İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

10-03-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 48 puan
    Selamlar sayin magdur ve mazlum arkadaslarim. 3 ay oldu goreve baslayali. Ilginc gelebilir size ama sanki biraz uzun surmus bir yaz tatilinden cikmis gibi hissediyorum kendimi. Sanki o 3,5 yillik vebali muamelesi yapilan sureci ben yasamamisim gibi. Ilginc. Ne bir yadirgama, ne bir garipseme. Dersler, ogrenciler, idare, ogretmenler odasi... Sanki hic ben degilim o... Hayal gibi. Ruya gibi. Kabus gibi. Sacma sapan. Fabrikaya gitmek icin bekledigim duraklarin onunden gecerken iclenmeler, calistigim firmalarin sirket arabalarini gorunce aci tebessumler... Iademden umidi kestigim bir anda da iade haberi... Allah size de nasip etsin tez zamanda insallah...
  2. 22 puan
    Şanslısınız kaderdaşım. Ben açığa alındığım gün babam 17 günlük komadan (5 Temmuz'da beyne pıhtı atmış idi) ayılmış ve servise kaldırılmıştı. Babamın iyileşmesini ve toparlamasını beklerken 1 Eylül'de ihraç oldum. Sonrasında başkasından duyup üzülür ve sağlığını yitirir diye, uygun bir zamanını kollayıp anlattım muhreç bir evladı olduğunu. Babam takip eden 4-5 ay beni hiç aramadı. En nihayetinde evime geldiler annem ile birlikte. Tek soru sordum: - Neden aramıyorsun baba? - Korkuyorum beni tutuklarlar diye. - Baba ben tutuklanacak birşey yapmadım ki, velev ki öyle olsa ailemi size emanet edemeyecek miyim? ... ... ... - Baba seni kendi adıma affetmez idim, ancak evladım benim bütün bunlara rağmen sana BABA dediğimi duysun bilsin ki, ileride beni her ne olursa olsun terketmesin dedim.
  3. 21 puan
    O gün çaresizliğin ne demek olduğunu iliklerime kadar hissettim. Evde satabileceğimiz eşyaları sattık. Elimizde avucumuzda birşey yok. 4 tane çocuk. Eşimin yüzü bembeyaz. Baktım olacak gibi değil çıkardım alyansımı al dedim. Aradım babamı ve kayınpederi. Bize para yollayın dedim. Eşyaları Samsun'a atsak hurda toplar geçinirdik. Nitekim öylede oldu. İnanmadı benim ailem. Yapmazlar , maaşı almazlar dedi babam. Hiç inanmadı bize. Beraat edene kadar da inanmadı. Niye anlattım bilmiyorum ama iyi geldi. Hakkınızı helal edin lütfen ?
  4. 17 puan
    Sayın @portakal çiçeği, sizin samimiyetinize ve bu kadar yürekten desteğinizi alması sebebiyle de eşinizin masumiyetine inanıyorum. İnşallah güzel haberlerinizi duyarız burada. Özellikle sizi tebrik etmek istiyorum. Bu süreçte kaç yuva dağıldı, kaç aile perişan oldu. Onca yıl aynı yastığa baş koymuş insanlar birbirlerinin gerçek yüzlerini bu süreçte tanıdılar. O yüzden sizin şahsınızda eşini tanıyan, iftiralarla ona yüz çevirmeyen, tüm kalbiyle desteğini sürdüren bütün hanımları/beyleri de tebrik ederim.
  5. 9 puan
    Hayırlı sabahlar, Ben önceki msjları okuyamadım.Aslında 1 haftadır foruma bakamıyorum.Annem 1 hafta önce Hakk’ın Rahmetine kavuştu.?Sizlerden yoğunbakımdayken dua istediğim için sizleri vefatından da haberdar etmek istedim. Güzel annem hayatında Kuran’ı çok okurdu, kandil gecesinin ertesi günü onun için okuduğumuz hatimlerden haberdar ettim ziyaretimde.Annecim lütfen iyileş beraber hatimler yapalım dedim.En son gören ben oldum.Zaten 3 ayları beklediğini düşünmüştüm. Hayat o kadar kısa ki yapılan kavgalara,haksizliklara asla değmiyor.Hayatta en hakiki gerçek ÖLÜM...60-70-100 farketmiyor ne yazıkki...Önemli olan arkandan seni hayırla,güler yüzünle ve iyiliklerle anacak eş,dost,akraba,komşu bırakmak.Annem çok şükür başardı gördüğüm kadarıyla inş.İnşallah bizler de başarırız... Onu çok severdim,kıymetini bilirdim ama keşke daha çok sarılsaydım....Sevdiklerime daha çok sarılacağım bundan sonra.Sizler de anneniz hayattaysa daha çok sarılın, sevdiklerimizin kıymetini daha çok bilin,bilelim...
  6. 8 puan
    Herkes gibi ben de kabul kararını dört gözle bekliyorum. Ama masum olan herkes dönmediği sürece çok mutlu olacağımı düşünmüyorum. Rabbimden dileğim tüm masum arkadaşlarla beraber aide olmak.
  7. 7 puan
    Benim annesizligimin 32.,yılı...Ama yokluğu yıllar artıkça çoğalıyor.Simdi yaşasaydı ve "bana üzülme güzel kızım deseydi"... Anne ve babanızın kıymetini bilin güzel insanlar.Daha doğrusu ailenizin,eşinizin ve evlatlarinizin.Kan bağımız olmasa da ,can bağı kurduklarinizi da...Örnek,benim için sizlersiniz.Mahallemin güzel insanları... Universitelimle az önce telefonda konuştuk,maddiyat hicbirsey önemli olan huzur diyor.Bunu 19 yaşında bir genç söylüyor.Ne mutlu farkındalığı yüksek olan çocuklara sahip olanlara... @inegöl Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Benden önce iade olun inşallah....
  8. 7 puan
    Khklinin yemekleri bunlar @vergici672 .?Binlerce şükür... Tarhana çok besleyici.Yapiminda çeşit çeşit besin kullanılıyor,bebeklere,hastalara şifa... Kayınvalidem harika yapar,ben de pisiririm.Ama öğrenmeliyim yapımını,cok degerli bir bilgi bence.Hayata dair... Ben öğreneyim de sonra gelinlerime öğretirim kimbilir????
  9. 7 puan
    Sayfayı yeniliyorum hep aynı yerde. Hiç birşey yazılmamış. Sinirlerim bozuldu. Yazayım da değişsin istedim. Delilikten önceki duraktayım sanırım. ???
  10. 5 puan
    Erdemli davranmışsiniz öncelikle onu belirtmek isterim. Ben kürdüm biz her zaman dayanışma ezilenlerin inceliğidir diye düşünür öyle hareket ederiz . İhraç oluşumun tek nedeni de Kürt oluşum. Ve herkes bunun bilincindeydi . Ama gerçekten diyorum batı tarafında olaylara ailenin bile bu kadar insanî açıdan uzak durması dehşet verici bir akıl tutulması insan hikayeleri duyunca oluşan tek his tiksinti . Miras mevzusu yada aile içi anlaşmamazlık durumu var diye kendi eşini çocuğunu kardeşini fetöcu diye şikayet ediyor. İnsan hayatının her anında bazı doğru bildiği bazı şeyleri sorgulamalı
  11. 5 puan
    İnsanların bu süreçte ailesel bağlamda yaşadıklarını okuyunca bu kadarı da olmaz diyorum. İhraç olunca ailem hep yanımda olup destek oldu. Halk bir nevi kahraman gözü ile baktı hiç samimi olmadığım insanlar bile duyduklarında tanışmak için yanımıza geldiler.
  12. 5 puan
    Tabiiki gelistik,hamdık,pistik,kimbilir belki de yandık.???@inegöl Ben eskisi kadar çok özlemiyorum öğretmenim,sanırım kabullendim.Tamamen Rabbime ve zamana bıraktım.Boylesi daha az yıpratıcı oluyor kendi adıma... Nasipte öte yol yok... Bu arada tavugum sizlere ömür...???Üzgünüm,....
  13. 5 puan
    Karar çıkmaz oldu çünkü ellerinde kalan kararların çoğu iade kararı. Muhtemelen daha çok düşecek hız. İade edeceklerse süründüre süründüre iade edecekler. Yeni yıla sarkmaz. Bu sene kopar dananın kuyruğu da bari biz hayattan kopmadan kopsa şu kuyruk artık.
  14. 5 puan
    evet insanın içinde hem iyi var hem kötü ? şartlar müsait olduğunda da hemencik ortaya çıkıyor. örnek verdiğiniz olaylarla alakalı çok başarılı bulduğum filmler var. insanların karakterlerini şartlara göre yansıtan mükemmel filmler var. çok uzağa gitmeye gerek yok, yakın çevremizden, komşularımızdan, akrabalarımızdan karakteri bozuk pek çok insanı gördük. Mesela beni ibreti alem için Kadıköy Rıhtım da asmaya kalksalar ? acaba ''durun ne yapıyorsunuz '' diyenler mi çok olur ''asın bu KHK '' lı teröristi ondan boşalan kadroya biz konalım ? arabası da güzelmiş şerefsizin, evi de iyi yerdeymiş , oooo bu kadar parayı kim bilir nasıl elde etti diyenler mi ? tabiki ikinci şık. Ama ben neden bu şekilde mal, mülk sahibi olmak istemem ??? hocam AHLAK, önemli...
  15. 5 puan
    Sn.teacher ben de ilk defa bu sene tarhana yaptım.Gayet güzel oldu.Çalışırken zaman mı az oluyordu yoruluyor muyduk yapmazdım.KHK lı olmak bizi geliştirdi mi ne? Ne kadar geliştirse de ben okulumu öğrencilerimi istiyorum.
  16. 4 puan
    Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır arkadaş. Şunca eğitimli, işinin ehli, devletine milletine en çok faydalı olacak yaşta insan var şu forumda. Ülke her yönden saldırı altında. Eğitim, sağlık, ekonomi falan hep felç. Kullansana la bizi işte. Durduk yere biz dava açıyoruz, kurumlar savunma için avukat yolluyor, mahkemeler kitleniyor. İşi gücü bırakmışın, tek derdin bizi döndürmemek. Suç işleyenin de, fetonun da, ona aklını kiraya verenin de, zamanında önünü açıp her yere dolduranın da, alayının Allah yüz bin kere belasını versin. Pisi pisine alçak fetöcüler yüzünden her birimizin yılları çalındı. Sadece biz de değil, tüm memleket kaybediyor bu saçmalık yüzünden.
  17. 4 puan
    Çağın en karmaşık yerinde durmuşuz ve bizi yazacak bir şair de pek ortalıkta görünmüyor. Herşey bir yana umutsuzluğa kapılmanın hiç kimseye bir faydası olamayacağı gerçeği ortadayken ve zamanın herşeyi yerli yerine bırakacağının bilinciyle güzel yarınlar düşleyin. Umarım yarınlar herkesin gönlüce güzellikler getirir.
  18. 4 puan
    Sayın Tweety, Adaletin gelmesini neden bekliyoruz. Gelmesi için neden mücadele etmiyoruz. Şu ana kadar yaptığımız OHAL komisyonu başvurusu, idare mahkemesi başvurusu, AYM başvuruları, AİHM başvurularının hangisinde yapılan adaletsizlik yada hukuksuzluğun tespitini istedik. Hepimiz durumumuzu anlatıp hak ihlallerinden bahsettik. Hak ihlallerinin tespitini istedik mi? KHK, OHAL komisyonu yada idare mahkemesi kanalıyla iade edilenlerden kim yaşadıklarının peşine düştü. İade edilerek haksız yere elimden alınan işim geri iade edildi, itibarımsa halen kanunlaşmış KHK ların ekli listesinde duruyor bunu sili diyen var mı? İade olmayı bekleyenlerden bunu istemeyi düşünen var mı? Benden KHK ekli listesine adımı koyarak sadece işimi ve maaşımı değil ...... larıda aldınız bunları verin diyen var mı? Yaşadığı haksızlığın manevi tazminatının (isterse 1 kr olsun) peşine düşüp bu manevi tazminatı alıp kayda geçirten var mı? Yada bunu yapmayı düşünen. Elinden oyuncakları alınan bir çocuk misali bir kaç tanesi geri verilince diğerlerini sormayan hatta alanı ve alındığını unutup veren gülücük dağıtmıyor muyuz? Mevzu çoook uzun ama bekleyerek düzelmeyecek. Sineye çekerekte düzelmeyecek. Dahası olay bunları bize yapan mevcut güçlülerle alakalı değil. Yarın ki güçlülerde aynısını yapacak. Ama o zaman yapılanlar belki biz olmayacağız. Başımıza yaşadıklarımız gelmeden önce adalet yok diyormuyduk? (kaçımız) Ama diyenler vardı? Kaçını duyduk, önemsedik, dinledik? Yani beklemeyle olmuyor, her zaman güçlüler var, her zaman ezilen, itilen, hakir görülen ama yoklarmış gibi davranılanlar var, her zaman bu kesimin zayıf noktasını bulup kullanan ve sonra kendisi güçlü olanlar var. Bu döngü hiç değişmiyor. Kişiler değişiyor ama döngü değişmiyor. Çünkü taraf tutuyoruz. Taraf yerine çalışanı desteklesek, çalışmayana kusura bakma desek. İşte o zaman aday olan "hak" demez, "adalet" der. Adalet varsa huzur, ekonomi, mutluluk, sağlık hepsi geliyor. "Hakkımızı alacağız" diyoruz, "hakkımızı verin" diyoruz. Adaleti tecelli edin, adil olun demiyoruz. Bunun için çaba ise zaten göstermiyoruz. Suçsuzsanız, mücadeleyi bıraktığınız an, kabullendiğiniz an adaletin gelmesinin gecikmesine bir katkıda siz yapmışsınızdır. Amaç zaten bıktırmak değil mi? Yaşadıklarımıza baksanıza. Halen yeni bylock kullanıcıları tespit ediliyor. Ne programmış arkadaş. 30 yıldır açık soruşturma var. Aynı savcılıkta benden sonra hemde yıl olarak bile sonra açılan soruşturmadan KYOK alanlar var. İddianamesi yazılıp mahkemesi karar bağlananlar var. Düşünsenize soruşturma yapılıyor, bulgular, deliller adına ne derseniz toplanıyor, dava açılıyor, mahkeme bakıyor, istiyor karar veriyor. Benim hala soruşturma açık. İfadedeki sorular şaka gibi ama hala açık. Uzattım, suçsuz olan birisinin kabullenmesini asla kabul edemem. Fıtratıma aykırı. Kaybedeceğim niye mücadele edeyim diyebilirsiniz. Şunu sorarım; öleceğinizi bilerek neden yaşamaya çalışıyorsunuz? Sevdiğim bir söz var, Mevlana' nın söylediği rivayet edilir. "Her şeyin üstüne gelip dayanamayacağın bir noktaya geldiğin anda sakın vaz geçme, İşte orası kaderinin değişeği noktadır." Düşebilirsiniz, kalkamayabilirsiniz, yorulmuşsunuzdur ve artık donmak üzere olan birisi gibi sadece uyumak istiyor olabilirsiniz. Ancak fetöcü olmayan, darbeci olmayan, kanun ve yasaların dışına çıkmamış mağdurlar için olan bu forumda düştüğünüz yerde kalmanıza müsaade edilmez. Bu bağlamda da paylaştığınız bilgiler kapsamında suçsuz olmanız nedeniyle mücadele etmekten vaz geçmenize sessiz kalamam. Bu hususta kusura bakabilirsiniz.
  19. 4 puan
    Kahraman gözüyle bakmak ayrı mevzu ama birçok dostum ve ailem yanımda oldu. Bu vesileyle eski nişanlımdan da kurtulmuş oldum, çünkü ihraç olduğum gibi terk etti. Bir de evlenseydim onunla abovvv ? Neyse bu kadar gıybet yeter. Ama bu süreçte çok daha iyi biriyle tanıştım sonra. Hey gidi neler gördük ?
  20. 4 puan
    Rabbim Rahmet eylesin size ve sevdiklerine de sabrı cemil ihsan eylesin..aminnn
  21. 4 puan
    allah sabır versin hocam.anneciğinize rahmetiyle muamele etsin cennetinde kavuştursun sizleri.daha geçenlerde aklıma geldi bir arkadaşın annesi hastaydı nasıl oldu acaba ve attığınız mesajın üstünde düşünmüştüm hani hastalar için derler ya iki rahmetden biri diye insan kendi canı ciğeri olunca bu kadar rahat diyemez ne olursa olsun yaımızda olsun isteriz sevdiklerimizi... ölümü düşününce her şey boş her şey yalan .geride bir hoş sada bırakmak önemli olan.arkasından hayırla yaad edilebiliyorsa bir insan ne mutlu .
  22. 4 puan
    Gunlerimiz aydın olsun @Kafakafka ... Benim tarafta herşey aynı... Yeni bir kitaba başladım,onunla gündemi unutmaya çalışıyorum... Dün çok güzel bir yağmur yağdı burada.Etraf yesillenecek diye sevindim,malum kızlarımın ota böceğe ihtiyaçları var. ?????
  23. 4 puan
    Hocam, o kriterler çok değişti. Ben 672 ihracıyım o gün bugündür takipteyim, onlar döner dururlar sürekli. Yenisi çıkar, eskisi tekrar piyasaya sürülür. Bir de şu 7 katlı piramit muhabbeti var, neyin ne olduğu belli değil. O bahsettiğiniz kriterlerin birkaç tanesine sahip beraat de gördü, hiçbirine sahip olmayan cezalar da gördü bu gözler. Her dosya kendine özel ilerliyor. Benim tahminim, tanık beyanıyla birleştirilmedikçe ve açılmış telefon sayısı çok olmadıkça, bir tek ankesör iddiasıyla yargılanan herkesin beraat edeceği yönünde. İlk dereceli mahkemelerin ne yönde karar vereceğini kestirmek zor, ancak üst mahkemelerde buna dönecek o iş. İçinizi ferah tutunuz. Bu iş AİHMye giderse çok gülerler orda bize. Kendi milli ordusunu, bilim adamını harcadıkları şeye bak bunların deyip deyip hem de.
  24. 3 puan
    İade olanları gördükçe, okudukça mutlu oluyorum ama bir taraftan da imreniyorum. Bir ben mi yaşıyorum bu duyguları acaba diye de düşünüyorum... Yıpratıcı ve yorucu olan, belirsizlik içinde beklemek...Ne kurumdan ses var, ne komisyondan. Bir günü daha bitirdik, yarın(lar)a güzel haberlerle uyanalım, bayram yerine dönsün forum...
  25. 3 puan
    Teşekkürler hocam çok incesiniz?
  26. 3 puan
    Boşverin kaderdaşım; Bizim gibiler için artık çevre demek: a) Bize inanmayanlar b) Bize inananlar. İlk gruptakileri boşuna taşımışız bunca yıl omuzlarımızda, onlar eskiden tanıdık artık şimdilerde bizler için TANIMADIK insanlar. Hakkım helal hoş olsun sayın @LA TAHZEN
  27. 3 puan
    Başınız sağolsun hocam. Allah sizlere sağlık sıhhat versin. Allah sabrınızı arttırsın. Hayat böyle, hepimizin imtihanı farklı. Üstesinden gelemeyeceğimiz dertlerle sınamasın Allah'ım
  28. 3 puan
    Evet hocam sizde durum biraz daha farklı, memuriyette maaş çalışmadan önce alınır. Sizin 15 Temmuz 2017-14 Ağustos 2017 maaşınız hesaplanmış ve hesaplarınıza 15'inde aktarılmıştı. Ayın 15'inde çıksaydı KHK bu kısım sizden istenilmeyecekti.
  29. 3 puan
    Arkadaşlar bu komisyonun sitesini hackleyemez miyiz ya kendime kabul yazmak istiyorum madem komisyon beceremiyor bu işi ben kendim yapayım bari?
  30. 3 puan
    Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah sn.Zimmermen.Annesiz evler bomboş ama yapacak birşey yok.Allahtan gelene boynumuz kıldan ince. Sn.teacher kabullenmek çok zor.Dile kolay 17 yıl.Ümitle güzel günlerin gelmesini bekliyoruz.Sırayla ve hızlı bir şekilde iade olalım inşallah
  31. 3 puan
    Rabbim mekanını cennet eylesin güzel anaciginizin @Zimmermen ...Sizi çok iyi anlıyorum,biz inşallah annelerimize cennette kavusanlardan oluruz. Ana gibi yar olmuyor,yokluğu her yaşta acı...Rabbim açınızı hafifletsin,kolaylastirsin.
  32. 3 puan
    Başınız sağolsun hocam. Allah rahmet eylesin... ne güzel bir zamanda Hakkın rahmetine kavuşmuş. Rabbim sizlere sabır versin annenin yeri bambaşka☹
  33. 3 puan
    Başınız sağ olsun hocam. Allah gani gani rahmet eylesin...
  34. 3 puan
    Basiniz sagolsun!!? Tesellisi olmayan konulardan biride anne.
  35. 3 puan
    İnşallah hocam.İade olacağımı bilsem inanın hiç takilmam.Beklerim birkaç ay daha Ama o belirsizlik bitirdi bizi.
  36. 3 puan
  37. 3 puan
    Hocam siddet cesitlidir evt. Hintlilerin hijyen olayina kesinlikle katiliyorum! + ( En azindan Avrupa Amerikadakiler) egitime cok onem veriyorlar, cok iyi yerlerde gorulebilirler. Birde hindistanda bi koyde bi dede ingilizce konusabiliyor:) Dile inanirim. Insani kesinlikle açan araclardan biri. Teacher hocam cok TSK ederim:)) Annem turk yemekleri yapiyor - turk yemeklerini de cok severim- bende bu tarz yemekleri ozluyorum. Kendime ve esime de bunlari yapiyorum bazen. Gecen çin woku yaptim annemin bakislari korkunc:)) Koronayimi getircen diyor:)) ne alaka anne havuc turk pirasa turk:)) Cok.TSKler. bigun sizlerede yapmak.inss nasip olur. Tum.mahalleye. Siddet sadece balta degil hocam.
  38. 3 puan
    Benim kızlardan ol(a) maz değil mi? @stranger .?????Onlara kiyamammmm.??? Ayağı kırık kızım çok masum,aynı khklı gibi,düşünceli...Sanki başka bir dünyada yaşıyor.Umarim en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur... @stranger bu arada çok hamaratsiniz bence,farklılığı seviyorsunuz. Ben genelde tarhana ,bulgur,ıspanak,kuru fasulye,nohut takiliyorum.Kendimi gelistirmem şart.???
  39. 3 puan
  40. 2 puan
    Hocam inşaallah iade olursak bizler de sizin gibi bu 3.5 - 4 yılı hiç yaşamamış gibi hissedecek miyiz acep recep ?
  41. 2 puan
    Maaslari tam odediler, kesinti yapilmadi. Hatta ihracken calistigim donemin isci primlerinin iadesini de SGK'dan istedim, 2bin lira civari da ordan iade geldi. Ek ders ve egitim ogretim odenegi icin de dilekce verdim, red geldi, idare mhk. veremedim henuz. Ama verecem.
  42. 2 puan
    Başınız sağolsun Allah CC rahmet eylesin...
  43. 2 puan
    Ankara bölge adliye mahkemesinin(istinaf) 2019 yılı faaliyet raporu yayınlanmış. Forumda sn.tustus başta olmak üzere ankara bam'da dosyası olan üyeler vardı sanırım.2018 e göre biraz hizlanmakla beraber , yine de çok dosya var önlerinde. Bizimle ilgili Anayasal suçlara bakan 4. 19. 20. 21. Ceza Daireleri ortalama 2019 da 900 civarında karar vermişler. (Yeni açılan 22 c.d. 250 civarı karar vermiş).dairelerin önlerinde 2020 yilbaşı itibarı ile ortalama bakilacak 2000 civarı dosya var. Ben 16 aydır bekliyorum. İşallah komisyon kapanmadan bam kararları yetişir.
  44. 2 puan
    Sn aklima, KYOK verdikleri dosyayı bozup derinleştirmek adı altında soruşturma açıp gözaltı yaptılar. İsim veren mi olmuş diyoruz yok, başka delil mi elde edilmiş yok, ee neden alınmış diyoruz örgütten olduğu tespit edilen biri yakalanmış ifade versinler diye toplamışlar. Ee yakalananlardan ismini veren filan mı olmuş diyoruz ne olmuş da şafak operasyonu düzenlenmiş , yoo ismini veren de olmamış diyorlar ifade alınacakmış. O kadar komik ki yaşadığımız anlatınca kimse inanmıyor bir şey olmasa alınmazdı deniyor. Gerçekten anlatmaktan da yoruldum. Gözaltına alındığı gün bu bahane edilerek üstünden 1 gün bile geçmeden idare mahk. ret veriyor gerekçesinde de bu soruşturmasını öne sürüyor. Yani biz size ret vereceğiz ama sebep göstermemiz lazım bi gözaltı yapalım İçeri yıkmakla da tehdit edip EP kabul ettirdik mi tamamdır. Dönüşünün önünü kapattık sen yoluna ben yoluma. Tam olarak yaşattıkları buydu bize! Şimdi istinafın cevabı da şu olacaktır zaten EP kabul etmişsiniz..
  45. 2 puan
    23 ocak pasaport tahditli için başvurmuştum. Bugün kaldırıldığına dair arandım. Sonuçlanması Yaklaşık 1,5 ay sürmüş oldu. İnsan bir derece daha özgür hissediyor.
  46. 2 puan
    Hocam kendi özelimde söylemiştim. Yoksa adli olarak aklanan herkes için aynı düşünüyorum. Tabiki vicdanı ve kanunlara göre karar veren mahkemeler için.
  47. 2 puan
    Hocam konuya ortadan dalıyorum kusura bakmayın, 692 nolu KHK gece yarısından önce çıktığı için biz aldığımız 3/2 maaşı iade ettik. Çünkü ayın 15i olmamıştı. Böyle garip bi durum da vardı yani ?
  48. 2 puan
    Sevgili öğretmenim (kurumunuz MEB olduğu için tahminen) ; Pasaport tahdidinin kaldırılması ile ilgili Ekim ayı sonunda çıkan yargı paketine bakarsanız, kimleri kapsadığını görebilirsiniz. Kalan maaşı yatır demeyen tahakkuk memurunuzun kusuru olmuş. Ama sonradan çıkan KHK'lar ile zaten gerek kalmadı. Siz tahakukçunun ihmali sayesinde iade etmemişsiniz SANIRIM. Emin olun, sizinle beraber(sadece siz değil) buradaki herkes yanlışlıkla da değil HAKSIZLIKLA ihraç oldu. Bilgi sahibi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerek bazen. Saygılar. Maaş iadesi 675 nolu KHK öncesi için geçerli idi, sonrakilerde zaten iade istenmedi. Sizden istememeri normal, ama istenildi. Ben örneğin geri ödedim 10 Eylül'de (1 Eylül KHK'sı ile ihraç edildim).
  49. 2 puan
    Hocam bunlar, Anadolu'nun dar gelirli hanelerinin ucuza protein aldıkları, besleyici yemeklerdir. Tarhana da "dar hane"den gelir. Gayet iyi yemeklerdir. Ellerinize sağlık... Curry (köri) sosu hintlilerin baharatı abartmasının sonucudur ? @stranger hocam, sizin de elinize sağlık ?
  50. 2 puan
    Sn.Teacher siz güzel insanların yazdıklarını okuyorum.Sizleri buralarda göremeyince arıyorum.Sizlerle üzülüp sizlerle mutlu oluyorum. sn.Rose un gidişine üzüldüm.Dediğiniz gibi bir aile olmuşuz.Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin. dualarımdasınız.....


×
×
  • Yeni Oluştur...