İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

03-08-2019 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 4 puan
    DM Bilgisi Merhabalar 679 Egm ihraç. 2019 başında takipsizlik vardı. Fetocüler tarafından Ad 0 olarak kodlanmışım, Perşembe günü kabul kararımı gördüm, darısı tüm masumların başına.
  2. 2 puan
    Hayatımız alt üst oldu Sn,Rose. Bulunduğunuz yerde organize sanayi fabrikalara beyaz yaka olarak başvuru yapın.unv.mezunusunuz mutlaka bı is bulunur.Fabrikanin en güzel yanı 8-4 yada 8-6 cumartesi pazar tatil olması.Yemek ve servis sorununda olmaz.Fabrikalar çalışma saati daha düzenli oluyor .Fabrika kısmen daha iyi Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ?
  3. 2 puan
    günaydın.... güzel sağlıklı huzurlu bir hafta sonu dilerim...
  4. 1 puan
    Sekreter ön muhasebe,yada fatura kesimi,yönetici asistanı vs. Aramakgerek .İşinizi bırakmayın ama başvuru yapın .Şuan ki işime girmek için 6 kere cv bıraktım.Burdan önceki is yeirme belki 15 kere ve diğer başvurular (3 yılda iş başvurum 500 u geçmiştir) vs.. Hemen olmasa da mutlaka bi kapı açılır kadere boyun eğmek yok.
  5. 1 puan
    Rose, beyaz yaka memur kesim masa başı ,mavi yaka işçi kesim.Beyaz yaka iyidir.gelis gidiş saatiniz belli.Ben suan mavi yakayim a101 den sonra burası cennet gibi geldi.İs ne kadar yoğun olursa olsun mola yemek aksamiyor.tam 7.5 saat çalışıyorsunuz. Tavsiyem mutlaka organize sanayi de beyaz yakaya basvurun . Eskişehir olarak söylüyorum iş bulmak kolay.Bayan ve ünv.mezunsaniz iş var.Beyaz yaka daha ciddi sigara küfür ? olmaz.
  6. 1 puan
    Gerçekten mi okadar sınava ne gerek var ya kaybında satış danışmanı ama hiç böle bisey geçmesi başından Allah yardımcınız olsun sayın rose Bu arada her yazdığımda profil resmin değişiyor neden acaba
  7. 1 puan
    Bize önce darbe teşebbüsü dediler sonra silahlı terör örgütü suçlaması yapıldı suçlardan aklandık.herhangi bir kriter yok @Müjdat Çakır sizin rütbe ne..
  8. 1 puan
    Sayın rose ben sizi masa başı ise girdiniz diye düşündüm gerci mağaza müdürümüzünüz? Ben annemle memleketteyim 1ay oldu baryamdan sonra eve geceyim diyorum ozledim sanki?esimin is meselesi hala stabil ben halan inceleniyorum?? çok özledim çalışmayı sosyal medyada görünce arkadaşları çok kötü oluyorum en sevmedigim seg imrenmekti imrenmeye başladım kızıyorum sürekli kendime??
  9. 1 puan
    hocam nasıl hesapladınız banada yardımcı olursanız sevinirim
  10. 1 puan
    Bu hafta diğer kurumlardan da çok fazla karar görmedik. EGM kararı da çok azdı. İncelemeye devam.
  11. 1 puan
    Bank konusunda özellikle talimatlı olarak kabul edilen dönem haricinde işlem yapanların kullanabileceği güzel bir paylaşım var. Hemde hakim görüşü. Azlık Oyu kısmını okuyunuz. Aynı paylaşım gurubunda bankayla ilgili kısımda geçen 3 adet yargıyay 16 ncı ceza dairesi kararı var. Birisini bulabildim ve nmelihkutlunun paylaşımının altında linkte paylaştım. Hem ceza hem idare mahkemelerinde kullanılabilecek güzel açıklamalar var. sayın nmelihkutlu paylaşmış. Bölge idare mahkemesi kararından da destek almış.
  12. 1 puan
    Beni merak eden güzel insanlar, iyiyim.Tavuklarimin hepinize selamlari var.?Neler mi yapıyorum? Nane kurutuyorum.Sevdiklerime hediye etmek için. Üniversitede okuyan kuzum tam 6 ay oldu daha gelemedi yanımıza.Nasip olursa bayramda geliyor.Bu gunler yavrularimizi çok olgunlaştırdı. Ufakligim sınavı kazanamamış.Canı sağolsun dedik ve konuyu kapattık. Iadenize çok sevindim...
  13. 1 puan
    Sevgili kader arkadaşlarım; Dün İstanbul İl Milli Eğitimden aradılar. Okul seçmek için gelmeniz gerekiyor dediler.İçimde en ufak bir heyecan olmadı. Hala buruğum. Sevinemiyorum.Forumdaki arkadaşlarıma haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum. Eğer sevinirsem. Zaten içimden de gelmiyor. Yarın uçakla gidicem. Korkuyorum. Sevmiyorum uçağa binmeyi?. Eski okulumda kadro yok.Evime yakın bir okul tercih edicem sanırım. Mağdur olmuş, umutla bekleyen herkes için dua ediyorum. Allahım herkese ferahlık versin?. Sevgili teacher hep aklımdasınız. Umarım her şey yolundadır. Selamlar herkese...
  14. 1 puan
    Sn. Aklima yorumlarınızı ilgiyle okumaktayım. 2. derece yakınım nedeni ile ihraç olduğumu düşünüyorum. Kardeşlerin 2. derece akraba olduğunu düşünürsek çalık87 ye verilen söz konusu belge bizi ne kadar bağlar ?
  15. 1 puan
    Ankaradan aradılar Adres teyidi için Kabul kararınızın bir nüshasını size birini atamaya gönderiyoruz dediler Süreçle ilgili bilgisi yokmuş arayanın Bu kadar.


×
×
  • Yeni Oluştur...