İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

06-01-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 37 puan
    Bu akşam ben de KABÜL kararımı gördüm. En son 02 Ocak Perşembe günü öğleden sonra bakmıştım. Normalde çok sık bakmazdım. En sık, haftada bir defa… Ama birkaç gündür okuyamadığım forumu okumaya başladığımda, Cuma günü de karar yüklendiğini görünce, ben de bir bakayım dedim ve KABÜL yazısını gördüm. Kısa özet geçeyim. … . Aslında İMZA kısmında yazdıklarımdan farklı tek bir durum var. 10-15 gün kadar önce, savcılıktan TAKİPSİZLİK kararı çıktığını öğrendim. Kararın kesinleştiğini ve tebligat aşamasında olduğunu söylemişlerdi. Ama henüz tebliğ edilmedi. Takipsizlikten sonra bu kararı bekliyordum ama bu kadar da çabuk değil. Allah, geride kalan masumların da yardımcısı olsun. Bundan sonra, mutlaka vermeyi düşündüğüm, hukuki mücadelemde de muvaffak etsin, inşallah.
  2. 14 puan
    KABÜL kararımı görmem beni düşündüğüm kadar etkilemedi. Ama HUKUKİ mücadelemde işimi kolaylaştırıp, elimi güçlendirdiği için, bundan sonra yapmak istediklerim, yapmak durumunda olduklarım ve yapabileceklerimi düşündüğümde, biraz daha temiz hava almak gerektiğini hissettim ve pencereyi açıp, soğuk ve temiz havayı içime bol bol çekene kadar, göğüs kafesimin sanki bir yumruk gibi sıkıştığını ve nefes almamı zorlaştırdığını hissettim. Sayın @defterdarzade, buraya alıntı yapamadığım 28 Aralıktaki bir forum yazısında; ‘Öte yandan aslında komisyonun, hakların teslimi açısından AİHM ile eşdeğer olması da mümkün değil. Çünkü komisyon hak ihlali kararı vermemekte, sadece göreve iade kararı vermektedir. Bu nedenle göreve iade edilenler için dahi, ihlal edilen diğer hakların hiçbiri için bir hak ihlali tespiti yapılmadığı gibi herhangi bir tazminat ödemesi de söz konusu olamamaktadır. ‘ Yazmış. Çok doğru bir tespit. Ben de şimdiye kadar, RET alırsam mecburen başvuracağım Belirtilen Ankara İdare Mahkemelerine ya da İhraç Olduğum İlin Başvurumu Kabül Etmeyip OHAL Komisyonuna Gönderen İdare Mahkemesine, KABÜL aldığım takdirde de gitmem gerekir mi? diye düşünüyordum. Tesadüf ki, bu yazıyı okuduğum ve birşeyler yazmak istediğim saatlerde KABÜL kararımın verildiğini de öğrenmiş oldum. Kabül alanların, mali ve sosyal haklarına: - idarenin vermeyi yetkili gördüğü kadar kısmına, yani birikmiş maaşlarının bir kısmı vb, idare eliyle; - gecikme zammı (faizi) ve fazla çalışma ücreti gibi vermeyi yetkili görmediği kısmına ise idari mahkemeleri yoluyla tazminat olarak alarak kavuşabileceklerini düşünüyorum. Peki KABÜL alanlar, mali ve sosyal haklar dışında, ihraç edilirken masumiyet karinesi ve savunma hakkı gibi ihlal edilen insan haklarının bedelini nasıl alabileceklerdir? Sayın @defterdarzade ve Forumun Diğer Hukuki Çıkarımlarda Bulunabilen Üyeleri, Lütfen daha çok yazın. KHK topluluğunun, en çok ihtiyaç duyduğu ama şimdiye kadar yeterince değerini keşfedemediği bu hukuki çıkarımlara ve herkesin hukuki tecrübelerinin buraya aktarılmasına çok ihtiyacı var diye düşünüyorum.
  3. 12 puan
    Yine bir 6 ocak gününe geldik. Allah düşmanımın başına bile vermesin. Ama bize bunları yaşatan her kimse aynısını yaşamadan gidemesinler biryere.
  4. 9 puan
    @Rıza Babaamirim/müdürüm hayırlı olsun Allah benterinden korusun, daha önceden laf atışması yapsakta inanin çok sevindim. Sizden iki ricam var; 1. Bizlere duanı eksik etme. 2. Mesleğe döndüğünde bizler hakkında atıp tutanların ağzına gerekli lafları diziver. Bilsinlerki onlardan daha çok vatanini seven; kadın için, para icin, torpil icin, kumar icin, icki icin, rusvet icin vb. tüm ahlaksizliklar icin bu ulkeyi satmayacak hain olmayan yiğitler geride bekliyor dersen cok sevinirim. Yeniden hayırlı olsun amirim/müdürüm.
  5. 7 puan
    Bakalım bu cuma günü kimlerin evine neşe,huzur ve müjdeli haber gelecek Allahim gelecek bu güzel ve hayırlı günlerden bizleri ve çocuklarımızı esirgeme bizede merhamet et. ŞÜKÜR ki sen gören duyan iştensin. Biliyorum hepimizin ihtiyacı var. Ama Sen en çok darda olana yuvasını kurtaracak olanlara öncelik ver . Bizede sabır ve sonu hayırlı olanı ver nasip et. Amin
  6. 7 puan
    Sayfa çok güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkür ederim. 6 ocak egm 3.yılımız da bitti ama biz bitmedik öldürmedi güçlendirdi... bir meraba bırakmak istedim bugüne dair.
  7. 6 puan
    Günaydın dostlar,bugün saat 13:00'da etkinligimiz var.KHKlı KHKsız tüm dostlarımızı etkinliğimize destek vermeye davet ediyoruz. Tag bir saat kala duyurulacaktır. https://t.co/g3POGXGH07
  8. 6 puan
    Akademik iade... DPÜ den bu hafta iki akademisyen iade haberi daha geldi... Bu hafta toplum 3 akademisyen iadesi oldu... DPÜ den toplam 30 u gecti iade sayisi...
  9. 6 puan
    Arkadaşlar inşallah yarın 18 günlük askerlik görevine gidiyorum. Inş tüm herkese olumlu karalar gelmesi dileğiyle. Allah herkesin yardımcısı olsun.
  10. 5 puan
    Teşekkürler Sayın Akademili, Umarım siz de idare mahkemesinden güzel bir sonuç alırsınız. Bildiğiniz gibi, Polislerde mesleğe dönmek, KABÜL kararını görmekle garantilenmiş olmuyor. Ama mesleğe dönersem, ki bunu çok istiyorum, elbette haksızlıklara karşı gücüm nisbetince duracağım. Bir KHKlı masum olarak teşkilatta örnek bir duruş sergilemek hem şahsi arzum hem de bu topluluğa bir görevimdir. Her halükarda masum KHK lılar için dua ediyorum. İnşallah bir gün herkes hak ettiğini bulacaktır.
  11. 5 puan
    Yani her khk nin bi geneli var ancak icerisinde nadir farklilar da var ama hepsinin en büyük ortak ozelligi hukuksuz ve haksizca olmaları ve bizimde unutmamamiz gereken bu olmalı.
  12. 5 puan
    679’lular 3 yilimiz doldu..;( inşallah bu ay içinde iade oluruz..
  13. 4 puan
    Ben de tuşlu telefona geçtim?Telefonum bozuldu ve vedalaştık.Rabbim daha iyisini vermek için aldı biliyorum...
  14. 4 puan
    Face de Meb den biri cuma gunu iade olmuş...Mart da kurum gorüşü alinmis..Kurum görüşü alinip uzun süre bekleyenlere umut olsun..
  15. 4 puan
    Esim ihrac olduğunda tbmm ye gitmistim orda iki mhp bir akp li vekille gorustum 3 de esin bylock yuklemistir dedi biz bu programin adini bile medyadan duyduk esimde bende dedim kizim sen bilmiyosundur gizlemistir dedi ,inanmadilar.(O gunden beri iadeden cok o sahislarin da ayni seyleri yasamasi icin dua ediyorum).Ama es durumu sgk kaydi ihraci esim.Yani aslinda bosuna tartışıyorsunuz sn ozelharekatci nin dedikleri dogru en azindan 677 icin bylock dediklerini kendim yasadim.
  16. 4 puan
    Hayırlı olsun. Vallahi bir kişi daha kurtulduğu zaman o kadar mutlu oluyorum ki. Allah bir daha yaşatmasın.
  17. 3 puan
    Allah herkezin rızkını verir merak etmeyin ben bir fabrikada çalışıyorum,insanalr bilmiyor müdürüm hariç emekli emniyet mensubu benintanidiktan sonra öğrenmiş ihraç olduğunu istifa edeyim dedim bırakmadı beni keşke herkez senin gibi çalışkan olsa diyor güvenilir olsun diyor demem o ki bizler girdigimizbheryerde rızkınızı kazanırız yeterki inanın sadece inanın
  18. 3 puan
    Forum güzel olmuş yeni iadeleri Allah burada hepimize nasip etsin
  19. 3 puan
    Ben kendimi aklamaya çalışmıyorum zaten aklandım 2 sene oldu takipsizlik alalı ve takipsizlik kağıdımda açık açık örgütle irtibatlı ve iltisaklı olmadığı anlaşılmıştır diye yazıyor.Bu 1 2. olarak ben kimseyi ötekileştirmek için bu çıkarımları yazmadım genel olanı yazdım yoksa kimseye bir garezim kimseyle bir hesabım yok benim bu yazdıklarım zaten genel geçer ifadeler süreci başından beri takip ediyorum ben memurlar nette de aynı nicki kullanıyorum zaten gizli kalmak gibi bi amacım yok ben de burdaki çoğu insan gibi karar bekliyorum. Umarım anlatabilmişimdir...
  20. 3 puan
    Hala kurum görüşü alınmayan kaç kişi peki arkadaşlar? (MEB)
  21. 2 puan
    Allah razı olsun, tam 2 dakika önce bitirdigim telefon gorusmemi özet geçiyorum. Aynı muhitte oturduğumuz 30 yıllık arkadaşım çocukluk arkadaşım olur, hatrı sayılır maaşı çok iyi muhitimize yarım saatlik bi mesafede ulaşım sıkıntısı olmayan sosyal haklari çok güzel kısacası on numara bi fabrikada 10 yıldan fazladır çalışıyor ve belirli bir saygınlığı var iş yerinde. Malum khk sıkıntımdan bahsetmeden (sabıka kaydım yok sicil temiz olduğu için) beni oraya aldıracaktı, çevremizden onunla aynı iş yerinde çalışan birisi geçmişimi söylemiş fabrikada ve bu sebepten işim olmadi.. Yoruldum artık, çok yoruldum ve yıprandım ne olacaksa olsun.
  22. 2 puan
    Ankara' dan merhaba:) Sn @elaf bir iletinizde keske kahve cay icsek ne keyifli olurdu gibi guzel bisi yazmistiniz.Keyifli bir goruntu gelmisti gozumun onune. Sizi hatirladim icerken..:)
  23. 2 puan
    Sanırım ödemeyi kimin yaptığını esas alıyorlar. Son kararlarda iadeler görüyoruz bu konuda.
  24. 2 puan
  25. 2 puan
    Evet, döndük dolaştık 6 Ocak'a. Ne kötü gündü. Ama en kötü gün bile unutuluyor zamanla. İnşallah tez zamanda herkes görevine döner, geride tek bir masum kalmaz.
  26. 2 puan
    Merhabalar dışarıdan takip ediyordum yeni üye oldum forumun hazırlanmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun
  27. 2 puan
    Beklemek ne zor bir şey. Belirsizliği beklemek... Geçen hafta ptesi, perşembe ve cumar çıktı kararlar. Bu hafta da böyle olsa keşke. Bir umutla beklemeye devam.
  28. 2 puan
    Harika bi haber Allah razı olsun sabah sabah moralim biraz olsun düzeldi benimde subatta alınmıştı sanirim cuma görmüş kararını değil mi?
  29. 2 puan
    @RosedewittbukateR hocam, müthiş bir şiir. Hikayesini de mutlaka bilirsiniz. Bunu oğluma bile ezberlettim. Sezai Karakoç üstat da büyük bir adam. Şimdinin muktedirleri kirli ağızlarına sakız ettiler üstadı. Ama o bunlara paye vermez. Ankara bugün çok karlı. Her yerde kaza var. Yollar tıkalı. Kendinize dikkat edin Ankara'lılar. @doganadalet692 hocam size de günaydın
  30. 2 puan
    Sayın d.s.m. Teşekkür ederim. Çok incesiniz. Size de tez zamanda nasip olsun inşallah.
  31. 2 puan
    @Cengiz Yildiz SONUNDA DA BELİRTTİM ASLINDA AMACIM KİMSEYİ KIRMAK DEĞİL ZATEN HEPİMİZ AYNI YERLERİMİZDEN KIRILMIŞIZ. KİMSE MESAJ YAZMASINI ENGELLEYECEK BİR YORUM AMACI TAŞIYARAK YAZMADIM. AMACIMI AŞTIYSA SİZLER KUSURA BAKMAYIN Kusura bakmayın ama sayfaların neden sık sık dolduğu belli oluyor. O kadar özelden karşılıklı yazılması gerek şeyler sayfayı gereksiz meşgul ediyorki anlatamam. Tabi bunu haddim olmayarak yazıyorum Yöneticiler. Onlarca sayfa yüklenmiş gözüküyor okuyorum merakla faydalı hiç bir şey yok. Amacım kimseyi rencide etmek kırmak değildir. Lütfen bu konuda daha hassasiyet gösterelim...
  32. 2 puan
    Her konuya bilmeden muhalefet olduğun gibi bu konuya da muhalefet olmana şaşırmıyorum.Her khk nın hikayesi olduğunu bir sayfa önce 677 den ihraç olanın dediği gibi 677 bylock khksı dediği gibi anlayabilirsin.Her khk nın anlamı var egm gruplama yaptı ama her khk da az sayıda hakkında yeni delil çıkan veya eski khklara yetişmeyen kişiler de atıldı.Tekrar söylüyorum genel olarak EGM de 692 ve 701 kodlama khksıdır.677 bylock 686 banka 679 karlov olayından sonra ani reflex khksıdır.Bu geneldir arada diğer khklara yetişmeyen veya hakkında yeni bulgular çıkan insanlar farklı khklara eklenmişlerdir.
  33. 1 puan
    Cuma günü itibari ile görevime iade edildim... Darısı tüm mazlumlara... acaba yazın il dışı tayin hakkı verirler mi....
  34. 1 puan
    @Qwerty çok teşekkür ederim hocam arkadaşımın kurumu MEB. Evet o da çıkan kararlara bakınca iade olmayı bekliyor ama bizzat bu durumda olup da iade olan var mı diye sormamı istedi. Tekrardan teşekkür ederim hocam kıymetli yorumunuz için.
  35. 1 puan
    @RosedewittbukateR Amin hocam cümlemizin öyle olur inşallah zira hepimiz bu süreçte çok büyük sıkıntılar yaşadık. Allah taşıyamayacağı yükten fazlasını yüklemezmiş insana. Güzel günler ileride inşallah. Rabbim sağlıkla, mutlulukla, adaletle sevdiklerimizle birlikte bu zor günlerimizi atlatmayı nasip etsin, kimin ne duası dileği varsa 2020 ve sonrasında umarım gerçekleşir de bu çukurdan kurtuluruz.
  36. 1 puan
    2016 yılına kadar borç, icra nedir bilmezdim, bizim kurum da vakifbankla anlaşmalıydı, aylık 1200 lira ödemeli 60 ay vadeli 36 ayı ödenmiş 24 ay taksit kalmışken 675 ile ihraç oldum, krediyi rahmetli babama çekmiştim 2013 yılında, 2015 24 Eylül kurban bayramının 1.günü hayatımın en güzel 7 yılını (18-25) verdiğim kişinin düğünü olduğu gün babamı kaybettim, ihraçtan sonra 5 kuruşsuz kaldım hiçbir yan gelirim yoktu mayıs 2017ye kadar yaklaşık 8 ay işsiz kaldım geçimimi zor sağlıyor karnımı zor doyuruyordum kredi ödeyecek imkanım hiç yoktu, Şubat 2017 'de ihraçtan 4 ay sonra yıllarca aynı işi yaptığım birçok zamanımızın beraber geçtiği çok sevdiğim bir arkadaşım (icra memuru) ile birlikte Vakıfbank denen bankanın avukatı evime hacze geldi. Sonuç olarak borcu hâlâ ödeyemedim gün geçtikçe artıyor faiz işliyor, ödeyecek durumum hiç olmadı çünkü işe almıyorlar. 3 yıldır kaçak göçek sigortasız belirli yerlerde çalıştım şu an 3 aydır yine işsizim. Ama yine diyorum ki Allah büyük, elbet bir gün bize de kader gülecek, rızkımızı keserse canımızı alırmış, bu da bir imtihandır. Burda olan hepimizin birçok problemi sıkıntıları var elbet, çok zor günler geçirdik geçirmeye de devam ediyoruz, elimizden gelen (şahsen benim) sabır ve dua.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, yardımcımız olsun inşaallah. Selametle.
  37. 1 puan
    selam.geçen perşembe Kabul yazımı gördüm.Ankara il mem de hangi numarayı aramalıyım bilen varsa rica etsem.Nette birçok numara var denedim ama açan yok.Komisyon başvuru sayfamda yer alan numarayı artık kullanmıyorum.Yeni numaramı mebbiste değiştirdim.Ordan mı ulaşırlar acaba?
  38. 1 puan
    Teşekkür ederim hatırlanmak ne güzel kar severim kahveyi çayı size afiyet sihhat olsun inşaallah nasip belki bir gün beraber içmek de nasip olur..?
  39. 1 puan
    Ne güzel çiçekler bunlar.
  40. 1 puan
    @Minister kızmakta ne demek bilgi vermişsiniz , haklısınız ama şu an için o kısmını düşünmek bile istemiyoruz. inşallah bahsettiğiniz yeni yetki hiçbir mağdur için kullanılmaz ve işler uzamaz.
  41. 1 puan
    İyi günler herkese.İnsallah bol iadeli bir gün olur.Benim bir sorum vardı.Oglum bir yıl devlet teşvikiyle özel okula gitmişti.Kriter sadece babaya mı yoksa hem anneye hem babaya mı yazılıyor?
  42. 1 puan
    @Cengiz Yildiz Evet Vakıfbank
  43. 1 puan
    Sizinde mi alınmıştı görüş hocam?
  44. 1 puan
    Sayın wasdreel ve diğer istinaf bekleyen arkadaşlar bana kızmayın ama birkac ay once yapılan yargi paketindeki değişiklikle istinaf beraatimizi onasa bile savcı yargitaya temyize götürebilir. Önceki durumda 10 yıl ve daha az süreli suçlardan ilk derece mahkemesinin verdiği beraat kararları istinafta onaylaninca kesinlesiyordu.şuanda tamamen savcılık makamının takdiri istinaf kararına itiraz etmez ise beraat kesinleşir eğer ederse bir de temyiz yolunu beklemek gerekebilir.
  45. 1 puan
    Kurum görüşü alınmayanlar komisyon kararı bekler gibi kurumun aranmasını bekliyor. Bu hafta hepimiz için güzel gelişmeler olsun ve evlerimiz bayram etsin inşallah.
  46. 1 puan
    Hayırlı sabahlar mutlu pazarlar dilerim.. ben gibi hastalıkla uğraşanlara tez zamananda Allahtan şifa dilerim.. Dualarınız dilekleriniz umduklarınız umduğumuz gibi olsun...Rabbim ol der oluverir..?
  47. 1 puan
    Saçma sapan politikalar yüzünden yıllarını verdiğin, alnının terinle çalıştığın, geceni gündüzüne kattığın, izinsiz ya da hukuksuz bir kalem dahi oynatmadığın işinden bir khk ile kovul, yılların sosyal hakları, tazminat, işsizlik vs. hicbir hakkın verilmesin. Ya nasip de, sınavımız böyleymiş de, "Rabbim rızkımızı keserse canımızı alırmış" de tevekkül edip rızkını aramaya başla; a firmasına başvur "üniversite mezununu işçi olarak alamayız" (bahane) desinler, b firmasına başvur tam işin olacakken SGK tescil bilgilerinden KHK'lı olduğunu öğrenip işe almaktan vazgeçsinler, tam da aklına "bu ülkede bize ekmek yok, ver elini gurbet" düşüncesi gelmiş ve yurt dışına çıkmayı düşünürken, adli kontrol yurtdışı yasağı kalkmış, pasaport başvurusu olumlu sonuçlanmış gitmeyi düşünürken EGM Hudut Kapıları Daire Başkanlığı görebildiği root Polnet4 sistemi denen bir sistem yüzünden yine kapıdan çevril... Allah aşkına bu nedir ya? Bunun izahı var mıdır, neyiz biz, kimiz? Ne yapalım biz taş mı yiyelim, taşa mı dönelim? Teşebbüse katılan, vatana ihanet eden, devlete karşı gelen, evrak kaçıran, adam kayıran vs vs... hepsi sonuna kadar çeksin cezasını buna eyvallah da suçu günahı olmayan gerçekten mağdur olan bizlerin sonu ne olacak, bu devran nereye kadar böyle gidecek? Birileri duysun sesimizi derdim hep ama artık demiyorum, Rabbim sen büyüksün sen duy sesimizi zira bu kitlenin senden başka kimsesi yok artık. Selametle.
  48. 1 puan
    Günaydın yeni işiniz hayırlı olsun @werwer rabbim utandırmasın. @doganadalet692 gecmis olsun benim cocuklar ve bende hastayız. Oğlum biraz atlatir gibi oldu kızım iyiydi bu sabah oda vurun akıntısı başladı gerçi tikanmasindan daha iyidir. Bu sefer geceleri uyuyamıyor. Rabbin tüm hastalara şifa versin
  49. 1 puan
    Çok değerli arkadaşlar bugün saat 9 gibi YÖK'ten aradılar. Sağolsun karşıdaki hanımefendi verdiği maile benim mail atmamı sonrada bana bazı belgeler göndereceğini 3 üniversite tercih yapıp dilekçe ile beraber taratıp mail göndermemi söyledi. Sonrada posta yada kargo yolu ile göndermemi söyledim. İnanın hiç sevinemedim. Yaşadıklarım, yakınlarımın yaşadığı birçok masum insanın yaşadıkları bende çok soğukkanlı bir hale sebep olmuş. Sokakta gördüğüm insanların bakışları. Rektörün bu adamlarla görüşenleri yakarım deyip milletin bana selam bile vermesini engellemesi. Ne diyeyim. Rabbim büyük. 2011 yılında malum bankadan ev kredisi çekmiştim. zaten 2000 den beri kuveytturk, albaraka, türkiye finans vb. kurumlarla hep çalışıyordum. bunları belgelendirince tabiki faiz hassasiyeti ile kredi çektiğim belli oldu herhalde. iade verdiler. ama çektiğimiz yanımıza kaldı. ama eminim çok masum arkadaşın canı işgüzar kurum idarecilerinden yandı. tez zamanda eline silah almayıp darbeye katılmayan herkes döner inşallah. kimse yokmu sms veya kredi kartı kredi BES sendika fişleme veya iftira vb sebeplerden ihraç olan çok oldu. Allah masum olan bütün kardeşlerime yardımcı olsun inşallah. Beni görüşüm şu: komisyon görevi bitince örneğin 110 bin red olanlardan, beraat takipsizlik ve işlem olmayanlar bir kanuni düzenleme ile mutlaka dönecektir. ben kendimi buna ayarlamıştım. red gelseydi bile inanın eminindim böyle bir düzenleme olacağına. Eşyanın tabiatına aykırı.suçsuz olan iade olacak. beraat takipsizlik alan işlem görmeyen herkes dönecek. sadece vakti bekleyin. unutmayın taş değmeyen ayak yoktur bu dünyada. herkes bir sıkıntıdan geçecek. YA NASİP
  50. 1 puan
    Şimdi komisyon ve referans diyince kızan bazı iade edilmiş arkadaşlar vardır. Kendilerini herhangi bir zan altında bırakma niyetim elbetteki yok, birçoğu da burada tanıdığım sevdiğim insanlardır. Ki mesela @MSA komiser gibi mükemmel bir insana böyle birşey asla yakıştırmam. Keza @Mehmet Korkmaz ve @Adnan104 de öyle. Ama kpssten 99 alanların açıkta kalıp 65le mülakattan atama yapanların olduğu bir ülkede, komisyonun pür-i pak olduğunu iddia etmek de büyük saflık gerektirir. Komisyonun ana görevi kurumunuza idare mahkemesinde kendini savunması için argüman bulmaktır. Böyle bir argüman bulamadığı durumlarda iade eder. Bulsa da referansınızın kuvvetine göre iade edebilirliği hep vardır. Ayrıca bir diğer görevi de iade kotasını geçirmemektir. Kendinizden eminseniz, ret de alsanız sakın ola üzülmeyin ve ümitsizliğe kapılmayın. Komisyondan ret alıp daha sonra iade olan çok kişi var. Komisyon en ufak şüphe oluşturan bir durumda reddi basar geçer. Savunma hakkınız ve şeffaf bir prosedürü yoktur. Ret alan bazı arkadaşlar benim durumuma bakıp sabır etsinler. 3.5 yıldır ihracım, son bir senedir de kendimi adli olarak aklamaya çalışıyorum. İnanır mısınız bilmem ama ne 17-25 aralık öncesinde ne sonrasında bu yapının adamı olmadım. Ne kendilerine en ufak bir katkım oldu, ne de onlardan bir fayda gördüm. Bunu 50 yıl sonra bile olsa kafalarına vura vura kabul ettirmeden bu dünyadan göçmeyeceğim Allah'ın izniyle. Her gün dolaylı yoldan, bir sürü iftira ile mücadele ediyorum. "Khklılar soru çaldı" "Hiçbirine acımıyorum" her yerde havada uçuşuyor. Hepsini beni tanımaya davet ediyorum. Hayat hikayemi duysalar diz çöküp önümde tövbe ederler. Ama klavye delikanlılığı paha biçilmez, öyle değil mi? Soru çalanların hak yiyenlerin hiçbirine de hakkım helal değildir. Hem daha önce bu yaptıklarıyla benim de hakkımı yedikleri için, hem de bu topyekün iftira sırasında ağızlarını açıp "biz yaptık, pişmanız. onlar masum onları bırakın" diyebilecek kuş kadar delikanlılığa sahip olmadıkları için. HEPİNİZDEN BÜYÜK ALLAH VAR BE! TOPUNUZ GELİN TOPUNUZ! SİZDEN KORKAN SİZİN GİBİ OLSUN! BENİ YIKAMAYACAKSINIZ!


×
×
  • Yeni Oluştur...