İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

22-10-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 18 puan
    Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta çarşamba günü kararı görmüştüm. Bu gün ilk dersime girdim. Çok heyecanlıydı. Şükürler olsun. Babamın ameliyatı iyi geçti. Dua edenlerden Allah razı olsun. Karar numarasını da öğrendim. 27 eylül tarihli 2021/195.. yani 27 eylül itibariyle toplam 8500 dosya kalmiş. Bunun 7750 civarı ihraç dosyasıdır. Selametle...
  2. 4 puan
    Evet o benim… yaşasın SES yaşasın KESK
  3. 4 puan
    Hakkımızda hayırlısı napalım. Fetocu oldugu ortada olanlar siyasiler kenara çekiliyor bizim 10 sene önceki görüşme mahkemelik oluyor. Ne diyeyimki... Allah dayanma gücü versin.
  4. 4 puan
    13 ekim 2021 itibariyle eğitimsen
  5. 3 puan
    Gerçekten çok haklısınız. Benim sendika ihraç olduğum gün beni sattı. İşe iade olayım Kesk'in Tübitaka şube açmasına önayak olmayı düşünüyorum ciddi ciddi. Hiç de bile sayın hocam, rahat olun. Dediğiniz gibi hepimiz döneceğiz er geç. Ret alanlar olarak maaşımız birikiyor sadece. O yüzden bu hesaplar bize daha çok lazım olacak ?
  6. 3 puan
  7. 3 puan
    Sozu Twitter da gördüm çok beğendim."ne dolar ne euro ne altın geleceğin en iyi yatırımı KHK li biri ile evlenmek"
  8. 3 puan
    İdari yargıda yüzde beşlik bir kotayla ibf mezunları alinabiliyor ama yüzde beş azami daha az alıyorlar bazen. Genelde de maliyeden falan yani yeni mezun çok görmedim. Özellikle maliyeden alınan vergi müfettişleri vergi hakimi olarak çok bilgili olabiliyorlar. Emin olun vicdan ve hak meselesinin mezun olunan üniversiteyle hiç ilgisi yok.
  9. 3 puan
    Adamlar giderayak ülkeyi soydular.Dolar 10 tl yi buldu. Faizin indirileceğini biliyorlardı ve bunun sonucunda doların yükseleceğini biliyorlardı parayı dolara bağladılar ve halkın cebindeki parayı çaldılar bu şekilde ?
  10. 2 puan
    Değerli arkadaşım belki sen inanmayabilirsin ama ben tüm kalbimle red alan arkadaşların bu siyasi iklim değiştiğinde tamamının döneceğine inanıyorum benim amacım ben ve benim gibi daha fazla haksızlığa uğramayalım tüm haklarımızı bilelim eğer bu konuda red almış arkadaşlarımın kalbî kırılıyorsada hepsinden özür dilerim amacım burda sormamın sebebi bu bilgilerin hepimize birgün elbet lazım olmasıdır
  11. 2 puan
    @r.r. raskolnikov Çok çok sevindim hocam. Hayırlı uğurlu olsun.Evet haklısınız kesk üyelerine destek çıktı ,çıkıyor, çıkacak. Devrimci mücadelle bunu gerektirir.
  12. 2 puan
    Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. TÜİK ten ihraç bir memurun iadesi haberi var. Arkadaşımın arkadasinin dıdısı diyelim. İade olmasıyla beraber geri dönük ödemelerde hesaplama olayında nasıl bir durum olduysa arada 100.000 kadar fark oluştuğunu söyledi ayrıca toplu ödeme aldığı için vergi dilimi en yüksekten alınarak yeni yıla kadar 1500 lira civarı kesinti olabileceği söylenmiş. Aslı var mıdır yaşayan bilen varsa bilgilendire bilir mi? Araftayim zaten sigortalı günler ödenmiyor diye de bir durum olduğu için gündelik işlerle hayatımı sürdürüyor iken bir de bu duyum canımı sıktı. Canımı sıkan maddiyat gibi görünse de hakkımız sonuçta her taraftan kırparak bundan da mahrum edeceklerse eninde sonunda işime döneceğim suçsuzum çünkü Hak yerini bulacak elbet. Döndüğüm de tekrar baş ağrısı olmasın net bir durum yok sanırım ödemelerde de. Saygılar inşallah anlayabilmişimdir. İkizler tepemde çünkü çok kopuk kopuk yaziyorum.
  13. 2 puan
    @Teacher Teşekkür ederim güzel ve içten sözleriniz beni çok mutlu etti. Sevgili öğretmenim, rabbimden duam: umarım siz de ve sizinle beraber tüm KHK'liler de bir an önce çalınan emeklerine tekrar kavuşur. İnsanları ötekileştirmeyen, demokrasi ve insan haklarına saygılı iyi bireyler yetiştirmeyi size de nasip eder.
  14. 2 puan
  15. 2 puan
    Arkadaşlar gunaydin , bol iadeli birgun olsun inşallah.
  16. 1 puan
    Özür dilerim o halde sizden. İade olduğunuzu bilmiyordum ama yine de önemsiz bir konu.
  17. 1 puan
    Bence iade olmadan bunu öğrenemezsiniz. Önce bı iade olalım Allah'ın izniyle, sonra para işleri bir şekilde çözülür. Bir de bu konuların artık hayalini kuramayacak olan, ret alan arkadaşlarımız varken forumda, bu hususlar çok önemsiz kalıyor.
  18. 1 puan
    6 ay açıkta kaldığınız dönemde eksik yatan ya da hiç yatmayan ödemeleri talep edebilirsiniz iade olunduğunda muhtemelen bir şeyler eksik kalacaktır her kurum ve personel için az da olsa -bu durum idari dava ile telafi edilebilir- komisyon kararı önemli bir karar hukuki karşılığı ve sonuçları var personel açısında lehine epey.
  19. 1 puan
    İyi günler üstadım çok teşekkürler Allah hepimizi bu belalardan kurtarsin tez zamanda.
  20. 1 puan
    Haklısınız sn karagöz. Allah herkesin yardımcısı olsun.
  21. 1 puan
    Daha önce yazmıştım o kişinin neden sizi aramış olduğuna veya sms gönderdiğine karşı cevabınız olmalı. Aradan çok yıl geçti hatırlamamanız da mümkün ki bu şekilde ifade edebilirsiniz. Ama nedenini söylemek sizin lehinize olur. Gerçi kişiyi fotoğrafından tanımadığınızı beyan etmişsiniz. Bu durumda önceki cevaplarımda yazdığım gibi bir ürün satıyordu vs. şeklinde bir cevabınız olmalı. Sadece bunu delil göstererek sizi yapı içerisinde deyip suçlu bulmaları imkansız aslında. Başka delillerle desteklemeleri lazım ama malum şartlar aleyhimize maalesef. Ayrıca bu kişinin irtibat kurduğu herkes suçluysa babasını aramış, dayısını da aramış olabilir ki bu durumda onlarda mı bu yapının içerisindeler diye de sorabilirsiniz. Ancak sizden önce ve sonra aradığı başka kişiler de var dediniz burada da hedef saptırma gibi bir eylem yapmış olabileceğini ifade edebilirsiniz. Bunlar sadece fikir, böyle yapın demiyorum. Siz kendi doğrularınızı beyan edin lütfen. Bilgili arkadaşlar da sizi aydınlatacaktır. Yazınızın son kısmında "kahrımdan öleceğim " demişsiniz. Lütfen benim ilk mesajımı bulup okur musunuz. Kahırdan ölecek birileri olsaydı şu an ben yaşamıyor olurdum. Kendinizi üzmeyin, mahkemeye olabildiğince kendinizden emin ve sakin çıkmaya çalışın.
  22. 1 puan
    Evet gösterdiler. Baya bir isim de var ama çoğu iş arkadaşı avukat hakim adalet bakanlığında çalışıyorsun gayet normal dedim ben iş gereği aramisimdir falan filan. 13 görüşme dediği hepsi arama degil SMS falan da var. Üzülmemek elde değil ya. Ben 2016 da bir soruşturma geçirip takipsizlik almıştım sonra göreve geri donmustum. Eski yerime vermediler falan bende istifa ettim zaten hizmetli kadrosundaydim. Az maaş alıyordum. Aynı zamanda atanamamış öğretmendim. Mübaşirlige derece yaparak girmiştim. Yani kpss sırasında ilk siradaydim. Ne işimiz olur terörle merorle kahrımdan öleceğim.
  23. 1 puan
    Merhaba adalet bakanlığından değilim ama konu hakkında biraz bilgim var, kendi bildiklerimi yazayım. Öncelikle mutlaka dosyanızda arama ile ilgili Bilirkişi raporu olmalı. Bilirkişi ardışık arama vardır demiş ise bunu çürütmeniz gerekiyor. Zira tek sefer aranmışsanız bu ardışık aramaya girmiyor. Toplam 400 sn dediğiniz için birden fazla arama olduğu anlaşılıyor. Arama sabit hatlardan mı cep telefonundan mı olduğu da önemli. Ancak delil kabul edildiğine göre sabit hatlardan olduğu anlaşılıyor. Aramaların memuriyet öncesi olmasının bir öneminin olmadığını düşünüyorum. Mahkeme her durumda size suç yüklemeye çalışacaktır. Burada yapmanız gereken arayan kişiyi nereden tanıyorsunuz. Komşunuz, yakınınız veya mesai arkadaşınızsa şarjı bitmiş veya yanına telefonunu almayı unutmuş ve beni aramış olabilir dersiniz. Ancak aradığı yerden sizden önce veya sonra başka sıkıntılı kişileri de aramışsa bunu savunmanız güç olacaktır. Burada konuştuğunuz kişinin de belli olduğunu ifade etmişsiniz dolayısıyla sizden önce veya sonra aradığı kişilerin sıkıntılı olabileceği anlaşılıyor Albatros kısmından anlamam onu bilen arkadaşlar cevaplarlar.
  24. 1 puan
    @Ali Haydar Sn.Öğretmenim ,iadeniz hayırlı olsun.Duam ve dileğim odur ki,maddi ve manevi anlamda en zorda olanlar ilk sevinenler olsunlar.. Her paylaşımınız bir umut ışığı oluyor içimde... Rabbim kalbi güzel insanlari yolunuza çıkarsın...Minik yüreklere,güzel yüreklere dokunun ve onların unutulmaz öğretmeni olun...
  25. 1 puan
    @ayla Keşke ancak muhtemel dosya sayısı azaltmak için ve daha önemlisi artık kabul alması gerekip uzun süredir bekletilen tek kriter sendika bu a sendikası da e sendikası da olabilir ya da kurum görüşü ile listelere yazılan ancak komisyonun çizdiği çemberin dışında kalan kişiler geç de olsa kararlarını alıyor ve yine büyük olasılık 20 li gunlerde bir açıklama gelebilir 8 bin gibi dosya kaldı demek isteyebilirler şöyle bir algı oluyor zaten komisyon çoğu dosyayı bitirmiş hepi topu 8 bin kalmış gibi yani görev büyük ölçüde tamam karar sayısından ziyade kabul oranı %35-40 lara getirilmiş olabilir. Güzel haberler almak dileğiyle.
  26. 1 puan
    Aklima komutanım hayırlı uğurlu olsun. Bu soruşturmayı bu kadar uzatan sayın savcı hakkındaki duygu ve düşüncelerimi forumun bekası için kendime saklıyorum.
  27. 1 puan
    Forumdaşlarım iyi akşamlar, Kabul kararı alan herkese hayırlı olsun. Red alanlar hızlıca toparlanıp mücadeleye devam. Pes etmek yok. Bu arada şahsımla alakalı bir gelişmede oldu. Paylaşıyorum. 4,5 yıl sonra... Sevinemeden üzüldüm. Hakkımdaki son yazışma 2018 in 10 uncu ayında yapılmış. Kararsa 2021 10 uncu ayda verilmiş. 3 yıl neyi neden beklediniz?
  28. 1 puan
    Dostlar, hakim olmak için hukuk okumak gerekmiyormuş diye duydum. Ciddi mi bu? Samimi soruyorum. Aslı astarı var mı? Bir yaşıma daha girdim, canım memleketim sürprizlerle dolu. Beni her daim şaşırtmaya devam edecek. Doktor olmak için de tıp okuma şartı kalktı mı?
  29. 1 puan
    Buruk bir sevinç yaşıyorum dün iademi gördüm Rabbim tüm masumları bu çukurdan biran önce kurtarsın inşallah. 672 - 2018 KYOK -5 ay sendika- dernek üyeliği - Buralardayım dualarım sizlerle.....


×
×
  • Yeni Oluştur...