İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

20-07-2019 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 3 puan
    Sayın Rose, O kadar gereksiz insan var ki çevrede bu kadın da onlardan biri inanın.Yazdıklarınızı okuyunca orada olup o kadına haddini bildirmek geldi içimden.Çok sinir oldum. Sana ne ya sana ne.Sana gelip ekmek mi istiyoruz ki hayatımıza Karışma hakkına sahip oluyorsun.Tedirgin edip sinir bozuyorsun!!! Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim. İnşallah korktuğunuz gibi olmaz ve her şey yolunda gider.Allah hepimizi duysun.Amiiin...
  2. 2 puan
    Biraz gülelim. Bizde insanız da. Hanımlar lütfen kızmasın. Sayın RosedewittbukateR amacım özellikle size tebessüm ettirebilmek. Çok dert etmişsiniz dün. Bu gün nasıl geçti. Nerde bu osman??
  3. 2 puan
    TSK'dan "kabul" veya "red" duymak görmek -benzetme uygunsuz olabilir ama- kıyamet alameti sayılacak neredeyse?
  4. 2 puan
    Günaydın hocam Allah yâr ve yardımcınız olsun Ne desem boş Yaşayan biliyor. Üzmeyin kendinizi. Herşey olacağına varır. Akışa bırakın Tüm hastalıkların başı stres . Dualarım sizinle. Bu arada Teacher hocama güneş hocama Dianeji hocama tebeşir hocama serenenes hocama kafakafka hocama ve bizi okuyan tüm mazlumlara selam olsun Gelin gayri gelin....
  5. 2 puan
    Melankolik şeyler yazmayı oldum olası sevmişimdir, sevemediğim ise beni bunları yazmaya iten kötü günler.. Ne elvedalar biriktirmiş içinde, Bir kaç yağmur damlası öncesiydi, Adımları hırçın ve keskindi, öyle bir gitti ki kadın, sadece baktı adam. iki nefes arası kapattı gözlerini sonra o da dönüp gitti acılarını kucaklayıp yağmur sonrası ayrılık bekliyordu pusuda belki son dakikaları aşkın belki içinde yeşeren nefretin hüküm sürme vakti gelmişti ya da sonsuz bir unutmak rüyasına dalmalıydı unutmuşluk ''rüya'sı sadece rüya olabilirdi unutmanın esamesi içinde büyük çelişki saklar insan unutabilir mi unuttuğunu söyleyen kişi bilmez mi neyi unuttuğunu eğer söyleyebiliyorsa ne kadar unutabilmiştir ki sorular cevaplara o kadar sadık değil her zaman bazı sorular cevapsız bazı cevaplar sorusuz bazı hayatlar bensiz bazıları onsuz onursuz, huzursuz, uykusuz, sorgusuz, kırılmıştır her kalp illa bir kez de olsa, bir kadına, bir erkeğe ya da gerçekleşmesi na mümkün bir hayale hayaletlere inanır mısın sayın ben hayır inanmam inanırsam korkmam gerekir ama korkamam korkmamalıyım aşk gibi mesela inanırsam kapılırım kapılmamalıyım kapılamam ben bir şiirin öznesi sanmıştım seni bir sonbahar özentisi bir yağmur tanesi adımlarından sonraki gidişini beş geçiyor vakit ben yeni bir hüzne doğru gidiyorum gözlerim kapalı belki yeniden inanırım ya da inanmış gibi yaparım sen de hiç yaşamamışsın gibi yap ben yine inanmış gibi olmamışsın gibi sahte hayatlar yaşanır yeryüzünde gerçeklerini yaşamayı cesaret edemeyenlerin öznesi olduğu ben bir şiirin öncesi sanmıştım seni ama sen bu şiirin içindeki yalnızlıksın.. iy..
  6. 2 puan
    Sn Rose üzülmeyin .Boş verin .Eğer bu iş biterse başka bir iş bulursunuz. Kendinize güvenin . Siz akıllı bir insansız.-Bu bir övgü değil .- Çalıştığım yerde 6x7 kaç eder bilmeyen yönetici var.Ve 3 senede gördüm özel sektorde hiç hak etmediği yerde çok iyi yerlerde "cahil" kişiler var. Biz khklilar iyi eğitim almış ,kalifiye insanlarız.öğrenseler bile Sizi gözden cikaramazlar ;çıkarırlar isede iş çok inanın.
  7. 2 puan
    Bir insanı ‘büyüten’ pozisyonu değildir, pozisyonu büyüten insanın tamda kendisidir. Büyük insanlar ne iş yaparlarsa yapsnlar asla küçülmezler.. Sevgili eşimde gördüm bunu ve yine bikaç büyük insanda. Ruh yüceliği ayrı birşey. Dışarıda yansır.. Diğer yandan küçük insanlar; bir bakış bir duruş bir söz ile büyük işleri de küçültürler.
  8. 2 puan
    Hocam maraton super temizlik delisi olaraktan ben bayiliyorum ama dediginiz fiyat ustu anneme rahmetli dedem hediye almıştı. Ben sahsen torbali daha hosuma gidiyor dolsun at ?
  9. 1 puan
    Forum sakinleri nasılsınız? Rose Hocam ne yaptiniz takipciniz geldi mi? Teacher Hocam, forumun Sizsiz tadı yok! ?larimiz nasıllar
  10. 1 puan
    @ophelia nefes aldığımıza şükredelim o zaman ve öyle bir gün de gelir ki mazide bir anı derin yaralar bırakmış bir anı olarak kalır yaşadıklarımız.
  11. 1 puan
    Her şeyin başı sağlık, diğerleri sonra gelir. Sağlıcakla kalınız.
  12. 1 puan
    Hadi topluca bırakalım Melankoliyi.. Marifet değil yalnız kalmak Kalabalıklar içinde yalnızlığı yaşamak Ahmaklık Cool olmak Hayır bu değil. Bunu seni Evet buldum Seni Yürüyen bir ölü yapar. Nefes alıyorsun. Gülmüyorsun Nefes alıyorsun Sevmiyorsun Güvenmiyorsun Özlemiyorsun Hissetmiyorsun Hisset Rüzgarı Yağmuru Güneşi Denizi Kumsalın sıcağını Kuşları Hayatı Günü geceyi Sabahı Hisset Yaşa Ölü gibi değil ama Ölüm orada zaten Bir yere gittiği yok Ölüme koşuyoruz Koşarken neden asarsın ki suratını Gülümsemek varken Neden yas tutarsın Kime Kim için Kim yüzünden Kim???? Asıl soru bu evet Kim?? Kim mutlu olur sen asınca suratını? Kim kaybeder? Kim kazanır? Kim üzülür? Kim kıskanır? İğrenir? Ağlar? Sızlanır, Kim!!! Kim o? Kimse değil. Yok öyle biri. Kes saçmalamayı! Uyan. Dayan. İnan. Ve düşün, Bir dilde şiir olmak varken Neden sessizlik olasın Neden? Cevap verme. Sus!! Sen bunu seçtin melankolik insan Yazdıklarımdan ders alma Öyle yaşa Ben sever Ben güler Ben yaşarım Banane senden Sevdiğinden sevmediğinden Hissettiğinden Ya da hissedemediğinden Ne diyordum en son Hiç bir şey.! Konu kapanmıştır.
  13. 1 puan
    Arkadaşlar bana acil olarak ek ders ve maaş faizi için idare mahkemesi örneği Lazım. Yardımcı olabilecek Bi arkada var mı acaba. Şimdiden tesekkürler
  14. 1 puan
    Hocalarım iyi günler. Ben de başvuruyorumdan geldim sessiz takipçilerdendim. Eşimle ikimizde ihracız eşimin komisyondan red geldi ben bekliyorum hala inş. hep bir birlikte iyi haberler alırız. Sizlere bir fikir danışmak istiyorum. Kızım bu sene yks sınavına girdi. Sayısal 43000 yaptı. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Nerelere tercih edelim teşekkürler. .
  15. 1 puan
  16. 1 puan
    683 KHK - Hemşire - KABUL https://www.facebook.com/groups/882812161877963/permalink/1266013926891116/?comment_tracking={"tn"%3A"O"}
  17. 1 puan
    inanın anlarlar ama anlamamazlıktan gelebilirler.. kendileri ile olan sorunlardan dolayı..sizlik bizlik değil yani..Üzerimden kişisel tatmin/öz güven sağlamak isteyen zavallılar oldu ama onlarda farkındaydı aramızdaki farkın:) Üzülmeyin lütfen. Herkes herşeyin/ kendinin farkında.
  18. 1 puan
    4:14- 6:20 arası favori ?
  19. 1 puan
  20. 1 puan
    Hayırlı cumalar olsun inşallah. İyi haberler duymayı nasip etsin Rabbim.
  21. 1 puan
    Kızım üniversite sınavında 8000 . oldu. Tabii istediği gibi değil. Ama tekrar da hazırlanmak istemiyor. Alman Ünv. hakkında araştırma yapıyoruz. Bilgisi olan var mı?
  22. 1 puan
    "Umut etmek, tek başına ıssız bir koyda beklemek gibidir. Hayal ettiğin, gerçekleşmesini istediğin şey ister yakın ister uzak olsun, isterse tamamen belirsiz olsun yine de bu koyda uzaklara bakarken bulursun kendini. Gözünün gördüğü kadar uzağa bakar haberin nereden geleceğini anlamaya çalışırsın. Kimi zaman yerden bir taş alıp var gücünle fırlatır, suda çıkardığı sesi dinler ve sudaki yayılan halkalara bakarsın. Belirsizlik zordur ve umut etmenin çetin bir parçasıdır." Benm yok ama umudu olanların umutları boş çıkmasın inşallah...iyi geceler.
  23. 1 puan
    İşe gitmeyi okadar özledim ki? sabah yetismw telasımızı me guzel gunlermis rabbim bugünleri aratmasın yinede
  24. 1 puan
    Benim geciminde özel dersti. Maaşınım kat kat misli kazaniyordum. Biara tekrar vereyim dedim her gelen doğal olarak hangi okulda öğretmensiz diye sordu. Gecistirdim cevap vermedim.Baktim olmuyor bıraktım.Benim isteğim diplomam geri verilsin kolejde asgeri ücretle çalışırım özel dersle gecinirim. Birde insanın sevdiği işi yapamaması zor olan.Su an ki isim rahat ama mutlu değilim.Kendimi ait hissetmiyorum. Ama dediğiniz gibi sigorta sevdasına mecbur çalışıyorum.
  25. 1 puan
    Öğretmen iken etikete bakmazdim. Simdi marketten geldim gözlerim ağrıyor etikete bakmaktan ?.Kis kis 98₺ tuttu ne aldım baktım 3-5 şey. Sinirim bozuldu ? Günde 70 ₺ çalışıyorum . Valla ise gitmeyi istemiyorum.Gitsem ne olacak öylede yetmiyor , böylede. Dibine kadar yaşıyoruz Rose. Bu ne yaaa....
  26. 1 puan
    Selam güzel insanlar☺Herkes İyi olsun... Bugün tavuklarıma ot toplamaya gittim.Her şey tavuklarim için???Civcivlerim 1 aylık oldular.İki anneleri vardi, biri annelikten vazgeçti.Tek anneyle idare ediyorlar:)?Kendinize iyi bakın.Selam, sevgi ve dua ile kalın.
  27. 0 puan
    Demeyin Ayurt hocamda mı ayrıldı. Bir bir azalıyoruz. Hayırlısı olsun
  28. 0 puan
    -692 KHK -EYLÜL 2017 BERAAT (KESİNLEŞTİ) -kriter sadece sohbet tanık beyanı(2010 Yılı) başkada bişey yok. -19.07.2019 RED
  29. 0 puan
    701 KHK Adalet Bakanlığında 2 karar gördük bugün. 1 KYOK - RET 2 Adli İşlem Yok RET
  30. 0 puan
    Hayırlı akşamlar @birzavallı hocam bende rahatsızlık vermeyim diye pek yazmıyorum .Sizleri okumayı çok seviyorum ama. Yazın lütfen. Burada edilen duaların sırrına inanıyorum. Bugüne kadar her başım sıkıştığında buradaki güzel insanların duaları ferahlık verdi. Hepiniz tertemiz insanlarsınız . İnanıyorum bigün hakkınızı alacaksınız. Eşimin de hakkına kavuşacağını biliyorum. Ama sabrederken zorlanıyoruz. Allah yardımcımız olsun Beni bugünlerde bı korku sardı. 9.ayda duruşma var. Haysiyetsiz iftiracı da katılacak mış. Korkuyorum ya ceza alırsa. Ya hapis yatarsa . Çocuklarım nasıl etkilenir korkusu. Daha bı sürü şey Düşünmemek için kendimi ev işlerine verdim. Bahçeye gidiyorum , getirdiklerimi dondurucuya koyuyorum , konserve yapıyorum derken zaman geçiyor. Allah'ım büyük. İnşallah herşey düzelir bigün. Yine güleriz belki... Selametle....


×
×
  • Yeni Oluştur...