İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

03-01-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 42 puan
    Arkadaşlar iade oldum.. Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah.. Saat 12 civarı inceleme devamdı yenice kabul kararımı gördüm.. Kurum orman ve su işleri bakanlığı Kriter: hat magduru (kyok) ve 25 ay istifa edilmiş sendika (2014 şubat-2016 mart)
  2. 31 puan
    Kabul kararımı gördüm allah herkese nasip etsin kriter 26 Ay sendika 675 khk kurum Sağlık bakanlığı
  3. 12 puan
    Biz akademisyenlere hayatta sıra gelmeyecek. Hani "vatana olan sadakatine bakarız kişiye güvenmemiz için" diyen birileri vardı ya... hah işte söyleyin onlara "o şimdi asker" !! Döndükten sonra takibe devam, en azından belirli bir süre şu komisyon sayfasından uzak kalacağım. Sağlıcakla kalın, umarım ben dönene kadar güzel haberler çokça paylaşılır, mutluluklar da paylaşıldıkça çoğalır.
  4. 10 puan
    İade edildim. Meb 672 sendika+cihan medya takipsizlik almıştım.
  5. 10 puan
    Çok değerli arkadaşlar bugün saat 9 gibi YÖK'ten aradılar. Sağolsun karşıdaki hanımefendi verdiği maile benim mail atmamı sonrada bana bazı belgeler göndereceğini 3 üniversite tercih yapıp dilekçe ile beraber taratıp mail göndermemi söyledi. Sonrada posta yada kargo yolu ile göndermemi söyledim. İnanın hiç sevinemedim. Yaşadıklarım, yakınlarımın yaşadığı birçok masum insanın yaşadıkları bende çok soğukkanlı bir hale sebep olmuş. Sokakta gördüğüm insanların bakışları. Rektörün bu adamlarla görüşenleri yakarım deyip milletin bana selam bile vermesini engellemesi. Ne diyeyim. Rabbim büyük. 2011 yılında malum bankadan ev kredisi çekmiştim. zaten 2000 den beri kuveytturk, albaraka, türkiye finans vb. kurumlarla hep çalışıyordum. bunları belgelendirince tabiki faiz hassasiyeti ile kredi çektiğim belli oldu herhalde. iade verdiler. ama çektiğimiz yanımıza kaldı. ama eminim çok masum arkadaşın canı işgüzar kurum idarecilerinden yandı. tez zamanda eline silah almayıp darbeye katılmayan herkes döner inşallah. kimse yokmu sms veya kredi kartı kredi BES sendika fişleme veya iftira vb sebeplerden ihraç olan çok oldu. Allah masum olan bütün kardeşlerime yardımcı olsun inşallah. Beni görüşüm şu: komisyon görevi bitince örneğin 110 bin red olanlardan, beraat takipsizlik ve işlem olmayanlar bir kanuni düzenleme ile mutlaka dönecektir. ben kendimi buna ayarlamıştım. red gelseydi bile inanın eminindim böyle bir düzenleme olacağına. Eşyanın tabiatına aykırı.suçsuz olan iade olacak. beraat takipsizlik alan işlem görmeyen herkes dönecek. sadece vakti bekleyin. unutmayın taş değmeyen ayak yoktur bu dünyada. herkes bir sıkıntıdan geçecek. YA NASİP
  6. 10 puan
    Dostlar Bugüne ait olmak üzere farklı kurumlardan açıklanan kararlar mevcut. Lütfen komisyon sayfasını kontrol ediniz. 695 KHK - Başbakanlık - DİB - İzmir - İmam - Adli KYOK 2019 Mart - Kurum Aranma 17 Aralık - İADE 672 KHK - MEB - Kars - Sendika 31 AY - Pasif Banka - Adli KYOK 2019 Mayıs - İADE 701 KHK - EGM - Hakkari - Asayiş - Kriter Bilinmiyor - Adli İşlem Yok - RET 672 KHK - MEB - Muş - Sendika 15 Ay - Kurum Aranma Yok - Adli İşlem Yok - İADE 672 KHK - Orman Bakanlığı - Sendika 25 Ay İstifa - Bylock Hat Mağduru - Adli İşlem KYOK - İADE @empty
  7. 10 puan
    672 sayılı KHK, takipsizlik kararım vardı. kraker olarak tabir edilen hiç bir şey yoktu. Sosyal Güvenlik Kurumu Çalışanıydım. çok şükür kabul kararımı sistemde az önce gördüm. Tüm hayatımı Türk Milliyetçiliğine adamış biri olarak üzerimden bu yükün kalkmış olması tarif edilmez bu duygu. daha aileme dahi söyleyemedim. Allah tüm masumlara nasip etsin.
  8. 9 puan
    İyi geceler, ben de kabul kararımı gördüm, hayal gibi geliyordu, öyle saçma şeyler yaşadık ki artık olması gerekenler bile mucize geliyor.. Rabbim masum mazlum bekleyenlerin beklediğini en yakın zamanda versin inşllh.. 692 khk YÖK, henüz aranmadım. Saat 19:30 da komisyon sayfasında gördüm. Bu arada hiçbir kriterim yoktu, eşim adli ceza aldı
  9. 8 puan
    Ben de cuma vakti kabul yazısını gördüm. Sendika ve 2012den sonra kullanılmamış hesap vardı. 3 ay önce kurumdan olumlu görüş gitmişti. Haziran 2016da istifa etmiştim. İlk kurulduğunda da üyeliğim vardı. 1yıl önce Kyok almıştım.
  10. 8 puan
    Merhaba arkadaslar herkese hayirli cumalar.Kabul alanlara hayırlı red görenlere çok gecmis olsun Allah idare mahkemesinden dönmelerini nasip etsin hayırlısıyla.Rabbim sagliktan ayırmasın direncimizi artirsin
  11. 5 puan
    Görevine iade olan herkese hayırlı olsun, sonunda ait olduğunuz yere dönüyorsunuz ne mutlu size, Ret alanlar için geçmiş olsun, belirsizlik sona erdi hiç değilse, idare mahkemesinden dönersiniz inşallah. Bu hafta 3 gün boyunca karar mı duyduk bana mı öyle geliyor. Umarım komisyon hızlanmıştır, umarım ıadeler artar ve umarım sıra bize gelir. Ben o yazının değişeceğine dair umurlarımı yitirmek üzereyim ?
  12. 5 puan
    Kizlarimi yemiyorum,sadece ve sadece seviyorum.☺@Eukelade Bir görseniz siz de kiyamazsiniz yemelere... Beni çok iyi tanıdınız @vergici672 .Bugün kopekcik yine beni aynı yerde bekliyormuş .Adını oglumla“ Mazlum” koyduk.Cebimde ona özel ekmek görüşmüştüm,afiyetle yedi can dostum... Bir görseniz gozlerini, öylesine anlamlı bakıyor ki...Gözlerinde masumluk ve acı var.Birgün neşe olur inşallah...?
  13. 3 puan
    Sürecin sonunda fatura tsk ya kesilir askerler haric her turlu kriter kurum farketmeksizin döner ne diyelim hayirli ugurlu olsun..
  14. 3 puan
    Referans konusuyla ilgili adli bir karar bulabileceğinizi sanmıyorum. Adli bir davada bu hususun geçeceğini de sanmıyorum. Bu husus daha çok komisyonun yada kurumların kamudan çıkarma konusunda kullandıkları bir gerekçe. "Şu kişi tarafından refere edildiği o kişininde hakkında işlem yapıldığı şeklinde" 2013 öncesi sohbetlerle ilgili https://forum.khkhaber.com/topic/12258-16-ceza-dairesi e-20174012-k 2018755-2013-öncesi-sohbet-okul-dergi-gazete-çeşitli-yardım/?tab=comments#comment-23494 kararını isterseniz inceleyebilirsiniz.
  15. 3 puan
    İnsanların kalbindeki iyilik bakış açısınada yansıyor hocam. Sizin kalbiniz ve düşünceleriniz güzel. Güzel bakan güzel görüyor ❤? Evet Teacherım. Onlar hemencecik soluveriyorlar. Gözlerinin altı kararınca ben çok üzülüyorum İnşallah mahallemizde iade oldum yazan olur bı sevinç yaşarız
  16. 3 puan
  17. 3 puan
    Güzel kızınıza acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun @doganadalet692 ...Kuzularimiz hasta olacağına biz olalım değil mi?? Benim ufaklık soğukta uzun bir süre okul servisi bekliyor.Ne bulursam giydiriyorum üzerine.Termal atlet giydiriyorum içine, soğuktan koruyor .Tavsiye ederim. Anne sevgisi iyilestirir@RosedewittbukateR ...Ben küçükken kuzularim hasta olunca“ anne sevgisi İyi gelir“ der ve saçlarını severdim.Nasıl mutlu olurlardı nasıl.Artı ilaç tedavisiyle iyilesirlerdi. ☺☺☺ Bugün içimizden , mahallemizden güzel insanlar iade olsa ne güzel olurdu..
  18. 3 puan
    İadeler yüzümüzü güldürüyor redler çokça canımızı acıtıyor er ya da geç tüm masumların döneceğine eminim ama duam bu sürecin daha fazla yıpratmadan bir an önce sona ermesi için . Ben Son öyp ile bir üniversiteye atandım ve atandığımda hamile , göreve başladığımda 20 günlük anneydim. direk izin kullandım zaten. Sonrasında darbe teşebbüsü, eylülde açığa alınma ve 679 ile ihraç oldum. Sormak istediğim şey şu: kurum görüşünü kimden alacaklar benim için ? göreve başlamadan işimden oldum kimse beni tanımıyor ben de onları tanımıyorum. Bu arada Fatih üniv mezunu ve bank Asya burslu öğrenci hesabından dolayı ihraç edildiğimi düşünüyorum. Hepimiz için 2020 güzellikler yılı olsun ?
  19. 3 puan
    Bugünde çok karar var iade olanlara hayırlı olsun.Red alan arkadaşlar inşallah iadeniz hızlansın. Geçen hafta Yökten aranan ve tercih yapan arkadaşların sonuçları belli oldumu acaba. Bu arada ben akademisyenler için özlük haklarını içeren bir dilekçe hazırlıyorum burada daha önce hazırlanan dilekçeleri akademisyenlere uyarlayarak hazır olunca atarım buraya.. başka arkadaşlar varsa paylaşın lütfen arkadaşlar... 2020 herkesin iadesini nasip etsin. Arkadaşlar iade olduk ama inanın çok mutlu değilim.. Çünkü biliyorum o kadar gereksiz redler ve bekletilenler varki. Süreç bitene kadarçok yazmasam da bu sayfayı takipte kalıcam ve iade haberlerinizle mutlu olucam.. Yök için iade süreci sonrasını paylaşıcam. Şimdi sadece tercih yaotık. bu arada biliyosunuz akademisyenler ANKARA,İSTANBUL,İZMİR tercih edemiyor. ben eşimden dolayı izmir yazacaktım çünkü yazıcam en uzak yer orası. Ölü tercihte olsa diğer iki seçenekten biri olsun diyordum. Fakat bu şekilde yasak olan yerleri yazarsanız ve yök sizi diğer iki tercihinize yerleştirmezse türkiyede istediği bir şehre atayabiliyormuş haberiniz olsun...Ölü tercih yada boş tercih bırakmayın..selamlar şimdilik durum bu..
  20. 2 puan
    Çok sağolun. Eşim 2.5 yıldır tutuklu ve cezası onanmştı. Referans olmadan iade olmak imkansız gibi geliyordu ama referansım Yüce Allah elhamdülillah, benzer durumda olanlar için umut olur umarım, ben bu forum sayesinde nefes aldım, emeği geçen herkese çok teşekkürler.
  21. 2 puan
    Bugün karar varsa arkadaşlar komisyon hizlandi demektir
  22. 2 puan
    Öncelikle geçmiş olsun .kreş öğretmeni olarak buna katılıyorum endişe etmeyin zamanla daha az hasta olacaklar .erken yaşta kreşe başlayan çocuklarin bağışıklık sistemi geç başlayana nazaran daha kuvvetli oluyor .velilerimden biliyorum bitmicek mi bu hastalık diye şikayet ediyorlar .
  23. 2 puan
    @doganadalet692hocam kreşe giden çocuk hasta olur. Doğaldır. Büyüdükçe bağışıklık artar. Üzülmeyin
  24. 2 puan
    Hocam hayırlı olsun. Ama sanırım son çalışma yerine iade ediyorlar.
  25. 2 puan
    En son kararı gelen arkadaşlar karar tarihi ve no sunu yazarsa, komisyonla ne kadar uyumlu olduğunu teyit edebiliriz
  26. 2 puan
    Biz neyi bekliyoruz ibb 692 adlı idari birşey yok
  27. 2 puan
    Bence bugün karar gelir.
  28. 2 puan
    Güaydın, komisyon hızlandı sanki. Ptesi ve perşembe kararlar çıkmıştı. Bugün de çıkarsa hızlandı komisyon diye çıkarımda bulunabiliriz sanırım.
  29. 2 puan
    @LA TAHZEN geçmiş olsun.Yavrumuza acil şifalar diliyorum.
  30. 2 puan
    Evet bekliyoruz Redciler karar bekleyenler iade olanlar dinlensin ?
  31. 2 puan
    valla ben bu kurum görüşü mevzusuna inanmıyorum.Çünkü bana zaten 2016 da ihraç komisyon üyesi bir hoca senin bişeyin yoktu ama yukarıdan talimat geldi atın onu diye bende şerh düştüm diye haber yollamıştı. Zaten kurum görüşümün olumlu olacağını sanmıyorum ama komisyon bu durumda delillere bakıyordur bence.Akademide sizi atan hiç bir rektör geri alın demez... kurum kanaati olayı bence fişlemeye bulunan kılıf...Mesele benim takipsizliğimde savcı "kurum iddialarını delillendirememiştir " yazmıştı. Kurum görüşü mebde ağırlıklı uygulanıyor ve bakanlıklarda sanırım
  32. 2 puan
    @Admk Krks hocam inanın biz de sizin gibi bekliyoruz. Genelde kurum görüşü alınıyor, kurum görüşü alınmadan iade olan da var(mış). Hala kurum görüşü alınmadı, bekliyorum diyen de epey arkadaşımız var.
  33. 2 puan
    Dostlar bu forum; Kurallar çerçevesinde, devlet kurumları ve makamlar hakkında hakaret ve nefret söylemi içermeyen, yasadışı örgüt ve görüş övgüsü bulunmayan, salt siyasi görüş ve propaganda içermemek kaydıyla istenen konuda bilgi, duyum, görüş, duygu ve görüşlerinizi ifade etmeniz için kuruldu. Gündemde dilediğiniz konuda fikir beyan edebilirsiniz. Kişi ve kurumlar hakkında haksız ithamda bulunulmasın yeterli... Eleştiri ölçülü ve adil olmalı. Kaynak içermeyen, sadece duyuma dayalı söylenti ve rivayetlerden kaçındığımız ölçüde forumun kuruluş amacına hizmet etmiş olacağız. Teşekkürler...
  34. 2 puan
    Arkadaslar an itibariyle ilden aradilar gel goreve baslatalim dediler urfa
  35. 2 puan
    3. Dava dilekçeleri konusunda öneri Kurumun ve OHAL komisyonun irtibat ve iltisaktan neyi kastettiğini, ne anladığını, neleri bu tanımlar altına aldığını bilmiyorum. İrtibat ve iltisaktan kasıt nedir. Bu kelimelerin tanımlarının yapılması ve nelerin bu tanımlar kapsamında değerlendirildiğine dair Uluslar arası hukuk, Uluslar arası anlaşmalar, T.C. Anayasası, Kanunlar, Yasalar ve mevcut mevzuatta, AYM kararları ve Danıştay kararlarında, Yargı içtihatlarında bir tanıma rastlayamadığım. Hakkımdaki isnadların irtibat ve iltisak olarak değerlendirilmesi konusunda neye göre açıklama, sorgulama yada savunma yapacağım konusunda sadece idare mahkemelerinin KHK davalarında kullandıkları ve kaynağı belirtilmeyen iltisak; yani yapışıkmış gibi birlikte hareket etme, gönüllü şekilde tabi olma, aynı yöne bakma, olayları aynı bakış açısıyla değerlendirme, eylemlerini bir grubun, örgütün ya da yapının işaretleri, talimatları, yönlendirmelerine göre gerçekleştirme ve bunu yaparken dünyevi ya da uhrevi faydalar umma hali. irtibat; yani bir çıkar ilişkisi nedeniyle gönüllü veya gönülsüz kendi davranışlarını bireysel iletişim yoluyla ya da yazılı ve görsel basın, sosyal medya paylaşımları üzerinden gelen mesajları dikkate alarak belirleme hali. son derece geniş yorumlanabilecek iki tanım vardır. Bu hususun açıklığa kavuşturulmasını istiyorum. gerekirse bu konuda yetkili/ilgili makamlardan görüş istenmesi, içtihat yada emsal karar verilmesinin istenmesini isteyiniz. (irtibat ve iltisak konusunda tanımla yapılması, kaynak belirtilmesi, nelerin bu tanımlar içerisine dahil olduğu hususlarının netleştirilmesini sonuç kısmında da isteyiniz.)
  36. 1 puan
    Evet açığa 'bile' alınmadı. (Normal olan açığa alınması görüşünde olduğunuzu gösteriyo) tabi kimse akrabası yüzünden işilem göremesin ama açığa bile alınmamasına şaşırıyosunuz yani tuhaf geliyo diyosunuz. Ben oraya dikkat çektim biz düşmüzşüz çukura etrafımızdakilerin onca sebebi var niye onlarda bizim çukura girmiyo arayışı gibi yani. Zaten olması gereken hukukta miletin akrabası yüzünden işlem görmemeli veya saçma sapan zamanında devletin kendi eliyle izin verdiği faliyetleri şuan kriter diye önümüze sunmamaları gerekir
  37. 1 puan
    Tuhaf gelmesin, heleki bizlere tuhaf gelmesin lütfen. Suç ve cezada şahsilik ilkesi evrensel hukuk devletinin bi gereği abisi ceza aldı üst mahkeme onadı mı muallak yengesinin neden yakalama kararı çıkmış bilinmez hadi varsayalım ki ikiside suçlu iyi tüm sülale fetöcü o zaman. Dersaneye gitmek açığa alınma gerekçesi mi? Hadi şuan hukuk işlemiyo ee bizim gibi madurlarda böyle düşünecekse adaleti beklemeyim efendim
  38. 1 puan
    Teşekkür ederim sayın observer.. Dönüş muhtemelen tarım ve orman bakanlığı olacaktır..
  39. 1 puan
    Kararliyim 1 hafta bakmayacağım komisyona
  40. 1 puan
    Hakim berat vereli bi yıl oldu savcının istinafa itirazının sonucunu bekliyorum. Bu kadar bekleyen var mı? Hala ön inceleme için atama bekliyor yazıyor
  41. 1 puan
    @Adnan104 elimde karar metni malesef yok. ancak ohal den önce bir nedenle ihraç olanlaın bu konuda açtıkları davalaı kazandıklarını biliyorum
  42. 1 puan
    Merhabalar, bilgisi olan yazabilir mi ? 2016 eylül ihraç oldum Kocaeli de öğretmendim. Şuan farklı bir ildeyim 3 yıldır. Dün iade kararını gördüm. İkamet adresimde göreve başlama imkanım var mı ya da daha önce ikamet ettiği ilde başlayan var mı ?
  43. 1 puan
    Geçmiş olsun hocam. Allah şifa versin. İnşallah sıhhatli bir ömür sürersiniz
  44. 1 puan
    Yeneceksiniz hocam merak etmeyin. Bağışıklık güçlenecek. Çok gerekmedikçe antibiyotik alınmaz ama gerekirse de alıp, çocuğun bünyesini alıştırmak lazım bu virüse.
  45. 1 puan
    Günaydın güzel insanlar Miniğim hastaydı kaç gündür ,okudum ama yazamadım. Bugün gitmek zorunda kaldı. Sınavları var girmesi gereken. Tum çocuklar hasta. Allah şifa versin yavrucaklara
  46. 1 puan
    Artık komisyona bakmaya eriniyorum...sonuç aynıdır heralde...
  47. 1 puan
    Kimbilir kac kisinin hayal ettigi hayati yasiyorsunuz hocam:)
  48. 1 puan
    Arkadaşlar inceleme devamları yazmanıza gerek yok, hakkınızda bir karar verilmişse yazsanız daha güzel olur.
  49. 1 puan
    Yeni forum başlığımız ve yeni yıl; mağdurlara bol iade ve iade-i itibar getirsin. Hayırlı olsun. İyi forumlar...
  50. 1 puan
    Teşekkürler bilgilendirgin için sagolasin


×
×
  • Yeni Oluştur...