İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

21-11-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 22 puan
    5 yıl sonra iade. Herkes sağsalim iade haberlerini alır umarım.
  2. 7 puan
    Bu gün ben iade oldum. Rabbime şükürler olsun.
  3. 6 puan
    İyi geceler, İade haberlerinin sahipleri ve ailelerine mutluluk getirmesini diler forumdan uzaklaşmamalarını ve iade sonrası aşamalarda tecrübelerini paylaşmalarını ümit ettiğimi eklemek isterim.
  4. 5 puan
    Bu hafta iade olanlar Hülya Aktaş Hüseyin Aktaş Duygu Özcanlı Özkan Çınar Talat Yıldırım Abdullah Topal Ahmet Karabulak Remzi Yaşar Nurettin Çağdaş Hüseyin Ekinci Recep Sevim Ruken Bayram Nuray EKİNCİ Şükret Selçuk Halil GÖĞERÇİN Havva Karahancı Sami Yorgun Özkan Çınar PERİHAN Abak Orhan Erol Yaşar BİNGÖL Gencer Çoban Ahmet Ragıp Üzümcü Şevket Köksal Songül Başar Sevil Bagav Hıdır Polat
  5. 5 puan
    Bir iade haberi de benden gelsin,23 ay sendika vardi bende de,başkalarının iadesine ağlayan ben,kendi kararımı göründe sadece şaşırdım,hakkaten sonrası boşluk,dilerim bu kararı bekleyen herkes en kisa zamanda kabul yazısını görsün,bu süreçte ayakta durmamızı kolaylaştıran bize güç veren forum ahalisine teşekkür ediyorum
  6. 3 puan
    2023, 2022 den, 2022, 2021 den kötü olacak gibi. Bu durumda hükümet bu yıl asgari ücrete iyi bir zam yapıp, paranın değeri yıl sonuna kadar pul olmadan seçim kararı alabilir. Malûm bir de vergi dilimi olayı var yılın son aylarında. Daha erken seçim yapma şansı varsa onu bile yapabilir. Komisyon seçime kadar dosya bırakmamak için bundan sonra benim de tahminine göre inşaallah daha hızlı çalışacaktır.
  7. 3 puan
    Haziran ayında erken seçim söylentileri de doğruysa komisyonun hızlanmasına sebep olabilir.
  8. 3 puan
    bu istatistiği sayfa mı paylaştı yoksa siz mi hesapladınız? çok önemli bir bilgi bu. baktım sayfa paylaşmış, bir hafta daha gözlemleyelim, inşallah haftaya da yüksek sayılı inceleme olursa ümitleneceğim kendi adıma.
  9. 3 puan
    Dersim Eğitim Sen'den Sevil BAGAV iade. ? Bir iade haberi de Iğdırvdan var. ığdır Eğitim Sen'den Muhacir KILIÇKALKAN da iade. ? Bir de Kastamonu'dan vr iade. Mersin'den Remzi YAŞAR da iade Mersin Eğitim Sen'den Nurettin ÇAĞDAŞ da iade. ? Mersin Eğitim Sen'den Hüseyin EKİNCİ de iade. ?
  10. 2 puan
    12 kasımda sağlık müdürlüğünden aradılar öyle haberim oldu. Hergün bakardım, son zamanlarda bıkıp bakmamaya başlamıştım.
  11. 2 puan
    Mersin'den Fikret KÜBRALI da iade. ?
  12. 1 puan
    Sadece komisyon için değil. Tüm merciiler için sunulabilir bir rapor olusturulabilir
  13. 1 puan
    Hayırlı uğurlu olsun Komisyon için mi hocam? Neden olmasın
  14. 1 puan
    Ben bir öneride bulunmak istiyorum arkadaşlar. Bizimle iletişime gececek olan, röportaj isteyen veya bizim göndereceğimiz basvurulara klavuz olabilmesi için bu güne kadar çevremizde veya kendimize ait kararların sayılarını tarihlerini toplayıp bir rapor oluşturalım. Bir grafik destekli sunum oluşturalım.
  15. 1 puan
    Herkese günaydın. Ağzınız bal yesin Hocam ? Umutla bekliyorum güzel haberi.
  16. 1 puan
    @altirana hocam kesin döneceksiniz diye düşünüyorum. Birde @Aysegul Oz.
  17. 1 puan
  18. 1 puan
  19. 1 puan
    Mersin Eğitim Sen’den bir iade haberi daha geldi. Ahmet K Mardin Nusaybin'den de iade haberi var. ? S.A iade
  20. 1 puan
    Mersin Eğitim Sen’den 4 iade haberi daha geldi ; Özkan ÇINAR, Talat YILDIRIM, Duygu ÖZCANLI, Abdullah TOPAL. ?
  21. 1 puan
  22. 1 puan
    Ben kendisine daha önce yazmıştım. Bu gün bana döndü röportaj vermemi istedi. İletişim bilgilerimi verdim, röportaj vereceğim.
  23. 1 puan
    Ne demek. Siz de hakkınızı helal edin. Konuşacağız ki olay aydınlansın. Karamsar düşünceler de iyimser düşünceler kadar değerlidir benim için. Ülkede en geç iki yıl içinde çok ciddi bir hesaplaşma olacak. Herkesin gözü önünde öyle suçlar işlendi ki bize karşı olanlar küçük bile kalıyor maalesef. Yani biz 128 bin KHK mağduru, yapmayız elbet ama, helalleşmiş bile olsak bize bunları yapanlarla, yine birçoğu hörekelerini görecek. Kaçışları yok. Onlara birbiri ardınca basılacak damgalar bizlerin de aslında ne kadar temiz insanlar olduğumuzu gösterecek. Biz devletteyken durum böyle değildi. Biz gittik ne hale geldi. Bu açık.


×
×
  • Yeni Oluştur...