İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

17-10-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 40 puan
    ALLAHA SÜKÜRLER OLSUN AN İTİBARI İLE KABUL KARARINI GÖRDUM 4 YIL 12 GÜN SONRA MESLEĞE İADE EDİLDİM . ALLAH TÜM MASUMLARA NASİP ETSİN EGM 679 TAKİPSİZLİK :15.06 2020 KRİTER : 2010 YILI 44 GÜN SGK KAYDI BAŞKA KRİTER YOK YER: İSTANBUL
  2. 5 puan
    Kamu görevinden çıkarıldıktan sonra emekli olan ve sonrasında iade edilen ancak göreve başlatılmayanlar için Devlet Personel Başkanlığı görüşü. Göreve başlayabilir şeklindedir. https://www.memurlar.net/haber/726758/dpb-den-iade-olan-ancak-emekli-olmus-personelle-ilgili-onemli-gorus.html Sayfadaki resimleri yüklemeyi başaramadım. Arşivlemenizi tavsiye ederim.
  3. 3 puan
    hikayesini çağlar cilara ile yaptıkları röportajdan öğrendiğim yeni türkiyenin özeti mahiyetindeki KHKli bahtsız adam. odtü inşaat mezunuymuş, hava kuvvetlerine girmiş. yetmemiş hukuk fakültesini bitirmiş, yetmemiş inşaat mühendisliğinde yüksek lisans yapmış, halihazırda deprem mühendisliğinde doktora yapıyormuş .Baro başvurusunu kabul edip meslege adim atarken Bakanlik iptal ediyor sonra mücadelesi tekrardan devam.ediyor . tebrik ederim bu arkadasi .böyle azimli mücadeleci insanlari severim.
  4. 3 puan
    Şırnak ta 675 MEB bir iade var. Eğitimsenli yanılmıyorsam. Herhangi bir soruşturma veya işlemi yok. Cuma günü iadesi
  5. 3 puan
    DÜN BAKTIĞIMDA İNCELEMEYE DEVAM EDİYOR YAZIYORDU
  6. 2 puan
    Hayırlı olsun @BöRü26 gözünüz aydın Allah başka sıkıntı göstermesin mutlu günler sizin olsun
  7. 2 puan
    isvicre ile ilgili bilgisi olan var mi. tecrubesi olanlar paylasabilir mi
  8. 2 puan
    Hayırlı olsun. Dün bakmış mıydınız?
  9. 2 puan
  10. 2 puan
    Komisyona nazar değmesin iyi gidiyor?
  11. 2 puan
    aynı savunmanızı tekrarlamak ve msb nin açıklarını dile getirip yüzlerine vurmak hiç savunma yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum. Avukatlara dilekçe yazmak angarya geliyor olabilir. Üstelemekte fayda var. Aksi halde suskunluğunuzu kabulleniş olarak önünüze sunabilir Msb takdir sizin
  12. 2 puan
    Konu dışı : İhraç sonrası bir de gözaltı yaşadığım 2017 yılında bunca stresin arasında oğlum öğretmeninin yönlendirmesi ile girdiği kanguru matematik sınavında önce finale kaldı, sonra Türkiye de ilk 10 a girdi. Ödül için İstanbul 'a çağırdılar. Yaşattığı mutluluk ve gurur ilaç gibi gelmişti.
  13. 2 puan
    Hocam dış ticaret mi kaldı ? Önce piyanist bakanla birlikte ekonomi oldu, ardından böldüler, yarısını ticarete yarısını sanayiye verdiler. Gittiler eski halk bankası binasından yeni halk bankası binasına taşındılar. Hocam aslında doğal süreç bu. Neden derseniz? 1- KHK'lılar bu memleketin ortalamada en okumuş topluluğu. Asgari eğitim düzeyi lisans. 2-Aileler orta direk olduğu için ticaretten çok eğitime değer veren aileler. 3-Ebeveyn, çocuklarına değer veriyor ve ilgi gösteriyor. 4-Yine bu 4 yıllık süreçte ebeveynin çocuklarının eğitimleri ile bire bir ilgilenebilecek daha fazla zamanı oldu. Ben de bunu çevremde fazlasıyla gördüm. Çevremdeki KHK'lıların çocukları Tübitak, Kanguru gibi sınavlarda başarı elde ettiler. Çok iyi okulların bursluluk sınavlarında öne çıktılar. İyi üniversiteler, iyi liseler kazandılar. Ebeveyn ülkeye faydalı olmak isteyen, ülkeye zamanında değer katmış insanlar. Çocukları ise aslında bu ülkenin umudu olabilecek çocuklar, ama sanmıyorum ki burada kalsınlar ve buraya değer katsınlar. Çünkü bizim yaşadıklarımızı, bu ülkede vasata değer verildiğini, eğitimli ile dalga geçildiğini onlar da görüyor. Gidecekler ve dünyaya değer katacak, kendilerini kurtaracaklar. Umarım bahtları açık olur. Umarım bu ülkeye de bir gün güneş doğar.
  14. 1 puan
    Sayın Aklıma, Benim durumumla alakalı dün akşamüstü şöyle bir gelişme oldu.Malum siz MSB savunmasını incelemiştiniz.Hiç bir gerekçe sunulmamıştı.Hatta bu duruma şaşırmıştık.Çünkü ek var veya sonra gönderilecek gibi bir ibare de yoktu. Dün avukatıma gelen yazıyla,ekleri savunma metninden sonra gizli olarak mahkemeye gönderdiklerini öğrenmiş bulunmaktayım. İçeriğini Avukatım mahkemeye gidip öğrenecek. Henüz cevabı yazmamıştık.Arkadaşlara bilgi olması açısından paylaşmak istedim.Ki cevap dilekçesini yazmadan önce biraz beklemeli diye düşünüyorum.
  15. 1 puan
    Elinizdeki belgelere göre kamu görevinden çıkarılma nedeni, gerekçesi nedir? Bir neden, gerekçe yoksa bunu bastıra bastıra vurgulayarak yapılan işlemin tamamen keyfi olduğunun komisyon kararı sonrası kurum savunmasıyla da izahtan vareste bir şekilde ortaya çıktığını belirtmelisiniz. Hiç bir şey yazmazsanız cevap dilekçesinde bunu yazınız.
  16. 1 puan
  17. 1 puan
    KONU DIŞI: Bu senede üst kat sevgili komşumuzun doğalgaz faturasının yarısından fazlasını biz ödeyeceğiz anlaşıldı. Bu kışda burdayız :((
  18. 1 puan
    Günaydın dostlar... Bol iade kararı verilen ve birkaç kişinin daha bu paradokstan çıktığı bir cuma diliyorum.
  19. 1 puan
    Tebrik ederim ne guzel ?boyle KHK lı ailenin çocuklarının başarıları hem sevindirir hem cok duygulandırır oldu beni.hepsinin yolu aydınlık olsun bahtlari açık olsun benim yavrularıma da nasip olsun ??
  20. 1 puan
    Komisyon kararı ret gelen arkadaşlarım Allah güç, kuvvet, sabır versin. Ret kararlarını görmek benim için son zamanlarda daha yıpratıcı olmaya başladı. Bilmiyorum herkes böyle mi hissediyor? Ya sizlere çok alıştım ailemden biri gibi görüyorum diye ya da bu kadar uzun süre bekleyenlere karşı içimde ayrı bir merhamet mekanizması devreye giriyor. Gerçekten çok üzgünüm, keşke elimden bir şey gelse sonuna kadar kullanırdım.
  21. 1 puan
    Degerli kaderdaslarim an itibari ile kabul kararimi gördüm ilk annemi aradim mujdeyi verdim ikinci olarak suz degerli kardeslerimle paylasiyorum
  22. 1 puan
    Sendikadan bekliyordum son güne kadar ilk kurulduğunda da üyeligim vardı akşam devam ediyordu biraz önce red kararımı gördüm. Hayırlısı ne diyelim...


×
×
  • Yeni Oluştur...