İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

Önerilen Yorum

Karagöz, Bir saat önce yazdı:

Hocam, haklısınız haklı olmasına da. Kaç senedir birlik olma çağrısı yapıyoruz bir arpa boyu yol gidemedik ki. Yıllardır şurda sistemdeki bozuklukları anlatıyorum, hala birçokları "ben iade olayım gerisi umrumda değil" diye düşünüyor. İade olunca hesabını silip gidenlere bir bakın, inanmıyorsanız... Ne yazarsak yazalım tek başına yürüyen Cemal Yıldırım oluyor KHKlıların arasında. Ben ümidimi yitirdim birlikte bir mücadele için, çözüm dışarıdan gelecek.

Bırakın sokak mücadelesini, 100 bin insan Twitterda tt bile olamıyoruz. Herkes haftada bir tweet atsa her gün ttyiz ama olmuyor. Olmuyor işte.

Bu hafta birileri daha iade olacak. Hepimiz kutlayacağız, birçoğumuz da samimi olarak "bir kişi daha kurtuldu bu çukurdan" diye sevinecek. Sonra o iade olanlardan biri bu hafta bitmeden hesabını silecek, olacak olan bu. Hangi birlikte mücadeleden bahsediyoruz diye yine sorgulayacağız geri kalanlar olarak.

Doğru... O yüzden işte anayasa mahkemesi de niçin olumlu karar versin? Verirse de bu siyasi bir karar olur ve siyasi iklim değişikliğini ifade eder. Ama bu şu an için düşük bir ihtimal. Adamlar zaten aynı ideolojideler siyasilerle, hem de arkalarında destek yok. Canını yerde mi buldu bu adam yargıtay üyesi mahpusken. 

Güncelleme • • Felsefeci
  • Beğeni 1
  • Onaylama 2

686-Eğitim-Sen-incelemeye devam 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Anayasa mahkemesi kararı hakkında ne zaman bir bilgi gelir. Yoksa gerekçeli karar yazılmadan bir bilgi alamayız mı? 


672 MEB  beraat 24 idare mahkemesi

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Anayasa Mahkemesinin kararıyla ilgili Ankara'da adliye gazetecilerini takip etmekte yarar var. Örneğin Cumhuriyet Gazetesinden Alican Uludağ'a karar sızdırılıyor genelde. 


...

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Editör

Dostlar twitterdaki etkinliğe bekliyoruz. Hashtag   Komisyonİade KaçPara

  • Beğeni 5
  • Onaylama 2

KHK Forum Editörü | 686 khk

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Bence komisyon kısa sürede dağılır 3-4 aylık ömrü kalmıştır hele 5 sene olmuş hala dosyamı kalır bu nasıl çalışma eleştirisini hiç göğüsleyemezler 

Kalan 8-9 bin dosya bir havuzda toplanır eski kurumu çalışmak istemiyorsa benzer kuruma gönderilir personel bunu oraya onu buraya öyle birşey ilk zamanlarda da dpb başkanlığı falan durumları vardı eskiler bilir ? sonra o olmadı vs. Yıllar geçmiş şimdi sayı azaldı on bini eritirler zaten kurumlardan gelen bilgilere göre kararımız verilecekse kurum istemezuk derse komisyon al başka kurumdan ihraç olanı seninkini de başka kuruma gönderiyorum der benden demesi zaman sıkıştı bu işte başka bir şey var gibi geliyor adam iade mi iade çevre bakanlığı olmadı gıda bakanlığına vs on bini dağıtmak kolay benim düşüncem bu yönde bu arada komisyonun itibari zedelenmeden birşeyler yaparlar gibime geliyor bu AYM kararı da karar alıcıları etkiler diye düşünüyorum 

 

  • Beğeni 5
  • Teşekkür 2
  • Katılmama 2

672 Enerji Bak. 23 Mayıs kabul sistemde

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

24.idareden ret geldi 672 MEB örnek kısa istinaf dilekçesi bulabilir miyim 


672 KHK Ret-Sendika,Dernek,Çocuğun Okulu ,24.idare

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Elif Gökçe, 30 dakika önce yazdı:

Aknesör kriteri şıklarda yok. Sonra en sondada "Muhalefet KHKlıları yakından takip etti mi" diye soruyorlar. Etmediği ankösürden haberi olmamasından bile belli oluyor ?


TÜBİTAK'tan ihraç. KHK bursuyla PHD. Kesinleşmiş beraat

 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Karagöz, 50 dakika önce yazdı:

Aknesör kriteri şıklarda yok. Sonra en sondada "Muhalefet KHKlıları yakından takip etti mi" diye soruyorlar. Etmediği ankösürden haberi olmamasından bile belli oluyor ?

Yok Hocam bal gibi reçel gibi kaymak gibi haberleri var! Ankesörlü mevzusu ağırlıklı olarak askerlerin yargılandığı davalar olduğu için "siz darbecileri mi savunuyorsunuz? " diye söyleneceği ve pek etkin! muhalefetinde hak ve hukuk bağlamında nedense buna cevabı ol-a-madığı için şimdilik üç maymunu oynuyorlar! Sonrasında gerçekleri açıklama cesaretleri oluştuğunda günah çıkaracaklar!  

Bu arada zaten bunları yapsınlar yapmasınlar hepsine "darbeci, fetöcü, amerikancı vb. türevleri" söyleniyor.. Hak hukuk ve gerçeği mertçe ve korkusuzca savunamıyorlar o da görülüyor. 

  • Beğeni 3
  • Onaylama 1

⚓??Atatürkçü Kuvvacı 701'li Deniz Astsubayı--OHAL Komisyonu /Fazla Bekletmeden "RET" Verdik - 4 Kasım 2019 --- 24.İdare biraz bekletip "RET" Verdi  /--Adli süreç '' Beraat''--/  ??⚓

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
can bozdemir, 2 saat önce yazdı:

24.idareden ret geldi 672 MEB örnek kısa istinaf dilekçesi bulabilir miyim 

Forumda var. Mesela şuradaki güzel bence, kendi durumunuza uyarlayabilirsiniz:

Onun haricinde başka dilekçeleri de alt başlık olarak şurada bulabilirsiniz:

https://forum.khkhaber.com/forum/68-i̇stinaf/


TÜBİTAK'tan ihraç. KHK bursuyla PHD. Kesinleşmiş beraat

 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • İletiler

    • Bir düşüncem de KHK mağdurlarıyla ilgili... Mağdurlar bu işin çözümünün peyder pey olacağını bir türlü anlayamadı... pazarlamada "foot at the door" diye bir tabir vardır, yani ayağınızı kapıya koyabilirseniz, satışı büyük ihtimalle halledersiniz... burada da o ayak, ufak da olsa, KHK'lı bir grubun toplu iade olmasıydı... mesela takipsizlik-beraat alanlar iade olabilseydi, orta-uzun vadede birçok KHK'lının iade olma yolu açılacaktı, çünkü o kapı açılmış olacaktı bir kere... ama bunun yerine ne zaman takipsizlik alanların iadesi gündeme gelse, diğer tüm KHK'lılar "bizde, bizde, bizde..." demeye başladı ve o kapıya ayak bu yüzden hiç konulamadı, çünkü kapı hiç açılamadı... Bu talepler nedeniyle, iade işi toplum nazarında en ağır kişinin iade olacağı şeklinde ve çok ağır mali külfete neden olacak şeklinde yorumlandı veya imajı o şekilde verildi (Abdurrahman Dilipak'ın idareyi KHK'lılarla ilgili mali külfetle korkutma twitini hatırlayın)... halbuki hep beraber en azından takipsizlik-beraat alanlar gibi toplum vicdanını da kanatan bir kesimin iade olmasını savunsaydık, orta-uzun vadede birçok KHK'lının iadesi toplum nazarında daha kabul edilebilir hale gelecekti...
    • dostlar cidden olanağı olan yurtdışı da düşünsün. yıllardır söyledik. şahsen iade olunca da geri dönmeyi düşünmüyorum. 
    • KHK'lıların çoğunluğu bu ülkenin en dürüst, akıllı ve çalışkan kişileridir.. memur olarak doğmadık, hatta memurluk kendi adıma hiç girmemem gereken bir alandı, vasat kişilerle muhatap ola ola, beni de ortalama düşünen, risk alamayan biri yaptı... halbuki dışarıda da yapabileceğimiz birçok iş ve alan var... zaten piyasada düzgün iş yapan adam yok... eğer ilgilendiğimiz alanda gayret gösterirsek,  dürüst ve düzgün çalışırsak, eski işimize gerek kalmayacak ve ayakta durabilecek kadar kazanabileceğimize inanıyorum...
    • Daha önce de yazdım, beklentiye girmek en büyük hayalkırıklıklarının ve depresyonun temel sebebidir... KHK'lılara yapılan muamele bu ülkede kimseye yapılmamıştır, yanımızda birkaç kişi ve Allah dışında kimse yok, bizi bizden başka anlayan da o yok... toplum bizi sanki tamamen unutmuş gibi, bir anda sanki görünmez olduk (buna benzer bir bölüm Black Mirrorda vardı, suçlu kişi kimse tarafından görünmez hale geliyordu)... bu sürecin birgün biteceğini elbet biliyorum ama o zamana kadar akıl ve beden sağlığını korumak için hiç dönmeyecekmiş gibi düşünüp, kendimize yeni bir hayat kurmaktan başka yolumuz yok... birgün inşallah iade olduğumuzda da, zaten kolaylıkla yeni sürece adapte olunur... lütfen artık beklentiye girip, yaranıza daha fazla tuz basmayın, bırakın yara kabuk bağlasın... birşeylerle meşgul olmak (tercihen toprakla), zihni en iyi rehabilite yoludur...
    • Yazıp yazıp siliyorum sayın Aylin. Forumda 5. senemdeyim. 8 yıldır dünyanın en saçma en alakasız en akılsızca iftirasıyla uğraşıp duruyoruz hepimiz. Şurada senelerdir geçecek diye insanlara moral vermeye çalışıyorum. Beni şarlatan ilan etseniz haklısınız ne diyim. geçecek ama daha yılları var bu işin. Oyalanacak şeyler bulmaya çalışın. Yıllarınız gençliğiniz geri gelmeyecek dostlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...