İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

29-03-2022 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 9 puan
    Değerli forum sakinleri KHK zulmü mağdurları birazda biseyler yapalım.hep birileri yapsın bizde asalak gibi olumlu bişey olursa faydalanırız olmaz.burda kabul alanlardan birşey beklemiyoruz hayırlı olsun.ama büyük çoğunluğu red alçak.en azından KHK platformlarının Twitter etkinliği dahil her türlü yasal direniş hakkımız var kimse mücadele etmeden kazanacağını sanmasın.Biz malesef daha kendimizin suçsuz olduğunu kabul etmiyoruz heralde.niye mücadele etmiyoruz.sesinizi yükselt miyorsunuz.haksizlik karşısında mücadele edin demişler.yoksa şerefinizide kaybedersiniz.Sade burda kabul red kararlarını konuşmayalım haklı mücadelemiz hakkında ne yapabiliriz kim ne yaptı.ne yapılabilirse konuşalım.3 kere gözaltına alındım.ama korkacak bişey yok hepimizin çoluk çocuğu var.madem sucsuzdunuz ne yaptınız niye mücadele etmediniz neden gerçeği haykirmadiniz derlerse misal çocuklarımız haklı değiller mi.bir avuç insan canla başla mücadele ediyor.herkesin illa yapacağı bişey vardır.biz susarsak zulme razı gozukursek kim bizi kaale alır.herkese sevgiler saygılar .
  2. 3 puan
    Merhaba bugün 20.idareden Ret kararımı gördüm. Sendika cihan ve kurum kanaati vardı. 18 ay sendika üyeliği istifa edilmis bir seferlik 20 TL cihan ödemesi ve kurum kanaati Ret gerekçesi yapılmış. 2 üye Ret kararı verelim derken bir üye karşı oy yazmış. Duruşmada savunma yapmıştım kendim avukat olmasına rağmen. Karşı oyda benim savunmami dinlediklerini gördüm. Kim ne derse desin duruşmali isteyin ve kendinizi ifade edin. Dinlemiyorlar diye düşünmeyin.
  3. 3 puan
    ÖNEMLİ GÜNCEL KARAR Ankara Bölge İdare 13. İDD 23/02/2022 tarihli göreve iade kararı Takipsizlik, Bankasya Hesabı 17-25 aralık sonrası hesap hareketi yok, 28 ay sendika üyeliği istifa yok, Cihan Medya ödemesi, Çocuğun okula gönderilmesi İrtibat iltisak için yeterli değildir https://twitter.com/aliosmangocer/status/1508721382510796801?t=UqclDRI6Rl__gVUsAcU12Q&s=19
  4. 2 puan
    Teşekkürler, Evet bilet ve otel rezervasyonları yandı. Çok üzüldüm. Bende her şey düzeldi diye seviniyordum. Ben de pasaportu alınca herşey halledildi diye düşündüm. Hatta memura çıkabilirim değil mi? Herhangi bir yasak yok değil mi diye sormuştum. O da sorun yok demişti. Havaalanında polisler yapmak için bayağı uğraştılar. Hatta idari tahdit olursa biz kaldırabiliyoruz dediler. Bu KHK kaynaklı sorun sanırım. Başvuruyu yapayım. Buradan bilgilendiririm.
  5. 2 puan
    Sayın SM679, Karardan alıntı yaparken "emsal karar" yazmayınız. .... Mahkemesinin benzer bir davada verdiği .... sayılı kararda yazarak alıntı yapınız. Bu karardaki güzel taraf kararı veren hakimin dava dilekçesi yazacaklara "alın sizde dilekçelerinizde yazın bu konuya birde bu yönden bakın" şeklindeki yaklaşımı. 7075 sayılı kanunda mali ve sosyal hakları ödenir yazıyor ancak mahsuplaşmadan bahsetmiyor demek hakimin değil avukatın görevi. Devlet memurlarıyla ilgili heryeş anayasaya göre kanunlarla belirlenir bu nedenle mahsuplaşma yapmak yanlış demek avukatın öne sürmesi gereken bir husus. Bu yönüyle değerli bulduğum bir metin. Davanın özeti kısmında avukatın beyanına dikkat ediniz. Kişi aile hekimi ve mesai sonrasında çalışabilir bu nedenle bu kişiyi diğer kamu personeliyle karıştırmayın diyor. Yani bu kişi doktor, ayrıcalığı var. Diğer kamu personelinden tahsil edin. Düşünün bu avukatın doktor olmayan KHK lı müvekkillerinin durumunu. Avukat tutayım mı diyenlere defaaten anlatmaya çalıştığı hususa canlı bir örnek. Avukatınız böyle yaklaşırsa siz sadece avukatım var diyebilirsiniz. Daha fazla yazmayayım. Buna karşın hakim ne yapıyor, mevzuattan alıntılarla hukuki olarak hayır denilemeyecek bir yaklaşımla konuyu inceliyor, yorumluyor ve hüküm veriyor. 2 nci sayfanın ortasından itibaren dava dilekçelerinde kesinlikle kullanılması gereken bir açıklama yapılmış. Sayın SM679, Karardan alıntı yaparken "emsal karar" yazmayınız. .... Mahkemesinin benzer bir davada verdiği .... sayılı kararda yazarak alıntı yapınız. Bu karardaki güzel taraf kararı veren hakimin dava dilekçesi yazacaklara "alın sizde dilekçelerinizde yazın bu konuya birde bu yönden bakın" şeklindeki yaklaşımı. 7075 sayılı kanunda mali ve sosyal hakları ödenir yazıyor ancak mahsuplaşmadan bahsetmiyor demek hakimin değil avukatın görevi. Devlet memurlarıyla ilgili heryeş anayasaya göre kanunlarla belirlenir bu nedenle mahsuplaşma yapmak yanlış demek avukatın öne sürmesi gereken bir husus. Bu yönüyle değerli bulduğum bir metin. Davanın özeti kısmında avukatın beyanına dikkat ediniz. Kişi aile hekimi ve mesai sonrasında çalışabilir bu nedenle bu kişiyi diğer kamu personeliyle karıştırmayın diyor. Yani bu kişi doktor, ayrıcalığı var. Diğer kamu personelinden tahsil edin. Düşünün bu avukatın doktor olmayan KHK lı müvekkillerinin durumunu. Avukat tutayım mı diyenlere defaaten anlatmaya çalıştığı hususa canlı bir örnek. Avukatınız böyle yaklaşırsa siz sadece avukatım var diyebilirsiniz. Daha fazla yazmayayım. Buna karşın hakim ne yapıyor, mevzuattan alıntılarla hukuki olarak hayır denilemeyecek bir yaklaşımla konuyu inceliyor, yorumluyor ve hüküm veriyor. 2 nci sayfanın ortasından itibaren dava dilekçelerinde kesinlikle kullanılması gereken bir açıklama yapılmış.
  6. 2 puan
    Valla hocam bı tek başıma eylem yapmadım. Cimerden çok şikayet dilekçeleri yazdım, Ankara'ya gittim ,bütün sendikaların genel merkezlerine gidip durumu anlattim. Haksızlık için yardımcı olmalarını istedim. Eş ,dost ,akraba ne varsa bilgilendirdim haksızlık ve hukuk suzlugu anlattım ki çevrem de ailem de bana çok guvenir ve sever. Malum seçim var.
  7. 1 puan
    Durumunuz çok ilginç geldi bana. Şöyle anlatayım: 1. Siz KHK ile ihraç oldunuz ve bu nedenle otomatik olarak pasaportunuz iptal edildi. 2. Daha sonra hakkınızda dava açıldı. Dava nedeniyle mahkeme size, yurt dışı çıkış yasağı koydu. (Geçerli bir pasaportunuz olsaydı bile, mahkeme kararı nedeniyle yurt dışına çıkamayacaktınız. Zaten pasaportunuz KHK ile iptal edilmişti.) 3. Sonra siz mahkemeden HAGB aldınız ve yargılandığınız dava nedeniyle konulan yurt dışı yasağı kaldırıldı. 4. Ancak KHK ile ihraç olduğunuz için, pasaportunuz iptal edilmişti. Bu nedenle siz, Nüfus Müdürlüğüne başvuru yaptınız ve KHK ile iptal edilen pasaport yerine size yeni bir pasaport verildi. 5. Bu durumda, hem size pasaport verilmiş olması hem de yurt dışı çıkış yasağınızın olmaması nedeniyle, sizin yurt dışına çıkışınızda herhangi bir sorun olmamaması gerektiğini düşünüyorum. Bu durumdayken pasaport kontrole takılmanız anormal bir durum. Nüfus Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü veri tabanları arasında bir uyumsuzluk meydana gelmiş olmalı. Ya da başka bir yerde bir sorun var. Garip bir durum açıkçası. Umarım sorunu bir anca önce çözer ve güzel sonuçlarını da bizlerle paylaşırsınız.
  8. 1 puan
    Geçmiş olsun, uçak biletiniz de yanmıştir bu durumda. KHK kaynaklı ayrı bir tahdit varsa size nasıl pasaport verebilmisler merak ettim doğrusu, en ufak bir puruzde pasaport başvurusu reddedilmiyor mu? Nüfus ve emniyet müdürlükleri arasında koordinasyon eksikliği olmuş veya nufustaki memurun bir ihmali olmuş olabilir mi acaba sizin durumunuzda, bence bunu da bir arastirin. Girişimlerinizin/araştırmalarınızın sonucunu buraya yazabilirseniz, memnun olurum.
  9. 1 puan
    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Evet söylediğiniz gibi ceza dosyası tahdidi kalkmış, KHK kaynaklı tahdit kalkmamış görünüyor sanki. İl nufüsa bir başvurayım.
  10. 1 puan
    Evet il nüfusta tahdit bürosu var, oradan başvuru. Kalkan tahdidinizin ceza davanızdan kaynaklı olan tahdit olduğunu düşünüyorum. Ayrıca KHK kaynaklı bir tahdit daha var gibi görünüyor. Onu ayrıca kaldırmak için başvuru yapmanız gerekiyor. İlçe nufuslarda yapılmıyor.
  11. 1 puan
    Demek ki neymiş? Kurum kanaati kriterlerin hepsini dövermiş. İstedikleri ile çalışırlar istemedikleri ile çalışmazlarmış. Dağılabiliriz. not: suç değiller elbette hiçbiri, ancak kriter diye yıllardır önümüze konan her şeyin aslında bir bahane olduğunu 2747647. kez göstermesi açısından önemli. Bu KHKdan kaynaklı tahdit. Bunun için ayrıca uğraşmanız gerekiyor. İl nüfus müdürlüklerinde bunun için ayrıca tahdit bürosu var. Gidip durumunuzu açıklayın ve başvurunuzu yapın. Ankara'da özel bir merkezde değerlendiriliyor, ama sonuçlanması aylar sürebiliyor maalesef. Herhangi bir ilde başvuru yapabilirsiniz.
  12. 1 puan
    Vergi kesintisi ve agi ödemesi için toplu ödemeden itibaren 5 yıl içinde başvuru halinde alınabilir.
  13. 1 puan
    https://t24.com.tr/haber/mahkeme-iletisim-baskanligi-nin-basin-kartini-yenilemedigi-aydin-engin-e-hak-verdi-islemin-iptali-istendi,1023942 Ülkemizde maalesef hakkın, hukuk tarafından iade edilmesi için, kişinin ölmesi gerekiyor. Yüzlerce KHK Mağdurunun öldükten sonra iade edilmesi gibi....!!!
  14. 1 puan
    Günaydın, https://forum.khkhaber.com/topic/25349-şanlıurfa-1-i̇dare-mahkemesi-kamu-görevinden-çıkarıldıktan-sonra-sgk-lı-olarak-çalışanın-kazancı-i̇ade-olunca-mahsup-edilemez/ sayfasındaki paylaşıma konu kararın tamamını buldum. Karara dair resimleri güncelledim.
  15. 1 puan
    Boyle durumlarda esegin aklina karpuz kapugu dusurmemek evladir. Zira cahil ve korkak memur bir tarafindan birsey uydurmakta mahirdir.
  16. 1 puan
    İdare mahkemesinde açtığı dava dosyasına idarenin evrak sunmaması halinde, bilgi edinme kanununa dayanılarak, ihraca dayanak teşkil eden bütün belgelerin istenmesi, verilmemesi halinde de ayrı bir dava açılmasını tavsiye ederim. Ben öyle yaptım. İdare mahkemesindeki dosyada, aradan iki yıl geçmesine rağmen savunma yazısı dışında idare tek bir evrak dahi sunmadı. defalarca mahkemeden belgelerin gönderilmesini talep ettim mahkeme herhangi bir işlem yapmadı. Ben de bilgi edinmeden isteyip red cevabı alınca dava açtım. Yakın tarihte mahkeme iptal kararı verdi. Bütün belgeler verilsin dedi. Şimdi bu kararı uygulayıp, açık-gizli ne varsa bana vermeleri gerekiyor. Bakalım verecekler mi? Mahkemeye eğer belge sunacaklarsa bana verdikleriyle aynı olacak mı göreceğiz. Dava yaklaşık 1 yıl sürdü. Bu yolu da kullanmak isteyenlere bilgi olsun diye paylaşmak istedim.
  17. 1 puan
    Son 14 hafta kalan personel dosya 2.800 Güzel haberler rasgele herkese.
  18. 1 puan
    Hayırlı olsun kardeşim darısı idareden başımıza artık
  19. 1 puan
    02.09.2021.....18970 22.09.2021.....19453 28.09.2021.....19571 30.09.2021.....19631 12.10.2021......20000 ......10.2021.....20039 19.10.2021.......20177 25.10.2021.......2019x 02.11.2021.......20496 02.11.2021........2062x 04.11.2021........20747 11.11.2021.........21122 16.11.2021.........21307 17.11.2021.........21384 23.11.2021........21607 .....11.2021........21672 30.11.2021........21914 30.11.2021........22xxx 07.12.2021........22136 21.12.2021........22578 21.12.2021........2259x 23.12.2021........22657 28.12.2021........2282x 28.12.2021........2283x 12.01.2021.........23301 13.01.2022........23341 18.01.2022........23470 ... ..01.2022.......23489 20.01.2022........2358x


×
×
  • Yeni Oluştur...