İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

24-11-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 20 puan
    Değerli öğretmenlerim,gününüz,günümüz kutlu olsun.?
  2. 19 puan
    Öğretmenlerim, Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Öğrencisiz son öğretmenler gününüz hatta son eğitim döneminiz hatta son eğitim yarı yılınız hatta ve hatta son gününüz olmasını dilerim. Bu gün vesilesiyle bende emeği olan öğretmenlerimi saygıyla, minnetle, sevgiyle, muhabbetle bazılarını ayrıca hasretle anıyorum.
  3. 16 puan
    Herkese Günaydın Altın yere düşmekle pul olmaz. Öğretmenler Günümüz kutlu olsun arkadaşlar ?
  4. 14 puan
    Saygı değer, güzel, değerli öğretmenim; Sizin ve tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler gününüzü kutluyor, tez zamanda sınıflarınızda olabilmenizi diliyorum.
  5. 12 puan
    Öğrencilerinizden ayrı son öğretmenler gününüz olsun canlar... Gününüz kutlu ömrünüz hep mutlu olsun.
  6. 11 puan
    Öğretmenler gününüzü ''eniştem'' dilekleriyle kutluyorum. Normalde ''en içten'' dileklerimle kutlardım ama eniştemin dileği daha cazip geldi. Az önce telefonla aradı kendileri. Önce senin ve bütün KHK'lıların öğretmenler günü kutlu olsun, mücadeleye devam dedi.. İleteyim istedim..
  7. 11 puan
    Öğretmenler günümüz kutlu olsun, öğrencilerimizden ayrı geçirdiğimiz son yıl 2021 olsun ?
  8. 10 puan
    Burda bulunan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum nice günlere
  9. 9 puan
    Mardin Eğitim Sen'den 4 iade haberi var bugün ; Lokman ASLAN, Yusuf AÇIK. Hüseyin İLHAN, İbrahim BEYDİLLİ.
  10. 9 puan
    ....Bakışları belki hüzünlü yüreği bugün de mahzun yılların verdiği kederle sancılı mesleğine özlem içinde olan mağdur fakat başı dik ve gururlu forumdaki tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlar,hayırlı uzun ömürler ve en kısa sürede yeniden başlayacağımız bir meslek hayati dilerim.
  11. 8 puan
    Sınıfa girersin. Orada otururlar. Ne kadar sevildiklerini bilmezler. Yüzlerine söylemezsin. Kimisi bilir, kimisi bilmez. Kimisi neden orda olduğunu bilmez. Derse başlamadan önce hepsine bir derinden bakarsın. Onlar anı düşünür, onların geleceğini görerek bakarsın bir sınıfa. Kimi anlar, kimi anlamaz. Kimi bana bakar, kimi kimine bakar. Hafif bir heyecan, yeni konu mu başlayacak, yok kaldığımız yerden mi devam edeceğiz. Kimi susar bekler, kimi susmaz konuşmamı bekler. Kim bilir başlarız belki… Mutlu gününüz kutlu olsun.
  12. 6 puan
    Tüm mağdur öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Bu cendereden en kısa zamanda çıkma ümidiyle inşaallah....
  13. 5 puan
    Forumdaki değerli KHK mağduru arkadaşlar günümüz kutlu olsun.İnsallh bundan sonraki kutlamalarımiz öğrencilerimizle sınıfımızda olur
  14. 5 puan
    İyi günler bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmen gününü en içten dileklerimle kutluyorum.insallah bu öğrencilerimizden ayrı kutladığımız son öğretmenler günü olur. 26 Kasım da 20.idare mahkemesinde duruşmam var.dualarınıza talibim arkadaşlar.komisyon kurum kanaati bahanesiyle iki yıl önce red vermişti.kurum tarafindan ,açığa alındığım dönemde yapılmış,tamamen dedikodulardan ibaret bir soruşturma geçirmiştim.birde 2018 de kesinleşmiş beraatim var.ozellikle duruşmalı idare mahkemesi tecrübesi olan arkadaşlar ya da hukukçu olan arkadaşlar varsa aramızda tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
  15. 5 puan
    Arkadaşlar Aydın Kuşadasından bir iade... [Ama bu iade hazin bir iade..... Arkadaşımızı 6 ay önce kaybettik maalesef.
  16. 3 puan
    Yüreği güzel insan@sereneness ,çok teşekkür ediyorum. Az önce bir mesaj aldım,diyor ki" öğrencilerine kalbiyle bakan öğretmenim" ?nasil güzel bir söz...
  17. 3 puan
  18. 2 puan
    İyi akşamlar bugün aradım karar hakimin önünde belli deil dediler şimdi SMS attik kayıt bulunamamistir diyor
  19. 2 puan
    Yavaş ilerliyor, sonuç daha çıkmaz diyerekten başka işlere daldım. Şimdi de hızlandılar, yakında kesin iade olurum. Bizi sürekli takip edip nasıl can sıkarız peşindeler?
  20. 2 puan
    Takipsizlik ve beraat alanlar için deniyor(Umut fakirin ekmeğidir) 5 yıldan sonra aslında benim de ümidim yok ama malum seçim yaklaşıyor,AİHM den de Türkiye aleyhine kararlar çıkıyorken biraz daha ses yükseltmek lazım diye düşünüyorum. Allah tüm masumların yar ve yardımcısı olsun.! Hayırlı geceler.
  21. 2 puan
    Bizim gibi çalışkan insanlara çamur atarak boşalttıkları kadrolara %6'yı hesaplamasını bilmeyen adamları subay diye aldılar maalesef. Mikro seviyedeki bu örnek bile ülkenin neden bu hale geldiğinin basit bir kanıtı. Elbette gelişmelerden haberdar ederim sizleri. Yıllarımı alsa da bir gün kazandığım tazminatların kararları veren hakim ve savcılara rücu ettirildiğini de paylaşacağım inşallah.
  22. 1 puan
    Eğer sene sonunda 4-5 bin arası dosya kalırsa bu iş haziran ayında biter eğer 6 bin ve üzeri dosya kalırsa seçime kadar gider kalan tahmini 7.5 bin haftada 150 bakıyorlardı belki 200 e çıkmışlardır. Sene sonu (hızlanma olmaz ise) 6.400 gibi bir dosya kalıyor ancak ben hazırlıkları 2022 Ekim gibi seçim olacakmışcasına yaptıkları düşüncesindeyim.
  23. 1 puan
    bu kararların karar sayılarını biliyor musunuz? komisyonun çalışma hızıyla alakalı yorum yapabilir miyiz diye soruyorum.
  24. 1 puan
  25. 1 puan
    Allah rahmet eylesin. Liseden sınıf arkadaşımdı. Maalesef kansere yenik düştü. Biricik oğlu ve eşine sabırlar diliyorum.
  26. 1 puan
    Ben de Bakan değerlendirmesiyle terörist ilan edilmiş, 100 puan üzerinden YDS İngilizce sınavından defalarca 95 üstü not almış, orta seviye Almanca (YDS 65) konuşabilen ve başlangıç seviyesinde Fransızca dil bilgisi olan doktor (PhD) adaylarından biriyim. Ne resmi gazete ilanı ne de bakanların değerlendirmesi beni terörist yap(a)maz. Bana bu çamuru atanlardan günü geldiğinde adil mahkemelerde hesap soracağım. Hatta beraatimin kesinleştiği ceza davası nedeniyle uğradığım zararların tazmini için davamı açtım bile. O davadan aldığım tazminatı da kesinleştiğinde buraya yazacağım. Ve zamanı geldiğinde, hakkımda idari işlem yapan personel hakkında da davalar açacağım. Hukuk ağırdır, zaman alır ama eninde-sonunda kazanacağım.
  27. 1 puan
    Yıl 2022. Çok yakında doktor oluyorum. Şu ülkenin resmi gazete ile ilan edilmeli "terörist"i benim hala. Dostlar kimse kusura bakmasın da böyle düzenin...
  28. 1 puan
    Neyin hayır neyin şer olduğunu Allah bilir tabi de, sonuçlar olumsuz olduktan sonra tüm kararları yarın açıklasalar ne çıkar hocam.
  29. 1 puan
    Adil kararlar vermedikten sonra hepsini yarın bitirse ne olur
  30. 1 puan
    Çok teşekkür ederim,Rabbim en çok ihtiyacı olana ilk versin,ilk sevinen o olsunSn.@Mustafa TAŞ . Herşeyin hayırlısı olsunSn.@xck . Ben mesleğimi evde sürdürüyorum,yavrum için kimbilir bu zamanlarda evde olmam onun şansıdir." Üzülme annem,arkadaşlarımın anneleri de hep ev hanımı.?Sen de bana evde güzel yemekler yaparsın."diyen güzel yüreklime veriyorum tüm emeğimi. Kalbinde iyilik biriktirenlerin hikayesi mutlu sonla bitermiş.....
  31. 1 puan
    Oncelikle hayırlı olsun,siz özelikle varsa çocuklariniz için çok sevindim.Benim büyük oğlum yıllarca komisyon sayfamı takip etti,şimdi görevi küçük oğlum devraldı.Digeri üniversiteli oldu.:)))Umarım bu kuzum da üniversiteye gitmeden iade olabilirim. Rabbim hayır ve afiyet kapısı açsın kuzucuklarima...
  32. 1 puan
    12 kasımda sağlık müdürlüğünden aradılar öyle haberim oldu. Hergün bakardım, son zamanlarda bıkıp bakmamaya başlamıştım.
  33. 1 puan
    5 yıl sonra iade. Herkes sağsalim iade haberlerini alır umarım.
  34. -3 puan
    Arkadaşlar merhaba. Bütçe görüşmelerinden sonra Akp tarafından KHK lılar ile ilgili mağduriyetlerin gündeme geleceği söyleniyor. Sizlerden ricam devamlı cimere,akim’e yazmanız,durumunuzu anlatmanız. Bir şekilde sesimizi duyurmamız gerekiyor. Özellikle AİHM nin kararlarından sonra biraz daha sesimizi duyurmamız gerekir.


×
×
  • Yeni Oluştur...