İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

13-09-2019 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 8 puan
    Arkadaşlar valla ha şimdi gördüm iade haberimi ohh beee 3 yıl oldu lan 3 yıll beni eski forumdan bilenler vardır az Resmi Gazete nöbeti tutmadık. Bi ben kalmıstım o resmi gazete tayfasından Allah a sükürler olsunn
  2. 6 puan
    İlk başlardaki durumumun farkına vardığım gece geldi aklıma. Uyku zaten yok, gece 2,5-3 gibi bir ses duydum gibi. Odalara bakıyorum evladım odasına yaklaşırken ses arttı. Yaklaştım, yatağın her yanı kapalı altından ağlamayla karışık sesler geliyor. Hiç unutmayacağım şu kısmını "Allah' ım babamı niye bu kadar üzüyorlar, suçu ne?" 7 yaşındaydı o zaman. Detaya girmeyeyim. Kızan olacaktır, naçizane tavsiyem. en azından sonraları ben öyle yaptım. Geç geldiğim yada geldiğimde uyuyorsa uyandırdım. Çok zorlandığı zamanlar oldu. Bazen hanım hafiften kızdı. Ama uyandırdım. Bir dakika, 5 dakika bazen bir iki saat o uyuncaya kadar gecenin 3 ünde yağmur suyunun oluşturduğu birikinti de sokakta oynamak dahil yaptım. Bunları niye anlatıyorum. Zamanında çok sevdiğim bir komşumuz vardı. Evladına hasta birisi. Babasını 3 yaşı civarında kaybetmiş. Abisi vardı oda o zaman 5 yaşındaymış. İkisi de babalarının silüetini dahi hatırlamıyor. Tek hatırladıkları beraber oynadıkları bir adam. Nedenini sormuştum. O beni hatırlamayabilir ama benim hafızamın mümkün olan her yerinde ben evladımı yaşamak istiyorum demişti. Ben o gece anladım mevzuyu. Birde şu yönden bakmak lazım, evimizdeyiz, ailesinden uzakta olan ve istese de en azından belli bir süre görme imkanı olmayan nice yaralı insan var. Onlar istese de belli bir süre göremeyecek. Siz gece birde olsa uyandırabilirsiniz. Kim kızarsa kızsın, olaya pedagojik yaklaşımlar dahi olabilir ancak uyandır, sev, sevil. Uzatmayayım.
  3. 5 puan
    Hocam müthiş bir ileti. Tavsiyelerinizi dinleyeceğim inşallah. Ben de evden çıkarken, nereye gidersem gideyim, tartışmış şekilde ayrılmamaya çalışıyorum. Bizim çocuklar biraz daha büyük, illa ki kızma-tartışma oluyor. Evdeyken bir şekilde barışırız, ama çıkıp da dönememek var, dönüp de bulamamak var. Ne kadar kızgın olsam da, gönüllerini alıp öyle ayrılıyorum. En kötü ihtimalle: "Gel lan buraya! Sarılacağım" deyip, sarılıp, çıkıyorum.
  4. 4 puan
  5. 3 puan
    Hayırlı akşamlar güzel insanlar. Yeni gelen dostlar hoş gelmişsiniz.. Bizde durum stabil. ? Allah kolaylık versin ros hocam
  6. 3 puan
    yok ihraç edemiyorlar onu.. Şimdide kusursuz ev temizliği ve yemek yapmaya çalışıyorum. Bir zamanlar bana ‘ Sende kadın mısın canım’ diyen annem bile şaşkın:)) Biz herşeyin üstesinden geliriz mükemmel bir şekilde.
  7. 3 puan
    Sağ olun arkadaşlar ankarada bi arkadaşın tanıdığı varmış onun sayesinde seri işe başlayacam inşAllah olursa tabi ) 1 gün beklemeye dayanacak gücüm yok. Bide eski kuruma başlatma sözü verdi. O arkadaş dediğim can dostum ve dayısı oluyormuş o ankaradaki şahıs. Söz verdiyse yapacak insanlardan bakalım ne olacak ) benim kod yok hat mağduruydum. Ne nöbetler tuttuk sabahlara kadar bu arada ilk chp mitinginde pankart açıp 3 gün nezarette yatanda bizdik 10 kisi ))) yani ilk taşın altına elini koyanlardanım ama neden 1 senedir aktif degilsin derseniz bıkmıştım be dostlar artık yetmişti yani gücüm kalmamıştı yenilere bırakmıştım çabalamayı Allah şükür iade oldum ama kendimi övmek icin değil yanlış anlamayın bu benim 3 . Forumum ta ilk forumdan beridir varım bilenler bilir ne cabalar göstermistim zamanında 7 ilden izmirde toplanıp pankartta açmıştık. +++Bunları neden diyorum çabalayın arkadaşlar hiç kimse size güzellikle vermez işinizi geri!!
  8. 3 puan
    Allah yardımcınız olsun. Durumunuz öyle zor ki. Eşiniz de sizin durumunuzu düşünüyordur sürekli... Geçer inşallah.
  9. 2 puan
    701 KHK. EGM. Ohal komisyonu 09 Temmuz red. 26 Temmuzda sistemde gördüm. 28 Ağustos tebliğ. Gerekçe 2014 yılında çocuğun dershanesi+EA fişleme. 09 Eylülde başka ilden idare mahkemesi kanalıyla müracaat ettim. Bugün 25. idare mahkemesinde dava açılmış. 1700 lerde. İnşallah hayırlı olur.
  10. 2 puan
    Merak etmeyin geçecek. Siz birbirinize iyi yaslanmışsınız. Zorluklar insanları bir arada tutar. İleride çocuklarınız da size daha düşkün olurlar, sizi daha iyi anlarlar.
  11. 2 puan
    Teşekkür ediyorum.Kizlarım,???oğlanlarım, khklım ve yaşlılarım ile binlerce şükür iyiyiz.... Bugun bir yaşli teyzemle karşilastim.Nas dualar etti nasil...Niye mi? Hasta horozunu iyileştirmişim.Şifa Rabbim den.Ben vesile oldum kimbilir? Tavuklarina onerdigim ilaci kullaninca hasta tavuklari da iyileşmiş.??? Bir duaya, bir gönüle girmek... Insani en cok uzen sey evlatlari oluyor.Benimki de uzun bir ihtiyaç listesi getirmiş.Diyor ki" Anne merak etme, 5 lira falan tutar..." Iyi kalpli kuzum benim...?Laf aramizda listedek bazi seyleri almadim, gecen yildan vardi.100 tl yi geçti.? Iyi ki boyle evlatlarimiz var.Empatik ve sempatik.. Huzur varsa gerisi hikaye...
  12. 1 puan
    Geçen cuma 677 iade Pol memuru iade oluyor yani
  13. 1 puan
    Tsk mensubu olmak suçlu olmak için yeterliymiş demekki. Bizim kararlar keyfi şekilde bekletiliyor, kimsenin şüphesi kalmadı. Karar bile duyamıyoruz, duyduklarımızda red kararı.
  14. 1 puan
    Bekliyorum ben hala. İleride birgün iade olursam bu arada yaptıklarımı yazarım. Kapak olsun diye listelere adımı yazanların önüne koyacağım...
  15. 1 puan
    Ankaradan birini bualacan kardesim tek çare
  16. 1 puan
    Devrem inşallah hemen başlarsın lakin o nasıl olacak 5 aydır bekleyenler var. Ben hazirandan bu yana bekliyorum. Bu işi nasıl hızlandırırız Bi deyi ver
  17. 1 puan
    Bıçak yaraları bile kapanıyor. Acısı da geçiyor. İzi kalır elbette. O iz de façanız olur be . ? ?
  18. 1 puan
    Vergici emmi, lütfen tabirleri olduğu gibi kullanalım ? ? Sonraki cümlenize ise sonuna kadar katılıyorum. Eşimle, dostlarımla muhabbetlerde hep bu konuyu dile getiriyoruz. Bizlere böyle davranmaları yıkmış insaları. Hocam siz yine de eşinizi anlamaya çalışın. Zor zamanlar. İleride inşallah, kalpleriniz birbirine yeniden ısınır. Zor zamanda yanında durmak ise çok önemli. Ben bunu yakınımda çok insandan gördüm. O nedenle çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Bu durumda eşiniz de çok şanslı. Birbirinizin değerini biliyorsunuz, inşallah hep böyle devam eder.
  19. 1 puan
    İçişleri bakanlığına diye biliyorum
  20. 1 puan
    Nasi ya 13 saat?? yani hep mi 13 saat? calisilan ekstra saatlere para veriyorlar mi bari? ?
  21. 1 puan
    Duyumlar yalan oldu Beraatlar bak talanda oldu Mesleğimi çok sevdim yalanda oldu Zalım kehekeler
  22. 1 puan
  23. 1 puan
    Hocam sıkmayın canınızı, hiçbir şey kalıcı değil. Darlıkda misafir, varlık da... Eşimi dışarıda beklerken o şehrin canileri geldi. Kim bilir ne suç işlediler gene. Öyle ağırıma gitti ,melek gibi insanların o canilerle aynı yerde yargılanıyor olması. Sonra düşündüm , vardır Rabb'imin bı bildiği. Elbette bu günler geçecek, önemli olan vicdan rahatlığı. Dert etmeyin. Mis gibi cennet kokulu evlatlarınız var, onların kokusunu içinize çekin ve bugünlerin tadını çıkarın. Çok hızlı büyüyorlar zaman geri gelmiyor. Benim içinde koklayın ufaklığı olurmu . ?
  24. 1 puan
  25. 1 puan
    ev araması yapıldı diyorsunuz. hiç birşey yapılmayıp red verilenler var. facebook sayfasında adli idari hiçbir şey yaşamadığını ve red aldığını, henüz kararın kendisine ulaşmadığını söyleyen bir kaç kişi gördüm son iki hafta içinde. 26.Nisancı olupta fişlenmeyen yok sanırım. ama fişlemede farklı farklı kodlar verilmiş. o fişlemeyi yapan garson şerefsiz doberman köpeğini, köpekler parçalar inşaallah.
  26. 0 puan
    DMden gelen bilgidir - 6 Eylül 2019 701 KHK - DzKK - Adli İşlem KYOK - RET
  27. 0 puan
    Bende 10 gündür sabah 11 de ise gidiyorum gece 1 de eve giriyorum.? Yani gün devirip eve öyle giriyorum .? Gücüm kalmadı artık.Tukendim. Çalışmaktan değil yanlış anlaşilmasin . Oğluşum.5 yaşında . Annesine :"Anne babam bugün akşam gelecek mi? " diye soruyormus anaokulu çıkışında yok oğlum deyince boynunu büküp eve kadar hiç konuşmadan geliyormuş.Bisiklete binmeyi çok severdi ,çizgi film ,oyun.... Hic birini 10 gündür yapmiyormus.İcine kapandı.Beni çok özlediğini söylüyor.Ancak iş yerinden WhatsApp dan konusuyorum.Ayni evde yaşıyoruz güya!? İade olsam/k da bu günler geri gelmeyecek.Evlatlarimizla geciremedigimiz/geciremeyecigimiz yıllar....


×
×
  • Yeni Oluştur...