İçeriği gör

Önerilen Yorum

yunuss, 15.07.2019 - 02:07 yazdı:

forum da yeniyim idare mah . OHAL den gelen ret te karşı dava açmam gerekiyor 28 ay sendika ve cihan medya ve takipsizlik var dilekçe örneği için yardım eder misiniz son gün 22 temmuz

Mevcut yazdıklarınızla bir şey söylemek zor. Sendika ne zaman başladı? Hangi sendikalar, arada değişti mi? 17/25 aralık 2013 öncesi ne kadar, sonra ne kadar, 17/25 aralık 2013 sonrası bir yer mi? 17/25 aralık 2013 sonrası neden çıkmadınız .... cihan medya ne zaman? ne için? kaç ödeme, ödeme ne zaman başladı... herkesin durumu aynı değil. Dolayısıyla dilekçelerde aynı olamaz. 

https://forum.khkhaber.com/forum/40-sorular-cevaplar/ kısmında aynı kolnularda detaylı cavaplar var.

https://forum.khkhaber.com/forum/63-dava-açılış-dilekçeleri/ altında örnek dilekçelerde var.

kendi durumunuza uygun olan bir metin yazınız. Sonrasında paylaşırsanız yorum yapabiliriz.

Önemli olan, idare mahkemesine; komisyon kararında gerekçede geçen "irtibat" ve "iltisak" ithamlarının Ankara 22. İdare Mahkemesine ait ESAS NO : 2018/2349 KARAR NO : 2019/938 ve Ankara Bölge İdare Mahkemesi 13 üncü İdari Dava Dairesi ne ait Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı/Ankara aleyhine açılan ve 24.04.2019 tarihli Karar No.: 2019/246 numaralı kararlarındaki tanımları;

irtibat; yani bir çıkar ilişkisi nedeniyle gönüllü veya gönülsüz kendi davranışlarını bireysel iletişim yoluyla ya da yazılı ve görsel basın, sosyal medya paylaşımları üzerinden gelen mesajları dikkate alarak belirleme hali 

iltisak; yani yapışıkmış gibi birlikte hareket etme, gönüllü şekilde tabi olma, aynı yöne bakma, olayları aynı bakış açısıyla değerlendirme, eylemlerini bir grubun, örgütün ya da yapının işaretleri, talimatları, yönlendirmelerine göre gerçekleştirme ve 
bunu yaparken dünyevi ya da uhrevi faydalar umma hali şeklinde tanımlanan irtibat ve iltisak kavramlarının sizin durumunuzla ilgili olmadığını, bağdaştırılamayacağını anlatabilmek. Şu kanundu, bu yasaldı kısmına çok gazla kasmayın. Çünkü baktıkları, verilen karar irtibat ve iltisakla izah edilebiliyormu? yönünde olacak.

 

  • Beğeni 1
  • Onaylama 1

689 KHK, TSK, 2' nci derece akraba gerekçe edilerek mağdur. OHAL Komisyonundan iade. 08.12.2022 ve an itibariyle Asker olarak mesleğe dönüş davası red. Araştırma Merkezinde şimdilik devam. Pes etmek yok.

13.03.2023 itibariyle eski mesleğim olan askerlik mesleğine atanmamla ilgi davada  kesin hükmüyle lehime karar verilmiştir.

07.04.2023 itibariyle eski mesleğime görevlendirme yazısı tebliğ edildi.

14 Nisan 2023 itibariyle kamu görevinden çıkarıldığında son çalıştığım birlik ve görevde mesaiye başladım.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Merhaba OHAL komisyonundan  ret kararı aldım idare mahkemesine başvuracağım . Başvuruya ilişkin belge ve tespitler kısmında 3  tespite yer verilmiş.İhraçtan sonra mahkemem olmuş ve beraat almıştım.

1) Çocukların okul kaydı olması 

2) Kurumu tarafından yürütülen İdari soruşturmada Fetö/PDY  ile iltisaklı bulunması .

3) Hakkında açılan  davada beraat kararı verildiği ve davanın istinaf aşamasında olduğu.

3. maddede sanırım davanın istinafta olmasına atıfta bulunuyor ama savcı neden istinafa götürdüğü zaten savcının açıklaması gerek.Hiç bir ciddi delil yoktu ve tanıklar idari soruşturmada aleyhime verdikleri ifadeleri yalanlayıp lehime ifade verdiler.Hakim bir aleyhteki bir tanığı dahi dinlemeden ilk duruşmada beraat verdi.

3. madde ile ilgili idare mahkemesine karşı  nasıl bir savunma olabilir ?

2. maddede idari soruşturmanın olumsuz olması zaten ihraç olmama sebep oldu nasıl tekrar göreve alınma talebimin reddedilmesine gerekçe yapılabiliyor. Bununla ilgili fikri olan varsa da  memnun olurum  .Teşekkürler.


692 Ret - Beraat -Diyanet İşleri -Okul-İdari soruşturma

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

24. idarenin kararları adli tatilden sonra çıkmaya başlayacaktır


’Bir yıldız gibi kayar giderim hayatından yapacağın tek şey dilek tutmak olur benim arkamdan’’ 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Yazışmalar, dilekçe kısımları ve süreleri tamam olmasına rağmen dosyaları tekemmül ettirmiyorlar. Dosyası tekemmül eden var mı acaba 24.idare mahkemesinden?


672 KHK mahkeme aşamasında 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Bakıyorum bakıyorum 15.03.2019 tarihinde takılı kaldı. Yahu 4 ay hiç mi ilerleme olmaz.


677 - Ret - 21. İdari Mah

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Hayırlı cumalar.  

Eşime ret geldi, 21. İdarede dosyamız bekliyor, MEB savunma göndermiş, karşı savunma yazacağız ama nasıl bir şey olmalı, başlığı nasıl olmalı , dosyamıza nasıl eklenecek?  


İstifa sendika, pasif banka, cihan medya, 2012 kurum kaydı. Ret. 21. İdare bekliyor. 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Aranıza bugün itibariyle katılmış bulunuyorum.24.İdareden karar bekleyen veya kararı çıkan arkadaşlar yorum  yaparsa güzel olur.Hayırlı haberler alırız inşallah.

Güncelleme • • Whipper
  • Beğeni 2
  • Onaylama 1

672 MEB

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

20. daireden kararı çıkan veya bir gelişme kaydeden varmı  acaba olumlu veya olumsuz.


677 KHK. Ret

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
zazans12, 15.07.2019 - 19:41 yazdı:

Merhaba mahkeme safhasında ece k. hanımla anlaşan varmı? 

Merhaba ece k. Hanım kim bu davalara bakan iyi bir avukatmı?.bilgi verir isiniz. 


677 KHK. Ret

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
672furkan, 10.03.2019 - 15:30 yazdı:

Esas No: 2019/****     2019 sonra gelen numara bizim idare mahkemesindeki sıra numarasını mı gösterir. Ortalama  ilgili idari mahkemeler (19-20-21-22-24) günde kaç karar veriyor(duruşmasız).Cevap için şimdiden Teşekkürler.

benim tam 1 yıl sonra duruşma günü verdiler


677 KHK RET BERAAT

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • İletiler

    • dostlar cidden olanağı olan yurtdışı da düşünsün. yıllardır söyledik. şahsen iade olunca da geri dönmeyi düşünmüyorum. 
    • KHK'lıların çoğunluğu bu ülkenin en dürüst, akıllı ve çalışkan kişileridir.. memur olarak doğmadık, hatta memurluk kendi adıma hiç girmemem gereken bir alandı, vasat kişilerle muhatap ola ola, beni de ortalama düşünen, risk alamayan biri yaptı... halbuki dışarıda da yapabileceğimiz birçok iş ve alan var... zaten piyasada düzgün iş yapan adam yok... eğer ilgilendiğimiz alanda gayret gösterirsek,  dürüst ve düzgün çalışırsak, eski işimize gerek kalmayacak ve ayakta durabilecek kadar kazanabileceğimize inanıyorum...
    • Daha önce de yazdım, beklentiye girmek en büyük hayalkırıklıklarının ve depresyonun temel sebebidir... KHK'lılara yapılan muamele bu ülkede kimseye yapılmamıştır, yanımızda birkaç kişi ve Allah dışında kimse yok, bizi bizden başka anlayan da o yok... toplum bizi sanki tamamen unutmuş gibi, bir anda sanki görünmez olduk (buna benzer bir bölüm Black Mirrorda vardı, suçlu kişi kimse tarafından görünmez hale geliyordu)... bu sürecin birgün biteceğini elbet biliyorum ama o zamana kadar akıl ve beden sağlığını korumak için hiç dönmeyecekmiş gibi düşünüp, kendimize yeni bir hayat kurmaktan başka yolumuz yok... birgün inşallah iade olduğumuzda da, zaten kolaylıkla yeni sürece adapte olunur... lütfen artık beklentiye girip, yaranıza daha fazla tuz basmayın, bırakın yara kabuk bağlasın... birşeylerle meşgul olmak (tercihen toprakla), zihni en iyi rehabilite yoludur...
    • Yazıp yazıp siliyorum sayın Aylin. Forumda 5. senemdeyim. 8 yıldır dünyanın en saçma en alakasız en akılsızca iftirasıyla uğraşıp duruyoruz hepimiz. Şurada senelerdir geçecek diye insanlara moral vermeye çalışıyorum. Beni şarlatan ilan etseniz haklısınız ne diyim. geçecek ama daha yılları var bu işin. Oyalanacak şeyler bulmaya çalışın. Yıllarınız gençliğiniz geri gelmeyecek dostlar.
    • @Karagöz "Dehumanize" kavramı anlamlı...Ruhumda bıraktığı hasar, Nietzsche'nin tanrı'nın öldüğünü ifade ettiği deli adamın hikayesindeki deli karakterinin "sonsuz bir hiç gibi başıboş dolaşıyorum" sözünün vücut bulmuş haliyim😔Başardılar!!! 
×
×
  • Yeni Oluştur...