İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

02-09-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 12 puan
    Dün ilk iş günümdü. Garip bir duygu, umarım tüm masumlar için adelet tecelli eder.
  2. 6 puan
  3. 4 puan
    Ne yazmalıyım,şu an size ne söylesem iyi gelir inanın bilemiyorum@Karakeçili .Rabbim gönlünüzdeki yükü hafifletsin ve yeni hayırlı kapılar açsın.Emeklilik durumunuz da bizlere göre yakın sâyılır,her şeyin hakkınızda hayırlısı olsun. @Ophelia @vergici672 @LA TAHZEN @Umutlu her şey gönlünüzce olsun.La Tahzen,yavrunuzun başarısına çok sevindim.Evlatlarımız bu süreçte çok olgunlaştılar,zorluklar da çektiler,ama bu dik duruş onları hayata hazırladı diye düşünüyorum. Benim ufaklık da hastalandı,dün doktora götürecektik,hastalık çok yaygın olunca bıraz çekindik,evde takip edelim dedik,midesini üşütmüş.Ne dedi biliyor musunuz" Kusura bakmayın, benzin parası çok gidecek". ?Eşimle paramparça olduk,onun herseyden degerli oldugunu,sağlığın herseyın başı oldugunu anlattık,bır yandan da çok sevindim.Böyle hassas,duyarlı, merhametli ve anlayışlı bir evlada sahip olduğumuz için. Sonucumu bekliyorum,sizleri okuyorum,dua ediyorum.... Geçen sene civcivlerime sansar gelerek onları boğdugunu,günlerce ağladıgımı biliyorsunuz.Bu sene yeňı yenı cıvcıvlerım oldu,tam 20 tane?Artı 6 tane daha süs civcivi aldı eşim beni mutlu etsin diye.Dark brahma,light brahma,silver,cüce koşin,rahibe fizan ,her biri birbirinden şeker.Demem o ki,kimse üzülmesin,alan Rabbim bir gün fazlasıyla veriyor.Sabır,şükür ve dua düşüyor bizlere. Okullar açılıyor,canım biraz yanıyor... Sevdiklerimize,özlediklerimize ,mesleklerimize kavuşmak dilek ve duasıyla.. Hasta kardeşlerime acil şifalar diliyorum.
  4. 4 puan
    Ne yazmalıyım,şu an size ne söylesem iyi gelir inanın bilemiyorum@Karakeçili .Rabbim gönlünüzdeki yükü hafifletsin ve yeni hayırlı kapılar açsın.Emeklilik durumunuz da bizlere göre yakın sâyılır,her şeyin hakkınızda hayırlısı olsun. @Ophelia @vergici672 @LA TAHZEN @Umutlu her şey gönlünüzce olsun.La Tahzen,yavrunuzun başarısına çok sevindim.Evlatlarımız bu süreçte çok olgunlaştılar,zorluklar da çektiler,ama bu dik duruş onları hayata hazırladı diye düşünüyorum. Benim ufaklık da hastalandı,dün doktora götürecektik,hastalık çok yaygın olunca bıraz çekindik,evde takip edelim dedik,midesini üşütmüş.Ne dedi biliyor musunuz" Kusura bakmayın, benzin parası çok gidecek". ?Eşimle paramparça olduk,onun herseyden degerli oldugunu,sağlığın herseyın başı oldugunu anlattık,bır yandan da çok sevindim.Böyle hassas,duyarlı, merhametli ve anlayışlı bir evlada sahip olduğumuz için. Sonucumu bekliyorum,sizleri okuyorum,dua ediyo
  5. 3 puan
    Aslında hiçbiri değil! Uzun bir uykudan uyanmışınız da bazı olayları kaçırmısınız gibi. Hiç menfi bir olay ve ima ile karşılaşmadım, konuştuğum herkes çok mağduriyetlerin yaşandığının farkında.
  6. 3 puan
    Allah var ya döneyim kimse umurumda değil. Şu an okulumda öğretmen olanların stajyerliklerinde usta öğreticisiydim, staj raporlarını tuttum. Bana tuhaf baksalar kaç yazar bakmasalar kaç yazar peeeh! Allah yeter ki o günleri nasip etsin ??
  7. 3 puan
    imkansız dan daha imkansız bu hızla.Siyasi bi atak olursa ancak o da seçim olmadıkça olmaz
  8. 2 puan
    Hayırlı olsun darısı başımıza bekliyoruz ?
  9. 2 puan
    Bugün 1 Eylül. İhraç edilişimin 5.senesini kutlayacam. Tek başıma. Dükkanımda. Akşam yemeğinden sonra Neco Dayının yanına gidip nevalemi alıp kepengi indirecem.
  10. 2 puan
    679 KHK EGM , kriter yok , başka bir polis memurunun dosyasının karışması , 5 yıl 1 ay sonra bugün KABUL kararımı gördüm arkadaşlar.
  11. 1 puan
    İşte bu çok iyi ??? Hayırlı olsun hocam darısı bize inşallah ??
  12. 1 puan
    Bizim okulda beni pek bilen yoktu il emrinden geldim dedim iki öğretmenin eşi ihraç edilmiş.Acikcasi çok kimse takılmıyor veya çok da umursamiyirlar.Altin dolar bitcoin daha ön planda ogretmler arasında.
  13. 1 puan
    375 sayılı kanuna göre ihraç edilmişim. İltisaklı olduğu değerlendirilen felan yazıyor
  14. 1 puan
    Bunun bir şaka olduğunu farzediyorum azizim ??
  15. 1 puan
    Merak ettiğim bi duygu be hissettiniz kızgınlık kırgınlık sevinç ya da yılmışlık tam olarak hangi duygu ağır basıyo bi de etrafın tepkisini çok merak ediyorum bi şey diyen bi şey soran oluyo mu bu konu hakkında
  16. 1 puan
    Bakan onayıyla ihraç oldum ben. Ayrıca gözaltına alındığımı, ama iddianame beklediğimi de yazdım. Ohalle ne ilgisi var? Bilmeden okumadan yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen
  17. 1 puan
    Sahibinden.com'da Armut.com'da ilan vermek ücretsiz. Sahibinden.com da vermek istediğiniz dersi ve seviyesini yazan bir ilan hazırlayıp yayınlıyorsunuz, ihtiyacı olan veliler arıyor, onlarla anlaşıp hizmetinize mukabil ücreti elden alıyorsunuz. Armut.com ise sisteme kendinizi özel ders veren olarak kayıt edip, çocuğuna ders verdirmek isteyen velilere bu sistem üzerinden teklif gönderip sonrasında telefonunu paylaşan velileri arayıp özel ders hizmeti detaylarını konuşup yine sistem üzerinden değil elden ücretini alarak ilerleyebiliyorsunuz. Biraz kurcaladığınızda bu çalışma şekline ve iş modeline kolaylıkla alışacağınızı düşünmekteyim. Özellikle pandemi döneminde zoom üzerinden uzaktan bağlantı ile evinizden kazanç sağlayabilecek duruma dönüşebileceksiniz.
  18. 1 puan
    Hocam öncelikle tebrik ederim. Başarısı gayet iyi. 1-Merkezi Yerleştirme Puanı ile yatay geçiş imkanı mevcut. Bu sene puanı tutan farklı bir okula gidebiliyor. (Örneğin Ankara'da Hacettepe Üniversitesinin idari bilimler fakültesi oluyor. Seneye buraya şartsız olarak geçebilir.) 2-Kendi alanındaki daha iyi okullara, geçmeyi planladığı okulun şartlarına uymak ve yüksek ortalama yapmak şartıyla geçebiliyor. (Örneğin Gazi Hukuk'a şartlarını sağlamak şartı ile geçebilir) 3-ODTÜ gibi bazı okullar ise her bölümden kabul ediyor ama şartları daha sıkı (örneğin kızınızın puanı + 40 puana kadar olan bölümlere, ortalama + ÖSYM puanı + bölüm uyumu gibi bir puanlama yoluyla). Ben bir hukukçu olarak, açıkçası, TR'de hukuk okumayı pek tavsiye etmem. Dil öğrenebileceği bir İİBF daha iyi olacaktır. Bu mahkeme en son kurulan 3 mahkemeden. 19-28 arasındaki bütün mahkemelerde ret esas, kabul istisnaidir.
  19. 1 puan
    Söyleyecek çok şey var da beraatim daha kesinleşmedi.
  20. 1 puan
    Sevgili forumdaşlar kızım 31.000 sıralamayla Kırıkkale üniversitesi hukuk bölümüne yerleşti.Biz yakın diye sevinçliyiz ama kızım biraz buruk. Cok daha iyi büyük üniversitelere gidebilirdim bu sıralamayla diye üzüldü.Bizde bu sene yakın yerde olman iyi olmazsa seneye başka üniye geçiş yaparsın dedik sizin fikirlerinizide almak istedim.
  21. 1 puan
    Bugün 1 Eylül, diyecek çok şey var ancak sözün bittiği yerdeyiz... hislerime ancak aşağıdaki şiir tercüman olabiliyor.... Sabır, sabır Ya Sabır... Aylardan Eylül Mevsimlerden Sonbahardı Eylüldü... Nadasa bırakmıştım yüreğimi Kızıl sonbaharlarda terk-i diyar etmiştin düşlerimi Kırkikindilerdi yağan sağnak sağnak Bu bana kurmuş olduğun en büyük tuzak... Bana sensizliği armağan ettiğin zaman; aylardan eylül mevsimlerden sonbahardı.. Ben seni hiç bulmadım ki sevgili hep aradım,hep aradım sokakların seni çıkarmadı karşıma görüş mesafesini sıfırladı son durak son hayallerimin son merkezi olmaya çalıştı hep Şimdi bu kaçıncı sokak bu hangi şehir ey yar nerdeyim? Kokunu miras bıraktığın zaman; aylardan eylül mevsimlerden sonbahardı.. Düşen her bir yaprak korku salıyor yüreğime Aklıma düşüyorsun ; bir sus sarıyor bedenimi bir sus yar bir sus yüreğimi kanatan bir sus.... Susuşumun Özne'si sen yüklemi kayıp bir sus Susma sırası bende artık... Cümlelerim öksüz kaldığı zaman; aylardan eylül mevsimlerden sonbahardı.. Mezarlığın karşısından bir uğultu geliyor Beni çağırıyorlar vakit geldi diyorlar vakit geldi Sende bizdensin diyorlar ; sende aşk şehidisin... Bu Eylül bu bahar bırakmaz beni ey sevgili Feryadıma umutlar yeşerttiğim zaman; aylardan eylül mevsimlerden sonbahardı.. Hüzün yağmaya başladı şehr-i İstanbul'a Sensizlik çakıyor yine nimbus bulutlarında Şimdi kanıyorum en derinden bedenim nerden geldiği belirsiz şimal rüzgarlarına kapıldı senin beni kara kara topraklara bıraktığın zaman; aylardan eylül mevsimlerden sonbahardı.. (20.07.2008 22.10) Fatma tü Zehra Kanar
  22. 1 puan
    Bugün güzel bir güne uyandım umutla çünkü 5 sene geçti ve önümüzde sadece 9 bin dosya kaldı hayata dönmek için sabırsızlanıyorum. Güzel haberler almak dileğiyle
  23. 1 puan
  24. 1 puan
    Allahım kurtar bizi bu sıkıntıdan artık
  25. 1 puan
    Sayın Kılıçdede, Geçmiş olsun. Hakkınızda yapılan işlemin neden yapıldığına dair size bir belge verilmiş yada tebliğ edilmiş olmalı. Hangi kanuna dayanarak işlem yapıldığı önemli. 375 sayılı KHK mı, TSK Disiplin Yönetmeliği gibi. Hakkınızda yapılan kamu görevinden çıkarma yada TSK dan ilişiğinin kesilmesi işlemlerinden hangisi olursa olsun savunmanız alınması gerekir. Size tebliğ edilen belgeyle idare mahkemesine dava açmanız gerekmekte. Size tebliğ edilen belgede kamu görevinden çıkarma yada TSK dan ilişiğinizin kesilmesiyle alakalı bir husus yazmıyorsa asıl gerekçeyi ancak dava aşamasında öğrenebilileceksiniz. Dava dilekçenizde savunmanızın alınmadığını bu nedenle hakkınızdaki gerekçeleri bilmediğinizi ve bu nedenle masumiyet karinesinin ihlal edildiğini yapılan işlemin hukuksuz olduğunu ve bu nedenle yürütmenin durdurulmasını istediğinizi de mutlaka belirtiniz.
  26. 1 puan
    Bugün beraber yargılandığımız ve beraat ettiğimiz birinin komisyondan iade olduğunu duydum. Bu işlerin referans ile döndüğünün canlı örneğidir. Yargılandığımız dosyada dört kişi idik. iki kişi beraat aldı, diğer iki kişi ceza aldı. komisyondan dönen bu kişinin mütalaası ile ceza alan diğer kişinin mütalaası aynı.Dosyasında olan şeyler: Sendika önce ve sonra, banka, dergi, gazete, tanık, sohbetlere katılma ve fetö kursunda öğrencilere ders verme kendi ikrarı, kursun bazı faturalarını yatırdığını da söyledi, fetöye ait evinde bulunan kitap. evet bunlardan bu arkadaş beraat etti ve bu günde görevine dönmüş. Tamam bunları ben suç olarak kabul etmiyorum sakın yanlış anlamayın ama adaletsizliğinde adaletsizliği olmamalı. Ayrıca beraat ettikten beş ay sonra döndü. bu işler genelde böyle yürüyor.
  27. -1 puan
    Arkadaşlar aralık ayında bitme ihtimali olablr mi komisyonun


×
×
  • Yeni Oluştur...