İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

31-07-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 13 puan
    Gardaşlarım, bacılarım işsiz geçirdiğimiz son bayram olsun. Hepinize bolca dualar, selamlar.
  2. 10 puan
    Arkadaşlar biraz geç oldu ama kararımı paylaşayım. 24 Temmuzda kabul kararını gördüm. 26 ay, 2016 şubatta istifa ettiğim ikinci dönem sendika üyeliğim vardı. Temmuz ayı başında kurum görüşü alındı, olumlu. yaklaşık iki yıl önce takipsizlik almıştım. Kahramanmaraş.
  3. 9 puan
    Bütün KHK lilara arkadaşlarımın bayramini kutluyorum ins buruk geçen son bayramimiz olur her bayram da aynı temenni ama neyse:) sadece sizinle ve ailemle bayramlaşmak istiyorum başka kimseyle bayramlasmak içimden gelmiyor hayırlı bayramlar
  4. 7 puan
    Mutlu Bayramlar dilerim. Dünün kararları ile devam edelim. 30 Temmuz - 701 KHK - TSK - KKK - Astsubay - Antalya - Ankesör -Adli Dava Sürüyor - RET DM - 30 Temmuz - 672 KHK - MEB - Hatay - Sendika 30 Ay İstifa Yok - Okul - Kurum Aranma Olumlu - Adli İşlem KYOK - KABUL DM - 30 Temmuz - 675 KHK - MEB - Bitlis - Bylock Hat Mağduru - Adli Beraat 2020 Haziran - KABUL
  5. 7 puan
    Allahım şu bayramda insanlığı aydınlat, yeniden insan olmayı hatırlat en azından bütün çocuklar çok mutlu olsun, en azından şu minicik küçücük kulların hatrına..
  6. 6 puan
    Herkesin bayramını kutlarım, inş biz bekleyenler güzel haberLer alırız yakın zamanda.. @Eylül hocam birçoğumuz öyledir
  7. 6 puan
    Günaydın mahallemin sakinleri. Size selamlar gerirdim Ayurt hocam İyi bayramlar diliyor. Bolca selam söylüyor Bitirim'inde selamı var . İyi bayramlar diliyor kendiside. Bende bayramınızı kutluyorum . Güzel yaradan dertlerimizi ve kederlerinizi alıp götürsün inşallah. Hiçbir masum bayramda hüzün yaşamasın . Hastalar şifa bulsun. Mazlumlar için bayram bayram olsun. Hayırlı bayramlar Allah a emanet olun efenim ?
  8. 5 puan
    Allah affetsin hiç bayramlık havamda değilim.
  9. 5 puan
    Hani küçükken, bayram öncesi alınan ayakkabılarınızı / elbiselerinizi yatağınızın başucuna koyardınız da, sabah gözünüzü açtığınızda onları görünce içiniz içinize sığmazdı ya.. Her gününüz o mutlulukla başlasın.. Mutlu bayramlar dilerim..
  10. 5 puan
    İADE OLAN ARKADAŞLARA TEBRİK EDİYORUM RED ALANLAR İÇİNSE İNŞALLAH İDARE MAHKEMESİNDEN OLUMLU DÖNECEKTİR ÜZÜLMEYEYİM DİYORUM AMA ELDE DEĞİL SABIR ARKADAŞLAR BİZLER YANLIŞ BİR ŞEY YAPMADIK VATAN HAİNİ HİÇ DEĞİLİZ VİCDANIMIZ RAHAT ŞİMDİDEN HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM
  11. 5 puan
    Gündem dışı mahallemizin değerli insanları hepinize huzurlu mutlu bayramlar inşaallah????? Aklımıza gelmiyenler başımıza geldi ve bir şekilde zaman aktı geçti bir baktık 4 yılı geride bırakmışız oysa 15 Temmuz'da ve sonrasında yaşadıklarımız halâ daha dün gibi gözümün önünde üç ay boyunca her sabah Allahım ne olur rüya olsun diyerek güne uyandım?2016 Ağustos'ta MEB den açığa alınmamla ilgili tebligat yapılırken ifademin alınacağı söylenmişti ve ben her gece rüyamda ifade verdim? ve sonunda 2019 şubatta emniyette ifadem alındı 2019 Ekimde takipsizlik belgesi adresime teslim edildi sonrasında da MEB den takipsizlik belgesi tebliğ edildi.Hemen göreve iade edilecekmişim gibi ümitlenmişken halen daha komisyon incelemeye devam diyor. İşte böyle dostlar herşeye rağmen kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı yerindeyse çok şükür bu da gelir bu da geçer inşaallah diyerek bugünlere geldik.Tüm masum ve mağdurların en kısa zamanda kaybettikleri haklarını geri almaları nasip olsun inşallah.???KALIN SAĞLICAKLA ???
  12. 4 puan
    https://t24.com.tr/haber/cemal-enginyurt-bos-bos-konusmaya-gerek-yok-mhp-den-ihrac-olduk-transfer-olmadik,894088 Çok gönül ve kalp kırmış beyefendi.!!! Acaba kırdıkları kendi yandaşlarımı. KHK lılar için söyledikkeri de aklına geliyormu acaba. Bunları söylemesi için illa ihraçmı olması gerekiyordu. Çok mazlumların ahını aldılar. Bugün olmazsa yarın hepsi pişman olacaklar. Ahlar yerde kalmayacak Allahın izniyle.
  13. 4 puan
    Bayramınız mübarek olsun. Üç günlük dünya öyle yada böyle geçiyor. Yediğimiz iki lokmayı zaten. Bu dünya cennet değil sefa sürme yeri değil. O eski güzel bayram günlerin de dünyanın başka yerin de insanlar olmadık çileler yokluklar çekiyor bizler gülüyorduk. Allah cc günleri insanlar arasında böylece değiştiriyor kimin iyi kimin kötü davranacağını sınıyor. Allaha binlerce kez hamd olsun. Sabr edenlere müjdeler olsun.
  14. 4 puan
    Arkadaşlar tüm forum ailesinin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Umarım buruk ve sevinçsiz geçen son bayramımız olur.
  15. 4 puan
    Tüm forumun bayramı kutlu olsun.bu arada sayın rose hiç görünmüyor merak ettim dogrusu.
  16. 4 puan
    677 KHK-EGM inceleme devam ediyor. Fetö ile alakası olmayan tüm sucsuzların bayramini kutlarım. sağlıkla huzurla nice bayramlara ...?
  17. 4 puan
    672 KHK, SENDİKA ÜYELİĞİ HARİÇ KRİTER YOK, MEB, ALLAH CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN...
  18. 4 puan
    Dikkatimi çekti Face gruplarında lerde falan çoğu KHK lılar bencileyin (benim gibi) bazen boş boş bakıyor. Mübarek Kurban Bayramı geldi, ancak bizim şartlarım ağır olduğu için, Yani Bayram seyran çalıştığımız için bayram sevinci kalmıyor.
  19. 3 puan
    Herkesin bayramı mubarek olsun ins son huzunlu bayramamiz olsun ?
  20. 3 puan
    Arkadaşlar kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,en kısa sürede gorevlerinize iade olmanızı dilerim.
  21. 3 puan
    Merhaba Trabzon yolları bomboş. Öyle sakin ki.... Sıla ı rahim için yollara düştük. Allah kerimdir. Ros hocamdan selamlar var. Hayırlı bayramlar diliyor.
  22. 3 puan
  23. 3 puan
    Herkese iyi bayramlar. Başkada bişi yok sanırım ?
  24. 3 puan
    Çok teşekkür ederim yaklaşık kırk gün oldu şu ana kadar istinafa başvuru yapılmamış bundan sonra ne olacak gerçekten bilmiyorum Allah sucsuz herkesi bu beladan kurtarsin
  25. 3 puan
    Forumdaki tüm kaderdaşlarımıza herşeye rağmen huzurlu, mutlu bayramlar??????? Sizi sevenlerin ve sevdiklerinizin hatırı için yılmadan usanmadan ayakta kalarak en kısa zamanda güzel günlere ulaşmanız dileğiyle inşaallah ??
  26. 3 puan
    Yine bir bayram daha geldi çattı yine içimiz buruk yine hüzünlü.4 senedir hiçbir bayramı bayram gibi yaşayamadım hissedemedim yine aynı, bazı insanlar için yine bu bayram sevinçli coşkulu benim için ise yine sıradan bir gün kadar önemsiz ve normal. Bir yanım kızım için dimdik ayakta durmam gerektiğini söylerken diğer yanım ise devam edemeyecek kadar yorgun, mutsuz ve umutsuz. Yaşıyorum ama ölü gibiyim, yaşamasam daha mı güzeldi artık sanırım ölmek için dua edecek bi noktaya geldim. Tüm kaderdaşlarıma hayırlı bayramlar dilerim
  27. 3 puan
    Evet arkadaşlar kararını yazma sırası bize gelmiş. 30 aylık sendika, cihan medya, para giriş çıkışı olmayan 2014 te bireysel emeklilik için açılmış pasif banka hesabı, dernek üyeliği (adli davada imzaların benim olmadığı tespit edilmişti) kriterlerim vardı. Normalde komisyondan beklentim yoktu ama Mart ayının başından kurumuma sorup olumlu kurum görüşü bildirilmişti. Kurum görüşünden sonra biraz ümitlenmiştik ama bugün RET yazısını gördük. Zaten kendimi ret alacakmış gibi hazırlamıştım ama böyle görünce insan kötü oluyormuş ? Yine de hakkımızda hayırlısı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
  28. 2 puan
    Hayırlı bayramlar, adaletin tez vakitte tecelli etmesi temennisi ile @ibrahim'y
  29. 2 puan
    Tüm mağdurların kurban bayramı kutlu olsun Sabır sağlık ve huzurlu günler dilerim
  30. 2 puan
    Sizede hayırlı bayramlr sn @werwerteşekkür ederim. Herkse mutlu bayramlr hep sevdiklrimizle...
  31. 2 puan
    Şöyle ben Şırnak da görev yaparken eşim Ankara'da kendi adına banka asya ya hesap açtırıp 800 TL yatırmış bu parada 5 ay hesapta kadiktan sonra geri çekilip hesap kapatıldı bu yüzden ihraç olmuştum hakkımda adli işlem oldu iki yıl denetimli serbestlik süreci yaşadım sonra KYOK karari verildi ben zaten idare mahkemeye dava açmıştım kararı mahkemeye sunduk yaklaşık dört yıl sürdü mahkeme bir ay önce mahkeme geri iade seklinde karar verildi
  32. 2 puan
    Allah' ım utandırmasın, abisinin uğradığı iftiralara uğratmasın, abisine iftira atan yaratıklardan sakınsın.
  33. 2 puan
    Sizinde bayraminiz mubarek olsun simdiden?
  34. 2 puan
  35. 2 puan
    Partisinden ihraç edilmesine üzülmesin.. Suçu yoksa(!) geri döner..!! ??
  36. 2 puan
    Günün güzel haberi. Cemal Enginyurt MHP'den şutlanmış. Bu kimdi diye merak eden varsa şöyle alayım. https://www.haberler.com/mhp-li-enginyurt-tan-bulent-arinc-in-khk-lilar-12576373-haberi/ İhraç sebebi bambaşka olsa da zamanında çok defa "khklı=fetöcü" iftirasında bulunmuştu. İktidardan mamasının kesilmesi iyi oldu. Darısı genelleme yoluyla olsun, şahsi hedef alarak olsun, herhangi bir insana iftira atan dünyanın herhangi bir yerindeki bütün ahlak yoksunlarının başına inşallah.
  37. 1 puan
    Aynen. Talep etme hakkınız var. İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara.
  38. 1 puan
    Hocaam güzel temennileriniz için Teşekkürler. Şimdiden güzel geçiyor Hamdolsun. Istemeye istemeye geldim ama iyiki gelmişim diyorum Gel tatlım Trabzonda köyler hem serin hemde yemyeşil. Gezeriz ormanlarda bahçelerde. Böğürtlenlerde olmuş. Toplar yerdik
  39. 1 puan
    Eklemenizde fayda var. Adli yardım gerekçelerini karşılıyorsanız muhtardan fakirlik belgesi alıp adli yardım talepli açabilirsiniz. Mahkeme kabul edebilir de ret de edebilir.
  40. 1 puan
    Yolunuz açık olsun sn @LA TAHZEN selametle gidin şimdi ne güzeldir Trabzon tüm sıkıntılarınızı unutup manzaranın tadını çıkarın ? sevdiklerinizle birlikte ? Güzel haberler eşliğinde dönmeniz nasip olsun inşaallah?????
  41. 1 puan
    o fetöcülerin.... Dün bir forum sitesine denk geldim. Adam amerikaya iltica etmiş, yaşam kalitesi düştüğünden Kanadaya geçmiş. İltica başvurusu onaylanınca da isviçreye geçecekmiş. Kanada umduğu gibi değilmiiş. AMa olsun diyor en azından 3 yerin pasaportunu alıcam. Tüm dünya bu şerefsizlere kapı açtı!Zamanında soru çalıp,kurumlarda mobingle, haksız yükselmelerle,seçimlerde birileri için oy toplayarak vs. mağdur ettikleri biziz! Şimdi de bunlar yüzünden mağdur olan yine biziz! Sen ben pasaport alamazken bunlar elini kolunu sallayarak en refah ülkelerde geziyor, o ülkelerin pasaportunu vatandaşlığını alıyor! Biz gitsek, o ülkelere bunlarla aidiyetimizi ispatlamak zorunda kalırız sığınmak için. O da mümkün değil. Ama bu alçaklar bizim mağduriyetimiz üzerinden edebiyat yapıyorlar! Asıl zulme uğrayan biziz ama gören yok!
  42. 1 puan
    Bu arkadaşında maaşı kesilsin, son maaşı iade alınsın, pasaportuna şerh konsun, çocukları da işe giremesin, kendisi meclise giremesin, çünkü muhalefet etti hükümete ve partisine, kesin haindir. Bunlar yapılsın anlar o zaman bu ülkede bizim ne çektiğimizi ve ne kadar kolay bu ülkede insanlara hainlik suçlamasının yapıştırılabileceğini........
  43. 1 puan
    Bir 'bayram' (!) daha geçiyor hayatımızdan. Kaybolan yıllar bozulan düzenler beyazlayan saçlar... Allah mutlak adildir diyorum ve ona sığınıyorum. İnceleme devam...
  44. 1 puan
    Tüm forum üyelerinin kurban bayramı şimdiden mübarek olsun. Aileniz ve sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle... Allah mazlum ve mağdurların yar ve yardımcısı olsun.
  45. 1 puan
    Ret için adalet bakanlığına girmişler geçmiş olsun. Kabuller YÖK ve MEB ağırlıklı gelebilir çünkü adalette çok dosya kalmamıştır hadi hayırlısı yarın birileri bayram etse bari çok sıkıldık sabır demiyorum artık akıl sağlığınızı koruyun yeter iyi geceler yola çıkacaklara iyi yolculuklar
  46. 1 puan
    Bu kadar sona kalmamda var bir hayir dedim İlçedeki okullarda bölümümde açık yoktu bir hoca tayin istemisti o gidecek öyle iade olacağım diye hayalini kurdum onun tayini de çıkmamış. Sonra buraya baktım yine ret haberleri 672 yine unutulmuş. 4 senedir umutla iade olacağım günü bekliyorum ama ilk defa bu kadar ümitsizliğe düştüm. Ret alanlara sonsuz sabir diliyorum bu belirsizlik cukurunda bekleyenlere de elbette... Umarım tüm sucsuzlarin aklanacagi bir güne uyanmak bizlere nasip olur.
  47. 1 puan
  48. 1 puan
    Geçen gene 95 bin khklı iade oluyoruz...
  49. 1 puan
    Çok şukur,binlerce sükur iyiyim(z)...@vergici672 Sanki telefonun şarjı tek bir tane kalır ya,son günlerde ōyleyim.? Içimdeki meslek aşkı deseniz sōnmek üzere,az bir ışık var... Her zorluktan sonraki kolaylığa ōylesine muhtacım ki... Kendinize iyi bakın,hoşçakalın,dostçakalın...
  50. 1 puan
    Hepinize köyümden kucak dolusu selamlar,sevgiler ve dualar...?? Tavuklarımın hepinize selamı var,sepet sepet yumurta düzelü be unutma.???diyorlar... Yorgunum dostlarım ,yorgunum.?Rabbim kimseye gönül yorgunluğu vermesin... Aramıza yeni katılan güzel insanlar,(Aybuke,Saıtama)hepiniz hoşgeldiniz. Dua ederim,dua beklerim....


×
×
  • Yeni Oluştur...