, çok şükür ?? Allah büyüktür, herşey ona bağlıdır dedim hep öyle de oldu. Allah hakedem herkesi bu karanlıktan kurtarsın ?? 686 nolu KHK, KESK Eğitimsen Yüzde 97'niz sağlıcakla kalın inşallah, kalmasını dilemediklerim kendini bilir, Allah'ın adaletine sevk ediyorum ??


×
×
  • Yeni Oluştur...