İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

01-10-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 46 puan
    Merhabalar çok sevinçliyim az önce iade kararımı gördüm.Rabbim herkese nasip etsin.Kızımın mutluluğu gözyaşlarına karıştı.Yavrularımız mutlu olsun...
  2. 23 puan
    Bugun ret kararımı gördüm sasirdım desem yalan olur sn @Aklima simdiki süreç nasıl işleyecek birdr TSK icin dilekce nerden bulabilirim forumda var mı
  3. 19 puan
    Rabbime şükürler olsun beraat kararım bugün istinafça onandı Allahın izniyle en kısa zamanda iade kararımın açıklanacağına inanıyorum Rabbim mağdur ve mazlum olan herkesin yardımcısı olacaktır inşaallah...
  4. 9 puan
    Herkese ii aksamlar insan dertlenince derdini dokecek yer ariyor 4.5 ay cezaevi surecinden sonra savcinin aaaa virmanmis cümlesiyle tahliye ve 1.5 sene sonra ilk durusmamda abartisiz 5 dk da tahliye. Tabi cezaevi surecinde annesiz birakilan 4 ve 5 yasindaki iki cocugum... simdi mi? Su an 9 yasindaki kizimi yatirdim ve bir ses inilti baktim yorgani cekmis agliyor neden annecim? '' seni bizden ayirip goturmuslerdi ya bizi sensiz birakmislardi yine gotururler seni bizden ayirirlar diye cok korkuyorum '' tabi bunlari benim yavrum hickirmaktan soyleyemiyor ben demeyimde kim desin simdi RABBIM gor artik sor artik benim canimdan can gozlerinden akan her damla yasin hesabini tek tek sor kimsede hesabimizi birakma!!!!!!!
  5. 7 puan
    @Aklima bekliyordum zaman zamamn söyluyordum hatirlarsaniz bizim kuruma iade yok yemin etmisler sanki gelecek olan sonucu da biliyorum ""personel dosyasindaki bilgilere göre..... Kanaatine varilmistir"" minvalinde kopyala yapistir bi cümle iste suan mutluyum hafifledim 30 ay bekledim sonucu bu oldu 40 ay 50 ay sonucunda da bu sonucu elime alabilirdim kendimi bir nebze sansli hissediyorum bekleyenlere sabirlar diliyorum.
  6. 7 puan
    Kaleciye geri pas o da topu şişirdi rakip sahanın ortalarına kadar topu gönderdi defans topu kendi sahasında çeviriyor stoperleri biraz ağır ve top hakimiyeti zayıf topa bir vurdu top statın dışına kadar çıktı. Oyuna başlamak için yedek top bekleniyor bu arada hakem uzatmaları gösterecek. Bakalım oyuna ne kadar süre ilave edilecek.
  7. 6 puan
    KONU DIŞI AMA İÇİ EĞLENCELİ Bazen youtube'dan eski şarkılar dinlediğimde ergenlerin yorumlarına gözüm takılıyor, "Sene 2018 hala dinleyenler likelasın kaç kişi olduğumuzu bilelim" gibi şeyler yazıyorlar. Bugün durumumuzu onlara benzettim. "Sene 2021 hala forumda takılanlar, beğenin de sayımızı bilelim" ? İnşallah bu sene bitirirler de 1 Ocak 2021'de bunu yazmak zorunda kalmam.
  8. 5 puan
    İyi akşamlar dilerim. Bugün itibariyle Red kararımı görmüş oldum. Üzgünüm. Aralık 2019'da kurum görüşü alınmıştı "Olumlu". Sadece 2014-2015 arası istifa edilmiş sendika vardı, savcılık kağıdında açık açık yazılı idi. Maalesef Mart ayında açıklamayınca endişe etmeye başlamıştım. Bilhassa Haziran'da %30 varan """iadelerde yer almayınca"""" ve bu oranın yüksek olup yukarıdakilerin dikkatini çekip komisyonu uyaracaklarindan emindim ve de öyle oldu.
  9. 5 puan
    Red kararim bugün geldi komisyondan , tarih 08.09.2020 11bin05? Karar no, adetlet bakinligi, takipsizlik 2 yıl önce, tanık beyanı sohbet irtibat ve ittisat demiş, kurum görüşü irtibatli demiş, başka kriter yok , iddalar 2011 yılı için Tarihten 10 gün sonra sisteme yüklendi, sisteme yüklenmeden 2 gün önce kargoya verilmiş tebliğ için, eski adresime 3 günde gitti, sonra bakanlığı arayıp adres güncelledim gelmesi 10 gün sürdü 1 hafta PTT varış şubesi bekletti
  10. 5 puan
    Geçmiş olsun. Komisyon sonucu gelince paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. https://forum.khkhaber.com/forum/62-i̇dare-khk-i̇hraçları/ altında dilekçe örnekleri var. Önemli olan kendinizden emin olmanız. Pes etmek yok. Hukuk çerçevesinde mücadeleye devam.
  11. 5 puan
    Konu dışı.. Ulan arkadaş sanki birileri hiç bişey olmasın böyle herşey öylece dursun diye uğraşıyor.. kamuda ki her hareket sanki masraf olur diye durmuş gibi.. sanki komisyon binasını taşıyolarda birazda onu bahane edecekler gibi.. sanki yeni bir temel atmışlarda devleti herseyi oraya inşa edeceklerde bekliyorlar gibi..Allah vatana ve vatansever vatandaşlarımıza zeval vermesin..
  12. 5 puan
    Günaydın. Beklenen gün bugündür inşallah.????
  13. 5 puan
    Arkadaşlar yukarıdaki haberi iyi okuyun. Ohal komisyonuna basvuracak demiyor, kişiye o tebdiri uygulayan kamu kurumuna başvuru yapma imkanı veriyor. Yani ohal komisyonuyla alakası yok bizi uyaran arkadaşı canı gönülden tebrik ederim. Bu haberden şunu anladım, Ohal komisyonu ilave tedbirlere bakmayacaksa kurumlar bakacaksa, ohal komisyonu bu sene bitecek demektir. Haberi yanlış okuduğum andan beri ohal komısyonu 1 sene daha uzayacak diye bir paket sigara bitirdim ya?
  14. 4 puan
    Bir de şu tarafından bakalım, isteyince bu yaz çıkan bir kanun için bile anında onama kararı verebiliyorlar. Khkları yıllardır görüşmemeleri bu işte başka birşeylerin döndüğünü göstermez mi? Her ne olursa olsun bu karar yanlış. Baroların bölünmesine hayır. Umarım AYM yetkilileri yanlış kararlar vermeyi bırakıp, artık kendilerine yakışan vicdani kararlar vermeye başlarlar.
  15. 4 puan
    @BusnrYilmaz çok geçmiş olsun hukuk mücadelesine devam hakkımızda hayirlisi
  16. 4 puan
    Merhaba arkadaşlar .Twetterda az önce okudum.672 li biri iade olmuş .karar az da olsa çıkıyor galiba
  17. 4 puan
    Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun hanımefendi. Hepimiz 3 aşağı 5 yukarı benzer durumları yaşadık. Örneğin ben 2 yıl önce beraat ettim. Ancak gözaltı vs. durumum yoktu. 4 ay tutuklu olan arkadaş, beraat ettikten sonra dava açtı ve günlük 100TL civarı bir şey takdir ettiler. toplamda 10bin TL üzeri bir para aldı. Bunun dışında 2) ile ilgili şunu biliyorum: OHAL döneminde yapılanları (YAPANLARI) korumak adına bir KHK çıkararak onları korudukları için dava açamıyorsunuz. Ama basında masumiyetinizi kirletenlerle ilgili nasıl davalar açılır, profesyonel bir destek almanız gerekir. 3) konusunda hukuki bir şey yapabilir misiniz bilmiyorum. Geçmiş olsun diler, bir an evvel haklarınızı almanızı temenni ederim.
  18. 4 puan
    Haberi bazı arkadaşlar okumadan yorum yapmış herhalde. Komisyonun yerine şerhi veya ilave tedbiri koyan bakanlık karar verecek o da belli bir süre içerisinde vermek zorunda denmiş. Aslında bu işe tersten bakarsak hazır kurulmuş işleyişi olan ve 3 yıldır aktif çalışan komisyona bırakmamışlar bu durumları. siz görevinizi bitirin daha da fazla görev sürelerinin uzatmasıni istenmiyor olabilir.
  19. 3 puan
    @korkmaz244 kullanilmayan kapalı hattıma 3 defa büfe araması yapılmıs 2013 yılında hic bulunmadıgım bir ilden konusma yok ardısık arama yok KYOK karari almistim.
  20. 3 puan
    @Ömer Avcu 2 gün once bakmistim sisteme muhtemelen bugun yuklendi
  21. 3 puan
    herkesten ozur dileyerek, artik oha yaw
  22. 3 puan
    İl nüfusa veriliyor dilekçe. Kısaca pasaport serginin kaldirilmasini tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum ,yazıp TC,telefon vs.yazip elden verin.KYOK vardı benim eklemedim bile.Oncekikerde eklemiştim bişey olmamıştı.En son bu şekilde yaptım 20 gün sonra filan kalkmış.Haber veren cevap veren olmadı.Nufusa gittim başvurdum sorunsuzca pasaport aldım.Bir yere gitmesek bile rahatlatıcı bişey doğrusu.
  23. 3 puan
    Herkese günaydın arkadaşlar.Agustos ayında yurtdışı çıkış yasağımin kaldırılması için ilçe nüfus müdürlüğü ne dilekçe vermistim.Bugün aradılar, yasağın kaldırıldığını söylediler.Gerçi hiç pasaportum olmadı ama. Belki lazım olur ?
  24. 3 puan
    KONU DIŞI SEN OKUMA ? Aslında bu ay içinde yazdık @vergici672 , 11-14 Eylül'de ben whatsapptan kibar bir dille yazdım, zaten bugünden yarına haber yapılmasını da beklemiyordum. Mesajlarımız etkili oldu mu olmadı mı bilemem, komisyonun yapacağı açıklamanın zamanına bağlı. Fakat ben de sizin gibi düşündüğüm için 1 hafta kadar önce haberlerinin altına bir yorum yazdım; komisyon açıklama yapmadan 1-2 gün önce "komisyon aylardır açıklama yapmıyor" şeklinde haber başlığı atmak mı habercilik, sözüm ona kulağını çekiyorsunuz, uyarı yapıyorsunuz onlar da sizin haberlerinizi kıymetli bulup bir açıklama yapıyor, komisyonla danışıklı dövüş içinde olduğunuzu anlamıyor muyuz, sizden de alacaklıyız diye devam eden bir şeyler saydırdım.. Tabii ki yorumum yayınlanmadı ? Ama güzel oluyormuş içimi dökmüş oldum, o gün kuş gibi hafifledim. Whatsapptan nazikçe yazan kişiyle haberin altına beddualı yorum bırakanın aynı kişi olduğunu bilseler ? Çift kişilikli oldum bunların kurduğu tezgah yüzünden Madem haber yapmışlar, whatsapptan güzel bir teşekkürü hak ettiler, varıp haberin altına da içimi döken bir yorum bırakayım. Ünlü düşünür Yıldız Tilbe ne demiş: Ruh hastası öyle kolay olunmuyor, mesela ben yıllarımı verdim ?
  25. 2 puan
    Benım inceleme devam yazısı bugta kaldı heralde?? dünya simülasyonu güncelleme almadan düzelmeyecek gibi?
  26. 2 puan
  27. 2 puan
    @Vefa1071 hayırlı olsun sıkıntılar geçti sizin adınıza çok sevindim. Mahsuru yoksa 35-45 yaş aralığında mısınız ben orta genç yaş grubunun şuanda bekleyenler arasında olduğunu düşünüyorum da ondan soruyorum.
  28. 2 puan
    Çok sağolun hocam.Sendika vardı 29 ay civarı. Banka 2011 yıllarında altın hesabı ve vadesiz hesap vardı.2013 gibi parayı çekmiştir. Hesap açıktı 2014 de 100 tl yatırıp 2016 çekmiştir.
  29. 2 puan
    Hayirli olsun gözünüz aydin Geçmiş olsun.
  30. 2 puan
    gün geçmiyor ki daha kötü bir güne uyanmayalım.
  31. 2 puan
    Nüfus müdürlüğünde şablon dilekçe vermişlerdi bana, ekine takipsizlik belgesini ekleyip veriyorsunuz, onlar da son ihraç olduğunuz il/ilçe nüfus müdürlüğüne gönderiyor. Onlar değerlendirip size bilgi veriyorlar.
  32. 2 puan
    Evet aynen öyle. İki kısmına da katılıyorum.
  33. 2 puan
    Bayıldım bu lafa ? Peki nasıl ruh hastası olunur?
  34. 1 puan
    @hamsi_kefali Geçmiş olsun. 60 gün içerisinde idare mahkemesine dava açınız.
  35. 1 puan
  36. 1 puan
    @Zeynep hocam sızdede bir haber yok heralde. Banka kriteri ve sendika iade olmuş darısı butun masumlara..
  37. 1 puan
    Benim durumumda sizinle ayni sendikam daha az ilk acildiginda 4 ay gibi kurum gorusum alindi bekliyorum kac aydir sizin kurum gorusunuz alinmismiydi acaba
  38. 1 puan
    Teşekkür ederim van bölge adliye mahkemesi
  39. 1 puan
    Hayırlı olsun hocam. Acaba hangi istinaf'ti, ne kadar sürede onandı(ne zaman basvurulmustu) bilgi verebilirsiniz.
  40. 1 puan
    Haberi de okudum aslında ama o sırada kafam iyiydi sanırım eksik okumuşum. Evet dediğiniz gibi durum. Normalde Ohal komisyonunun kurulduğu 680 küsur nolu KHK, 7075 sayılı kanun olmuştu. Bu kanunun "ilave tedbirler için başvurulamaz" maddesi iptal edilince, komisyona başvurabilme durumu doğdu. Anladığım kadarıyla bu arada bir başvuru yığılması olunca, bu topu kurumlara atmak istediler. Bu durumda da yasal bir düzenleme zorunluluğu doğdu. Zira komisyon zaten istese bunlara bakabilecek yetkiye sahip. Yasa teklifi henüz pişme aşamasında sanırım. Ortaya çıksın daha net değerlendirilir. @ozelharekat61 uyarınız için teşekkür ederim ?
  41. 1 puan
    https://www.memurlar.net/haber/929805/ohal-komisyonuna-ilave-tedbirler-icin-basvuru-yolu.html Komisyonun 2021 e uzaması kesinleşiyor buna göre. İnşallah önce bizim dosyaları bitirirler
  42. 1 puan
    Cok teşekkürler hocam, insanin ustunden yuk kalkiyor gercekten. Özgür hissetmek guzel sey... Hepimizin gonlunndeki guzellikler gercek olsun.
  43. 1 puan
    idare mahkemesi sizi haklı bulursa göreve donersiniz, kurum karar itiraz edebilir, başlayıp tekrar açığa alınırsınız, bunlar sonraki işlemler. Bu kriterlere göre ihraç bile edilmemeniz lazımdı, ama burası Banana Republic
  44. 1 puan
    Arada bakarim pek onemsemem ama insanin umudunu kaybetmemek adina totemler dualara kendisindem buyuk ilahi güce veya karmaya inanma isteği doğasından yani fitratindan kaynaklanan birşey.Ve Şöyle diyorum, Hadi gülsün artık umutsuz,solgun, üzgün, ağlamaklı adalet arayan insanların yüzleri, Adalet yerini bulsun artık!
  45. 1 puan
    Şakaydı hocam ? Tahminlerinizi takip ediyorum ve gerçek rakam ile benzerliklerini beğeniyorum ? Maalesef hepimizin ömründen 4 yılı yediler. Yani sizin ömrünüzün %11'ini, bizim ise 9-10'unu yediler. Boş verin o ahlaksızları, siz küçük özel çocukların eğitimine yaptığınız katkılarla hayata değer katın.
  46. 1 puan
    Önceki forumun komisyon tarafından takip edildiğini biliyorum. Ben eminim ki burası da takip ediliyordur.
  47. 1 puan
    29 Eylül - 675 KHK - Adalet Bakanlığı - Zabıt Katibi - Kriter Yok - Adli İşlem Yok - İADE
  48. 1 puan
    Merhaba. Esimin pasaport tahdidini kaldirmak icin verdigi dilekceye ret gelmisti. Emniyet yanıtına gore demişlerdi. Nufustaki kurula kararin iptali icin dilekce yazdirmislardi tekrar. Bugun tahdidin kalktigini gördük e-devlet te. Benzer durum yasayan ya da yasayacak olan varsa bilgilendirme amacli yazdim.
  49. 1 puan
    Komisyon açıklama öncesi çok sayıda karar giriyordu sisteme. Bu kez de öyle olur bol bol iade haberi yazarız inşallah ???
  50. 1 puan
    İyi günler eşim doktor 675 KHK ile ihraç olmuştu. Hiç idari soruşturma geçirmedi. Adli soruşturma KYOK olarak sonuçlanmış. Bu hafta eşim göreve iade edildi. İnşallah buradaki tüm mağdurlar da bu duyguyu Yaşarlar.


×
×
  • Yeni Oluştur...