İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

31-03-2022 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 6 puan
    20 idare mahkemesi, 3 yıla yakın inceleme sonucu, RED, gerekçe EA kodlama ve komisyon kararında yazmayan çocuğun dersanesi. Komisyon kararında üst amir değerlendirmesi vardı. İdare mahkemesine ısrarla kurumdan ıslak imzalı belge talep edilmesini istemiştim. Kurum sunamayınca, mahkeme gerekçeye bunu hiç yazmamış. Adil karar falan beklemeyin tamamen öğütlenmiş ve şartlanmış şekilde karar veriyorlar. Ne kadar KYOK kararı verilmişse de en az irtibat derecesinde olduğundan RED diyor. Allahından bulsunlar. Söylenecek hiç bir şey yok. YAŞATTIKLARINI, Yaşamadan ölmesinler inşallah.
  2. 4 puan
    Bence de varız hocam gayet. Son beş yılda "terör" soruşturması geçirenlerin sayısı 2 milyona yaklaşmış. Bir şekilde adaletsizliğe temas eden çok sayıda insan var. Ama sesimiz hala çıkmıyor. Önyargılar nedeniyle konuşmuyoruz. Ama biz konuşmadıkça da önyargılar perçinleniyor ve konuşmamız daha da zorlaşıyor. Artık bu kısır döngüden çıkmamız gerekiyor.
  3. 2 puan
    akademililer canlarını çok yaktı hala unutamıyorlar. 2015 yılında iç güvenlik paketiyle kolej ve akademi kapatılırken utanmadan "fesat yuvası kapanıyor" diye manşet attırmışlardı tuvalet kağıdından kıymetsiz birkaç gazeteye. polis koleji(1938) ve polis akademisi(1937) bizzat ebedi başkumandan tarafından emniyet teşkilatına yönetici sınıf personel yetiştirmek maksadıyla açılmıştı. kolejliler ve akademililer emniyet teşkilatının yüz aklarıdır. kolejin öğrenci kaynağı LGS'de ilk 2000'e girip tamamı fen lisesi kazanan çocuklardı. akademinin öğrenci kaynağı ise kolejliler ve sivil liseden mezun olup ÖSS'de yüzde 2'lik dilime giren çocuklardı. 2015 yılında kapatılırken kolejde ve akademide öğrenci olan gençlerin tamamı şu an en köklü tıp, hukuk, mimarlık, mühendislik fakültelerinden mezunlar yahut hala öğrenciler. KHK ile EGM'den çıkarılan akademililerin yüzde 80'i de halihazırda hukuk fakültesi mezunu. çok afedersiniz ortalama bir akademili o meclisteki 600 vekilin 595'ini donunda sallar. 2015 yılında akademi ve kolej kapatılınca PAEM diye ucube bir sistem getirdiler ve 15 bin civarı komiser yardımcısı mezun ettiler. PAEM'e başvurmak için ise dört yıllık herhangi bir fakülte diploması ile KPSS P3 puan türünden 70 almak yeterliydi. P3'ten (GK-GY) 70 almak ne kadar zor olabilir takdirinize bırakıyorum. ben KPSS'den 70 alamayan adamı değil komiser yardımcısı yapmak ona bakkal dükkanı emanet etmem. hal böyle olunca tabi ÖSS'de ilk bir milyona girip allahın boş verdiği yerlerden dört yıllık fakülte diploması alan ne kadar dunkof varsa PAEM'e aldılar. elbette el emin olan vakıf-cemaat-parti-ocak referansıyla. işin trajikomik yanı ise 2015 yılında asırlık çınar polis akademisi ve polis koleji kapatılırken başbakan olan zat-ı muhteremin ondan birkaç yıl sonra şehir üniversitesi(kuruluşu 2008) kapatılırken salya sümük ağlamasıydı:) şimdi ben durup dururken bu kadar şeyi niye yazdım? vallahi ben de bilmiyorum. neyse idare ediverin kader ortaklarım.
  4. 2 puan
    Yapacak bi şey yok kardeşim şimdilik. Allaha şükür alnımız ak. Onlar methiyeler düzerken biz bombalarla uğraşıyorduk. Sabır inşallah az kaldı. Gelecek seçimlerden sonra bunlar olmayacak. Bizim sırtımızdan rant sağlıyorlar. Oda fayda etmiyor artık. Düzelmiş teşkilatı görüyoruz ne halde...... Söylenecek çok şey varda, sırası gelecek elbette.
  5. 2 puan
    Geçenlerde bir AVM'de ürün alıp kasa kuyruğuna girdim. Hemen arkamdaki beyefendiye, maşallah kuyruklara nasılda alıştık degil mi dedim? Önce, tereddüt etti konuşmak için, sonra valla FoxTV'ye bakarsanız kuyruk ve sıkıntı var, ATV'ye bakarsanız güllük gülistanlık, hangisi doğru bilmem ki dedi? Ben de memleket uçuyor, her yer güzel bak burada kuyrukta bekliyoruz falan gibi konuşunca... Hemşehrim, ben özel harekatta 11 sene görev yapmış bir memurdum, işimden oldum dedi. Nasıl oldunuz deyince, " KHK ile" dedi. Sonra adaleti bulmanın ne kadar zor olduğunu vb. konulara girince, hemşehrim tamam seni anlıyorum. Al benden de o kadar dedim. Karşılıklı gülümsedik... Aslında KHK'lılar olarak bu kadar fazlayız ve toplumda bu kadar çokuz. Birileri biliyor mu, görüyor mu bilmem ama toplumda mağdur insanlar bu kadar fazla bence...
  6. 1 puan
    İdare edilecek bir durum yok sayın @ktmrnçok doğru şeyler yazmışsınız bunca liyakatsizce yerleştirilen insani gördükçe kayıtsız kalmak mümkün değil...mesleğimizi para için yapanlardan değildik halbuki.kaldıki bu meslek istediğim bir meslekte değildi mizacıma uygun hiç değildi başımıza bunların geleceği belliymiş herhalde taa en başından ama çalışmaya başlayınca sevmeye başlayanlardan olmuştum çok yorucu ve yıpratıcı olmasına rağmen.Örgüt üyeliğinden yargılanıyorum ama ne hikmetse ne meslekte ne de sınavlarında elimizden tutan olmamış!!!!!üstümüze basıp basıp geçmişler pisliklerini temizlemeyi de bana bırakmışlar o da pek temizlenecek gibi durmuyor ama canımız çıkana kadar bekleyeceğiz artık bir yanımız ümitli bir şekilde.
  7. 1 puan
    Ben bu durumu kısa süreliğine de olsa yaşadım. Yargılandığım dönemde açığa alınmıştım, beraat alıp göreve iade olunca beni yakından tanıyan pek çok kişi, geçmiş olsun dedikten sonra ''arayıp soramadım, kusura bakma, senden hiç şüphe etmiyordum zaten'' minvalinde sözler söylemeye başlayınca laflarını ağızlarına tıkmıştım. Çok büyük bir keyifti İdare mahkemesindeki davayı kazanıp göreve dönünce aynı şekilde davranmayı düşünüyorum
  8. 1 puan
    Teşekkür ediyorum karagöz hocam. İnanın üzülmedim. Beklediğim karardı. Ama bu kadar saçmalanmaz artık. Muz cumhuriyetinde bile böyle komik kararlar verilmez herhalde. Bu düzen çekip gitmeden çok zor bizim iademiz maalesef. Allah korkusu olan bir hakim sormazmı kuruma, kurum üstamir kanaati yazmışsın nerde bu kanaat ve imza atanları diye. İşlerine gelmedimi saflığa yatıp bahsetmiyorlar bile kararlarında.
  9. 1 puan
    Gecmis olsun derebom hocam. Süreç içerisinde yeni kriter üretiyorlar. Birini çürütsek yenisiyle cikiyorlar her seferinde karşımıza. Biz o çuvala bir kere girmişiz işte. Allah'tan da bulsunlar elbet ama biz de günü gelince her şeyin hesabını soracağız. Sıkmayın kendinizi az kaldı. Bize ayrılan sürenin sonuna geldik artık.
  10. 1 puan
    Katılıyorum, irtibat iltisak kavramı birilerine dokunmaya dvm ediyor ve gelecekte de mutlaka birilerine (hatta belki de hiç umulmadık birilerine) dokunabilecektir (zira çok geniş bir kavram) ama tam olarak kime, nasıl dokunacaktir orasını simdiden kimse bilemez. Ayrıca, anketlere göre, Cumhur ittifakinin büyük ortağı son dönemde ciddi miktarda oy kaybetmiş gibi gözükse de halihazirda 1. sirada (oy oranı %30-32 gibi tahmin ediliyor), bazı tahminleriniz tutmayabilir. 3600 gibi KHK duzenlemesini de AK Parti'nin bizzat kendi ağzından görelim, bakalım...
  11. 1 puan
    @Aklima Hayırlı olsun hocam sizin adınıza çok sevindim umarım tüm KHK'lilerin mağduriyeti biran önce bitter
  12. 1 puan
    İyi günler, Kabul kararı biraz önce tebliğ edildi. Karar numarası 24692-24694 arası diyeyim. Tahmini sizlere bırakayım. KYOK yazılmış, kurumlardan yapılan araştırmada irtibat ve iltisak olarak değerlendirilecek bir şey bulunamadığı yazılmış. Karara baktığımda; 02.03.2022 de karar alınmış, 10.03.2022 de komisyon sayfasında gördüm, 15.03.2022 de adres teyidi için kuvvet komutanlığından arandım, 30.3.2022 de tebligat yapıldı.
  13. 1 puan
    bu sabah kabul kararımı gördüm,muhtemelen dün yüklenmiştir karar...679 lu polistim.ağustos 2020 takipsizlik.kriterim yok.Garson kodlamam AD idi


×
×
  • Yeni Oluştur...