İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

25-12-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 37 puan
    Arkadaşlar dün gece kabul kararını gördüm. En son bi kaç gün önce bakmıştım. Kurum EGM 679 KHK . Allah bütün masumlara aynı sevinci yaşatsın.
  2. 19 puan
    692 KHK ihraç - ilk duruşmada beraat 2019 nisan kesinleşme, suçlama: 2011 yılında kaldığımız evde 1 kişinin örgütle bağlantılı olması, buna paralel evin örgüt evi olduğu düşünüldü, başka hiçbir kriter yok. Kurum: Adalet Bakanlığı. Ohal Komisyonu 22-23 ekimde kurum görüşü aldı, bugün kabul kararımızı gördük, bekleyen arkadaşlara ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştım, herkesin bu duyguyu tatması dileğiyle.. (hiçbir referansımız yok)
  3. 18 puan
    Konu dışı. "Bağırıyorum duyulmuyor, çağırıyorum duyulmuyor" demişti güzel adam, Engin Nurşani. Bugün vefat etmiş. Alakası yok belki burasıyla ama bir türküsünde "Ekmeksiz yaşanır da adaletsiz yaşanır mı ey hakim" diye isyan vardı. Allah rahmet eylesin.
  4. 12 puan
    Komisyonun görev süresi uzatıldı beklenen bir gelişmeydi. Şimdi sıra komisyonun açıklama yapmasında 14 binin altında olacak mı kalan dosyalar ve kabul sayısı 13 binin ne kadar üstünde çıkacak yüz ikiyüz üçyüz mü ? Sonu güzel olsun da mesela kalanların yarıdan fazlası kabul alsın en az hiç değilse dua niyetine ?
  5. 11 puan
    Hayırlı olsun hocam. Allah bir daha aynısını yaşatmasın. Darısı bizlerin başına.
  6. 11 puan
    Merhaba kaderdaşlar.Bugün öğlen kabul kararımı gördüm. Tüm mağdurların en kısa sürede bu çukurdan çıkmalarını diliyorum. Bu forumda mağdurlara yol gösteren başta @MSA, @vergici672 , @akmina @varex olmak üzere herkese çok teşekkür ederim.
  7. 7 puan
    hayırlı olsun, Allah bu güzel haberleri bekleyenlere de nasip etsin
  8. 6 puan
    Hayırlı olsun kardeşim aylar sonra EGM den kabul gördük darısı başımıza inşallah
  9. 5 puan
    İlk kez muhalefet KHK ve ohal komisyonu hakkında sesini yukselti belki açıklama yapılınca yansıması olacaktır Benim görüşüm son 28 bin dosya için komisyon üyelerinin rahatlık ve ballı maaş için uzatma eğilimi olduğu yönünde Ergin Nurşani içinde çok sevdiğim bir sanatçıydı aklımda kalan dizeleri : " ekmek olmasa olmuyor şükür karın doyurmuyor"
  10. 5 puan
    Merhabalar Efendim, nasılsınız? Mevla hepimize musibet karşısında metanet, husumet karşısında mağfiret, cehalet karşısında marifet, fitne ve fesat karşısında uhuvvet, belalar karşısında sabır ve hikmet nasip etsin. ‘ Her imkan bir imtihan, her imtihan bir imkandır’ şuuruyla Cumamız mübarek olsun. Saygılar....
  11. 5 puan
    Komisyonun süresinin uzatıldığını gece resmi gazeteden okudum. @altuğ , @elaf hocalarımın dediği gibi beklenen bir durumdu. Uzatılması olması da gereken durumdu. Uzamasaydı kalan kişilere ilişkin durum sıkıntılı olacaktı, zira red/kabul hariç bir yetkisi yok bu kurumun. Reddetse ayrı problem, hepsini kabul etmeyeceği de açık. O nedenle beklenen olmuş.
  12. 5 puan
    -İşkence bitsin mi? -Yoo bir sene daha devamke... Yazıklar olsun.
  13. 5 puan
    Merhaba dostlar. Nasıl gidiyor hayat. Sağlığınız yerinde, işleriniz yolundadır inşallah. Bizde furum stabil. Eşim işten çıkmıştı, bi süredir evde. Büyük oğlum çalışıyor eve bakıyor 1 aydır. Çalıştığı yer işyerini taşıyor ve büyütüyor. Eşim müracaat etti. Yılbaşından sonra oda başlayacak inşallah. Evdeyim ben, hamdolsun bi yaramazlık yok. Sağlımız yerinde, bizde durum bu. Sizler nasılsınız, işleriniz yolundadır inşallah. Rabbim herşeyin en hayırlısını versin. Elbette bitecek bu kötü günler. Hepsi bir imtihan unutmayın. Kendinize iyi bakın (eskiden mektup yazardık, heyecanla cevabını beklerdik. Tıpkı onun gibi oldu bu iletimde. Olsun nostalji yaptık)
  14. 4 puan
    Hayırlı olsun dostum. Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın.
  15. 4 puan
    Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dilerim mahallemin güzide sakinlerine... Günaydınlar gününüz ömrümüz aydın olsun inşaallah.. Herşey gönlünüzce olsun. Gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olsun. Dualarımız kabul, haberlerimiz hayrolsun. @vergici672, Latahzen, Teacher, scn, varex, Rose, Ophelia, Elaziz, Umutlu, Aybüke, ve yazamadığım diğer dostlar hayırlı ve güzel günlere uyanalım.. umarım herkesin beden ve ruh sağlığı yerindedir.. Allah'a emanet olun hayırlı cumalar..
  16. 3 puan
    Günaydın, bekleyen arkadaşlara hem gecmis olsun hemde hayirlisi olsun. Acayip üzüldüm bekleyenler için sabırlar dilerim. http://www.diken.com.tr/ohal-komisyonu-gorev-suresi-bir-yil-daha-uzatildi/
  17. 3 puan
    Herkese çok teşekkür ederim. Kurum sağlık bakanlığı(sağlık memuru). En son dün bakmıştım komisyon sayfasına ,dernek ve okul kriterleri vardı,Sağlık sen (memur sen ) üyesiydim( başka sendikaya üye olmadim), Beraat istinafta geçen ay kesinleşti.kurum görüşü olumlu olarak alınmış 15-20 önce duyduğum. Bir de arkadaslar Pandemi sürecinde mart- ekim arasında 4 kez cimer üzerinden sağlık bakanlığına durumumu özetleyip gerekirse gönüllü çalışabilirim diye basvurmuştum, her seferinde" teşekkür ederiz, ihtiyaç halinde tarafınızla iletişime geçilecektir "diye cevap geldi.(Bir etkisi oldumu bilmiyorum)
  18. 2 puan
    fakir olsa şaşan olmaz,mezarını deşen olmaz...Allah rahmet eylesin
  19. 2 puan
    Alakasız olur mu hiç... Adalet diye diye can çekişen bizlerin olduğu bir yer için paylaşım isabet olmuş.... Allah rahmet eylesin
  20. 2 puan
  21. 2 puan
    Bekliyorduk zaten ne diyebilirizki..?
  22. 2 puan
  23. 2 puan
    Devrem sinirlenme kendini ve sevdiklerini üzersin sadece emin ol çok az kaldı Allah sabredenlerle beraberdir ben de 672 beraat kesinleşti ama bekliyorum güçlü durmamız lazım Allah çok büyük
  24. 2 puan
    Sağlıkçılara öncelik verilse ne güzel olur. Mesleğinizi sağlıkla yapmanızı dilerim...
  25. 2 puan
    Şubat ayında KYOK almıştı.Sendikalardan ret haberleri gelince hiç umudumuz kalmamıştı.Ama çok şükür Kabul yazısını gördük
  26. 2 puan
    İyi akşamlar arkadaşlar.Biraz önce eşimin iade yazısını gördük.MEB 24 aylık sendika
  27. 1 puan
    ..Sabah olsun geçer, geçer bu zulüm Bir kapıyı açar, sokaklara vurur, yürür geçersin ömrüm Yılların yatağında uyur, uyanır, güler geçersin Basıp gidesim var ki vallah, düşüp ölesim var..
  28. 1 puan
    Kabul alan arkadaşlara hayırlı olsun darısı başımıza ınş ??. Komisyon gorev süresi uzadıgına gore beklemeye devam ya sabır ayrıca forum sayfası kapanmayacak degıl mı gecen sene kapatalım dıyorlardı kapanmasın dedık ıkna etmiştik
  29. 1 puan
    Hayırlı olsun devrem kriterler nedir bahsedebilir misin biraz
  30. 1 puan
    @lololo çok teşekkür ederim Rabbim bir daha böyle durumlar yaşatmasın işiniz gücünüz rast gelsin...
  31. 1 puan
    Son çalıştığım 2 adliyeden de alındı. Çalıştığım herkese soruldu eksiksiz.
  32. 1 puan
    Hayırlı olsun. Darısı başımıza. Çok yorulduk artık.
  33. 1 puan
  34. 1 puan
    @elaf hocam teşekkür ederim. Bütün mahallem ahalisine iyi günler dilerim.
  35. 1 puan
    Sn @Minister ve sn @lololo hayırlı olsun inşaallah bundan sonraki süreçte de böyle güzel haberler almaya devam ederiz darısı tüm kaderdaşlarımiza olsun inşaallah.
  36. 1 puan
    Komisyona sormuşlar komisyonda hakime iletmiş durumu, benimle birlikte görev yapanları teker teker çağırıp sormuşlar, nasıldı vs. iyi konuşmuş arkadaşlarda sağolsun süreç bu şekilde.
  37. 1 puan
    İyi akşamlar forum sakinleri.banka sebebi ile ifadeye çağrılan varmı ?ne soruyorlar acaba.4 sene sonra akıllarına geldi tebligat geldi emniyet müdürlüğünden.evde olmadığımız için muhtara teslim etmişler.ifade dışında başka bişey olabilirmi?durup durup yaramizi kasiyorlar .diyecek sözüm kalmadı artık.rabbim herkesi bu çukurdan kurtarsın .
  38. 1 puan
    Komisyon zaten bilmediğimiz birşey dememiş. Olanı itiraf etmiş. Ama can sıkmayalım dostlar.Rabbim herşeyi görüyor. O bizim bildiklerimizden de bilmediklerimizden de haberdar çok şükür. "Mevlam görelim neyler. Neylerse güzel eyler." inanciyla umudumuzu kaybetmeyelim. En önemli şey ruh ve beden sağlığımız. Öncelikle sağlıklı günler diliyorum. Bir an önce adaletli günlere de kavuşmak dileğiyle dua ediyorum. Her gecenin bir sabahı var. O sabaha da az kaldı inşallah. Ben böyle umut ediyorum.
  39. 1 puan
    MAK son anketinde bize yer verdiği için kendisine teşekkür edip ve bu mağduriyetleri sosyal medyada dile getirebiliriz. Mağduriyet olduğuna inanlarin yüzde 48 çıkmasını olumlu buluyorum inşallah muktedirler de seçim arifesine girdiğimiz bu dönem de bu orani dikkate alırlar.Kendisi ayni zamanda hükumetin eski anketcisi. https://www.gercekgundem.com/galeri/siyaset/14825/mak-danismanlikin-son-anketinden-saray-ittifakina-kotu-haber
  40. 1 puan
    ..Çok doğru yazmışsınız. Kötülüklerin bilinen zor yanının dışında bizler için bir elek gibi hayatımızda gerçekte olanları ortaya çıkarmamıza vesile oldu. Açıkçası rüyamızda görüp, inanmakta zorluk çekeceğimiz her şeyi yaşamaya devam ediyoruz...
  41. 1 puan
    Toplum içinde bizleri vebalı gibi gösterip, itibarsızlaştırdılar. Yuvalarımız dağıldı, aldığımız eğitimle özel sektörde bile çalışamaz olduk. Üstelik buna gerekçe de olmayınca bekledikçe bekler olduk. Hakkımı helal etmediğim gibi iki cihanda ellerim yakalarında olacak.
  42. 1 puan
    Felsefe dersinde şöyle bir şey vardı: Yere vurulan bir top her seferinde öncekinin yarısı kadar zıplıyor. Böylece aslında sonsuza kadar bir öncekinin yarısı kadar ziplaması lazım. Komisyon uzatacak deyince bu aklıma geldi. İşsizlik kötü şey ?
  43. 1 puan
    ? Komisyon bize radyoaktif madde muamelesi yapıyor olabilir. Yarı ömrümüz ne kadar acaba?
  44. 1 puan
    Devam ediyor yazması RED yazmasından çok daha iyidir. Birinde %12 bile olsa bir umut var, diğerinde hiç umut yok. Sabredin gençler ?
  45. 1 puan
    Bugüne kadar nasıl bir yol izledilerse ona göre inceleme yapılacakmış dosya inceleme konusunda söylendiği gibi bir kriter yok KHK sıralaması veya adlı süreç vs 7 ay biteceğini düşünüyorlar umarım daha kısa sürede biter ve herkes önüne daha emin adımlarla bakar
  46. 1 puan
    Komisyon bir yıl daha uzatacak sağlam ve net bilgi yakında duyarsınız ama bir yıldan önce bitecek dosyalar Allahın izniyle...
  47. 1 puan
    hafta sonları sıkıcıydı bizler için yasaklardan dolayı daha sıkıcı olmaya başladı.
  48. 1 puan
    Zenon'un aşil ve kaplumbağa paradoksu gibi hiç bitmeyecekmiş gibi göründüğünü kalan herkes hissediyor ama yine de sonuç itibariyle bitirmek zorundalar
  49. 1 puan
    Merhaba arkadaşlar, 3,5 ay önce pasaport tahdidi için başvurmuştum. Bugün e devletten protokol sorgulama kısmında baktığımda pasaport bilgilerimin çıktığını gördüm (Eskiden il ilçe nüfus müd gidiniz yazıyordu) ama pasaport bilgileri kısmında herhangi bir şey yazmıyor. Tarafıma tebliğ edilen bir şey yok bu arada. Bu tahdidin kalktığı anlamına mı geliyor??
  50. 1 puan
    merhabalar pasaport tahdidin kalkmasi icin müracat etmiştik. reddedilmiş. cevapta itiraz dilekcesini gonderirseniz valilik araciligiyla bakanliga yollancaktir diyor. sabahtan beri ağlıyorum. ne yapacağız şimdi bilen var mi.


×
×
  • Yeni Oluştur...