İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

14-03-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 35 puan
    Merhaba arkadaşlar, kabul kararımı bugün gördüm.672 KHK, sağlık bakanlığı 24 ay istifa edilmemiş sendika.Tüm mağdurların biran önce iade olmalarını diliyorum.
  2. 32 puan
    Arkadaşlar ben de az önce kabul kararımı gördüm. En son dün bakmıştım yoktu. Darısı tüm bekleyenlerin başına. 672 kritersiz takipsiz maliye
  3. 32 puan
    Değerli forum arkadaşlarımız. Şu saat itibarıyla komisyon sayfasında eşimin görevine KABUL kararını gördük. Ocak 2016 da istifa edilmiş, 22 ay sendika vardı. Rabbim bu sevinci hepinize nasip etsin
  4. 21 puan
    Ben eşimin kabul kararını dün gece komisyon sayfasında gördüm. Adli-idari işlem geçirmedi. Kurum görüşü de alınmadı. Karar elimize geçince paylaşırım. Allah bütün sıkıntılarımızı selamete çıkarsın ?
  5. 17 puan
    Düne ait kararlar: 672 KHK - MEB - Burdur - Sendika 27 Ay İstifa 2016 Mart - Kurum Aranma Yok - İADE 701 KHK - EGM - Adli KYOK 2017 Haziran - Muhtemel Garson Kodlama - RET 672 KHK - MEB - Konya - Sendika 27 Ay - Kurum Aranma 2019 Ekim - Adli KYOK 2017 Kasım - İADE 701 KHK - EGM - Garson SEA - Adli Tanık KYOK 2020 Ocak - RET 672 KHK - MEB - Niğde - Sendika 23 Ay - Kurum Aranma Bilinmiyor - Adli İşlem Yok - İADE 701 KHK - EGM - Şanlıurfa - Ekipler - Garson SC SCC - Adli KYOK - RET 701 KHK - JnGK - Personel - Üsteğmen - Adli Soruşturma Sürüyor - RET 675 KHK - Adalet Bakanlığı - Kriter Yok - Adli KYOK 2017 Ekim - İADE 701 KHK - EGM - Bartın - Polis Merkezi - Garson EA - Adli KYOK 2017 Nisan - Adli Beraat 2019 Temmuz - RET 672 KHK - MEB - Gaziantep - Sendika 2016 Mart İstifa - Adli KYOK 2019 Eylül - İADE 701 KHK - EGM - Tokat - Çocuk Şb - Garson DİL - Adli KYOK - RET 679 KHK - EGM - Kütahya - İlçe - Bylock WiFi Mağduru - Adli Beraat - İADE
  6. 11 puan
    Evet dostlar kabul kararı olanlar hayallerini gerceklestirsinler bakalim.Burada olupta ise başlayanlara gerçekleştirDigi hayali varsa lutfen paylassin bizde sevinelim. Ben eğer donersem universiteye hazirlanan oğluma cep telefonu,evime yeni bir oturma grubu.,çocuklarıma baza kendimede bir ev alacağım inşallah. Hayal kurmak bedava. Böyle yapmazsam oynatmaya az kaldı.
  7. 11 puan
    BM başvuru için yarın Kurtuluş Baştimar ile görüşeceğim arkadaşlar. Kendisinin forumumuza ropörtaj sözü de var. Sorularınız varsa hazırlayın ve bana ya da foruma yazabilirsiniz. @RosedewittbukateR @phantom18 @ahmet bel @observer
  8. 10 puan
    İyi akşamlar, Komisyon haftada en az 200 iade kararı vermesi gereken döneme girdi foruma da yaklaşık 30 kadar yansıyacaktır. Bu hafta idare eder sayıda kabul gördük ay sonuna kadar 400 kabul daha gelecektir bizim duyabileceğiniz buralarda 40 60 arası 31 marta kadar istatistik yapıp kısa kısa paylaşsam sakıncası olmaz umarım. 2 hafta izin verdiler eve kapanacağız da dilerim bol iadeli iki hafta geçiririz.
  9. 7 puan
    Hocam ben üye olmadan da yazdıklarınızı okurdum bazı arkadaşlar daha fazla yazdıklarından yoklukları daha çok belli oluyor. Bazılarımızın üzüntülerinde kendimizden birşeyler buluyor sevinçlerine beraber seviniyor komik olaylarına gülümseyebiliyoruz hepside gerek hayatta ? benim gibi farklı memlekee gitmiş sosyal hayatı çocukları okula getirip götürmekten ibaret olan birine gerçekten yeni bir arkadaş ortamı oldu ben üzülüyorım biri ayrılınca siz ayrılsanız sizinde yokluğunuzda büyük bir boşluk açılır burda?
  10. 7 puan
    Dün güzel bir dostum aradı,bugünlerde yanimizdaysa zaten güzel bir insandır,bana çok moral oldu. Benim çocuklarını çok seven bir anne,iyi bir eş,esimin anne ve babasına gelin değil kız evlat,kendisine iyi bir dost,güzel bir kardeş olduğumu söyledi.Ogretmenlik senin için bir etiketti.Ama sen öğretmen olmasan da güzel bir insansın dedi... Sizler de oylesiniz güzel insanlar.Meslekleriniz ve unvanlariniz olmasa da,ki birgün hepsini geri alacaksınız,sizi siz yapan yüreğiniz. Bence bu dünyada güzel bir yüreğe sahipsek,herşeyimiz vardır... Burdan tüm güzel yüreklilere selam olsun.????
  11. 6 puan
    @Karagöz hocam ek ihtiyari protokol 5(4) e gore gorus bildirir diyor ama anayasa 90. Madde milletler arasi sözleşme geçerliliği kanun hükmünde diyor . Haliyle bağlayıcı sonucuna ulaşıyoruz . Velevki tazminat ödenmesi gibi bir karar verirse miktar komite tarafından mi belirleniyor ki ispanya orneginde ciddi bir tazminata hukmetmis. Ama bizde bu husus nasil isleyebilir ? Diğer husus Uluslararası Medeni ve Siyasal Haklar sözleşmesi, ek ihtiyari protokolü Madde 5(2)(b)'de tüketilmesi istenilen iç hukuk, idari değil adli olmalıdır. Bu gerçek, BM insan hakları komitesi yerleşik içtihatıdır. OHAL Komisyonu kararına iptal davaları ise idari yargı yoludur. sadece idari yargı yolu kurup , sadece idari yargı yollarının tüketilmesini istemek, BM Insan Hakları Komitesi tarafından R.T.v France 262/1987 davasında açıkça kabul edilemez bulunmuştur. Bu hususu bizdeki KHK yani yasama faaliyetiyle kiyaslayarak sorar misinjz ? Malumunuz ki bize yapilanin dunyada eşi yok !!!
  12. 5 puan
    Arkadaş ben şunu anlamıyorum hangi meslek grubu olursa olsun bylocktan mağduriyet varsa iade oluyor ben ret aldım(!!!... Üstelik komisyon buna gerekçeli kararında deginmemis bile hala inanamıyorum ret aldiğima başka da bir gerekçe yok ama yine de ret ret ret İade olanlara hayırlı olsun kim kurtulsa seviniyorum bu çukurdan çıkmasına ama şahsıma yapılan haksızlığı hazmedemiyorum Ha pardon bir kriterim var unuttum asker olmak
  13. 5 puan
    Kim gelmis kimler.gelmis. Mahallemizin gülü gelmis, hosgelmis???? Cok sevindik...!
  14. 5 puan
    2016 Ocak ayında istifa edilmiş 22 ay sendika. Başka kriter yoktu. Kurum görüşü alınmadı. Allah bütün masum ve mağdurlara haklarına kavuşmayı nasip etsin ?
  15. 5 puan
    Ben daha çok eşime takılıyorum. Herşeyi ciddiye almamayı öğretmeye çalışıyorum. O yıpranmasın daha fazla yeterince çevresel ve ailesel faktörler incitti zaten. 689lu olmak konusuna gelince sizde üzülmeyin emin olun şanssızlık değildir. Benim eşim çok asla para biriktirebilcek Bi insan değildi. Bakın kaç senedir birikiyor maşallah. Rabbim rızkımızıda gönderiyor. Vardır bu yaşanılanlardada bir hayr. Sabırla hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Rabbim Ret alan, bekleyen, iade olup ilk iş gününü bekleyen ve zor durumdaki dost yürekli arkadaşlarımızın yardımcısı olsun. Bu günler mutlaka geçicek emin olun ???
  16. 5 puan
    Şükürler olsun kabul kararını bugün gördüm. Umutla bekleyen herkes bu mutluluğu yaşasın inş. 42 aylık hasret bitti çok şükür.
  17. 4 puan
    Madem öyle ben de eşim dönerse yapmak istediğimi söyleyeyim; Peugeot 3008 araba almak??? Epeydir hoşuma giden bir araç, 8 yaşındaki oğluma da söyledim (annesinin ihraç olduğundan haberi yok, çalışmaya ara verdi dedik). Oğlum bir yıldır sürekli soruyor, ne zaman alacağız baba diye. Ben de hep az kaldı diye diye 1 yıl geçti. Gerçi araç fiyatları da epey uçtu ama... Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin inşallah...
  18. 4 puan
    Hocam siz de yazın. İçinizi dökün. Olmadı Bi selam verin yeter. Fark edilmez mi hocam. Her bir mahallelinin kendi yeri var burada. Boşluk hissedilir. Sadece kendisini değil mahalledeki evi de götürüyor giden.
  19. 4 puan
    Acaba ben de gitsem beni de böyle ararlarmi ki mahalemin güzel yürekleri?, Merak etmeyin,burdayım. Kızlarımın hepinize selamı var.???? @varex iadenizi onlar da tebrik ediyorlarmış." Senin iade ne zaman Teacher" diye bana soruyorlar...??? Bence de kimse gitmesin @vergici672 ,herkesin yeri ayrı...Ev alma,komşu al demiş atalarımız. Ne güzel komsularimiz var.??? Biliyorsunuz oğluşum gelecek,evde bir temizlik başladı.Bahar temizliği ile Corona temizliği aradı birşey.??? Mola verdim ve sizlere yazıyorum... Her odaya ıslak mendil,kolonya koydum.
  20. 4 puan
    Tüm göreve iade edilen arkadaşlarım adına çok mutlu oldum inanın hayırlı olsun hepinize?darısı bizlere arkadaşlar benimde tek kriter sendika 1.5 yil kadar ,takipsizlik almıştım ekimde,İstanbula ikamet ediyorum geçen gün komisyona uğradim niye hala incelemede dedim çok dosya var sirayla dedi panik yapmiyalım üzülmeyelim sabredelimarkadaşlar selam ve sevgiler hepinize değerli forum sakinleri?bu arada benimde 672 MEB ihraç
  21. 4 puan
    Merhaba Av. Kurtuluş Baştimar beyin yazı ve videolarını takip eden arkadaşlar hatırlyacaklardır. BM insan hakları konseyine ‘makul olmayan süre(3 yıl) ve etkisiz iç hukuk yolları sebebiyle’ biz ihraç edilen kişilerin başvuruda bulunabileceğini açıklanmıştı. AHİM’e başvurudan farklı olarak iç hukuk yollarını bitirmeden buraya müracaat konusunda ne düşünüyorsunuz.
  22. 4 puan
    672 üzmüyor ya son zamanlarda. ? Hayırlı olsun kabul alanlara.
  23. 4 puan
    O zaman "hoşgeldiniz"den ziyade "iyi ki gitmemişsiniz" diyelim..
  24. 3 puan
  25. 3 puan
    Sırası mı kalmış benden 2 yıl sonra 701 KHK ile atılanların bile sonucu geliyor benim hala inceleme devam hocam bu hangi akla hangi mantığa hangi vicdana sığar?Sıra bunun neresinde?Bu işin ne bir sırası ne bir mantığı ne bir KHK sı var hiçbirşeyi yok tamamen akıl tutulması
  26. 3 puan
    Günaydın mahallem. @RosedewittbukateRhocam tekrardan hoş geldiniz. Bir daha kimse gitmesin. Valla kızarım haaa.
  27. 3 puan
    @ozelharekat61 ben böyle eziyet görmedim açıkla kardeşim , açıklada herkes işine gücüne baksın alıyormuyum satıyor muyum bende bileyim ne yaptığımı, 3 Sene geçti yazıklar olsun
  28. 3 puan
    iade olan bütün kader arkadaşlarımıza hayırlı olsun darısı başımıza.ama o kadar söyledik karar sayısı gelen buradan paylaşsın korkmayın isminizi değil rakamı paylaşıyorsunuz.biraz empati lütfen.?
  29. 3 puan
    Hayırlı olsun @miklabtek ve @aktas. Dün incelemesi devam eden arkadaşlar komisyon sayfalarını tekrar kontrol etsin. Mutlaka yeni iade haberleri alırız.
  30. 3 puan
    Sayın varex hayırlı olsun Rabbim sizi bu çukurdan çıkardı darısı Bizim gibi bekleyen tüm mağdur kardeşlere inşaallah en kısa zamanda görevini ze dönersiniz
  31. 2 puan
    İyi geceler mahallemin güzel insanları... Öyle üzgünüm öyle kırgınım ki herkesten önce kendime...bu kadar saf olur mu insan..aman kimse kırılmasın gerginlik olmasın boşver anlamazlıktan gel sesini yükseltme ne gerek var şimdi gerçekleri söylemeye ortamı germeye diye diye kendim bittim...bitirdim... Ben kendimi yedim bitirdim bu komisyonda beni bitirdi.. ümitte bitti.. ver artık kararını da önüme bakayım..nedir bu devlet sırrı mı ne etmişim iyilikten başka kendimi feda ettim aman benden gitsin kimsenin hakkı bana geçmesi hele ki devlet hakkı mı aman dedim şimdi ne oldu ciğeri beş para etmezler kendini nimetten sayıp paspas ettiler..onur şeref İzzet nedir ki bunlar ne önemi var hayatı yalan dolan olmuş insanların... Para hırsı makam hırsı mal hırsı nefsani istekler yüzünden mahvettiler güzel ülkemi... Hainlik eden ülkem üzerine kara yazılar yazanları gör Allah'ım.. Çanakkale kadar mı bedel ödeyelim daha nasıl bedeller ödemeliyiz ki çekilsin bu karabulutlar.. Benim canım yeterse al ve bitsin artık bu zulüm.. ne olur Allah'ım ne olur Allah'ım...Sen Ol dersin Olur Allah'ım... Hakkınızı helal edin.. sizleri Merhameti sonsuz affedici Rabbime emanet ediyorum...
  32. 2 puan
    Kurum görüşü bekliyor muyum ya da alındı mı,okulla hicbir baglantim yok,açiga alindigimda mal bildirimi icin gitmistim en son,korona virüslü muamelesi ile karşılaşinca ben,bir ciktim o kapidan;çıkış o çıkış,herşeyim okulda kaldı,hâliyle nerdeyse 4 yıl olacak tanidik kimse de kalmadi,vel hâsıl,okulla irtibatım yok
  33. 2 puan
    Eşimin maaşıyla sürekli minik kızıma oyuncak alıyoruz. Dönersem eğer, kızıma kendi maaşımla sağlam bir oyuncak sürprizi yapmayı hayal ediyorum.
  34. 2 puan
    22 ay sendika ile 21 Şubat da iade oldum hocam. Başka kriter yoktu ve kurum görüşüm 17 gün öncesinde alınmışti.
  35. 2 puan
    Allah kavuştursun oğlunuzu sizede kolay gelsin sağlıcakla kalın? Teşekkürler ?
  36. 2 puan
    Hoşbulduk, çok şükür 15 gündür açtık dükkanı potansiyel var gibi ama tabi ki zaman lazım. Evet Elazığ hocam, araç satmak kolay ama almak çok zor tanıdık birinden araç almak daha mantıklı. Özelden yazayım hocam
  37. 2 puan
    İç hukuk yolu olarak idari yargının tüketilmesi istense bile 3 yılı aşan bu mağduriyetimizin BM insan hakları konseyinde bir karşılığı mevcuttur. Konsey daha önce verdiği kararlarda uzun yargılama sürelerini beklemeden karar almıştır. Buradan çıkacak karar AİHM içinde yol gösterici nitelikte olacak.
  38. 2 puan
    Herkesin ayrı ayrı başvuru yapması şart mı? Benzer durumlar için emsal karar olur mu? Tazminat a hükmedebiliyor mu? Tutukluluk ve göz altı yaşamayanlar harici için başvuru sözkonusu mu?
  39. 2 puan
    Yapılacak başvurunun titizlikle hazırlanması gerektiğini söylemişti daha önceki röportajlarında. Bu konuda bize nasıl yön gösterebilir, yardımcı olur ve bunun maliyeti ortalama ne olur bu konuları sorabilirseniz çok iyi olur. Başvuru için ücret ödenmiyor ama başvurunun hazırlanması için yardıma ihtiyaç var.
  40. 2 puan
    Arkadaşlar yeri mi bilmiyorum yanlış yere yazdıysam affola, maksimum 70 bini geçmeyecek araç arıyorum km düşük.
  41. 2 puan
    @Umutlu komisyona sorsaydiniz ya ne sırasi böyle ? Başvuru tarih sırası degil, KHK çıkış sırası degil, kriter azlık çokluk sırası degil, ad soyad sırası degil,......... Boy kilo sırası galiba , işin içinden çıkamayalım da takip edip hesabını soramayalım diye??
  42. 2 puan
    hoş geldin sevgili rose .seni gördüğüme çooook sevindim.
  43. 2 puan
    Haklısınız hocam, komisyona gönderdiğimiz eşimin ıslak imzalı istifa formunda ve mebbis kayıtlarında (2014 Ocak-2015 Mayıs) 16-17 görünüyor ama e bordro da 20 ay görünüyor, fazladan 3-4 ay kesinti var. 672’den iade paylaşımlarını fazlaca görüyoruz, inşallah zamanı geldiğinde bizler de (mağdur olan herkes) bu mutluluğu yaşarız. Eşimin sendikadan istifası ile ilgili trajik bir hikayesi var; eşim 2014 yılında istifa için evrakları okula teslim ediyor ve istifa ettiğini düşünüyor ama epey sonra mebbis’te bir türlü istifasının gerçekleşmediğini görüyor. Eşim bu durumu okul müdürüyle paylaşıyor ve sonra tekrar yeni tarihli istifa formu dolduruyor.( 2015 Mayıs ). Aslında 2014 yılında istifası gerçekleşmesi gerekirken resmiyette 2015 Mayıs ayında istifa etmiş görünüyor. İstifası 2014 yılında olmuş olsaydı belki ihraç bile olmayacaktı.Bu durumu komisyona detaylıca anlattık. İşin özü şu; eşimin fiiliyatta sendikada kalış süresi 1 yıl bile değilken söylediğim sebeplerden dolayı resmiyette 16-17 ay görünüyor. Herkesin var bir hikayesi, sonu güzel olsun inşallah, mağdur olan herkesin feraha ermesi temennisiyle.
  44. 2 puan
  45. 2 puan
    Ne mutlu size.. Hayırlı olsun..
  46. 2 puan
    @RosedewittbukateR tekrar aramıza katıldı demek istedim. Bu gece mahallemize geri taşındı yani @neoleear ...
  47. 2 puan
    Bir aralar çok kotuydum ve düşünmedim desem yalan olur @RosedewittbukateR .Sonra en zor gunlerimi burda geçirdiğim aklıma geldi,herkesin arkasını döndüğü zamanlarda mahallemizin güzel insanları yanımda oldular. Anladim ki,istesem de gidemem. ???? Doganadalet de geri gelmeli,o yoksa biz bir eksiğiz....
  48. 2 puan
    Bizleri kırmadı,teşekkürler.... Bu gece @RosedewittbukateR iade oldu.??
  49. 2 puan
    @Omer Biskin gözünüz aydın, hayırlı olsun, darısı umutla bekleyen tüm masumlara inşallah
  50. 2 puan
    Selamlar sayin magdur ve mazlum arkadaslarim. 3 ay oldu goreve baslayali. Ilginc gelebilir size ama sanki biraz uzun surmus bir yaz tatilinden cikmis gibi hissediyorum kendimi. Sanki o 3,5 yillik vebali muamelesi yapilan sureci ben yasamamisim gibi. Ilginc. Ne bir yadirgama, ne bir garipseme. Dersler, ogrenciler, idare, ogretmenler odasi... Sanki hic ben degilim o... Hayal gibi. Ruya gibi. Kabus gibi. Sacma sapan. Fabrikaya gitmek icin bekledigim duraklarin onunden gecerken iclenmeler, calistigim firmalarin sirket arabalarini gorunce aci tebessumler... Iademden umidi kestigim bir anda da iade haberi... Allah size de nasip etsin tez zamanda insallah...


×
×
  • Yeni Oluştur...