İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

24-08-2022 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 20 puan
    Arkadaşlar mrb; Dün gece iade kararımı gördüm. Rabbim sizlere de en yazın zamanda nasip etsin. Konut kredisi çekmiş, çok önceden kapatmıştım. Banka hesabımı da kapatmıştım. Sizlere de umut olur inş
  2. 2 puan
    Gözünüz aydın oldun darısı bekleyenlere inşallah
  3. 1 puan
  4. 1 puan
    Sayın @KARAYEL , Yürütmenin durdurulmasının reddi, davanın reddi değil. Sadece yürütmeyi durdurun ben işe başlayayım siz davayı görmeye devam edin talebiniz red olmuş. İstinaf mahkemelerinin kesin hükümle verdiği kararlar danıştaya taşınamıyor. Danıştaya başvursanızda İYUK gereğince red olur. Paylaşımlarınızı okuyunca doğal olmayan bir husus dikkatimi çekti. 19 idareden red aldım yazmışsınız. 19 idareden yd içinmi red aldınız yoksa davanızmı red edildi?
  5. 1 puan
  6. 1 puan
    h) Haklarında Soruşturma Olan Kişilerle İletişim Kaydımın (HTS kaydı) Bulunması Suçlamasına İlişkin Açıklamalarım AİHM Ilıcak (no.2) v. Türkiye kararında ; başvurucunun daha sonra ceza kovuşturmasına konu olan basında çalışan kişilerle yaptığı telefon görüşmelerinin, içeriğine ilişkin herhangi bir suçlayıcı delil bulunmadığı takdirde, bir gazetecinin meslek hayatının normal seyrine uygun hareketler olduğuna ve başvurucuya isnat edilen suçları işlediğinden şüphelenmek için makul gerekçeler olarak kabul edilemeyeceğine karar vermiştir. (p.152) Bu karar doğrultusunda, içeriğinde suç unsuru bulunduğuna ilişkin bir suçlama bulunmayan, hayatın olağan akışına uygun olarak görüştüğüm ve haklarında daha sonra soruşturma açılan kişilerle iletişim kaydımın bulunması suçlamasının kamu görevinden çıkarılmama dayanak yapılması hukuka aykırı olup, bu nedenle dava konusu işlemin iptali gerekir. Bu nedenle, dava konusu işlem hukuka aykırı olduğu gibi, bu işleme karşı açtığım davanın reddi yönünde tesis edilen İdare Mahkemesi kararı ile bu karara karşı yapmış olduğum istinaf başvurusunun reddi yönünde tesis edilen Bölge İdare Mahkemesi kararı da hukuka aykırıdır. Yukarıda paylaştığım açıklama Av. Nevra kadıgil hanımefendinin dava dilekçesinden alıntıdır.
  7. 1 puan
  8. 1 puan
    Sayın sereneness hayırlı olsun. akademik iseniz YÖK TEN aramış olmaları da lazım. tercih için... en kısa sürede göreve de başlamanız dileğiyle
  9. 1 puan
    Danıştay 5. Dairesinin E:2021/1561 ve K:2021/3455 sayılı kararında, davacı, içeriği belli olmayan telefon görüşmelerinin delil olamayacağına dair AİHM ve Yargıtay kararlarının olduğunu beyan etmiş. İlgili Yargıtay kararını buldum ama bu konuda herhangi bir AİHM kararı bulamadım. Böyle bir AİHM kararı var mı? Sn. @Aklima bu konuda sizin bilginiz var mı?
  10. 1 puan
    GSS Primlerini basit bir dilekçe ile SGK İl/İlçe müdürlüğünden göreve başladıktan sonra alabilirsiniz. Dava açmaya gerek kalmıyor. Ama önce ihraç süresince 4/C primlerinizin yatması ve hitapta görünmesi gerekli. Göreve başladıktan 1-2 ay sonra alabilirsiniz. Ben bu şeklide yaptım.


×
×
  • Yeni Oluştur...