İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

09-04-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 28 puan
    Değerli kader arkadaşlarım, dün gece 23 sıralarında, bu mübarek gecede Rabbim duamızı kabul etti İADE kararımı gördüm çok şükür, Rabbim tüm mağdurların sıkıntılarını gidersin inşallah, umutla bekleyen herkesin güzel günlere kavuşması dileği ile....
  2. 13 puan
    Komisyon kararı bugün geldi. Gerekçeler: 2 Kimse yok mu SMS'i, açık ceza davası ve kurum kanaati. Ceza davası ihracımdan 3 yıl sonra boş delillerle açıldı. Daha ilk duruşması bile yapılmadı. Allah bunların hesabını sorsun.
  3. 9 puan
    Sayın Rose, "seçici özeleştiri" yapmış adam. Türk edebiyatının yeni bir kolu o. Bir de hakikaten ya, neden hiçbir savcı "sen gel bakıyım, kim kimi nereye yönlendirdi, anlat hele" diyemiyor ya. Halbuki tam bir hukuk devletiyiz, herşey hakkaniyetle yürüyor, öyle değil mi yoksa? ? Bir de şu cümlenin ayrıca irdelenmesi lazım: "Diyelim ki öğretmense onların sendikasına üye olma ihtiyacı duydu." Ne demek "ihtiyaç duydu" ??? Ne sebeple ihtiyaç duydu? Karşılığında bilmediğimiz birşeyin elde edildiği durumlar mı var? Türkiye tarihinin en büyük senaryolarından biri oynanıyor bu ülkede senelerdir. Ve millet ne zamana kadar görmezden gelecek merak ve ilgiyle izliyorum.
  4. 9 puan
    Keşke daha çok yazan çizen olsa bu vekilin yazdığı gibi ?
  5. 8 puan
    Nasıl bir psikolojiyle uyımuşsam artık rüyamda komisyon tarafından ret edildiğimi gördüm. Rüyamızda bile mutlu olamıyoruz ?Rabbim hayırlara çevirsin insallah...
  6. 5 puan
    @Teacher hocam ve @Elaziz hocam, incelemeye devam yazısı görmek, red yazısı görmekten iyidir. Umut olmasını sağlar.
  7. 5 puan
    672 ye ret vermek nedir. Acaba bu kararı verirken kendilerini nasıl ikna ediyorlar. Suçun var olması yada olmaması meselesi değil bu ya neden bu kadar bekletiyorsun bu kararı vermek icin . Nasıl birşey ifade edemiyorum insani ahlâkî veya başka bir tanımla tabir edilemez.
  8. 4 puan
    Arkadaslar herkese merhaba uzun zamandir forumu takip ediyordum ancak ilk defa yaziyorum. Sosyal guvenlik kurumunda sozlesmeli memur olarak gorev yapmakta iken 679 sayili KHK ile ihrac edildim. Hakkimda gezi doneminden devam eden bir dava bulunmakta 2014 yilindan beri devam etmekte bunun disinda hic birsey bulunmamakta. Acaba benim gibi olupta yani suren bir davasi olupta gorevine iade edilen birisi oldumu yada benim durumumu yorumlayabilir misiniz. Bu forumu kuran ve bildiklerini bizimle paylasan herkese tesekkurler. Forumu kullanmakta biraz acemiyim. Herkesin Allah yardimcisi olsun.
  9. 4 puan
    Bu itiraflar suç sayılmıyormu.!!! Yoksa direk etkin pişmanlığamı giriyor. sizin yüzünüzden zaten millet işini gücünü kaybetti sorgusuz sualsiz. Bu itiraflar neyi değiştiriyor ki.
  10. 4 puan
    Eğer bir üye; doğrudan profilinizden özel mesaj bağlantısına tıklamadan, bir konuyu okurken mesaj attı ise size gönderilen mesaj içeriğine o konunun da bir bağlantısı eklenir. "-Bu kişi hangi konudan bahsediyor?" anlamında...
  11. 4 puan
    Hiçbir şey boşa değil herşeyin bir sebebi var..umut bitmemeli. Allah'ın ayeti var kul havf ve reca arasında olmalı ben bunu her konuya yayıyorum yanlış olabilir bu yorum ama beni rahatlatıyor..neden Rabbinin sevgisini kaybetmekten korkmalı kul ama ümit etmeli... Yaradan Rahman ismi şerifi ile geniş merhametini ortaya koymuş tüm mahlukatın her ihtiyacını gideriyor..Ya Rahim..O'na sokulan O'na sarılan O'na bir arşın yaklaşan kullarına daha da yaklaşıyor..Biz gerekeni yapıp gerisini Yaradana bırakarak kendi ruh sağlığımızı koruyup gün gelipte vazifeye döndüğümüzde hangi zaman olursa Rabbin takdiri..aynı heyacan ve aşkla ben geldim diyebilmeliyiz.. haddim olmayarak başınızı şisirdim affedin sayın Werwer ve Ophelia..hayırlı geceler..
  12. 4 puan
    Arkadaşlar bugün sabah 8 de baktım iade EGM, wifi, beraat e, den Allah herkese nasip etsin
  13. 3 puan
    AKP Adıyaman eski milletvekili ve Star Gazetesi yazarı Mehmet Metiner, bugünkü köşe yazısında dikkat çeken itiraflarda bulundu. İktidarları boyunca terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in cemaatini desteklerini belirten Metiner, "Cemaat ve FETÖ" kavramlarının farklı olduğunu iddia etti ve şu ifadeleri kullandı: 'BİZİM DÖNEMİMİZDE NEREDEYSE İKTİDARIN SAHİBİ OLDULAR' "Her dönemde “cemaat” korunup kollandı iktidarlar tarafından. Bizim devr-i iktidarımızda ise neredeyse iktidarın sahibi konumuna eriştiler." 'BAKANLARIMIZ SENDİKALARINA YÖNLENDİRME YAPTI; BANKALARA YARDIM EDİLDİ' "Diyelim ki öğretmense onların sendikasına üye olma ihtiyacı duydu. Olmayanları da içimizdekiler yönlendirdi zaten. Bizzat bilirim ki o tarihlerde AK Parti’mizin Milli Eğitim Bakanı olanlar ‘cemaatin sendikası’na yönlendirmeler yaptılar. Okullarına, medyasına, bankalarına vs…
  14. 3 puan
    Çok doğru bir tespit@vergici672 ... Bardağın dolu tarafini görmeliyiz.... Adimi Resmi Gazetede gordugumden şu güne kadar hep umutla yaşadım... En sevdiği le imtihan oldum... Anladim ki,bir şeyi çok sevmek imtihani oluyormuş insanin.... ? Benim de ôrguden bir örtüm var ve ben onunla yazin sobamizi örtuyorum.????
  15. 3 puan
    Çok teşekkür ederim işte geçti destekte geçmeye biliyor bilinç altı denen deniz ara ara su yüzüne çıkarıyor acıları ?
  16. 3 puan
    Benimki de inceleniyormuş,vardir bunda da bir hayir @Elaziz ... Aramiza dönmenize sevindim,inşallah La Tahzen de tez gelir...Ōzledik.? Sizin ve @Ophelia nın guzel haberlerini alacagimiza tum kalbimle inaniyorum... Bu mesajim burda dursun.???
  17. 3 puan
    Günaydın mahallem. Şükür Allah'a meşguliyetim biraz çok bu aralar. Yoruluyorum ama iyi geliyor. Evde çocuklarla takılma fikri de fena değilmiş ? Her gün hafta sonu gibi oluyor. Allah bu belayı kısa sürede başımızdan alır umarım. Yoksa seneye halimiz harap...
  18. 3 puan
    Amin inşaallah rüyalar tersinedir derler.. inşaallah tersine çıkar...
  19. 3 puan
    Bana da öyle gelirken kendime geldim bunun için olmamalı dedim.. Dost görünen düşmanları sevindirmeyeyim dedim.. Hayatımı inadına mutlu olarak inadına şükür ve dua ile geçiriyorum... Hayatta önceden bana biçilen rolde bir vazifem vardı "Öğretmek".. şimdi evde anne eş bazen evlat,bazen gelin,bazen komşu vs. başka rollerim var..ve yine öğretiyorum başka şeyler..yine öğreniyorum başka şeyler..süregelen bir değişkenlik..elindekini kıymetini bilip kendimi ve çevremi mutlu ediyorum.. üzülüyorum..atılan iftiraya yapılan haksızlıklara..insanların buna sessiz kalışına..yapabileceğim birşey var mı yok..o zaman fazla yıpratmayalım..Bize verilen! Hakları kullandık dava ettik komisyon dendi ona başvurduk. Bekliyoruz.eskiden evden çıkıp faydalı olma amacında gayret ederdim.Vazifem gereği tabiri caizse"Allah razı olsun hocam" diyen insanları mutlu etmek için gayret ederdim şimdi de eşim çocuklar annem babam birkaç insan için yapıyorum bunu..ama aynı amaç Rabbim razı olsun diye..Geçip gidecek hepsi.. Motorları maviliklere süreceğiz..
  20. 3 puan
    Siz vakti zamanı geldiğinde vazifenize dönersiniz üzülmeyin gencsiniz daha güzel şeyler yaşayacaksınız inşaallah sevdiğin şeyi yapmak için vaktin sağlığın varken yapmaya çalış. Bu süreç bana yapmak istediklerin için uygun vakit aramamak gerektiğini istekleri hayalleri geciktirmemeyi daha iyisi için değil an için yaşamayı öğretti....anın tadını çıkarın..bu giden zaman geri gelmeyecek..
  21. 3 puan
    EGM 679 KHK ile ihraç olan ve akrabasına verdiği hatta by lock çıkan arkadaşım adli işlem sonrası 7 ay ceza evinde yattı kasım ayında beraat aldı. Garson fişleme kodu AD. Dün itibari ile IADE olduğunu gördü. Hayırlı olsun darısı bekleyen arkadaşlara.
  22. 2 puan
    Şimdi bu metinerin söyledikleri ile ilgili ben savcılığa gidip suç duyurusunda bulunsam ne olur acaba. Ben kendi soruma cevap vereyim. KYOK kararımı yeniden gözden geçirirler herhalde. Aslında bunun için suç duyurusuna da gerek yok. Metinerin söylediklerini okuyan bir savcı çağırıpta hesap sorması lazım değilmi.!!!!!!
  23. 2 puan
    @Muhreç 17 25 mahkemeden mahkemeye değiş iyor kimine ceza veriyorlar git nerde aklanirsan aklan diyorlar
  24. 2 puan
    Çok teşekkur ediyorum,şansimi deneyeceğim.Gelişmeleri yazarim... Cevabiniz için ayrica teşekkur ediyorum Sayin @Aklima ... Herkes kalbinin ekmeğini yesin.??
  25. 2 puan
    Evet aynen nasıl bir travma? yaşıyorsam suç isnadı görünce direk suçlanıyor sanıyorum??
  26. 2 puan
    Sayın Teacher, Devlet tarafından yapılan her türlü sosyal yardım 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu kapsamındadır. Bu kanunda da KHK lı olmanız, irtibat, iltisak vb gibi ayrıştırmalar yok. Başvuru yapılabilir. İncelemeyi ilk etapta kaymaklık altındaki birim yapacaktır. SGK konusunda olduğu kraldan çok kralcı olabilir. Ancak gereke anayasanın sosyal devlet ilkesi ve gerekse sosyal yardım konusundaki kanun bu hususta bir kısıtlama yada sınırlandırma getirmiyor.
  27. 2 puan
    https://tele1.com.tr/bakanlik-geri-adim-atti-khklinin-kisa-calisma-odenegi-basvurusu-kabul-edildi-149782/
  28. 2 puan
    Çok basit olarak şöyle belirteyim. Şartları taşıyorsanız ve-re-cek-ler. KHK lı olmanız buna engel de-ğil. Çıkartılan yasayla koruma altına alınan SGK personeli varya. Hani şu KHK lıların müracaatlarını sallayan, emeklilik işlemlerine yasada olmamasına rağmen kralcılık yaparak taş koyan, uzatan. hah onlardan, bu günkü yaptıkları da o zırh içerisine giriyor sananlar var, vardır, olacaktır da. Ama ve-re-cek-ler. İşçi adına kriterler, "İşçilerin ödenekten yararlanabilmesi için; • İşverenin kısa çalışma talebinin uygun bulunması, • İşçinin kısa çalışmaya tabi tutulması ve • Kısa çalışmanın başladığı tarih itibarıyla son 60 gün hizmet akdine tabi olması ve son 3 yılda en az 450 gün süreyle prim ödeme şartlarını taşıması gerekmektedir." bu kadar.
  29. 2 puan
    Sağol devrem , vazgeçmek yok. Üzüldüm ama geçecek. İçim rahat ve huzurlu. Mahkeme ile döneceğim
  30. 2 puan
    Down'lı yeğenimle bu akşam çok eylendik.
  31. 2 puan
    İdare mahkemesi için dava dosyasını 26 Martta istanbul anadolu adliyesine teslim ettim. Fakat uyapta görünmüyor. sanırım işleme almıyorlar. İhraç olduktan sonra ilkkez sigortalı ve düzenli bir işe girmiştim. Bir ay olmuştu ki virüs belası yüzünden fabrika üretimi 3 ay durdurdu. Bize toplantıda kısa çalışma ödeneginden yararlanacağımızı mağdur olmayacağımızı söylediler. Şimdi bakanlık bu ödenekten 450 gün primi olanlar yararlanır diyor. Hani gelir kaybına uğrayanlara yardım yapılacaktı. Sanırım mağduriyet bizim kaderimizde var.
  32. 2 puan
    İyi geceler, hayırlı kandiller. Bugün gündüz bakmıştım karar yoktu. Şimdi baktım, RET almıştım. Kriterler yazılı imzada. Ben KYOK almıştım. Kabul olur diye bekliyordum. Ama ret çıktı. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Yıkıldım, ne diyeyim. Bu kadar bekleyip ret almak çok kötü
  33. 2 puan
    Arkadaşlar eşim iade oldu, çok şükür. Kısaca; 19 Mart’ta olumlu kurum görüşü alındı, bugün 4 gibi baktım inceleme devam ediyordu, yeni gördüm. 16-17 ay sendika ( 2014 Ocak-2015 Mayıs) Darısı geride kalan mağdurlara, bekleyen forum üyelerine. Duam ve temennim hep o yönde.
  34. 2 puan
    An itibariyle red kararımı öğrenmiş bulunmaktayım. Söyleyecek o kadar çok şey var ki burda söylemek doğru olmaz ama şu mübarek kandil gecesi tek istediğim bu kararın ortaya çıkmasına, bu duruma düşmeme sebep olan herkesin Allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın.
  35. 1 puan
    Sayın @Snickersnee paylaşımınız için teşekkürler. Söz konusu paylaşımınızda geçen "Basvurunuza ekleyeceğiniz mahkeme kararı vb. dokümanları noter onaylı yeminli ceviri bürosuna tercüme ettirmeniz gerekmiyor. Bu tarz dokümanların kendinizin bile yapabilecegi özet ingilizce tercümesini basvurunuza eklemeniz yeterli kabul ediliyor. (Bence BM'nin bu yaklaşımı başvuru sahibini büyük bir masraftan kurtarıyor ve çok şekilci olmadıklarını kanıtlıyor.)" kısmını nerede yazdığını bulamadım. Teyit edebilir miyiz acaba?
  36. 1 puan
    @elaf hocam, @varex ve @Ophelia hocam gerekli açıklamayı yapmış. Size mesaj atan kişinin mesaj başlığına yazdığı yazıdır. Önemli değil. Tedirgin olmayınız.
  37. 1 puan
    Gözün aydın kardeşim darısı diğer haber bekleyenlere inşallah. Gelişmelerden bilgilendirirsen seviniriz.Allah işini rast getirsin..
  38. 1 puan
    Hayırlı sabahlar size bir sorum olacaktı kıymetli editörlerim.. mesaj içeriğinde bana gönderilen mesajlar bölümünde suç isnadı yazıyor ne manaya geliyor..çok tedirgin ediyor beni bu 'suç isnadı ' ibaresi..cevaplarsanız sevinirim..
  39. 1 puan
    Bizimde ara karar tebliğ yazıyor .belgelere baktım eşim ile aynı isim , soyisim birinin belgeleri var .siz takipte kalın evraklarinizi iyi inceleyin .Kayseri valiliğinden bilgi istenmiş .Kayseri'ye hiç gitmedik.avukat itiraz etti bakalım ne olacak . hayırlısı ile herkes işine kovussun inşallah
  40. 1 puan
    Hayırlı olsun kardeşim allah herkeze iade olmayı nasip etsin..
  41. 1 puan
    ayyy buna benzer bir tabak da ablam whatsap grubumuzda paylaşmış...iştah açıcı ama ben bu saatde sadece bitki çayı içebiliyorum. yaklaşık 6 km yürüyüş hafif koşu akşam sporu.... hayatın anlamı o paylaştığınız resimlerde sankii. off yaa .bıraksam mı diyeti.
  42. 1 puan
    Müsait olan arkadaşlar twitter a bi el atsın, OHAL Komisyonu gündemde
  43. 1 puan
    @Kaptanpolis Valla şok oldum.Saglik bakanliginda calisan bir arkadaş vardi.Bankasyada 6 bin lirasi vardi.Para hala duruyor alamadi galiba..Açığa bile almadilar. Siz bos yere bu kadar eziyet cektiniz. Vardır bunda da bir hayirlisi diyelim...
  44. 1 puan
    Sağ olunuz hocam, gayet faydalı oldu. Cidden en önemli soru kalmış, ama hızlı cevapladılar bence. Özetle arkadaşlar, Sayın @Highlander hocamız, BM'ye 3 soru sordu. 1) Daha önce KHK ile ihraç gerekçesiyle Türkiye'den size başvuran devlet personeli oldu mu? Cevapları: Başvurular yıllık olarak şu sitede yayınlanmaktadır https://www.ohchr.org/EN/HRBodies/CCPR/Pages/CCPRIndex.aspx Orda yayınlananlar haricinde devam etmekte olan başvurular için bilgi veremeyiz. 2) Internet üzerinden "Special Procedures" linkinden başvuru yapabilir miyim? Cevapları: Evet yapabilirsiniz. 3) Başvurumdaki Türkçe dokümanları (mesela KHK listesi) tamamen İngilizce'ye (veya BM'nin başka bir resmi diline) çevirmem gerekir mi? Yoksa özetini çevirsem olur mu? Cevapları: Önemli kısımları özet olarak çevirmeniz yeterlidir.
  45. 1 puan
    Devletin yürütmesi beraat almışlar için göreve dönüş zemini hazırlamadıkça HİÇbişey beklemeyin mahemelerden.Taaki en tepesindekine kadar.
  46. 1 puan
    Dostum senin döneceğine inanıyordum ve ozeldende sana paylaşmıştım ama malesef olumsuz karar gelmiş. Davulun sesi uzaktan hoş gelir ama birde davulu çalana sormak lazım. Yaşamayan bilemez ama muhtemelen ıhraç oldugun andaki acıyı hissettin. Ama emin ol sen gibi 100.000 kişide ayni acıyı ikinci defa hissetti. Yolun bahtin acik olsun idare mahkemesi serüveninde başarılar...
  47. 1 puan
    İyi günler, Bir mektup alıntısına rastladım. Kişi kanserden ölmüş (Ceza evinde değil, rapor verilmiş sanırım ve ceza evinden çıkarılmış). Kanseri ceza evinde öğrenmişler, mektubuda ceza evindeyken yazmış. FETÖ kapsamında ceza almış dosyası yargıtayda. Ceza davası bitmediği için suçlu yada değil diyemem. Ayrıca gerekçeler neler onları da bilmiyorum. Kişi hakkında yorum yapmayacağım. Mektubun bir kısmı dikkatimi çekti (el yazısıyla yazmış resimde paylaşılmış). Bunu en iyi burası anlar diye düşündüm. "Benim sınavım esarete, bulunduğum yere hasretliğe sabır. Çocuklarımızın en güzel çağlarını görememeye, onlara, sana doya doya sarılamamaya, kana kana koklayamamaya, yanınızda olamamaya, senin durumunun çok zor olduğunu bilmenin verdiği ızdıraba dair sabır benim imtihanım. E hiç kolay değil imtihanım ama ne yaparım. Elden bir şey gelmiyor. Lütfu da hoş sabrı da hoş” Bu sayfaya girebilenler olarak en azından alıntıda ki mahrumiyetleri yaşamıyoruz. İçeri de bulunan kişinin mücadele etme imkanı da aynı şekilde bizimkiyle kıyaslanamaz. Peki mücadele ediyormuyuz? Ne dersiniz.
  48. 1 puan
    DPÜ den Akademik iade, Gecen hafta iade olmuş, tercih yapmis haber bekliyor. YÖK telefonla aramiş. Akademik iadeler tek tük devam ediyor anlasilan.
  49. 1 puan
    he bide bi aralar konuşmuştuk dedim ya geriden geliyorum die ? bakınız bende de UN ve SÜT le ilgili girişimcilikleri M sonucu bişiler var. epey CE titiz uğraşılarım, bilgi birikimim ve aldığım sonuçlar var. ? (içli köfte,kek,mantı işine girmedim ? kazanamayacağım yarışa girmem .hanımı ve kızımı bu konularda geçebileceğimi zannetmiyorum ).
  50. 1 puan
    Elinize sağlık harika görunuyolar afiyetle yiyin @Wonder Teşekkürler @varex ben de ekmek yapmiştım geçen gün paylaşmak istemiştim becerememiştim @Ophelia o kadar haklısın ki ama işte takdiri ilahî yapacak birşey yok bunları yaşamamız gerekiyomuş demek ki bunun faydalarını ileride göreceksin inan sana hayatı öğretecek çok tecrübeler edineceksin dostunu düşmanıni tanıyacaksın hiç olmanın erdemine varıp sadece Allaha güvenip ondan istemeyi öğreneceksin ve onun verdiği huzuru hissediceksin kalbinin derinliklerinde .Herşeyi oluruna bırakirsan rahat edersin, bak bir virüs hayatımızı altüst etti herkese eşit davranarak hemde.Sonu güzel gelecek inşaallah ve sen kaldığın yerden devam edeceksin aynı aşk ve şevkle inşaallah?ve dilerimki Allahtan en kısa zamanda seni hayallerine kavuştursun?


×
×
  • Yeni Oluştur...