İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

10-12-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 46 puan
    Arkadaşlar an itibariyle kurumumdan hem de doğum günümde göreve başlamam için aranılmış bulunmaktayım.Ne güzel tesadüf değil mi? Arayan kişi de hocam şanslınız bugünlerde norm güncellemeleri de var dedi.Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın!Herkese selamlar.
  2. 20 puan
    Öncelikle selamın aleykum kaderdaslar . Saat 6 da baktim devam di simdi red yaziyor
  3. 20 puan
    Merhaba arkadaşlar, birkaç saat önce baktığımda inceleniyordu şimdi ise RET kararı verildiği yazıyor. Sanırım yeni yükleme yapıldı. Mor beyin mağduru olmama rağmen sanırım banka ve çocuğun okulunu bahane ettiler. Çok şükür hem belirsizlik sona erdi hem de Cenabı Allah bu insancıklara karşı olası bir minnet duygusunu bitirdi.
  4. 20 puan
    İyi akşamlar arkadaşlar az önce ret kararımı gördüm. Salı günü duruşmam olacakti sadece 2012 yılında sohbet iddiası var. Çok şükür ihraç olduğumdan beri hiç sıkıntı çekmedim sadece içimde bir nefret oluştu.Allah bunları bildiği gibi yapsın başka bir şey demiyorum
  5. 18 puan
    Arkadaşlar şükürler olsun bende sonunda dosyamın rulo yapılıp münasip yerlerine sokmadıklarını öğrendim. Az önce RED kararımı gördüm. Eşim (ev hanımı) ve ben takipsizlik aldım. Neden red verdiler karar gelince görecez. Kurum TŞK En son cuma günü bakmıştım. Güneş, yürekleri kara bağlamış, kula kul olmuş insanlara doğmasın.
  6. 15 puan
    Bir süredir EGM iadeleri kendi kadrolarında başlatılmayıp, İçişleri Bakanlığında kurulan Araştırma Merkezinde memur yada vhki olarak göreve iade ediliyordu. Bu atama işleminin hukuki olmadığından bahisle Ankara 12. İdare mahkemesine atamanın iptali talepli dava açmıştım. Bugün itibariyle mahkeme Yürütmeyi Durdurma talebimi yerinde görerek bu atamanın yürütmesini durdurdu dostlar.
  7. 8 puan
    5. Yilima girdigim gün red verdiler . Hep takip ediyordum * hepinizi tanıyorum görmesemde. Halkım da sadece 2012 yılında sohbet den tanık var. Oda dediği tarihde başka ilde olduğu mu ispatlayip beraat ettim. Döneceğime cok inanıyordum. Meslek İKM ne yazayım bilmiyorum
  8. 7 puan
    Hadi hayırlı olsun ve geçmiş olsun hocam. O savcı beyin görev aşkını cinayet, taciz, hırsızlık, narkotik suçlar gibi daha önemsiz-basit suçlarda da görmeyi diliyorum... Hayırlı olsun hocam. Allah bir daha yaşatmasın.
  9. 6 puan
    İnanın red alanları görünce o kadar üzülüyorum ki ama elden ne gelir. Rabbim can sağlığı versin. Çok şükür sağlığımız yerinde.
  10. 6 puan
    Teşekkür ederim.Kurumum 1 ay kadar önce aranmıştı.Bugün de il emrinde başladık.Allah herkese bu sevinci yaşatsın inşaallah.
  11. 6 puan
    Çok sevindim sayın MSA.Hayirli uğurlu olsun.Tebrik ederim
  12. 5 puan
    Teşekkürler.Allah herkese bir an evvel iade olmayı nasip etsin.
  13. 5 puan
    Takipsizlik vardi.umudum yoktu ama 28 ay beni arastirdiktan sonra anlamışlardır diye düşünmeye başlamıştım.tesekkurederim cevap icin
  14. 5 puan
    Selam güzel insanlar? Köpeğimden sizlere daha önce bahsetmiştim,kendisi dünya tatlısı bir kız.???Kızlarım çoğaldı.?Pati veriyor ,çok sevimli,sempatik ve şeker. Ona güzel bir kulube de yaptık.Tahta bir kulübe,içine polardan bir örtü bile serdim. Çok iyi bakıyorum,bakıyoruz oğluşumla... Ama yine de O üzgün???Çünkü özgür olmak istiyor... Sokak köpeği olduğunu biliyorsunuz,karnı doysun,sıcak bir yuvası olsun diye getirdik.Buraya kadar her şey güzel.Ama O gitmek istiyor. Bu akşam çok zor bir seçim olsa da O nu salacağım(z).?? Onu çok özleyeceğim....??? Eşim geri geleceğini söylüyor... Nasipten öte yol yok... Sizce gelir mi? Dua ediyorum gelsin diye. Hayat Onun hayatı. Ben de çok güzel anılar bıraktı.. Dilerim ki,duam o ki,bize geri dönsün...??? Sizce geri gelir mi?
  15. 5 puan
    Hayırlara vesile olsun @Karagöz hocam inşaallah en kısa zamanda görvinize de dönersiniz , tüm yaşadıklarınizı unutturacak güzel günler nasip etsin Mevlam?
  16. 4 puan
    Ortaya bisey attın en azından azcik bir ip ucu verde bizde rahatlayalım olmazmi
  17. 4 puan
    Gidişi temelli ve olmadığı gibi dönüşü de temelli olmaz? Köpekler çok sadık canlılardır sizi unutmaz.
  18. 4 puan
    Bekliyoruz.. bekliyoruz neden beklediğimizi biz bile bilmiyoruz. Birileri adımızı listeye ekledi, üzerinden 4 sene geçmesine rağmen Komisyon neden eklendiğine ilişkin bir gerekçe bulamadı. İşlemi yapmak için harcanan zamanın 50 katı zaman geçti işlem hâlâ kontrol edilemedi. Normal de 50 kez düşünülüp, bir kere yapılacak işlemler, ülkemizde bir kere düşünülmeden yapılıp 50 kere gerekçe arandı. Hukuki işlemlerde bir işlemin aslına ayrılan zaman fazla, kontrolü az zaman gerektirirken, bizde tam tersi oldu.
  19. 3 puan
    Biraz önce ret kararımı gördüm, insanın içi nedense bir buruluyor. Keşke 4 yılı aşkın süredir bekleteceklerine bıraksalardı da, hukuk mücadelemizi verseydik diyor insan. Merak edenleriniz olacaktır, kurum Adalet Bakanlığı (katip) Ne ilginçtir ki, takipsizlik kararı aldığım haftanın sonunda jet hızıyla 675 sayılı KHK ile ihraç edilmiştim. Bir çok iade KHK'sında adımı aradım ama nafile. 2018 yılı ekim ayı içerisinde kurum görüşüm alındı ve söylenen olumlu idi. Buradan bende yazmak isterdim " arkadaşlar gönülden inanın, hiçbir referansım olmadan iade edildim" diye ama bize nasip olmadı. Duygu yüklü olduğum için yanlış bir ifade de bulunmak istemem. Gerekçeli karar sonrasında sanırım matbu dilekçeler üzerinden kendimce bir uyarlama yapıp başvurumu yaparım. Rabbim bekleyenlerin yardımcısı olsun.
  20. 3 puan
    Teşekkürler.Geçen cuma görmüştüm.Allah herkese nasil etsin.
  21. 3 puan
    Unutmasın beni.???? İnşallah geri gelir.... Sizlerle paylaşırım... Birazdan ayrılacağız,çok özel bir köpekti.? Umarım çok mutlu olur...?
  22. 3 puan
    Hayırlı olsun @Karagöz hocam artık adaletin tamamen yerini bulması temenniyle...
  23. 3 puan
    Hayırlı olsun sistemde kabul yazısını geçen hafta gormussunuz sanırım bugün de kurumdan arandiniz sanırım nice yaşlara bu haftanın kararının sistemde görünmesi sandım ama değil galiba yanlış alarm yarını bekleyeceğiz malesef dedim bugünden mi sisteme yüklendi değilmiş
  24. 3 puan
    Bulduğun ilk fırsatta bekliyorum kuzumm inan çookk mutlu olurum?
  25. 3 puan
    Hayırlı olsun dostum çok sevindim şimdi üniforma giyme zamanı darısı başımıza tüm mağdurlara ??
  26. 3 puan
    Günaydın. Herşey çok hızlı gelişiyor. Göreve başladığımız ertesi gün bir okula görevlendirildik. Canlı derslere başladık hemen. Haftada bir okula gidiyoruz. 4 yıl geçmemiş gibi aradan ....
  27. 3 puan
    Sabah sabah güzel bi haber eski müdürümden aldım iade olmadım ama en azından bi kademe atladım. Komisyon eski çalıştığım yer agir ceza komisyon başkanına beni sormuş, komisyon başkanı da eski müdürüme beni sormuş. O da olumlu konuşmuş. Hadi bakalim hayırlısı. İlk buraya yazdım demek iade olursam da once size haber vereceğim. ?
  28. 3 puan
    Arkadaşlar covid 19 testim pozitif çıktı evde karantinadayım çok şükür iyiyim dua ediniz...Lütfen sağlığınıza dikkat edin, hiçbir şey sağlığımızdan daha ehemmiyetli değil, herkese sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum...
  29. 2 puan
    Eyvallah çok sağolun. Kadının kendini koltuğa ve paraya sattığı bir dönemde hakkını almak hem geç hemde güç...
  30. 2 puan
    Teşekkür ederim hocam, herkes en iyi bildiği işi en iyi şekilde yaparmış. Bunların nasibi de ortada... Bu arada sanırım ya bu sene komisyon sayfasını kapatacaklar ya da kurum kurum inceleyip aşamalı sonuç giriyorlar. Çünkü bizim üniversiteden sonucu açıklanmayan sadece bir kişi kaldı. Sona kalan 5 kişiydik. Birer ikişer hafta arayla hepimize ret geldi.
  31. 2 puan
    Çok geçmiş olsun.. red vermelere devam, zulme devam..
  32. 2 puan
    @Nedved gecmis olsun ? en son ne zaman bakmistiniz sayfaya
  33. 2 puan
    Yd ret degil.UYAP a henüz birsey düşmedi Mahkemesiz dosya üzerinden ret aldim.4060 mesaj gönderince uyapa düşmese de mesaj geliyor.cok sagolun arkadaşlar.
  34. 2 puan
    Gündemi takip edemiyorum bu aralar? Nasıl yorumladiniz bunu?
  35. 2 puan
    Merhaba arkadaslar.20.idare mahkemesinde dosyqm.4060 a mesaj attım.ret kararı verilmiştir yaziyor.bu ne demek acaba yardımcı olurmusunuz
  36. 2 puan
    Çok geçmiş olsun diliyorum.. En önemli sorun hallolmuş.. Hani derler ya bundan sonrası yokuş aşağı..
  37. 2 puan
  38. 2 puan
  39. 2 puan
    @LA TAHZEN hocam teşekkür ederim. Vergici dayı @vergici672 doğru söylüyor çalışmaktan fırsatım yok. İki ders alsam branşımla ilgili diplomam değişek dışarıda daha çok iş bulma şansım olacak. Fakat 3 tane üniversite kabul etmesine rağmen bizim okul kabul etmiyor. Bende almıyorum. Bu arda Öğrencilik hayatımın biteli 30 yıl oluyor.
  40. 2 puan
    Hayirli olsun devrem darisi diger bekleyenlere inş.Mücadeleniz takdire şayan iyi ki sizin gibiler var yoksa bizi hepten çöpe atacaklar ?
  41. 2 puan
    Hayırlı olsun Rabbim bizlere de polis olarak başlamayı hayırlı bir şekilde nasip etsin...Amin
  42. 2 puan
    Ankara'da çok kişinin güzel günleri geçmiştir. Enteresandır Ankara'dan uzun süre uzak kaldığımda ben de özlüyorum buraları. Güzel günleri mi özlüyorum, şehri mi özlüyorum, umudu mu özlüyorum bilmiyorum...
  43. 2 puan
    Estağfurullah hocam mutlulugunuz mutlulugumuz inanın kendim iade olmuş gibi seviniyorum iade haberlerine. Ama iade olmayanlarin ruh halini de anlatmama gerek yok. Sizin kendi tecrubenizle de sabit zaten yasadiklarimiz, ruh halimiz..
  44. 2 puan
    Ö.F.GERGERLIOGLU da komisyondan ret almış.
  45. 2 puan
    Dün ve bugün çalıştığım kuruma gittim.kalbim daraldı bina komple üstüme göçtü sanki ama gitmek oraya girmek zorundaydım. Bilin bakalım niye gittim.neye olacak yemek getirmeye birzamanlar beraber çalıştığımız arkadaşların karnı acikmis dukkanimdan yemek söylediler bende getirdim. Yinede sağolsunlar arada bir söylüyorlar yada kendileri geliyorlar ama Ne tesadüf ki hiç muhabbet etmediğim insanlar geliyor yemek söylüyor aynı odadakiler hala cesaret edip gelemiyor
  46. 1 puan
    İstanbul barosu , 2018-2019 dönemi İnsan Hakları Değerlendirme Raporu’nu kamuoyuna sundu. Rapor: ihraçlar, dernek kapatmaları, göçmenler, tutuklular, hükümlüler, avukatlar ve internete, sanata yapılan müdahaleler gibi bir çok başlık içeriyor https://www.istanbulbarosu.org.tr/HaberDetay.aspx?ID=16089
  47. 1 puan
    Sadece sohbetten red alan gorunce içimden hadi ordan diyordum helallik almam lazım onlardan .
  48. 1 puan
    Çok geçmiş olsun. Duruşmalı mı duruşmasız mu talep etmiştiniz? Geçen gün bir arkadaş duruşmalı talep etmesine rağmen duruşma yapılmadan mahkemeden red aldığını yazmıştı.Benimde dosyamda idare mahkemesinde. Bu şekilde mi karar verecekler artık merak ettim.
  49. 1 puan
    Evet isteniyor ama mahkeme reddediyor zaten. İstemeyin bence zaman kaybı. Şimdiye kadar kabul edilen yok.
  50. 1 puan


×
×
  • Yeni Oluştur...