İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

26-09-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 18 puan
    Dostlarım merhaba uzun zamandır yazmamistim. Sizinle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum. Oğlum güzel bir puan alarak bilkent Üniversitesi'nde burslu olarak mühendislik bölümüne yerleşti. Okul bursları yatırmak için yapı kredi ile anlamış ve benim oğlan riskli grubunda gözüktügü gerekçesiyle hesap acmamislar. Daha doğrusu genel merkezin onaylamasi gerekiyor demişler. Icim nasıl yandı anlamam insanlar öz yurdunda bu kadar garip olmamalı. Sadece paylaşmak istedim.
  2. 9 puan
    İçinde bulunduğumuz durumu özetlersek; Komisyon yeniden faaliyete geçti bu iyi haber. Ret ağırlıklı dalmış dosyalara bu duruma şaşırmadık. Bu haftaki karar sayısı haftaya olursa ve bu böyle devam ederse 8-9 ayda dosyalar biter. Kriteri olmayan nisan 2017 de ihraç edilen gümrük personeli iade için 3 yıl bekleyebiliyor. Kurum ve durum bazlı ilerleyen dosyalar var muhtemel gruplaşmalara bakıyor ona göre değerlendirme yapıyor farklı khklardan ancak aynı kurumdan ya da ilden ret kararı aynı anda giriliyor ya da başka bir deyişle benzer durumda olmayan aynı evde yaşayan eşlerden birine ret diğerine 1 sene sonra kabul gelebiliyor. Nedeni yaptıkları ya da hayatları farklı örneğin adam eskiden dersanesine gitmiş üniversite yurdunda kalmış SGK kaydı var tutmuş 2010 dan sonra memur olmuş ve bir öğretmen kadın ile evlenmiş ve ikisi de aktif sendikaya girmiş şimdi adama ret gelirken eşine kabul geliyor çünkü bagaj durumu var adamın, doğru yanlışı demiyorum içinde kanıksatılan gerçeği anlamaya ifade etmeye çalışıyorum. Komisyon retleri basmış kurum bazında malum kodlamayla kurum kanaatine müdahil olmadığı yerlerden seçince %90 olumsuz çıkıyor. MEB den haber olmaması bir aceleleri yok zaten kabul için gönülsüzler inceledikleri dosya sayısı az pandemi olduğu için okulların personel ihtiyacı da öncelikli değil zaten bu saatten sonra iade edilecek 2 bin öğretmen 2 bin memur da kurumlara bir şekilde azar azar yedirilir çok etkilemez. Uzun yazıyorum özür dilerim başka paylaşacak yerim yok benzer durumda olanlarla yol arkadaşı oluyoruz şimdi ben 672 den ve gazete aboneliğinden bekliyorum diğer tarafta sendikadan bekleyenler var ya da başka birşeyden aslında dosya az gibi gözüksede yine de binlerce kişi var ve musluk kısık akıyor. Sonuçta komisyon da bir kamu kurumu gibi çalışmak zorunda birşeyler ortaya koymalı 250 kişinin aktif olarak çalıştığını hele 80 raportörle ilerledikleri kanaatinde değilim bu salgından sonra çalışmayan ayrılan emekli rapor vs olmuştur yerine de kimseyi koymamışlardır dosya azaldı diye bu sebeple başka sebeplerle aylık inceledikleri dosya sayısı 4 binlerden 1200-1400 lere indirip aradaki ret alanlar ya da alacak olanlar için zaman kaybı +3 idare mahk görevlendirerek kapatırız hesabı yapıldı anlaşıkan o ki bizleri gözden çıkardılar biz kendimiz için çabalıyoruz kurumlar biraz da hukuk için işler yoluna sokulmaya çalışılıyor gibi yapılıyor. Özetle komisyon istese yıl sonuna kadar 14 haftada dosyaları bitirebilir de ayda bin giderek 14 aya da yayabilir her türlü sonuca gidebilir ekim ayında meclis açılıyor AYM taç çizgisinden hukuk sahasına giriyor gibi önümüzdeki 3 ay bazı hızlı gelişmeler olabilir ne kadar insanımız kurtulursa bu çukurdan o kadar çocuk eş kadın anne baba bizler yeni normalimize döneriz umuduyla ?
  3. 9 puan
    bugun ret kararımı gördum.bende morbeyin mağduruyum.gerekçe ne olacak acaba beklıyorum
  4. 7 puan
    Bilkent o anlamda sıkıntı çıkarmayan bir üniversite. Bu bence YKB'nin oradaki birimlerinin bir sıkıntısı. Bu konu üzerine gidilmesi gereken bir konu, peşini bırakmayın @1979kayaelif_03 hocam. Bilkent'te tam burslu mühendislik olduğuna göre, en düşük olan Endüstri bile olsa demek ki ilk 3000'de. Oldukça iyi bir başarı. Geleceği inşallah çok parlak olacak ve bu günlerde yaşadığı sıkıntıları unutturacak bir hayatı olacak. Tekrardan tebrikler.
  5. 7 puan
    Üniversitenin KHK lı çocuklarına burs vermeme gibi bir şartı varsa (ne kadar hukuksuz olsa da)bunu baştan sınav başvuru kılavuzuna yazması gerekirdi.Bu saatten sonra bir sıkıntı çikarirlarsa sizde hakkinizi hukuki yoldan arayin.Suç ve cezanın şahsiliği ile ilgili bu süreçte verilen kararlar oldu. Hocam sizden biraz farklı olsa da benim kızım ortaöğretim bursluluk sınavını kazandı geçen yıl ,1 yıldır vakifbank'tan alıyor, hergangi bir sıkıntı yaşamadı. Vakıfbank normalde KHK lilara sıkıntı çıkaran bir banka. Oğlum da, gelir durumumuz düşük olduğu için bir devlet üniversinden bir miktar burs alıyor. Kredi çekmek veya kredi kartı almak gibi borçlandırıcı bir işlem olsa banka vermeyebilir belki ama, yapacağı size hesap açıp üniversitenin vereceği bursa aracılık etmek.Oğlunuza olumsuz dönüş yapmaya hukuken hakları olmadığını düşünüyorum .
  6. 7 puan
    Tebrik ediyorum oğlunuzu. Ben de @Leviathanhocamın dediğine katılıyorum. Vadesiz mevduat hesabı için bir risk grubuna gerek yoktur. BDDKya şikayet edeceğinizi bildirin. Bunu gerekirse noter üzerinden ihtarname ile iletin. Okula da iletin durumu. Bırakın khklı yakını olmasını, katile bile hesap açmak durumundalar. Kamudan izin alınarak yapılan bir faaliyette, bedeli ödenmek kaydıyla, kimseyi reddetme hakları yoktur.
  7. 7 puan
    Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda mahkemeden dönersiniz. Anlaşılan göreve iade edilmeyen epey morbeyin mağduru varmış. Kendine yakın olan yahut adamını bulan morbeyinciler mağdur ve KHK ile iade. Bizim gibi adamı olmayanlar yahut olsa bile tenezzül etmeyenler mağdur değil. Ne diyelim bunun bir de öteki dünyası var. Mahkeme-yi Kübra'da anlaşılır elbet kim mağdur, kim mağrur!
  8. 7 puan
    Bugün bende Ret kararımi gördüm. MEB. Banka da altın hesabı vardı. İçinde de 10 gr altın. Tmsf döneminde de kalmaya devam etti. Artma azalma olmadı. Birde sendika vardı. Doğum iznindeydim. 4-5 ay mı, 7-8 ay mi daha fazla mı emin değilim. Hesaplamaya dermanım yok. Bitti işte... 4 senelik umudu bitirdiler. İnanılmaz üzgünüm. Ağlıyorum bi tarafından. Eşim covid li izole destek olamıyor, ben sağlık problemlerini ile uğraşıyorum, çocuklarım daha el kadar... Allah a havale ediyorum hepsini.. Kendimi de Allah ın merhametine.. İmza kısmım kaymışti düzeltmedim.
  9. 6 puan
    Hepsi doğru üstelik benim esimde görevde hakkımda hiçbir soruşturmada yok. Oğlumda hep devlet okulunda okudu. Eşim dün bankaya gitti yakınında fetoyle bağlantılı birisi varsa ondandir demişler. Nediyelim biz umut etmeye çalıştıkca biryerlerdwn kirpiyorlar.
  10. 6 puan
    25 Eylül - 689 KHK - Ticaret Bakanlığı - GMM - Kriter Yok - Adli İşlem Yok - İADE 25 Eylül - 689 KHK - TSK - Astsubay - Adli İşlem KYOK - RET
  11. 5 puan
    İşin garibi Yapı Kredi de normalde KHKlılara sıkıntı çıkarmayan bir bankaydı bildiğim kadarıyla. Bu işte başka birşeyler var... Sayın @1979kayaelif_03, oğlunuzu tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
  12. 4 puan
    iademizi engelleyen ekonomik durum değil yahu komik olmayın daha bugün 5bin personel diyanete alınacağı haber oldu. açıköğretimden 2 yıl din işleri okuyan 4 5bin maaşla işe başlayıp ömür boyu kapağı atacak devlete. karşı çıkan din düşmanı ilan edilecek. madem din hizmeti o zaman parasız yapsalar ya. devletin sırtında parazit gibiler. her neyse, para herşeye var bizim iadeye gelince mi yok? gerekirse bir tank fabrikası daha satar para bulunur. geçmiş olsun. dzkk hukuksuzlukta çığır açtı. koltuğunu sağlamlaştırmak için efenim efenim diye yalakalık yapan, ihraç listelerini şişiren şeref yoksunu yöneticiler....hesap verecekler!
  13. 3 puan
    @Mağdur 670 geçmiş olsun benimde rütbem emniyet amiri idi.hala inceleme devam.ya sabır diyorum....
  14. 2 puan
    Neyseki komisyon beklemesini sonlandirdik.Artik dava acabilecegim icin mutluyum
  15. 2 puan
    İlkmahkeme 36 bin bedel biçti istinaf aynen katıldı 8 aydirda Yargıtay'da.ret olayında komisyon bu gün ret verdi
  16. 2 puan
    Morbeyin magduruyum 9 ay hapis kurum dzkk. 36 tazminat davası sonucu. Dava Yargıtay'da ver bu gün ret. Küfür beddua hepsini yazdım var sayın sebep olana aynı yolda islanana
  17. 2 puan
    İ İfadeye çağrıldım. Sizde çağrılırsanız öğrenirsiniz. İhraçlara kılıf bulmak için soruşturma açıyorlar. Soruşturmaya ihraç olmamı gerekçe gösteriyorlar. Ret kararımızı aldığımızda cevabını öğreniriz. Ona da muhtemelen hakkımızda soruşturma açılmasını bahane ederler. Sebep istersen çokmu zor gözünün üzerinde kaşın var deseler kim ne diyebilir ki hukuk mu var ülkemizde.
  18. 2 puan
    670 KHK EGM Rütbeli sonucu bugün gördüm RET. En son geçen cuma bakmıştım. Kodlama CB dört yıl sonra sebepsiz yere adli soruşturma açıldı. Soruşturma açıldıktan sonra Oyalama komisyonundan umudumu kesmiştim. Rabbim tüm mağdur ve masumların yardımcısı olsun. İlk ihraç olduğum gün gibi etkilenirim diye düşünüyordum. Ama zamanla bizleri herşeye alıştırıyorlar. Rabbim bize bunları yaşatanlara aynısını misliyle yaşatsın. İhracıma imza koyan, fişlemeleri yapan en alt kademesinden KHK ile ihraç eden en üst kademesine kadar hepsine hakkımı helal etmiyorum.
  19. 2 puan
    Benimde sadece ifadem alınmak üzere 2.5 yil bekledim. Artık dayanamayıp Cum.bassavcisi ile görüşmeye gittim. Neden hala bir işlem yapılmadığını bekledigimi sordum. Hemen dosyama bakan savcıdan dosya mi istedi. Ve tüm deliller dosyamda mevcuttu. Suçsuz olduğumu görünce hemen takipsizlik verdi. 1 saat bile sürmedi. Allah ondan razı olsun. Yani sen ilgilenmezsen kimse senin ne yaptığını, ne halde oldugunu düşünmüyor. Gerekizse gidin yüz yüze görüşün.
  20. 2 puan
    İlk kez bir duyumun oldu. Kendimi çok önemli hissettim.????? Çok sağlam ve net bilgi. Hep yazıyor ya arkadaşlar kurum görüşü alınmış bir yıldır bekliyorum falan diye.... Kurum görüşü birkez alınmıyormuş defalarca aranıyormuş. İki yoldur ara ara hakkımda bilgi istenmiş. En sonuncu da haber vermiş müdürüm.
  21. 2 puan
    Arkadaşlar yeni Red kararımı gördüm HvKK-astsb 692 KHK adli idari yok tek bildiğim kardeşim hapiste
  22. 2 puan
    Merhabalar az ret kararımı gördüm sizlerle paylaşmak istedim.Kurum MEB 26 ay istifa edilmiş sendika SMS ve tanık beyanından 2019 şubatta beraat etmiştim martta olumlu kurum görüşü alınmıştı
  23. 2 puan
    Ne kadro ne tazminatlar onların değildir devletindir bizi devlet ihraç etmedi bizi siyasiler siyasi ihtiraslar siyasi hesaplar fetocular ve siyasetçilerin anlaşamaması ihraç etti. Siyaset halkın verdiği yetkiyle belirli bir süre devleti yönetir ama devlet değildir. Ben mesleğimi inşaatçı bir babanın oğlu olarak bileğimin hakkı ile her aşamasını alın terim ile elde ettim 7 sene doğuda çalıştım birçok arkadaşım şehit oldu birsürü şey gördüm tam rahat edeceğim kafamı dinleyeceğim batıya gideceğim derken haksız yere işimden atıldım hiç hak etmeden. Ben kimsenin en ufak bir lafı veya herhangi bir sözü ile bi mevki veya bi hak elde etmedim.Tamamen emeğim ve alınterimle aldığım şeyi de elbetteki söke söke geri alacağım hiçbirşey onların şunların bunların olmayacak. Geri alamayacağım tek şey giden çalınan zamanım yaşamımdan çalınmış 4 senem bunun için de yapabileceğim tek şey; senelerimi ve emeğimi çalmalarında baştan sona, alttan üste, tepeden tırnağa kim varsa gerek fetocular gerekse siyasetçiler gerekse meslekte kendi yerini sağlamlaştırmak için sayıyı çok gösterip yalakalık yamaya çalışan işgüzarlar dahil Allah hepsinin bin belasını versin demek başka da diyecek birşeyim yok
  24. 2 puan
    Az önce müdürüm aradı. Komisyon bilgi istemiş hakkımda. Sonucu olumlu olur inşallah
  25. 2 puan
    Dün, bu süreçten bağımsız bir işim dolayısıyla adliyeye gittim, birçok yeni yetme katip görünce içim burkuldu. Forumdaki arkadaşlar aklıma geldi, adalet bakanlığından ihraç arkadaşlara öyle kalpten, ciğerimden söküle söküle dua ettim ki... Bakalım, eğer bu hafta duam bu ters tepmez de kabul olursa haftaya da bir okul bahçesinde ayin yapmayı düşünüyorum. Sırasıyla tüm kurumları 1 ayda bitiririm. @Karagöz sizin için TUBiTAK'a nasıl giderim, kafam o noktada karışıyor işte. Aklıma bir şey takıldı, katiplerde boy pos şartı mı var Allah aşkına, hepsi en az 1.85... Oturduğum yerden gelen geçeni süzdüm, nasıl olsa maskem var diye bir de laf attım ? "Vay bee analar neler doğuruyor" dedim ? Sivil hayattan öğretmenliğe döndüğümde bir adaptasyon sorunu yaşayacağım gibi görünüyor ?
  26. 2 puan
    Günaydın. Bol iadeli bir gün olsun inşallah .... yazmayı birkaç gündür ihmal ettim . Daha doğrusu fırsat bulamadım. Sabahları tatlı bir telaş var evde. Eşim de ben de iş bulduk. Sabah evin düzenini sağlamak için koşturuyorum. Sonra eşimi işe bırakıp ben de işe gidiyorum. Akşam tekrar eve dönüş. Komisyon kararı beklerken bu koşturmaca oyalıyolar bizi çok şükür.?
  27. 1 puan
    namuslu olmanın bedeli bu demek ki...
  28. 1 puan
    İyi Akşamlar; Pasaport başvurusu için başvuru sonucunda; "İdari karar şerh kaydınızın kaldırılması için yapılan tahkikat soncunda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kanaat bildirilmediğinden, kanaatin bildirilmesi için ilgili mevzuatlar gereğince belge ve dilekçeniz 21.07.2020 tarihinde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan komisyona gönderilmiştir." şeklinde cevap geldi. Benzer şekilde cevap alıp dilekçesi üst komisyona giden ve sonuçlandırabilen var mı? Sonuçlandıranlar için süreç ne kadar sürdü yada ek müracaatta herhangi bir makama başvurunuz oldu mu? Pasaport başvurusu her türlü olmuz sonuçlanıp konuyu idare mahkemesine taşıyan arkadaşım var mı, sonuç alabildiler mi?
  29. 1 puan
  30. 1 puan
    Arkadaslar akbank kredi limitini yükseltmek icin bankaya mesaj attim iki kez olumsuz cevap geldi bu kez tel ile aradim musteri temsilcisi ufak bir detay var takiptesiniz dedi subeniz cozer dedi ve limit yukseltmedi bu konuda bilgisi olan varmidir
  31. 1 puan
    Bu saate kadar karar yüklemesi kalır mı acaba giremiyorum sisteme umarım iyi sonuçlanır
  32. 1 puan
    Yeni yine yeniden incelemeye devam ?
  33. 1 puan
    Dava açmayanlar nolacak sanırım çalışmaya devam edecekler memur olarak ?
  34. 1 puan
    Yaşadığım ilde bu işlerle uğraşan kişiden. Yazdığım gibi iki yıldır defalarca bilgi sorulmuş.
  35. 1 puan
    24 Eylül - 701 KHK - TSK - Astsubay - Ankesör - Adli İşlem Devam Ediyor - RET 22 Eylül - 692 KHK - TSK - HvKK - 1. Derece Yakını İhraç - Adli İşlem Yok - RET 23 Eylül - 692 KHK - TSK - KKK - Uzm.Çvş. - Adli İşlem Yok - RET 24 Eylül - 672 KHK - Ulaştırma Bakanlığı - Banka - Cihan Medya - Kimse Yok Mu - Türk Ulaşım Sen - RET 24 Eylül - 679 KHK - EGM - Rütbeli - İstanbul - Garson E - Adli KYOK 2020 Haziran - İADE
  36. 1 puan
    Arkadaşlar EGM den haber yok yok yok dedik memurlarnet te bizim 679 KHK 6 ocak masumları sayfa kurucumuz kuzey amir kendisi rütbeli personel iade olmuş onun adına çok sevindim. 679 EGM-2019 OCAK TAKİPSİZLİK-İADE anlaşılan bugün kararlar var girilen yarın olacak mı göreceğiz
  37. 1 puan
    Sağlıkla güzel haber alsı herkes inşallah ?
  38. 1 puan
    halen sona kalan dosyalar zor dosyalar diye düşünenlerimiz var. O kadar karar gördük, şu an iade olanların kriterlerinden hiç birine sahip olmadığı halde çok önceden ret alanlar var. Yapmayın arkadaşlar. O kadar mantık aramayın bu komisyonda. Biz halen kriter yarıştırmaya devam edelim, adamlar haftalık kotaya göre dosya çekip listeden karar veriyor. O badem bıyıklılardan daha üst performans beklemeyin. Bize uyguladıkları araştırmaları kendilerine uygulasınlar yürekleri varsa. Tabi omurgaları da.
  39. 1 puan
    Eskisi gibi MEB’de kararlar çıkmıyor. Eskiden baya çıkardı kararlar muhtemelen toplam karar sayısının azalmasına bağlı olarak MEB ve diğer kurumların karar açıklamasında bir yavaşlama söz konusu. Bir yanım da komisyon başkanının “sona kalan dosyalar zor dosyalar” söyleminden yola çıkarak şöyle düşünüyor: Acaba sona kalan dosyaların büyük bir kısmı kabul olacak da bu dönem ülkenin ekonomik sıkıntıları göz önüne alınarak bir yavaşlatma durumu oluşmuş olabilir mi? Sonra düşünüyorum bazı inşaat şirketlerinin milyarlık vergi borcunu silen hükümet bizim için cimri davranıyor olması çok mantıklı gelmiyor. Bizim alacağımız toplu paralar, o şirketlerin vergilerinden silinen toplam paralarla karşılaştırılınca devede kulak gibi geliyor. Öyle ya da böyle hangi olasılığı düşünürsek düşünelim karar tek yerden çıkıyor ve bu insanların “dışarıda bizim kararlarımızı bekleyen insanlar var” diye düşündüğünü hiç sanmıyorum. Tez zamanda bu cendereden tüm masumların kurtulabilmesi ümidiyle, duasıyla...
  40. 1 puan
    Günaydın. Bol iadeli hafta olsun inşallah.
  41. 1 puan
    Şimdi deneme fazındayız. Normalde Tübitak'a girişler kontrol ediliyor. Ama yönteminizin işe yaraması durumunda, içeri girebilmeniz için, size uyan Tübitak Teknokentteki iş ilanlarının bizzat peşine düşüp mülakata çağrılmanızı sağlayacağım. Sonra top sizde ? Vay arkadaş, plana bak. Olayı kafada bitirdik. Budur yani, işe dönüş için kararlılık, hedefe kilitlenme. Allah'ım, bu da mı gol değil be. not: Tübitak için boy pos beklentinizi çok yüksek tutmayın derim.
  42. 1 puan
    Selamün aleyküm kaderdaşlar ben sürekli takip halindayim ama bir kaç kez yazdım. 2017 yılında adıma açılan soruşturma dosyası bana 2019 Aralık ayında bildirildi (ifadem alındığı için mğrendim onu da ) neyse 2020 ocak ayında takipsizlik aldım. Ne güzel hemn bi telaşla onu komisyona gönderdim. İade haberi beklerken 2020 haziran da kapıma özel bir ekip geldi ve beni Balıkesir e (İzmir de ikamet ediyorum) götürdü. İnanın balıkesir e hayatımda bir kez gittim ve sadece formasyon başvurusu yapıp döndüm hiç bir alakam yok. Orada bir ifadede ismim geçmiş sadece o da benim takipsizlik aldığım konu ile ilgili 8 gün misafir ettikten sonra savcı tutuklu yargılanmamı istedi başımdan kaynar sular döküldü. Eşim 5 aylık ikiz hamile kendimi bile düşünemedim inanın ama nöbetçi mahkemede hakime hanım suçsuz buldu geri geldim. (Çok hızlı anlatıyorum detaysız. ) Şimdi ne bir itiraz ne bir takipsizlik var 4 aydır bekliyoruz. 1 hafta sonra kızlarımız nasipse kucağımızda çok şükür Başına bu tarz bişey gelen var mı. İnanın bir gözüm kapıda . Rabbim herkese yaptığı ile muamele etsin bir şekilde haklı ve suçsuz olanlar bu kuyudan bu tünelden çıkacak. Sabır şükür ve dua ile.
  43. 1 puan
    En son balkona çıkıp bu sincap gibi bağırıcam beni Manisa ruh ve sinir hastalıklarına götürecekler ?
  44. 1 puan
    Yazdim yazdim sildim.Neden öyle yaptim bilmiyorum sanırım kelimeler kifayetsiz artık bu bekleyişe. Allah var ya 4 yıl gecti dile kolay elbet bitecektir.lütfen sağlığınızı üzmelerine izim vermeyin.
  45. 1 puan
  46. 1 puan
    Tam anlamıyla öğrenilmiş çaresizlik bu durum. Aynı psikoloji bende de var. Dile kolay 4 yıl gir çık aynı yazı.
  47. 1 puan
    Hocam inşallah komisyondan olumlu karar çıkar da, uyapa bakmak zorunda kalmazsınız. Gidişattan anladığım, mazallah uyapa kalırsa işler, epeyce bir kulak çınlatacaksınız.
  48. 1 puan
    çok tuhaf, normalde buradaki bir çok insanın her an iade olabilme ihtimaline binaen heyecanlı ve umutlu olması gerekirken sanırım hepimiz bahsettiğiniz haleti ruhiyedeyiz. aylar yıllar önce haftada 2-3 defa bakardım, bazen günde 2-3 defa hatta, artık dosyalar azaldı, dosyamızın incelenmiş olma ihtimali arttı fakat haftada bir gün (cuma akşamı) mecburiyetten bakar oldum. bakarken de gram heyecan hissetmiyorum. umutlarımızı, yaşama sevincimizi çaldılar derken tam olarak bunu kastediyoruz.
  49. 1 puan
    Bazen hayatımın sonuna kadar inceleme devam ediyor yazısıyla yasayacakmisim gibi geliyor size de öyle oluyor mu ?siteye girdiğimde çoğu zaman ne yazdığını okumadan kapatıyorum bunu fark ettim
  50. 1 puan
    Hocam ben de senin gibi 675 liyim. Bu sozde OHAL komisyonu bizimle ilgili karari sanki hic vermeyecek gibi geliyor. Bu vicdan ve adalet duygusu olamayan sozde insan kirintilarini daha ne kadar bekleyecegiz. Sorsan hepsi BES vakit namaz kilar ama cikarlari isin icine girdimi din tanri dinlemez bunlar. Gerci caresizlik icinde her gun tanridan da yardim istiyoruz ama o taraf da sessizligini koruyor. Biz bize kaldik burda.


×
×
  • Yeni Oluştur...