İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

Önerilen Yorum

AYM ret kararıyla hukuka dönüş umutlarımı tamamen yok etti. Yine yeniden bu defa kesin olarak , siyasi iktidar değişmeden hukuka dönüşün mümkün olmayacağını söyleyenlere hak verdim. 

Güncelleme • • boşluk
  • Beğeni 2
  • Onaylama 1

...

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Leds, 1 saat önce yazdı:

Çok bunaldım artık dayanma gücüm kalmadı.3 çocukla hayat giderek zorlaşıyor.2 gün önce iş ararken yolda fenalaştım kalp krizi şüphesiyle geceyi hastanede geçirdim.Maalesef ruhumuz da bedenimizde çok yoruldu.Daha ne kadar sürecek 

 

 

 

 

Fe inne meal usri yusra Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır 

  • Beğeni 6
  • Onaylama 2

VardırBirHayr

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Beklemekten çok yoruldum ağustosta 4 sene olacak ohal komisyonu hala karar veremedi . Hayatımızı çaldılar emeklerimizi çaldılar masum insanlara bu kadar zulüm yapılıyor sözler kifayetsiz ..

  • Beğeni 1
  • Üzülme 1
  • Onaylama 1

693 KHK-Banka-komisyon incelemede- adlı islem beraat ancak kesinleşmedi  

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

İhraç olan ve ihraç olmadan yeşil pasaportu bulunanların bir yıl sonra yeşil pasaport almasının önü mü açıldı bu kararla?


  • MEB, 672 KHK, hiçbir kriter eşleşmesi yok haliyle hakkında ne adli ne de idari işlemde yok.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Bundan 5 yıl önce 15 Temmuz 2016 ... Zamanın durduğu tarih. Geçen 5 yılı yaşanmamış sayıyorum. Geçen her gün feleğin çemberinin çok geniş hatta sınırsız olabileceğini düşündüm. Bazen gücümün tükendiğini bazen  gerçek gücümü yeni kazandığımı sandım. Her şeye zaman geçti. Acı biraz dindi. Ama giden ömürden gitti diye sızlandım. Cem Karacanın deyişiyle ' Dolu dolu gözyaşı ile kan ile terle , Değil mi ömrüm ? Ömrüm , ömrüm , ömrüm ! ' 

  • Beğeni 5
  • Onaylama 3

...

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

670 EGM devam ediyoruz. 


jnjnkj

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Ayda 800 dosya mı yoksa eskisi gibi 550 dosya Hk karar verdiklerini bayram sonrası 26 tem haftası sisteme düşen ve foruma yansıyan kararlardan anlayabiliriz aylık incelenen dosya sayısının %45 artması demek komisyonun dosyaları 19 ay yerine 13 ayda bitirmesi anlamına geliyor yani 6 ay daha fazla beklemeyeceğiz tabi bu sona kalan dosyalar için söz konusu benim fikrim bu aşamada kurumlarınca uygun görülen personellere kabul kararı verilecektir belki bir grup 3-5 bin personel sonlara kalan tıpkı akademisyenlerde olduğu farklı yerlere verilebilir bu benim pragmatik düşünce biçimim komisyon kabul verebileceği kurumun istemediği bir personel Fetö ile irtibatı ve iltisakı olmadığı da ortaya konulmuş ise başka bir kurumda da istihdam edilebilir kendi görev derecesine uygun sanırım böyle bir şey komisyon kararı ile olmaz bir kararname ile yapılabilir çünkü komisyon kararı ret/kabul şeklinde oysa kalan 4-5 bin  dosya bir kararname çözüme kavuşabilir. 


672 Enerji Bak. 23 Mayıs kabul sistemde

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • İletiler

    • dostlar cidden olanağı olan yurtdışı da düşünsün. yıllardır söyledik. şahsen iade olunca da geri dönmeyi düşünmüyorum. 
    • KHK'lıların çoğunluğu bu ülkenin en dürüst, akıllı ve çalışkan kişileridir.. memur olarak doğmadık, hatta memurluk kendi adıma hiç girmemem gereken bir alandı, vasat kişilerle muhatap ola ola, beni de ortalama düşünen, risk alamayan biri yaptı... halbuki dışarıda da yapabileceğimiz birçok iş ve alan var... zaten piyasada düzgün iş yapan adam yok... eğer ilgilendiğimiz alanda gayret gösterirsek,  dürüst ve düzgün çalışırsak, eski işimize gerek kalmayacak ve ayakta durabilecek kadar kazanabileceğimize inanıyorum...
    • Daha önce de yazdım, beklentiye girmek en büyük hayalkırıklıklarının ve depresyonun temel sebebidir... KHK'lılara yapılan muamele bu ülkede kimseye yapılmamıştır, yanımızda birkaç kişi ve Allah dışında kimse yok, bizi bizden başka anlayan da o yok... toplum bizi sanki tamamen unutmuş gibi, bir anda sanki görünmez olduk (buna benzer bir bölüm Black Mirrorda vardı, suçlu kişi kimse tarafından görünmez hale geliyordu)... bu sürecin birgün biteceğini elbet biliyorum ama o zamana kadar akıl ve beden sağlığını korumak için hiç dönmeyecekmiş gibi düşünüp, kendimize yeni bir hayat kurmaktan başka yolumuz yok... birgün inşallah iade olduğumuzda da, zaten kolaylıkla yeni sürece adapte olunur... lütfen artık beklentiye girip, yaranıza daha fazla tuz basmayın, bırakın yara kabuk bağlasın... birşeylerle meşgul olmak (tercihen toprakla), zihni en iyi rehabilite yoludur...
    • Yazıp yazıp siliyorum sayın Aylin. Forumda 5. senemdeyim. 8 yıldır dünyanın en saçma en alakasız en akılsızca iftirasıyla uğraşıp duruyoruz hepimiz. Şurada senelerdir geçecek diye insanlara moral vermeye çalışıyorum. Beni şarlatan ilan etseniz haklısınız ne diyim. geçecek ama daha yılları var bu işin. Oyalanacak şeyler bulmaya çalışın. Yıllarınız gençliğiniz geri gelmeyecek dostlar.
    • @Karagöz "Dehumanize" kavramı anlamlı...Ruhumda bıraktığı hasar, Nietzsche'nin tanrı'nın öldüğünü ifade ettiği deli adamın hikayesindeki deli karakterinin "sonsuz bir hiç gibi başıboş dolaşıyorum" sözünün vücut bulmuş haliyim😔Başardılar!!! 
×
×
  • Yeni Oluştur...