İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

14-06-2022 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 2 puan
    merhaba arkadaşlar çerkezköyde vardiya amiri arayisimiz var ilgilenenler bana yazsın ... çerkezköyde oturan yada oturacak olan ...arabasi olupta çorludan gelmek isteyen olursa o da olur acil bizden birisi olmasını istedim ise ihtiyacı olan varsa acil haber bekliyorum merhaba arkadaşlar çerkezköyde vardiya amiri arayisimiz var ilgilenenler bana yazsın ... çerkezköyde oturan yada oturacak olan ...arabasi olupta çorludan gelmek isteyen olursa o da olur acil bizden birisi olmasını istedim ise ihtiyacı olan varsa acil haber bekliyorum 2
  2. 2 puan
    merhaba arkadaşlar çerkezköyde vardiya amiri arayisimiz var ilgilenenler bana yazsın ... çerkezköyde oturan yada oturacak olan ...arabasi olupta çorludan gelmek isteyen olursa o da olur acil bizden birisi olmasını istedim ise ihtiyacı olan varsa acil haber bekliyorum
  3. 2 puan
    İnşallah gidecekler diye umut ediyoruz. Yalnız O kadar hayat pahalılığına, o kadar adaletsizliğe rağmen, neredeyse her ailede bir mağdur KHK lı varken hâlâ anketlerde yüzde otuza yakın oy almaları, inanılacak gibi değil. Halkın cebine dokununca anlar diyoruz. Adam aç en çok kendisi feryat ediyor hâlâ takım tutar gibi savunuyor. Bu arada Konya'da yaşıyorum belkide ondan umutsuzum herhalde.!!! Nasıl duyarsız bir millletiz anlamış değilim.......
  4. 2 puan
    Gidecekler hocam, gidecekler... Yaptıkları haksız ve hukuksuzluklardan dolayı değil, milleti aç bıraktıkları için gidecekler. Yoksa kimsenin umurumda değil hak, hukuk, ileri demokrasi, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak, medeni ve insanca bir yaşam vs... Bu ülke insanının büyük kısmı, karnının doymasını yaşamak zannediyor. Ve artık karınları doymuyor bu kesimin çoğunun, aç kalmaya başladılar ve her geçen gün daha da aç kalacaklar. İşte o zaman siyasi tercihlerini de değiştirecekler aç kaldıkları için.
  5. 2 puan
    AİHMyi bağladılar dostlar. İktidar değişmezse araya mahkeme sokup duracak bunlar. Haklarımızı alana kadar çoğumuz için emr-i hak vaki olabilir maalesef. Tekrar BMyi düşünsek ne yapsak? Bir yandan en geç önümüzdeki yıl (hatta daha yüksek olasılıkla bu yıl) gideceklerini düşünüyorum. Bir yandan da 20 yıldan sonra gideceklerine inanamıyor insan
  6. 2 puan
    Merhabalar. 672 MEB ADLİ-İDARİ SORUŞTURMA YOK "KRİTER" YOK. BUGÜN RET KARARIMI GÖRDÜM. SUSKUNLUKLAR SÖYLENMİŞLERİN HEPSİDİR.
  7. 1 puan
    Merhaba, istinafın nihai kararının göreve başlamaniz yönünden bir etkisi yok, inşallah YD vermezler.. Adalet bakanlığına karar ne zaman tebliğ olmuştu? 30 günlük süreleri ne Zaman doluyor?
  8. 1 puan
    İdare mahkemesinin Kabul kararına karşı Adalet bakanlığı yd li istinaf için başvurmuş. Bir de bunun için bekle. Kararı yeni gördüm. İdare mahkemesinin istinaf başvurusunu kaabul ya da reddetmesini mi beklemem gerekiyor ? yardımcı olursanız sevinirim .
  9. 1 puan
    "Hepimiz üzülüyoruz." En acısı da bu. Sabır ve sükunet. Bağıra bağıra susmak....
  10. 1 puan
    Geçmiş olsun .Ne diyelim nasıl diyelim bilemiyoruz Sizinle birlikte forum ahalisi olarak hepimiz üzülüyoruz.Umarim bir üst mahkemeden dönersiniz.
  11. 1 puan
    @Carlito idare mahkemelerinden duyduğumuz nadir kararlardan. Çok sevindim gözünüz aydın. Muhalefet şerhinin kararın uygulanması açısından bir önemi bulunmuyor. Umarım istinafta da onanir veya hiç istinafa gitmez. Mali haklarla ilgili tüm haklarınizi da arayınız muhakkak.
  12. 1 puan
    @hakhukukadalet yasal faizleriyle birlikte ödenmediyse bunun için de ayrıca başvurulması gerekir. Çıkan mahkeme kararını incelemek lazımdır.
  13. 1 puan
    Özellikle eksik kalemler için kuruma dilekçe verildikten sonra süresi içinde idari dava açmak gerekir. Süreyi kaçırmanız durumunda dava red edilecektir.


×
×
  • Yeni Oluştur...