İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

21-01-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 38 puan
    Iade oldum...22.30 da gordum.en son aksam 16.30 da bakmistim.. 18 ay sendika istifasiz..kurum gorusu kasimda alindi.. Subat 2018 takipsizlik....Sonunda bu cumleyi yazabildim..sukurler olsun..
  2. 20 puan
    672 No'lu KHK - MEB - ÇORUM - 21 ay istifa ettiğim sendika - Adli durum Soruşturmaya yer olmadığına dair karar 16 ay önce komisyona gönderdim. - Kurum görüşü alındı mı bilmiyorum. Alındı ise olumsuz olma ihtimali yok. Başvuru sırası 18binler. Pazar baktım incelemeye devam - Bugün baktığımda KABUL - İnşallah benim gibi mağdurlara umut ışığı olur. Allah bu süreçte tüm mağdurların yar ve yardımcısı olsun.
  3. 20 puan
    Arkadaslar bi iade haberi de benden olsun. Hala dizlerim titriyo... Oglen yoktu aksam yuklenmis. Bankadan iade oldum. Adli idari soruşturmam olmadi. Eski kurumdakilerle gorusuyorum bildigim kadariyla kurum gorusum alinmadi.
  4. 17 puan
    İyi akşamlar arkadaşlar bende bugün 19 gibi KABUL kararımı ekranda gördüm. Sağlık Bakanlığı sendika vardı. Allah herkese nasip etsin.
  5. 15 puan
    Herkese hayırlı akşamlar hala kendimize gelemedik çok şükür bugün kabul kararımı gördüm. Sendika 12 ay (2015 ocak istifa) ve 2012 haziranda altin hesap acilisi ve 2013araliktan sonra para yatırma yok ve 2014 martta cüzi bir miktar olan paramı çektim. 25 aralık takipsizlik ve ekimde olumlu kurum görüşü. Allah masum olan herkese tez zamanda dönüş nasip etsin.
  6. 10 puan
    Bu sabah bakmıştım inceleniyordu. Sendika üyeliğim 25 ay dı. Kusura bakmayın çok şaşkınım kutlama telefon ları falan. Teşekkür ederim herkese
  7. 8 puan
    Dün gruba üye oldum. Bugün polis merkezinden aradılar atama oynayım gelmiş diye. Henüz almaya gitmedim. Sizinle paylaşmak istedim. Bana şans getirdiniz. Antepliyim, Mersinde yaşıyorum. Hepinize tatlı ısmarlayabilirim. Aynı heyecanı sizinde en kısa sürede yaşayacaksınız. Bu arada çok iyi bağlama çalarım. ?
  8. 5 puan
  9. 4 puan
    Hocam soğuk sıcak fark etmez. Ramazanda bile çıktık biz. Dün de çıktık şükür. Sizin bebiş olunca zor olabilir tabii. Hocam bırakmayın kendinizi. Yeni bir iş öğrenin, yeni bir okul okuyun, yeni bir spor yapın. Bu günler elbet geçer. En azından geçene kadar bir şeyler koyun kenara. Bırakmayın kendinizi.
  10. 4 puan
    Kurum mahalli idareler , bankayı soranlar olmuş banka aktifti .sendikam bem-birsen idi. Dış dünyayla ilişiğimi neredeyse tamamen kesmiştim o yüzden işyerinden herhangi bir haber alamıyordum. Çocuğumun doğum gününe yakin ( 21 ocak 2015 ) bir şeyler olacağını hissediyordum ve bugün eşim ben evden çıkarken komisyonuna bir bak demişti ben de internet cafeye gittim sonuçlara bakmaya internet ten sayfa açılmadı hata verdi tam kalkıyordum bir de cep telden bir deneyeyim dedim ve ilk defa telefondan kom. Sayfa sına girdim onda da KABUL KARARI' mı gördüm.ALLAH bütün masum kardeşlerime bu sevinci yaşamayı nasip etsin.
  11. 3 puan
    Böyle düşünmeniz ve hissetmeniz güzel ama önemli olan bu hissiyatınızın mesleğe başladıktan sonra da sürekli olması.Umarım mağdur insanları unutmazsınız
  12. 3 puan
    Kurum arandıktan sonra uzun suredir bekleyenler grubunun daimi üyesi olarak ??bu gruba dahil olan kimler var görebilir miyiz ????
  13. 3 puan
    Sipsi mi? @tömbüldek Bizim evde var,eşim ufak tefek çalar...Fulut falan da ...Bir saz ekibi kursa aç kalmaz dermişim.Muzik kulağı dersen ,o da var...???
  14. 3 puan
    Artık TSK EGM ve adalet bakanlığı dışındaki kurumlardan 701 KHK hariç, iade oranları çok yükselecektir. Çok az red duyacağız. Maalesef TSK EGM ve adalet bakanlığı personelleri için ya siyasi makamlardan yada yargıdan iade kararları bekleyeceğiz. Muktedirlerden hiç ihtimal vermesemde Türkiye de herşey mümkün olduğu için ilk başta beraat ve takipsizlik alanlar ile ilgili komisyon kapandığında bir düzenleme beklenilebilir. Seçim için koz olarak kullanabilirler. AYM yada Danıştay da topa girebilir. İnşallah komisyon Haziran ayına kadar tüm dosyaları bitirir. Bu dosyalar bittiğinde tahminim 50 binin üzerinde beraat ve takipsizlik almış kişiler olacaktır. Sayı daha fazla da olabilir.
  15. 3 puan
    Danıştay: Savunma Hakkı Kullandırılmadan Disiplin Cezası Verilemez Polis memuru olarak görev yapan davacının, ‘‘kasıtlı olarak gerçek dışı rapor vermek veya tutanak düzenleyip imza etmek veya ettirmek” fiilini işlediğinden bahisle Emniyet Teşkilatı Disiplin Tüzüğü’nün 8/12. maddesi uyarınca meslekten çıkarma cezası ile cezalandırılması işlemi Danıştay 5. Dairesi tarafından karara bağlanmıştır. http://www.hukuknediyor.com/danistay-savunma-hakki-kullandirilmadan-disiplin-cezasi-verilemez/
  16. 3 puan
    Günaydınlar, İade olan herkese hayırlı olsun. Bir hususa dikkat çekmek istiyorum. Devam eden ceza davalarında yada başlayacak olan soruşturma yada ceza davalarında Etkin Pişmanlıktan faydalanmak isteMİyorsanız (EP) sakın ha "lehimize olan her şeyin/hususun/durumun/hükümlerin uygulanmasını istiyoruz" gibi bir cümle kullanmayın. Bu durumda hakimler karar verirken TCK 221 inci madde kapsamında indirim yaparsa bu EP den faydalanmanız manasına gelir. Bu hususu, anlamak istemek bir yana bu hususu aleyhinizde kullanacakları için kuruma ve idari yargıya anlatamazsınız.
  17. 3 puan
    Cümleten Hayırlı Sabahlar. Bol İadeli Bir Gün Olur İnşaAllah.
  18. 3 puan
    Bir baslayin devam ettirirsiniz..krizi firsata cevirin..gercekten iyi geliyor..! Tecrube ile sabit! Iade oldum gecen hafta-duam tum masumlarin bunu yasamasi- dönup baktigimda vaktimi bosa gecirmemis olmak beni mutlu ediyor simdi..
  19. 3 puan
    Eski savci diyor profilinde Konya'da ofisi varmış Faydalı olabilir güzel paylasimlari var
  20. 3 puan
    Hep.Basvuruyorumdan beri forumu takip ediyorum.Bu foruma yazmamistim.İade olunca yazacaktım.Ama hala inceleme devam.672 sayili KHK 22 Ay sendika.(Bu 22 ayın icinde 6 ay dogum izni var.onemli mi bilmiyorum.)Kurum MEB.Mayıs Kyok.Kurum görüsü hakkında bi bilgim yok.Sizleri tanimasam da duamdasiniz.Rabbim yardimcimiz olsun.
  21. 2 puan
    Yıllardır hukuk duayenliği yapan khklıları dayak diyen çelimsiz insana benzetiyorum kavga esnasında öfkeden kendini kaybetmiş , arka arkaya yumruk tekme sallayan birine --- ama senin bu yaptığın vücut dokunulmazlığını ihlal etmektir diyor ne sinir bozucu tip sırf bu yüzden dayak yese hakkıdır bunun yerine eğer gücü yetmiyorsa , korkutmalı dayım mafya demeli , ulan biz floransanın en büyük aşiretiyiz demeli , mahalleden adam toplayıp gelmeli , bıçağını göstermeli yada kaçmalı yok efendim devlet hukuka uyar , hukuka davet etmeliyiz falan fişmekan hahaha ya bi gidin allasen
  22. 2 puan
    Son günlerde Meb'de sendikanın yanında bankadan da iadeler duyar olduk.Sanırım sıra sendikayla beraber bankası da olanlara geldi. İade olanlara hayırlı olsun .Bizlerde o günleri tez zamanda görürüz inşallah.
  23. 2 puan
    Anladım diyorsunuz ki “kurum şahısların olabilme ihtimalini sevmiş”
  24. 2 puan
    Forum ne kadar da sessiz nerdesiniz arkadaşlar herkes iade oldu da bir ben mi kaldım yoksa ?
  25. 2 puan
    Rabbim size de bu duyguyu yasatsin...insallah..dualarim masumlarla
  26. 2 puan
    Hosgelmissiniz ve hayirli olsun!!:)
  27. 2 puan
    Yaaa! Ooo! Süper. Sipsi çoğu kişi tarafından çokta bilinmeyen eski Türk enstrümani.... Bende fulut çalarım ama sadece "daha dün annemizin kollarında yaşarken..." 'i biliyorum. Onu da ünv.de de müzik sinavini geçmek için ezberlemiştim.? Yetenek düşmanıyim yani?.... Valla bu projeyi yapalım hadi bakalım. Yetenekli eller haydi iş başına! Hayırli olsun.Mutlu olduk .Tüm masumların en kısa zamanda bu sevinci yaşaması dileği ve duası ile..... Bu mahalle şifa ve uğur kaynağı zaten...??
  28. 2 puan
    Günaydınlar, gece başlayan güzel haberlerin bugün devam etmisini diliyorum.
  29. 2 puan
    Şunu unutmayın bu süreç er geç bitecektir.Onemli olan bu sureci nasıl geçirdiğimiz. Klasik KHK'li ruh hali.Bazen umut bazen kötümserlik.İnişli çıkışlı ruh hali.Bu normal.Onemli olan genel ruh sağlığınzi korumanız bunun için kesinlikle bir iş bulmanız.Evde oturdukca psikolojik olarak daha fazla yipranacaksiniz. Evreeet !Siz gitar kursu alıyordunuz... Hah tamam gitar çalacak solist bulduk. Halay değilde "teke zortlamasi " benden.??
  30. 2 puan
    Hadi bakalım.Gun içerisinde teklifleri alalım.Şöyle ses getirsin KHK lilara yakışır bir klip olsun.
  31. 2 puan
    Az önce habertürkte peringeçgiller Korgeneral metin iyidilden bahsederek; “cumhurbaşkanının bir askere fetöcü deme hakkı yok”dedi. Geçenlerde yazmıstım Metin iyidil Ak parti/ergenekon fight ının 2. Roundudur.
  32. 2 puan
    https://www.memurlar.net/haber/878818/savunma-hakki-kullandirilmadan-meslekten-cikarma-karari-verildi-danistay-iptal-etti.html
  33. 2 puan
    Ben mi yanlış gördüm !Sivas, yazıyor deniz kenarında amca?? Tamam Eskişehir'de de deniz var ama... Bu arada "sibsi" çalınmış .Hava atmadan geçemeyeceğim.Turkiyenin en iyi "sibsileri" Bucak'ta yapılır onuda belirteyim efem??? @RosedewittbukateR Haluk Levent'ten yardım isteyelim bu koro ile alakalı.Kesin yardım eder. Ben proje adamıyım yapalım dersen hemen çalışmalara başlayalım.? Ne dersiniz mahelle!? Türkü ,şarkı önerileri gelsin....
  34. 2 puan
    Sn @vergici672 kostunuz nu hanimla? Hava nasildi? Ben hic cikamadim:((
  35. 1 puan
    https://www.memurlar.net/haber/879251/ Geriye donuk haklarin yasl faiziyle beraber odenmesi karari. Kamu denetciliginden cikmis
  36. 1 puan
    temmuzdan beri...kaç ay oluyorsa artık...
  37. 1 puan
    Teşekkür ederim. İnşallah sizlere de en kısa sürede nasip olur. İnanın dün arkadaşlar geldi tebrik etmeye. Bana diyolar ki ne kadar donuksun. Geri de bu kadar insan varken sevinçler bile yarım.
  38. 1 puan
    Şunun şurasında 25 Ekime ne kaldı
  39. 1 puan
    @pelinkayapelin5 Teşekkür ederim .aydınlattınız.Sanırım size engel koyan kurum egm değildi.?çünkü her kurum kendi şerhini koydu ve kaldırırken de yine kendi kaldırıyor.Buda son verdiğimiz dilekçeler ile kuruma giden yazı ile oluyor.Kimisi elini taşı altına koyuyor kimiside savsaklıyor.Beklemeye devam bakalım..
  40. 1 puan
    Merak etmeyin günde 20 kez komisyon sayfasına bakan ve hala incelemeye devam bemnde buradayım...
  41. 1 puan
    ( Ş) Şahsa bağlı kadro demek. Sen emekli olunca veya değiştirince kadro iptal oluyor.
  42. 1 puan
    Ohal komisyonunun verdiği kararların sonucunun yüzde kaçı bu foruma yansıyordur bu konuda fikri olan var mı acaba? Komisyon ya ciddi vites küçülttü ya da biriktirip biriktirip yükleme yapacak tektük karar sonucu duyuyoruz ama bir elin parmakları kadar. Bir önceki forum ve buradan anladığım %10 civarı üyelik vs. Kararların da %20 si yansıyordur diye düşünüyorum yani haftada 150 civarı karar duymamız gerekmez mi? Yanlış mı yorumluyorum anlamadım ki?
  43. 1 puan
    İlk kademe khk idari dava ortalama 1.5 - 2 yıl civarı sürüyor. Çok aykırı bir durum olmadığı sürece duruşma talebi genellikle kabul edilmektedir.
  44. 1 puan
    hayırlı olsun.bizimde 675 ama bir sonuç yok halen incelenmeye devam.hele tunceli yine diyorum yaprax qımıldamıyor.?
  45. 1 puan
    Hayırlı olsun cuma günü bakmış mıydınız? Ben sendikalı değilim ama olanlar için soruyorum kaç aydı kurumunuz aranmışmıydı çok seviniyoruz biri daha kurtuldudiye ?
  46. 1 puan
    Benim arkadaşım ki hala su an bu siteyi takip ediyor. Son yüklü meb dosyalarında iade oldu. Sendika 25 ay, 6 ay askerlik :19 ay sendika. İstifa. Ve 2014te tüm parasını bank asyadan çekme Cuma günü göreve başladı. Ben de aksine bundan sonraki MEB dosyalarının çoğunluğunun iade olacağı görüşündeyim. Umarım yanılmam.
  47. 1 puan
    Sıkıntı olmaz göreve başlarsınız.Hayırlı olsun.
  48. 1 puan
    GRUBUN SESSİZ TAKİPÇİSİYİM. İNANIN DUYDUKLARIMI BİLDİKLERİMİ VE BUNLARDAN ÇIKARDIĞIM TAHMİNLERİMİ SİZİN İLE PAYLAŞMAK İSTEMEYİŞİMİN NEDENİ ANINDA KOMİKDE OLSA ELEŞTİRİ VE HAFİFE ALMA. BENİM GİBİ ÇOK KİŞİ BU ELEŞTIRIDEN DOLAYI PAYLAŞIMLARDA BULUNMUYOR.
  49. 1 puan
    Ankesör konusunda emsal karar olarak lanse edilen Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nin 06.11.2019 tarihli, 2019/1582 E. ve 2019/6838 K. sayılı kararında dikkatimi çeken bir kaç husu var. Birincisi; söz konusu kararda kişi hakkındaki tek isnad ankesör mevzusu değildir. Tanık beyanı da vardır. İlginç olan tanık beyanlarından dönmüş ancak mahkeme, İlk Derece Mahkemesi soruşturma aşamasında Cumhuriyet savcısı tarafından müdafii ile birlikte alınan ve Sulh Ceza Hakimi önünde tekrarlanan ifadeye itibar edip ceza vermiş. Yani tanık daha önce iki kez tekrarladığı ifadeden dönmüş. İkincisi; "CMK'nın 135. maddesinde düzenlenen “iletişimin denetlenmesi” tedbirine, bir suç dolasıyla yapılan soruşturma ve kovuşturmada, suç işlendiğine ilişkin somut delillere dayanan kuvvetli şüphe sebeplerinin bulunması durumunda başvurulabilir. Cumhuriyet savcısı, ilgili kurumdan sabit ya da ankesörlü telefon ile yapılan görüşmelerin kimle, ne zaman ve hangi süreyle yapıldığına ilişkin kayıtları ve görüşen kişiye ilişkin kimlik bilgilerini içeren iletişimin tespitini isteyebilir." şeklinde kısım. Dolayısıyla şunu sormalısınız ankesöre gelene kadar hakkımdaki somut delillere dayanan kuvvetli şüphe sebepleri nedir? Bu hususun hakkınızdaki ceza davasında belirtilmesi gerekir. Belirtilmediyse istinafta bu hususu dile getiriniz. Mümkünse ceza davanızda kayda girmesini sağlayınız. Üçüncüsü; Söz konusu verilerin, 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’na dayanılarak çıkarılan Elektronik Haberleşme Sektörüne İlişkin Yetkilendirme Yönetmeliği ve Elektronik Haberleşme Sektöründe Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Gizliliğinin Korunması Hakkında Yönetmeliğe rağmen kim tarafından hangi yetkiyle, hangi nedenle ve hangi yasal mevzuata dayanarak saklandığının sorgulanmaması, bu hususa değinilmemesi. Öyle sanıyorum ki temyiz edende bu hususa değinmemiş ki mahkeme bu hususa girmemiş. Hakkınızda ankesör konusunda bir gerekçe varsa bu hususu dile getiriniz, kayda girmesini sağlayınız. Hakkınızda legal olarak kullanılabilecek olan tarih aralığı ceza davasındaki "suçun işlendiği tarih" itibariyle yukarıda belirttiğim iki yönetmelik gereği en fazla 2 yıldır. Net olmamakla birlikte Elektronik Haberleşme Sektöründe Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Gizliliğinin Korunması Hakkında Yönetmelik (md.14/3) gereği hadi olsun en fazla 4 yıldır. Bu hususlara dikkat ediniz. Dördüncüsü; Ankesör konusundaki kabul edilen delillerin teyidi açısından "Şüphelinin/sanığın askeri mahrem hizmetler yapılanmasında yer alıp sabit hat ve/veya ankesörlü telefonlar üzerinden hücresel haberleşme ağına dahil olup olmadıklarının belirlenmesi ile soruşturma ve yargılama aşamasında sanığın hukuki durumunun ve konumunun kuşkuya yer bırakmayacak şekilde tespiti bakımından; suçun ispatı açısından belirleyici nitelikte olması nedeniyle bu delilin elde edilişi, niteliği, kullanımı, hukukiliği konusunda yukarıda yapılan tüm açıklamalar ışığında, taraflar huzurunda tartışılması, savunma argümanlarının değerlendirilmesi gerekmektedir. Ayrıca bu delillerin teyidi açısından; -Mahrem imamların büfe/ankesörlü sabit telofon hattı ile hedef şahıslarla görüşmelerinde gizliliği sağlamak için genellikle kullandığı yöntem olarak belirlenen; Hedef şahsın telefon numarasının, deşifre edilmesinin önlenmesi amacıyla çeşitli şifreleme metotları kullanarak kaydedilmesi, (sizin numaranızın bu şekilde kaydedildiği bir telefon bulunmuş olamalı) Bazı mahrem imamların arama yapmadan önce ajandada kayıtlı numaralara baktığında şifreleme yaptığını unutarak/kasten yazılı olan şifreli numarayı aradığı, daha sonra yanlış numara çevirdiğini fark ederek/kasten asker şahsı tekrar gerçek numarasından aramış olmaları, (HTS kayıtlarında sizden önce aranan numaranın sizin numaranızın kodlanmış hali olması gerekir.) Aramaların tek taraflı ve kısa süreli olması veya sadece çağrıdan ibaret bulunması, (hem tek taraflı olacak hemde kısa yada çağrıdan ibaret olacak. Yani iki kıstas aynı anda olacak) Aranan askeri personelin büyük kısmının genellikle rütbe/makam olarak ve bağlı bulunduğu kuvvetlerin de denk olmaları, Mahrem imamlar tarafından gerçekleştirilen arka arkaya aramanın (ARDIŞIK ARAMA) örgütsel amaçlı olduğuna dair karine oluşturması, Aramanın mesai saatleri dışında yapılması, sorumlu şahsın, askeri personeli aradıktan sonra tedbir amaçlı ilgisiz ve alakasız kişileri de ankesörle arayarak bu bütün içerisinde hedeflerin kaybolmasını sağlama çabası, Aramanın on beş gün, ayda veya iki ayda bir kez olmak üzere periyodik olması, Mahrem imamın sorumlusu olduğu asker şahıs/şahıslarla aynı ilde ikamet ettiği ve aynı ildeki sabit hatlarla iletişim kurduğunun gözetilmesi, Asker şahısların hatların takılı bulunduğu cihazların toplantı yerine götürülmediği veya götürülse bile kapalı tuttukları, Mahrem imamlarca hedef şahıs arandıktan sonra ilgisiz rastgele numaraların çevrilerek, redial (geri arama) tuşu ile son aranan kişinin tespitinin önlenmeye çalışılması, hususlarını da ortaya koyan, bu delilin elde edilişi, niteliği, kullanımı, hukukiliği konusunda yukarıda yapılan tüm açıklamalar ışığında kişiselleştirilmiş, Emniyet birimlerince, büfe/ankesörlü sabit telefon hatlarıyla irtibat kurma yöntemine ilişkin olarak düzenlenen ayrıntılı analiz raporunun temin edilerek dosyaya konulması, -Emniyet kayıtlarının yanı sıra BTK’dan alınan baz istasyonunu gösterir HTS kayıtlarının, “0” saniyeli çağrılar da dahil olmak üzere getirilmesi, -Şüpheli/sanığın görev yaptığı diğer şehirlerde ardışık aramalarının olup olmadığı araştırılarak sabit hat ve ankesörlü telefon kullandığına ilişkin analiz raporunun da istenmesi, -Şüpheli/sanıkla ilgili sabit hat veya ardışık aramaya ilişkin varsa itirafçı beyanlarının dosyaya getirilmesi, gerektiği takdirde tanık sıfatıyla dinlenilmeleri, -Ardışık aramalar kapsamında, diğer asker şahıslar hakkında bir soruşturma veya dava olup olmadığı araştırılıp varsa ifade örneklerinin dosyaya ibrazı sağlanarak değerlendirilmesi suretiyle maddi gerçeğin ortaya konulması gerekmektedir." Yani tek başına bir, iki arama kaydı yeterli değil. Hakkınızda bu karar örnek yada dayanak gösterilirse bu kısımlarını öne çıkararak hakkınızdaki gerekçelerin bu karar dayanmadığını kararın genel olarak dayanak yada emsal gösterildiğini detayına, içeriğine girildiğinde sizin durumunuza uymadığını dile getiriniz.
  50. 1 puan
    DPÜ den Akademisyen bir iade haberide benden olsun. Dün sistemde gordü iadeyi.


×
×
  • Yeni Oluştur...